Московски призна, че бил подведен и се извини на Елена Йончева

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на транспорта Ивайло Московски призна, че е бил подведен и се извини на журналистката Елена Йончева за думите си, че е летяла до Сомалия с правителствения самолет от Авиоотряд 28.

Обратно в новината

Коментари - Московски призна, че бил подведен и се извини на Елена Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ли лъжлив ман.ал? Сидеров пак е прав.

Браво! Така постъпват достойните хора! Не като Станишев, който пръска безпочвени обвинения без доказателства и след това нищо!

Какво го хвалите Московски, че се бил извинил. А къде е блял, та не е проверил информацията, а е побързал да натрупа актив на чужд гръб. Това с клеветенето е много непрофесионално. И да се извини - лек файда? Като кажат, че сестра ти е к.рва - иди докажи, че нямаш сестра

Браво,много достойно и честно !

Достойна постъпка на Московски, евала, въпреки че аз нямаше да се извиня. Кога комуняга се е извинил за нещо та и на него да му се извинява някой. С хората човешки ама с червените...А Ленчето може и да не е направила нищо лошо ама самият факт, че лягаше с оня червей я поставя на дулото на съмненията.

бълтарските политици са като жълт вестник

А циганина се е извинил ...

Евала на човека. Признава когато е сгрешил и се извинява за допуснатата грешка.

Московски е пич и е имал честта да се извини, защото е получил неточна информация!

МАЙ СЕ ИЗПЛАШИ ЧЕ ЕЛЕНА ЩЕ ГО СЪДИ А ТОВА ДА Е ЕДИНСТВЕНАТА ЛЪЖА НО ТОВА Е НАВИКА НА НА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

Каквато Тиквата - такива и тиквеничетата

Ей, това е единствената истинска журналистка, която имаме!

Голям пън си.

Не му се сърдете на Московски, такова му е нивото. Гледа да се натегне на Бойко

Този на близък план огняра или параджията на самолета ли е?

Жалко, че Йончева се отказа да съди Московски

Браво, за разлика от много други псевдополитици, Московски има доблестта да се извини когато е сгрешил и не се крие от това. Само така. За пореден път от ГЕРБ показват, че са политици по европейски, а не по български!

Московски и съвест! Дали се извини на бившия си министър, дето го натопи в Брюксел, и му седна на стола! Московски и съвест! Това са две несъвместими неща! Само страха от съд го е принудил да предприеме това! Много е страхлив, мисля! Ток започнаха да се разплитат неговите бакии - образование, дипломи....! Изглежда, че е верно!

Линчето, бре?! Да не би да се готви да поеме властта като Клинтанката от Клинтън?! Де да знам аз, ченганарски му работи....

Оххх, Тово момче ми напомня за Раджи Капурчето ?? Гледала съм филмите му по шес пъти, и винаги от салона течеха реки от сълси ?? Моите сълзи !! И сига, като пиша, клавишите потънаха в сълци, и кривите ми пръстите цопат, като патета в дъждовна вода ?? Благодаря ти Ивайло, потомък Царски, че ме върна за миг във втората ми младос !!

А малко ли предружаваше Станишев в чужбина!Дори си спомням като ходи делегация до Ватикана и тя беше включена и пътува-да не би да си е плащала от джоба тогава!В качеството на каква ходеше с него !Хайде да си мълчи поне!Вече чак при Слави Трифонов се озова!Манипулатори!

Между другото в миналото се заговори,че Станишев/държавата/ плаща на Елена за тези пътувания!Дори излязоха статии!За този случай може и тя да си еплащала, но за другите?!

Добре че си намери билетите. Московски защо не поиска да му се извинят тия дето го подведоха? Българските политици кой каквото чул недочул хвърлят информация и ние кълвем ли кълвем.

Първом ще разчистим всички герберски гниди, като Московски, доколкото Конституцията и законите ни разрешават, а след това може и да подадем оставка в полза на останалите...

не се хили и не изпълняваж заповеди

Всеки греши! Човек който има поне малко достойнство си признава за грешката и се извинява. За това на следващите избори пак ще гласувам за ГЕРБ. Колко пъти БСП или ДПС се извиниха за нещо??? А и за колко неща имат да се извинявааааат.......

Аз съветвам всичко нормални хора, оклеветени от простаците Тикви, да заемат същата позиция и изнесат доказателства като Йончева. те не са малко, просто смятат, е е под нивото им да отговарят на такава тълпа негодяй, но трябва!!!

Ако страната ни действително е платила милиони, които, ако е истина, трябва да са били за откуп, ексминистърът не изнася ли държавна тайна?", попита журналистката. не винаги черното е черно а бялото бяло.

Господин Московски, когато минавате покрай тази крехка жена трябва просто да се навеждате мнооого ниско. Тя е изключително мъжко момиче, а Вие сте жалък клеветник!

Този мислех, че е само РОМ, а той се оказва чист натурален циганин!!!

А КОЙ ТЕ Е ПОДВЕЛ БЕ, ПОРЕДЕН НОМЕР ТИКВА МИНИСТЪР??? КАК ТАКА СИ СЕ ПОДВЕЛ???!!! И КАТО МИ МИНИСТЪР ЛИ ПРАВЕШЕ СЪЩОТО???!!!

Московски не само, че е клеветнкик, а просто един прост циганин, като цялата герберска банда...

Ако страната ни действително е платила милиони, които, ако е истина, трябва да са били за откуп, ексминистърът не изнася ли държавна тайна?", попита журналистката.

Мургавелчо, признай си и за другите бе, не се срамувай !!!

Важното е да имаш достойнството да се ИЗВИНИШ! Трудна е думата - ИЗВИНЕТЕ, пък Вие тук си грачете ... Браво Московски за човешкото отношение!!!

САМО ТОГАВА КОГАТО СЕ ИЗВИНИ ПО НАЧИН И НА МЯСТО КАКТО ОКЛЕВЕТИ!!! ПО МЕДИИТЕ, А НЕ ПО ТЕЛЕФОНА!!!

Разликата между Москвича и Елена Йончева е......една влакова композиция книги.

Ами той Московски така доказа тезата, че е абсолютен . Как не му е неудобно да скочи на една от най-добрите български журналистки? Тя е смела жена за разлика от цялата шайка страхливи политици, които дори когато говорят се крият зад други източници и ако сбъркат "са подведени". Нещастник. И тоя ни е бил министър?!? Дано никога не се връща в управлението.

този копой-защото беше седнал в стаята на буда когато говореше с дикофф и сигорно го пазеше -та този защо не си спомни кой му нареди да говори тъпизми -всичко което бълват визират себе си

Московски е един от преобладаващите нещастници и галфони в правителството на Боки Тиквата! Тонове корички ще трябва да изяде Московчето, за да се доближи поне малко до професионалното и личностно ниво на Елена Йончева! С изнасянето на тези ЛЪЖЛИВИ ДАННИ той доказва много неща, но не и че е бил добър министър!!!

За съжалени си прав! така е!

На тоя тупан защо му се връзват!!!

Не им се вързвайте и на двамата! Ако се разровим ще излязат първи братовчеди!

Много чувствителни станаха комундетата! Не била летяла, да и се извиняват...., а не танцува ли с хамстеро танцувач с месеци за ужас цяла България? За малко и първи да станете с късите крачета, за срам на подлизурското жури!

Ебаси джурналиската, крепи на хамстеро рейтинга, че той оная работа не и я дава да му я крепи!

шефче

И отново просташко и малоумно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.....................!!!

Боже какъв умник недорасъл,че и малко неграмотен за срам на България!!!

Не му го крепи, върза му се на приказките, като голяма част от народа! Ама и писна да играе мъжа във връзката и да слуша лакърдии кой е виновен...

Да ни пази Бог от такива като теб!

Къде си ти - господин Московски, къде е Тя- Елена Йончева на светлинни години от тебе . Народът ни е казал" Насреща И да бягаш пак няма да Я настигнеш". Бъди жив и здрав , но безпомощни вече взехте да се оплисквате .

Защо не се извини по телевизията,както обвини Йончева,а по телефона,нямаш чест МУЛТАГ МРЪСЕН !!!

Къде си ти - господин Московски, къде е Тя- Елена Йончева на светлинни години от тебе . Народът ни е казал" Насреща И да бягаш пак няма да Я настигнеш". Бъди жив и здрав , но безпомощни вече взехте да се оплисквате .

Ей, цигане лъжливо. Плува ли корабче в очето. На бати Тиквун теленцето.

Ееееейййй, момченце! На този журналист не краката, а ла трябва да и целуваш, защото никога няма да дораснеш, за да се мериш с нея професионално!!! И не само професионално, защото тя е сто пъти по-мъж от тебе, без да престава да бъде жена и половина! И с едно извинение мислиш, че си приключил???

Коментарът ви е изключително точен!

А помните ли с какво настървение този клепар с пяна на устата клепеше момичето? И как да вярващ на подобни мутри?

Тази от тежката артилерия на Боко,не улучи целта и се размаза като герберастко лайно!

Смени си цвета на косата, че ми мерише на слама!

Коя тАзи, че не разбрах???

Извинете ме за неточността - пропуснала съм думичката МУТРА

Arkadiy Andreev

Ами.... и да ти кажат няма да разбереш! Да беше драснал нещо друго,а не да показваш пред всички колко си''умен''

как е възможно циганин да носи фамилия- московски! смех

70-те циганите масово се кръщаваха Альоша и Володя, че да засвидетелстват политическа надеждност. Колко му е и една политически надеждна фамилия да запишат? "Силвестър Гочев, ул. Зелена трева 17"( от комедията 'Топло", 1976).

Московски е на дядо си Моско, турски циганин от Плевенско!, Татко му на баща му!

Защо ми скрихте коментара бе, нещастни цензори, да не би да не беше вярно.

Всички трябва да се извините, и да не влизате в Парламента, защото сте не нужни.

Срамота е , и ти се явяваш да отговаряш и манипулираш. Срамота,срамота....

Московски бъди мъж , признай си ,че и ти си манипулиран от мафиотите като ББ и ЦЦ . Дупка си ти и си хлъзгав и мокър. Не ставаш брато за политик и мъдър .Моля те напусни и ни саси от себе си.Намери си поприще за честни парички

Тоя ни припомни, какво правеха мутрите 4г. докато управляваха. Нека не забравяме, че тия лъжеха през цялото време.

Ами то циганин ако не излъже не е циганин!

Значи някоя част от него се съпротивлява! Коя ли, че не се сещам???