Индия ни спасява от безработицата

Две индийски фирми са готови да инвестират у нас и да открият много работни места, обяви днес министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, който се върна от посещение в Индия.

Обратно в новината

Коментари - Индия ни спасява от безработицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фирмата Съдърланд в България е кол-център, в нея половината от работещите в София са чужденци от всякакви екзотични страни от Сев. и Южна Америка, Европа и др. Интересно как им дават разрешения за работа. На чужденците им плащат и квартирата. Какъв инвеститор е това, каква работа предлагат на младите хора- да станат телефонисти? Това е инвеститор менте, българи почти не вземат на работа, основните им изисквания са да владеят чужд език, но да е майчин език. Такива инвеститори трябва да ги гонят, защото целта им е да получават помощи от държавата, а не инвестират нищо.

Явна некомпетентност на поредния министър! От всичко произведено от чужденци печалбата се изнася извън България и отива в чужбина1 Неграмотни кретени говорят за инвестиция вместо за българско производство! Няма кинти бе, тъпаци,защото няма българско производство! Какви инвестиции бе? Производство и българското му потребление трябват! Къде е фондовата борса и къде са хората на нея?

"Бла, бла , бла, бла"... Приказки за лека нощ, трупане на предизборни активи... приказване, заради принципа, имитация на активност и т.н. Тоя пич да си ходи в детската градина, където му е мястото.

Какъв софтуер за Индия веееее? Те имат софтуеристи с лопати да ги ринеш и много от тях са умрели от глад...

Индийците са гадно племе и всеки който си е имал взимане-даване с тях ще го потвърди. Когато им трябва нещо са по-ниски от тревата, умилкват се и плачет, а като си стъпят на краката стават нагли! Презират другите и се урежддат само "по индийски". Дискриминират всички останали, а към жените се отнасят като към втора категория хора.

Батетата от Индия да идват да ни дават работа че ни омръзна да берем желязо и цяла нощ по нивите.

юли

КАТАР втори! Че разбереме ли кой е одил на плаж октомври месец, къде???

Georgi

ами нали сте братовчеди, трябва да си помагате..:))

С това трябваше да започнете като взехте властта. Привличане на сериозни работодатели отвън по всякакви начини. Този закон е позакъснял за вас, докато се усети ефекта изборите ще минат.