Напрежение в СУ: Окупация, полиция и протест

Ректоратът на Софийския университет осъмна с катинари. Окупаторите не допускат дори служители. Има напрежение, събира се полиция, прокуратурата е сезирана.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в СУ: Окупация, полиция и протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парламента е за окупация.....на червените свини не им дреме за Университета...

Е нали разбрахте, че зад окопаторите стои ББ. Абе жалки отрепки, родителите ви от провинцията се чудят как да ви издържат, а вие се мотаете в университета с маски като италианските мафиоти. Излезте с лицата си страхливци мръсни!!!

Повечето от протестиращите в Киев са платени и не са украинци, какъвто е Кличко. И той сега е против на насилието. Убитите са от снайперист, който няма нищо общо с правителството. Защо нашите журналисти взимат страна и не отразяват истината. Защо не попитаха един от протестиращите от къде е и какво предлага за да се оправи положението!!!Имам съученичка в Киев , която каза, че повечето от протестиращите са пияни и дрогирани

Ами, ако не са пияни и дрогирани,няма да са там.

Побъркани деца. Смятат, че са фактор за развитието на политиката. Жалки лумпени купени за малко пари и прокарващи политика на насилие като ББ.

Руските отпра!вни точки в действие!Същата схема действа и на Киевският Майдан-единият от водачите на опозицията го изтипосаха със същият стил фотоси и текст!Гей-копроматът не се получи,другари!

сега е времето да покажеш на дело какъв защитник на законите и интересите на държавата и народа си!

Водач на "окупаторите"студенти е Моис Натан. Това момче не е ли евреиски провокатор, не се ли прокарват опити за дестабилизация на държавата от юдомасонски сдружения, от престъпника Сорос и неговия приятел Б Борисов. Докога ще търпим евреи да ни се месят в живота и да ни манипулират децата. Моето дете е студент и иска да учи, има сесия с тежки изпити, а някаква шаика блокира Университета. Умолявам Министър Йовчев и Прокуратурата да се намесят и да въсворят ред. Еврейте на който не им харесва тук да заминават за Израел, да протестират там. ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗИСКВА СПАЗВАНЕ ИПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА! ТОВА НЕ Е СВОБОДА, АНАРХИЯ. ДОРИ, ТОВА Е СВОБОДИЯ! ! СУ Е ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ И ДЕЙСТВИЯТА НА. НОВООКУПАТОРИТЕ СА ПЪЛНО САМОУПРАВСТВО, КОЕТО СЕ САНКЦИОНИРА ОТ НК!

ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗИСКВА СПАЗВАНЕ ИПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА! ТОВА НЕ Е СВОБОДА, АНАРХИЯ. ДОРИ, ТОВА Е СВОБОДИЯ! ! СУ Е ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ И ДЕЙСТВИЯТА НА. НОВООКУПАТОРИТЕ СА ПЪЛНО САМОУПРАВСТВО, КОЕТО СЕ САНКЦИОНИРА ОТ НК!

Правилно това е собственост и това е не допустимо да се влиза в чужда собственост но това са едни селяни които за да са в София стават студенти и не идват в София са да добиват знания а да рушат нашата столица стига вече ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПО СЕЛАТА СИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПОЛИЦИЯТА ДА ГИ ИЗГОНИ НА ВЪН ДА ПРОТЕСТИРАТ

Познах те- ти си Мишо от Момчилград

И какво чака Цацаров,че не се намеси? С какво са виновни задочниците,излезли в отпуск,за да имат изпити? В коя държава може да се случи такова нещо? Защо не се случи в НБУ,например?

ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗИСКВА СПАЗВАНЕ ИПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА! ТОВА НЕ Е СВОБОДА, АНАРХИЯ. ДОРИ, ТОВА Е СВОБОДИЯ! ! СУ Е ОБЩОНАРОДНА СОБСТВЕНОСТ И ДЕЙСТВИЯТА НА. НОВООКУПАТОРИТЕ СА ПЪЛНО САМОУПРАВСТВО, КОЕТО СЕ САНКЦИОНИРА ОТ НК!

СТРАХЛИВЦИ!!! Всички студенти окупирали СУ са страхливци. Свряли са се на топличко и се правят на велики българи. Колко пъти и колко хора да ви кажат, че като искате оставка на правителството, идете и окупирайте Народното събрание. Ама там не ви стиска...СТРАХЛИВЦИИИ!!! Разбирам да искате оставка на ръководството на СУ, та да сте там...а вие...какво им пука на другарите от парламента...нали си живуркат.и хич не ги е еня, че Сульо и Пульо са окупирали СУ. Ако искат и да го сринат...те си живуркат безнаказано и ще продължат, докато вие се криете като мишки в сградата. Хайде поспете си, че то друго какво да правите???!!!

Абе защо Илчев не покани ръководството на Северна корея за обмяна на опит???

за един хубав и независим финансов одит на унивелситета. За да се изясни просперитета на "върховното му командване". Иначе няма оправия.

Хайде, всички по библиотеки и читални да се подготвят за изпитите! И този новоизлюпен водач Моис Натан - ако е студент, разбира се... Няма за всеки етнос да правмим отделна окупация, я!

Защо не окупират Нов Български или Американския?

СТРАХУВАМ СЕ, ЧЕ И В БГ ЩЕ СТАНЕ ТОВА, КОЕТО В МНОГОТО БУНТАРСКИ ДЪРЖАВИ НАПОСЛЕДЪК - ЕГИПЕТ, СИРИЯ, УКРАЙНА. ДАЛИ ПРОЦЪФТЯХА. САМО ЖЕРТВИ, ЗА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ОТКАЧЕНИ ЛИДЕРИ. МАЙ ТРЯБВА ОВРЕМЕ ДА СЕ СПАСЯВАМЕ, ДОКАТО НЕ СТАНЕМ МНОГО БЯГАЩИТЕ ,КАТО СИРИЙЦИТЕ ДА НЯМА КЪДЕ ДА НИ ПРИЮТЯТ.

Водач на "окупаторите"студенти е Моис Натан. Това момче не е ли евреиски провокатор, не се ли прокарват опити за дестабилизация на държавата от юдомасонски сдружения, от престъпника Сорос и неговия приятел Б Борисов. Докога ще търпим евреи да ни се месят в живота и да ни манипулират децата. Моето дете е студент и иска да учи, има сесия с тежки изпити, а някаква шаика блокира Университета. Умолявам Министър Йовчев и Прокуратурата да се намесят и да въсворят ред. Еврейте на който не им харесва тук да заминават за Израел, да протестират там.

Искам да те питам аз до кога ще търпиш?

И още нещо. Министърът не чува молбите ти и трябва да си зададеш въпроса до кога ще търпиш и него.

Прочетете, червени кхмери този текст и отговорете сами на себе си - този режим ли ви харесва? Такива ли защитавате? Убити са били дори внуците на Джан. Някои от роднините на низвергнатия чичо на севернокорейския лидер били застреляни направо в домовете им, защото се опитали да окажат съпротива при ареста. Непреки роднини, съпруги на негови близки, успели да избегнат смъртта, но били пратени в изгнание в отдалечени села.

Каква е връзката, тъпако? СУ ли да окупирам, ако някой застреля 20 човека в САЩ, взриви бомба в Египет, нямам ерекция, уволнят ме от работа?

3евзек

На теб Партията ще ти прости.

на окупаторите много им се иска югославския, либийския, иракския и сирийския вариант да се реализира и в България. най смело ни хвърлят на амбразурата

Глупости и дивотии!

Въпроси към анти-окупантите на СУ: 1. Докога ще Ви "окупират" цял живот? 2. Нима това, че бандата на Съсела и шайката на Мазния, като окупираха държавата и с помощта на Лудия мародерстват, не Ви изнервя? 3. Нали Вие сте вечно недоволни, че няма ред в държавата Ви? 4. Как да има ред в държавата Ви, след като Вие подкрепяте безредието на високото ниво?

Като си погледнеш коментара става ясно,че си първите четири букви от ника.За следващите се иска и голям език.Осведоми ни какъв е вкуса на банкянския задник,сигурно е вкусен,че така го ближеш.

Да "окупират" на баща си лозето! Като хванат мотиките, ще им дойде капчица акъл в главите.

За тази работа умните използват машини и печелят доста повече.

При такова разделение има един единствен изход - оставка и нови избори. Нека се преброим, нека се види кой какво подкрепя. Само ако може без цирковете на Сестра Галева, Дудука, Цацата, Патрафлашкова, Сава и Съсела.

както каза един от протестиращите в едно интервю ще има избори пак и пак и пак докато ми хареса, случайно се оказа че човека бил кандидат депутат от реформаторския блок, и му се струваше възмутително всичко, та всеки които иска да стане депутат медиите може да го представят за ранобуден студент, да ни окупира с желанията си и въжделенията си и да ни казва докога ще траете това? докога наистина?

3евзек

Не! Ти до кога ще траеш? И защо си траеш? Защо все друг трябва да ти върши работата?

В деня след падането на първата окупация залите останаха празни. Не стана ясно къде са хилядите желаещи да учат и да влизат в университета? Сега пак голям рев, чак обвинения в тероризъм (вие знаете ли какво е терор?!) и вой до небето. Като отворят вратите и като са пак празни залите, а на изпитите само преписване и глупости, кой ще е виновен?

сорос и папата на едно ниво ли са в вашите соросидни глави? сорос нешо като папа ли е за вас, и за нас ли трябва да е като папа. ех че сте сектанти той ви храни, той ви клати, и вие пропищяхте света с религията на сорос, уж демокрация а ми било най вече колнизация, икономическа духовна и материялна

Екзекуция на цяла фамилия в Северна Корея 09:44 26 януари 2014 По света / Мануел Насименто / обновено преди 4 часа Севернокорейският лидер Ким Чен-ун се освобождава от роднини В КНДР са били убити всички роднини по пряка линия на екзекутирания в края на миналата година чичо на лидера Ким Чен-ун. По заповед на лидера на КНДР са били екзекутирани всички преки роднини на Джан Сон-тхек, включително непълнолетните, съобщават южнокорейската агенция Йонхап и други медии, цитирани от ИТАР-ТАСС и БТА.

текст червените да го научат наизуст. Защото те искат такава държава - комунистическа. Ако не знаят какво е комунизъм, да четат, да четат и пак да четат. Белким проумеят кого защитават.

Окупацията може и да падне, за да се научат ненаучените, но следващата стъпка ще бъдат барикади в центъра на София! Тогава да видим дали същите "ученолюбивци" ще излязат да подкрепят колегите си или пак ще махат с опашка на властимащите престъпници.

ЧЕ БАТБОЙО Е СКРЪНЗА АКО НАМЕРИ КОИ ДА ПЛАТИ МОЖЕ И БАРИКАДИ ДА ЗГЛОБИМ, И ДЕНОНОЩТНО ДА СТОИМ, АКА НАМЕРИ КОЙ ДА ДОНАСЯ ЕДИНЕ И ПИЙЕНЕ И ОЩЕ ПО НЯКОЯ СТОТАЧКА И МАЛКА РЕВОЛЮЦИЙКА ЩЕ СПРЕТНЕМ.

В демократична Англия един английски комунист, който скоро се бил оженил, казал на жена си: - Скъпа, ще отида до клуба на АКП да поиграем придж с другарите. Съпругата се учудила: - Скъпи, каква е тази игра "придж", аз съм чувала само за "бридж". - О, не, скъпа. отвърнал комунистът. Бриджът е съвсем различна игра, а приджът е нещо друго. - Обясни ми, моля те. помолила съпругата. - Разбира се, много е просто! откликнал комунистът. При бриджа лордовете обявяват, лакеите разиграват и накрая лордовете печелят. А при приджа е съвсем различно народът гласува, комунистите го разиграват и накрая комунистите печелят.

Тия малоумници ме кефят! Как да не са малоумни, като постоянен си противоречат, веднъж не са ударили на едно и също място два пъти. Първо бяха срещу всички- сега искат помощ от всички. После, само едно нещо без мозък може да повтаря като латерна едно и също. Накрая- противопоставиха се и на колегите си. Ранобудните им казаха, че се разграничават. Това трябваше да им е достатъчно да се усетят. Да, ама не! И накрая- колко от тях са студенти, и колко са от СУ? Хайде, да излизат през тоалетните, откъдето са дошли!

"Ученолюбиви" двойкаджии налитат на бой, за да се явят на изпити по предмети чийто имена не знаят, при преподаватели, които не са виждали. В това време България загива под червено-турско робство и геноцид.

Другари , да дадем шанс на Орешарски,най-експертния министър председател на България!!

Озъптяването на престъпната комунистическо-турска мафия е единственото разрешение на проблемите в тази държава.

Жалка картинка! ГЕРБ и Реформаторите започнаха да разчитат на 10-20 лумпени и отрепки за да поддържат напрежението.

аре на избори бе комсомолец

Окупацията свърши! Следва танц с маски! Свободно съчетание с палки!

пишещите червени турци и цигани да запазят спокойствие,другаря Сава ще направи нови министерства за всички мързеливи,крадци и бандити и ще им дава порциите.Да идат довечера да му целуват ....Той ги очаква подмити и овазелинчени.

Това е патент на ДПС. Нали помните другарчета ..... Никога повече ДПС на власт. Оставка.

След проведените преговори,между окупаторите и студентите пред СУ,беше постигнато споразумение - за тези които идват с шише уиски ли водка -ВХОД СВОБОДЕН. Другите,дето искат да учат - да зъзнат на студено пред веригите!

КОГА ИЗЛИЗАМЕ ВСИЧКИ ДА ИЗМЕТЕМ СЕРЬОЖА И ДОГАН ОТ ВЛАСТТА.

те така и влакови композиции ще вземат да взривяват в знак на протест, а които ходи с ушанка направо ще го застрелват. а ако караш жигули ще ти викат рубладжия и мафиот

Подкрепа за окупацията! Оставка на узурпаторското правителство! Не смейте да заплашвате с физическа саморазправа, за да не плачете после!

Защо да не предупреждават за използване на сила? Срещу бандитите така се действа! И какво ще направиш ти, че заплашваш? Страхливец зад РС.

за разговор с лумпенчетата.Уж бил за академичнана автономия пък сто пъти призова полицията да не намесва.Ще видим какъв ще е резултата.Всички са наясно че действията на окупатарите са престъпление. Беше особено интересно да чуеш от репортажа на канал3,какви идиотски доводи се привеждаха от привърженици на окупацията. Явно много хора са с влошено психично здраве.

Всички тия олигофрени където са се взели на сериозно да се върнат там от където са излезли за да може бащите им да преработят материала и да излязат хора,а сега да окупират на майка им за да не ги преработват

Много е лесно да се правиш на гояма работа, когато няма последствия за тебе. Трябва всички ректори на ВУЗ-ове да декларират, че който участвува в окупация на ВУЗ се изключва без право да кандидатства отново в техния ВУЗ.

завърши 8ми клас първо

Завършил съм го осмия клас. Сега напиши нещо по същество, моля!

Трябва първо всички правилници на ВУЗ да бъдат копирани от устава на Партията.

Вижте, това вече е фарс. Не срещат подкрепа отникъде. Дори "Ранобудните" им казаха, че е тъпотия. Вярно с други думи, но явно настоящите не ги разбраха. Тази простотия обезличава протеста като цяло. Ако това е целта- постигнаха я.

Жалка картинка .... няма спор ,че живеем в държава на мутри,крадливи и лъжливи политици НО тези са терористи. Щом искат да свалят правителство- добре ,знаят къде е .Къде е полицията в този момент ??? Пазят 240 свине от 50 човека пред парламента ,а в университета 20- 30 лайняри ще се правят на апаши .

Земетресенията от 8-ма степен ,НЕ ВАЖАТ ПРЕД КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА : А.ДОГАН,Р.ОВЧЪ .,и ЛИЦЕТО И.Й.КОСТОВ . ТЕ ,...СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА ---БЪЛГАРИЯ. ОСТАВКА ,ПЕС-ове и ФЕСОВЕ !

Ами Б.Б. Ц.Ц. и мухата Цеце къде ги забравихте

И да ходят да се молят на Бат Сали да им го пусне.

ДОБРЕ ДЕ,КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДНИ НОЖИЦИ ЗА АРМАТУРА И ДА СЕ КЛЪЦНАТ КАТИНАРИТЕ.ПЪК ПОСЛЕ С НОЖИЦИТЕ ПО ГЪРБА,ПО РЪЦЕТЕ,КЬОТЕК,САМО РЕВЕТЕ.КАТО НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО ДА СЕ ОКУПИРА,СРЕДСТВАТА ЗА ИЗГОНВАНЕ СА НЕДЕМОКРАТИЧНИ.КАКТО КАЗВА НАРОДА-НА ЗЛА КРУША-ЗЪЛ ПРЪТ

нещо много съвети даваш пред монитора. да се дадат едни помощи за ракия не искаш ли?

Нямаше такива палячовци !

Липса на контролни процедури за преобразуване и сливане на дружества, за поддържане на актуална информация в регистъра на търговските дружества в МЗ и за изпълнение на бизнеспрограмите на дружествата. Това констатира Сметната палата в одит на дейността на министъра на здравеопазването за периода от 1 януари 2011 г. - 31 декември 2012 г. Тогава министри на здравеопазването са били д-р Стефан Константинов и Десислава Атанасова и те носят отговорност за управленските решения.