След 5 ч. четене на материали, съдът остави в ареста Николай Русинов

Софийският градски съд остави в ареста задържания за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина - Николай Русинов-Чеци, съобщиха БТА и БНР. По тялото на момичето обаче са открити още два косъма, които са от двама различни мъже, които се издирват.

Обратно в новината

Коментари - След 5 ч. четене на материали, съдът остави в ареста Николай Русинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е лесно да обиждаш мъртъв човек, защото не може да се защити. А дали наистина е правила секс или адвокатите на миличкия Чеци плюят безконтролно, само и само да го измъкнат?

нико

За всички е ясно , че той е убиецът . Първо избяга панически , после отказа полиграф, след това излъга , че не я познавал от по рано. Много съвпадения бре...

1chovek

Той не е осъден все още, а само арестуван с повдигнати обвинения. И напълно нормално, аз се учудвам защо чак сега стана това. Още първия път не трябваше да го пускат. Уликите, доказателствата, събрани и разгледани в своята цялост и съвкупност, както и безспорно установените факти, че той е бил по времето на убийството с жертвата и дори е имал доста особени отношения с нея, напълно логично водят до извода, че той е убиеца или поне е замесен в убийството. Така че съда действа напълно правилно, а ти защо така некомпетентно си се изходил по темата не става ясно. Освен това ДНК експертизите не са 35%, а над 99% сигурни! Грешката е минимална - практически невъзможна. Сега, ако очакваш едва ли не да има видеозапис на всяко престъпление и с HD качество - тогава всички престъпници биха били на свобода.

каде са намерени тези косми, в вагината на убитата ли? ако са били там това не е доказателство, че е била изнасилена от зма маже. наи вероятно е водила разюздан сексуален живот и се е савокуплявала с много маже. ако проверият вагините на 100 случани зени поне в половината от тях ще намерят вав вагините и'м биологически матерял не от собствените и'м маже и любовници. това не значи, че са били изнасилени.

Неграмотен и тъп

най-вероятно само вагини са ти в главата; космите са намерени между пръстите на ръцете й. Поредния женомразец и неграмотник