Коментари - Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката

Софийският апелативен съд пусна от ареста д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, обвинени в убийството на бившия гард на Братя Галеви в Дупница.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката | Днес.dir.bg

Коментари

Може да ви звучи странно, но ако в Америка се случи такова нещо, щяха да бъдат обявени за национални герои.Убииството на престъпник е въпрос на чест и достойнство . В Америка закона те освобождава от отговорност. Големият въпрос е кой създаде тази престъпност ? 1/1. Евреина Луканов от БСП Защо обаче? 1/2 .За да се избиват помеждуси българите и да печелят еврейте. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП. БСП. БСП.БСП.

Ама няма ли най-накрая да стане ясно, че убийците приписват греховете си на убития. Местните се изтрепаха да пишат каква е престъпната им история. То те са мутрите и изнасилвачи.И затова толкова много се пише за хубавото момче, щото има неизяснени неща и е заклан като куче от психопати.

анестезиологът да се възстанови физически и психически от случая. Сигурен съм, че не е искал нещата да се развият по този начин, но съдбата така е решила. Пожелавам на него и семейството му да са силни.

Скоро ние гражданите ще вземем правосъдието в наши ръце. Мислете му скапани политици и мутри. Няма да ви търпим повече, а който ви търпи и ходи с наведена глава си заслужава съдбата да живее като пребито куче. Съвсем скоро ще пипнат и Галеви и техният ред идва

Какво ми говори това: полицията се ръководи от хора, които са свързани с тях, а съдиите - ех за тях всички знаем как печелят конкурсите. НЕзависимата съдебна власт се назначава от независимата изпълнителна власт. Смехория.

Колега, дупнишкия съд е районен. Дела за убийство се гледат на по-висока инстанция. Кюстендилсксия окръжен, който винаги е подкрепял братя Галеви остави в ареста Карастоянови, но апелативния ги освободи.

Убили са гард на братя Галеви! Голяма работа! Оставете хората! За убийство на мутри не трябва да има наказание!

Да го глобят символично с 200лв и готово. Убийство при самоотбрана.

То така и ще излезе. Унижавал и заплашвал момичето, иначе защо трима лекари ще ходят при този боклук, става сбиване и се намушква в стъкло от витрината. А полиция, прокуратура и съд в Дупница трябва да бъдат разформироване тотално- уволнения или преместване на 200 км разстояние и нови кадри.

Вземането на прасовъдието в свои ръце е много опасно нещо. Обаче като чета този форум и виждам колко много хора одобряват конкретното действие започвам да си мисля, че в нашата държава трябва да се вземе правосъдието от ръцете на малцината които творят законите и ги прилагат и да се даде на мнозинството. Просто е очевидно, че обществото е осъдило убития и одобрява изпълнението на присъдата. (Независимо какво си мислят овластените да правораздават.)

Тъпака си е тъпак! Показвал се във Фейсбук правил се на гангстер ама тия селски номера май вече и у Дупница не вървят :)

вече щом отверката е свободна ще намери болтчето и ще настане такъв живот ,че само се питам дано,дано,дано....

Счупиха му отвертката!

При тази безнаказаност, липса на правосъдие и абдикация на държавата това да защитиш дъщеря, сестра или съпруга от шайка безпардонни изживяващи се мутри е нещо нормално. Ако имаше повече такива българи пасмината, която бие, граби и изнасилва от години никога нямаше да е фактор в държавата. Само съдебната власт не вярва на изстрадали обикновени хорица, а на факти, които обаче винаги на страната на боклуците и адвокатите им.

Закон за право на оръжие и право на самозащита ! Кой има интерес от въоръжени престъпници и безсилни граждани ?

Мая Галева и Румен Петков

МАО ДЗЕ ДУН след голямото искачване следва голямо спускане

Ако властите озаптяват своевременно разюздалите се бабаити няма да се стига така често до изтъпления и саморазправа. А и част от законовите разпоредби работят за престъпния контингент.

Брендо го пуснаха от ареста, а доносник Павел от ДС странно мълчи и не протестира това решение на съда ... То какво ли и да каже доносник Павел от ДС за това, след като Брендо си е 'тяхното' момче от ДпС, досущ като Пешо сумиста, Маргините и Златко баретата ...

Мисля че на тези докторчета ще им пръснат дупенцата

Много ти пасва прякора

А ти ченге ли си или затворник це си под номер

Ти нямаше ли забрана да приближаваш до компютър поради мозъчни малформации?

Не съм докторче и не разбирам

Когато аз съм имал компютър ти не си имал и лагерна количка

на теб май ти е влезнал до мозъка

В такава държава това е изхода ,колкото и незаконен ,че и неморален да се струва на някои.Когато вечер детето ви се връща без да му се е случило нищо лошо защото някой рискувайки живота си е очистил местния боклук -нима е морално да го упреквате за това или ще се прекланяте пред магистрат който много тънко използвайки законовите празноти но добре попълващ доходите си ,е пуснал престъпник който дори и под гаранция ви е пребил ,ограбил ,изнасилил?Предпочитам да срещам по улиците хора като това семейство вместо такива като Отверката.

какво лошо, че една нагла мутра е заминала на "заслужена почивка"? Нормално е Природата да се прочиства постепенно...

Убийството на Шилото с винкел и продобните разправи с мутрите, трябва да бъдат оценени достойно като акт на висша справедливост. Фалиралата от крадци като кмета на Тетевен и другите престъпници наша България изискват създаването на ескадрони за възмездие по подобие на латиноамериканските. Правосъдието ни е корумпирано, страхливо, част от подземието. Остават или въоръжените работнически отряди, или национална гвардия, или ескадроните. На углавните - от кварталните биячи до депутатите - трябва да бъде вселен страх от възмездие. Незабавно пуснете от кауша докторите, тези достойни хора, защото ликвидирането на един престъпник в никоя държава и никога не е смятано за престъпление.

Подкрепям Ви!

Мале-е-е, напишках се от страх!

Чета коментарите ти и напълно те подкрепям. Аз пък много се дразня, когато такива ги наричат бизнесмени. В нормалните държави тази дума има друго значение, а тук щом имаш пари, значи си "бизнесмен".

Докторите са възстановили справедливостта ! Природата не търпи дисбаланс! Само равновесното състояние е устойчиво.

Браво Айнщайн! Термодинамиката обяснява всичко!

Благодаря, че си ми фен!

БРАВО НА ДОКТОРИТЕ едно сърце и две ръце спряха да бият

за сметка на това ти си жив и продължаваш да замърсяваш освен Форума и генфонда ни.

БРАВО НА ДОКТОРИТЕ и от мен ! А ти иди се нальоскай от заранта от мъка по малката мутра !

От както те е направил баща е замърсен генфонда

...нито използвам имена,нецензурни думи или расистки обиди,това,че редакторките се припознават си е техен проблем...Ще се оплача на Барека или ще хвана ...отверката...да ви развинтя...

На зло куче, зъл прът! Друг е въпроса , че убийците са си убийци....Няма никаква гаранция обаче, че утре някой от нас няма да се превърне в такъв! Средата в която живеем е много предразполагаща...

Уважаеми Дир-ник, Би ли ми посочил, коя от думите по-долу е цинична, че скри поста ми ! Никакви Отвертки Да живее Винтоверт зъболекар синове

Абе дайте ми тия лекари...ПО-добри са от моите барети...

Момчето било такова, онакова, но какво от това! Ако е доказано виновен, щеше да е в панделата! А сега тия тримата са доказани убийци на един 26 годишен младеж! УБИЙЦИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! ПРОСТО - УБИЙЦИ! ЛЕКАРИ - УБИЙЦИ! ТЕ ТОВА Е!

Откъде пък разбра, че лекарите са доказани убийци? Отвертката се е наръгал във витринното стъкло когато се е сбил с лекарите. Толкова! каквото търсил това намерил!

"Ако е доказано виновен, щеше да е в панделата!" е реплика, която в държавата България е не само чисто теоритична, а дори в сферата на научната фантастика.

За братя Галеви и приближените им Дупница е като отделна държава с техни си закони. Браво на господин Карастоянов който е защитил семейството си а поредният арогантен трепач на братя галеви. Ами Любо Симеонов - много набъразо забравихме що за стока беше като режеше уши. Трябва да се действа срещу престъпниците с насилие, а не да търпите как ви мачкат децата и ви унижават. Още веднаж браво Карастоянов браво.

Любо Симеонов сега участва в ММА битки и е любимец на журналисти и мутри. това е обществото ни.

Любо Симеонов не го виждам като пенсионер

какво падение- лекари побойници и убийци. Срам за съсловието са тези.

Напротив, това са достойни мъже. Като няма държава, всеки е свободен да се защитава сам и да търси справедливост. Не може всички да са послушни мишлета, сковани от страх.

Нима поощряваме убийствата из улиците! Ако утре някой ме настъпи ще го убия?! Хайде бе!!!!! Къде те стяга чепикът, льоли! Значи онивиняваш убиеца на баретата? Децата са го дразнили с години, чупили са му стъклата на прозорците, крещели са по него..... А тук - кво става?!

Ти по граждански си мечтаеш такива като отвертката да те шамаросват сутрин и вечер за тонус и да те возят от време на време в AMG-то си. Не си гражданка, а обществен упадък.

гражданке ако ходеше редовно на контролни прегледи нямаше да пишеш такива глупости

Да благодарим на полицията за всички родни "отверки" !!! В тази държава невинните са потърпевши ! Съчувствам на Карастоянови !

Слушах сутринта по радиото колко добър човек бил Отвертката. Абе хора, вие нормални лис те? До кога ще наричате "добри хора" престъпници, които се занимават с отвличания, проституция, търговия с наркотици, рекет. В дупница рекетът е особено популярен и се практикува от други "добри хора" Братя Галеви, на които Отвертката е бил охрана. Осъзнайте се бе хора, до кога най големите престъпници във всеки регион ще бъдат наричани "добри хора". Хора, спите. И понеже и държавата спи и пази "добрите хора", случаите на саморазправа със самозабравили се охранители и мутри тепърва предстоят. Това е само началото, а който иска да си вярва, че някаква самозабравила се мутра охранител на най-големите рекетйори в региона е "добър човек".

Ако държавата беше въдворила своевременно Отверката, сега той щеше да е жив, а тези тримата с чиста съвест и на свобода при семействата си. Но тъй като в момента ни управлява възможно най-крадливата и антибългарска клика, то престъпниците не само са на свобода, но са и активирани да тормозят българите, да всяват страх и грижи, за да отвличат вниманието от абсурдното и некадърно управление.

Просто не е трябвало да се репчи. Какво образование има този мъж, какво е работел, с какво е бил полезен?

Не е бивало да се репчи на убийците...... Кой им дава право на тия тримата да се саморазправят?! Ако всички се грабнем да убиваме, кво става! Хахаха, държава в ЕС, а народът обожава убийците?!

...такива самозабравили се млади .....,като въпросната докторска щерка,които хем им се иска,хем не им ...стиска...

Слага Свети Петър на кантара, колко живота е спасил тоя доктор, слага от другата страна убийството и пуска "убиеца", къде мислите?

Luna0102

За убийство тези ги пуснаха от арестта на вторият ден, за размахване на газов пистолет пред собственика на България-ага Доган, колко месеца отнесе Енихмедов(или там както се казва) в арестта? Че даже прокуратурата иска да му дадат по-висока присъда отколкото убийците получават. После някой ако каже нещо против българските съдилища, магистратите ни много се засягат.

Вместо да сме благодарни на хората, че жертваха свободата си, за да оттърват обществото от един престъпник, ние искаме да ги затворят...Добре ли си, Луна?! Дано да има повече като тях, за да се очисти държавата ни от истинските престъпници. Поклон пред семейството и дано бащата да се оправи!

Подкрепям!

Luna0102

Сигурно не съм се изразила правилно, изобщо не мисля че "жертвата" е наистина жертва, трябвало е да го думнат още с раждането му, НО според закона в който никой не вярва вече(включително и аз) докторите са се саморазправяли, а е трябвало да се оплакват всекидневно в полицията(така е според закона доколкото ми е известно), нищо че полицията нищо няма да направи.

Прочети още веднъж статията! Всъшност няма смисъл, пак няма да разбереш нищо! То трябва да има нещо между ушите ти, не само конец!

Luna0102

Ти с твоята ушна кал какво измъдри?

Трябва да се промени законодателството чрез невиждан протест! И АЗ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ, КОЙТО БЕШЕ НАРЪГАН ОТ 19 ГОДИШЕН ИЗРОД, КОЙТО СЕ СМЕЕШЕ В СЪДА ПРЕД ВСИЧКИ И ГО ПУСНАХА НА СВОБОДА.

Зависи дали приятелят ти е бил като Отвертката или спазващ закона български гражданин. А може би убиецът е бил като Отвертката? тогава също е ясно защо са го оправдали.

Нали виждате, който спазва закона е в затвора, а другите извън.... Няма правосъдие това е истината, на съда му дърпат конците.

Кажи ми какво знаеш за Отверката, че си толкова против покойния. Сподели информация и факти за този човек за да разберем, с какво е заслужил 3ма да го убиват? Изнасил ли е майка им? Убил ли е някой роднина на тримата килъри? КАЖИ МИ НЕЩО КОЕТО ДА МЕ НАКАРА ДА СЕ РАДВАМ НА ТАКАВА МЪСТ, както ти се радваш? НАКАРАЙ МЕ ДА ТЕ РАЗБЕРА. ОТНОСТНО МОЯ ПРИЯТЕЛ- БЯХМЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЕЦА И СЪС РЪКА НА СЪРЦЕТО БИХ КАЗАЛ ЧЕ С НИЩО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ТАКАВА СЪДБА. ТОЙ СЕ ПРИБИРАШЕ В КЪЩИ НА ВРЪХ КОЛЕДА и ПО ТРОТОАРА ПРЕД СОФИИСКО РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ, 19 ГОДИШЕН ПИЯН ГО АТАКУВА, НАРЪГВА ГО ВЕДНЪЖ В СЪРЦЕТО И НЯКОЛКО ПЪТИ В ГЪРБА ДОКАТО ИЗДИША. В ПОСЛЕДСТВИЕ ОНИЯ В СЪДА СЕ СМЕЕШЕ ДОКАТО ВСИЧКИ БЯХМЕ В ТРАУР...........И ГО ОПРАВДАХА А ИМА СВИДЕТЕЛИ, ОРЪЖИЕ И ВСИЧКО.

УБИЕЦЪТ СИ Е УБИЕЦ!!!! АКО ЕВЕНТУАЛНО ПРИЯТЕЛЯТ МУ Е ПРЕСТЪПНИК, ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛТВО! ВСЕ ПАК СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА В 21 ВЕК, НАЛИ?!

Лекарите показаха как трябва до се действа срещу мутрите, когато в Дупница няма полиция, прокуратура и съд, а страхът е обхванал дупничани и няма гражданско общество.

Има и друг начин освен скалпел

Те всички престъпници ще ги пуснат от затвора нали комунистите са си ги създали.

УБИТ Е МЛАДЕЖ НА 26 ГОДИНИ.... УБИЙЦИТЕ МУ НА СВОБОДА?! КВО СТАВА В ТАЯ ДЪЛЖАВА?!

Прочети внимателно статията, развий някаква мисъл в главата си и ще разбереш какво става!

Не виждаш ли че този е без мозъчни гънки, каква мисъл търсиш от него.

Това не е дивият запад и не може всеки, който реши, че е тормозен по някакъв начин да се само разправя сам. А в случая дори трима отиват и убиват един ? Това значи ли, че утре, ако ти си скъсал със дъщеря ми, аз трябва да дойда при теб и да те обезобразя, а после съдът да ме пусне щото ти си бил прибиран преди 3 години заради една марихуна ?

Горкият младеж...ще поплача после за него!

В медиите един таксиметров рекет шофьор осакатен напълно от бандата на Галеви с участието на Отвертката подробно разказа как е бил пребит и осакатен за едни неиздължени 50 лв

Едва ли ще плачеш за него, но силно се надявам да не се наложи да плачеш за някой твой близък или приятел убит по такъв начин, който после да бъде оплюван по форумите.

Коментари - Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката | Днес.dir.bg

Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката

Софийският апелативен съд пусна от ареста д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, обвинени в убийството на бившия гард на Братя Галеви в Дупница.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха от ареста обвинените за убийството на Отвертката | Днес.dir.bg

Коментари

Може да ви звучи странно, но ако в Америка се случи такова нещо, щяха да бъдат обявени за национални герои.Убииството на престъпник е въпрос на чест и достойнство . В Америка закона те освобождава от отговорност. Големият въпрос е кой създаде тази престъпност ? 1/1. Евреина Луканов от БСП Защо обаче? 1/2 .За да се избиват помеждуси българите и да печелят еврейте. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП. БСП. БСП.БСП.

Ама няма ли най-накрая да стане ясно, че убийците приписват греховете си на убития. Местните се изтрепаха да пишат каква е престъпната им история. То те са мутрите и изнасилвачи.И затова толкова много се пише за хубавото момче, щото има неизяснени неща и е заклан като куче от психопати.

анестезиологът да се възстанови физически и психически от случая. Сигурен съм, че не е искал нещата да се развият по този начин, но съдбата така е решила. Пожелавам на него и семейството му да са силни.

Скоро ние гражданите ще вземем правосъдието в наши ръце. Мислете му скапани политици и мутри. Няма да ви търпим повече, а който ви търпи и ходи с наведена глава си заслужава съдбата да живее като пребито куче. Съвсем скоро ще пипнат и Галеви и техният ред идва

Какво ми говори това: полицията се ръководи от хора, които са свързани с тях, а съдиите - ех за тях всички знаем как печелят конкурсите. НЕзависимата съдебна власт се назначава от независимата изпълнителна власт. Смехория.

Колега, дупнишкия съд е районен. Дела за убийство се гледат на по-висока инстанция. Кюстендилсксия окръжен, който винаги е подкрепял братя Галеви остави в ареста Карастоянови, но апелативния ги освободи.

Убили са гард на братя Галеви! Голяма работа! Оставете хората! За убийство на мутри не трябва да има наказание!

Да го глобят символично с 200лв и готово. Убийство при самоотбрана.

То така и ще излезе. Унижавал и заплашвал момичето, иначе защо трима лекари ще ходят при този боклук, става сбиване и се намушква в стъкло от витрината. А полиция, прокуратура и съд в Дупница трябва да бъдат разформироване тотално- уволнения или преместване на 200 км разстояние и нови кадри.

Вземането на прасовъдието в свои ръце е много опасно нещо. Обаче като чета този форум и виждам колко много хора одобряват конкретното действие започвам да си мисля, че в нашата държава трябва да се вземе правосъдието от ръцете на малцината които творят законите и ги прилагат и да се даде на мнозинството. Просто е очевидно, че обществото е осъдило убития и одобрява изпълнението на присъдата. (Независимо какво си мислят овластените да правораздават.)

Тъпака си е тъпак! Показвал се във Фейсбук правил се на гангстер ама тия селски номера май вече и у Дупница не вървят :)

вече щом отверката е свободна ще намери болтчето и ще настане такъв живот ,че само се питам дано,дано,дано....

Счупиха му отвертката!

При тази безнаказаност, липса на правосъдие и абдикация на държавата това да защитиш дъщеря, сестра или съпруга от шайка безпардонни изживяващи се мутри е нещо нормално. Ако имаше повече такива българи пасмината, която бие, граби и изнасилва от години никога нямаше да е фактор в държавата. Само съдебната власт не вярва на изстрадали обикновени хорица, а на факти, които обаче винаги на страната на боклуците и адвокатите им.

Закон за право на оръжие и право на самозащита ! Кой има интерес от въоръжени престъпници и безсилни граждани ?

Мая Галева и Румен Петков

МАО ДЗЕ ДУН след голямото искачване следва голямо спускане

Ако властите озаптяват своевременно разюздалите се бабаити няма да се стига така често до изтъпления и саморазправа. А и част от законовите разпоредби работят за престъпния контингент.

Брендо го пуснаха от ареста, а доносник Павел от ДС странно мълчи и не протестира това решение на съда ... То какво ли и да каже доносник Павел от ДС за това, след като Брендо си е 'тяхното' момче от ДпС, досущ като Пешо сумиста, Маргините и Златко баретата ...

Мисля че на тези докторчета ще им пръснат дупенцата

Много ти пасва прякора

А ти ченге ли си или затворник це си под номер

Ти нямаше ли забрана да приближаваш до компютър поради мозъчни малформации?

Не съм докторче и не разбирам

Когато аз съм имал компютър ти не си имал и лагерна количка

на теб май ти е влезнал до мозъка

В такава държава това е изхода ,колкото и незаконен ,че и неморален да се струва на някои.Когато вечер детето ви се връща без да му се е случило нищо лошо защото някой рискувайки живота си е очистил местния боклук -нима е морално да го упреквате за това или ще се прекланяте пред магистрат който много тънко използвайки законовите празноти но добре попълващ доходите си ,е пуснал престъпник който дори и под гаранция ви е пребил ,ограбил ,изнасилил?Предпочитам да срещам по улиците хора като това семейство вместо такива като Отверката.

какво лошо, че една нагла мутра е заминала на "заслужена почивка"? Нормално е Природата да се прочиства постепенно...

Убийството на Шилото с винкел и продобните разправи с мутрите, трябва да бъдат оценени достойно като акт на висша справедливост. Фалиралата от крадци като кмета на Тетевен и другите престъпници наша България изискват създаването на ескадрони за възмездие по подобие на латиноамериканските. Правосъдието ни е корумпирано, страхливо, част от подземието. Остават или въоръжените работнически отряди, или национална гвардия, или ескадроните. На углавните - от кварталните биячи до депутатите - трябва да бъде вселен страх от възмездие. Незабавно пуснете от кауша докторите, тези достойни хора, защото ликвидирането на един престъпник в никоя държава и никога не е смятано за престъпление.

Подкрепям Ви!

Мале-е-е, напишках се от страх!

Чета коментарите ти и напълно те подкрепям. Аз пък много се дразня, когато такива ги наричат бизнесмени. В нормалните държави тази дума има друго значение, а тук щом имаш пари, значи си "бизнесмен".

Докторите са възстановили справедливостта ! Природата не търпи дисбаланс! Само равновесното състояние е устойчиво.

Браво Айнщайн! Термодинамиката обяснява всичко!

Благодаря, че си ми фен!

БРАВО НА ДОКТОРИТЕ едно сърце и две ръце спряха да бият

за сметка на това ти си жив и продължаваш да замърсяваш освен Форума и генфонда ни.

БРАВО НА ДОКТОРИТЕ и от мен ! А ти иди се нальоскай от заранта от мъка по малката мутра !

От както те е направил баща е замърсен генфонда

...нито използвам имена,нецензурни думи или расистки обиди,това,че редакторките се припознават си е техен проблем...Ще се оплача на Барека или ще хвана ...отверката...да ви развинтя...

На зло куче, зъл прът! Друг е въпроса , че убийците са си убийци....Няма никаква гаранция обаче, че утре някой от нас няма да се превърне в такъв! Средата в която живеем е много предразполагаща...

Уважаеми Дир-ник, Би ли ми посочил, коя от думите по-долу е цинична, че скри поста ми ! Никакви Отвертки Да живее Винтоверт зъболекар синове

Абе дайте ми тия лекари...ПО-добри са от моите барети...

Момчето било такова, онакова, но какво от това! Ако е доказано виновен, щеше да е в панделата! А сега тия тримата са доказани убийци на един 26 годишен младеж! УБИЙЦИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! ПРОСТО - УБИЙЦИ! ЛЕКАРИ - УБИЙЦИ! ТЕ ТОВА Е!

Откъде пък разбра, че лекарите са доказани убийци? Отвертката се е наръгал във витринното стъкло когато се е сбил с лекарите. Толкова! каквото търсил това намерил!

"Ако е доказано виновен, щеше да е в панделата!" е реплика, която в държавата България е не само чисто теоритична, а дори в сферата на научната фантастика.

За братя Галеви и приближените им Дупница е като отделна държава с техни си закони. Браво на господин Карастоянов който е защитил семейството си а поредният арогантен трепач на братя галеви. Ами Любо Симеонов - много набъразо забравихме що за стока беше като режеше уши. Трябва да се действа срещу престъпниците с насилие, а не да търпите как ви мачкат децата и ви унижават. Още веднаж браво Карастоянов браво.

Любо Симеонов сега участва в ММА битки и е любимец на журналисти и мутри. това е обществото ни.

Любо Симеонов не го виждам като пенсионер

какво падение- лекари побойници и убийци. Срам за съсловието са тези.

Напротив, това са достойни мъже. Като няма държава, всеки е свободен да се защитава сам и да търси справедливост. Не може всички да са послушни мишлета, сковани от страх.

Нима поощряваме убийствата из улиците! Ако утре някой ме настъпи ще го убия?! Хайде бе!!!!! Къде те стяга чепикът, льоли! Значи онивиняваш убиеца на баретата? Децата са го дразнили с години, чупили са му стъклата на прозорците, крещели са по него..... А тук - кво става?!

Ти по граждански си мечтаеш такива като отвертката да те шамаросват сутрин и вечер за тонус и да те возят от време на време в AMG-то си. Не си гражданка, а обществен упадък.

гражданке ако ходеше редовно на контролни прегледи нямаше да пишеш такива глупости

Да благодарим на полицията за всички родни "отверки" !!! В тази държава невинните са потърпевши ! Съчувствам на Карастоянови !

Слушах сутринта по радиото колко добър човек бил Отвертката. Абе хора, вие нормални лис те? До кога ще наричате "добри хора" престъпници, които се занимават с отвличания, проституция, търговия с наркотици, рекет. В дупница рекетът е особено популярен и се практикува от други "добри хора" Братя Галеви, на които Отвертката е бил охрана. Осъзнайте се бе хора, до кога най големите престъпници във всеки регион ще бъдат наричани "добри хора". Хора, спите. И понеже и държавата спи и пази "добрите хора", случаите на саморазправа със самозабравили се охранители и мутри тепърва предстоят. Това е само началото, а който иска да си вярва, че някаква самозабравила се мутра охранител на най-големите рекетйори в региона е "добър човек".

Ако държавата беше въдворила своевременно Отверката, сега той щеше да е жив, а тези тримата с чиста съвест и на свобода при семействата си. Но тъй като в момента ни управлява възможно най-крадливата и антибългарска клика, то престъпниците не само са на свобода, но са и активирани да тормозят българите, да всяват страх и грижи, за да отвличат вниманието от абсурдното и некадърно управление.

Просто не е трябвало да се репчи. Какво образование има този мъж, какво е работел, с какво е бил полезен?

Не е бивало да се репчи на убийците...... Кой им дава право на тия тримата да се саморазправят?! Ако всички се грабнем да убиваме, кво става! Хахаха, държава в ЕС, а народът обожава убийците?!

...такива самозабравили се млади .....,като въпросната докторска щерка,които хем им се иска,хем не им ...стиска...

Слага Свети Петър на кантара, колко живота е спасил тоя доктор, слага от другата страна убийството и пуска "убиеца", къде мислите?

Luna0102

За убийство тези ги пуснаха от арестта на вторият ден, за размахване на газов пистолет пред собственика на България-ага Доган, колко месеца отнесе Енихмедов(или там както се казва) в арестта? Че даже прокуратурата иска да му дадат по-висока присъда отколкото убийците получават. После някой ако каже нещо против българските съдилища, магистратите ни много се засягат.

Вместо да сме благодарни на хората, че жертваха свободата си, за да оттърват обществото от един престъпник, ние искаме да ги затворят...Добре ли си, Луна?! Дано да има повече като тях, за да се очисти държавата ни от истинските престъпници. Поклон пред семейството и дано бащата да се оправи!

Подкрепям!

Luna0102

Сигурно не съм се изразила правилно, изобщо не мисля че "жертвата" е наистина жертва, трябвало е да го думнат още с раждането му, НО според закона в който никой не вярва вече(включително и аз) докторите са се саморазправяли, а е трябвало да се оплакват всекидневно в полицията(така е според закона доколкото ми е известно), нищо че полицията нищо няма да направи.

Прочети още веднъж статията! Всъшност няма смисъл, пак няма да разбереш нищо! То трябва да има нещо между ушите ти, не само конец!

Luna0102

Ти с твоята ушна кал какво измъдри?

Трябва да се промени законодателството чрез невиждан протест! И АЗ ЗАГУБИХ ПРИЯТЕЛ, КОЙТО БЕШЕ НАРЪГАН ОТ 19 ГОДИШЕН ИЗРОД, КОЙТО СЕ СМЕЕШЕ В СЪДА ПРЕД ВСИЧКИ И ГО ПУСНАХА НА СВОБОДА.

Зависи дали приятелят ти е бил като Отвертката или спазващ закона български гражданин. А може би убиецът е бил като Отвертката? тогава също е ясно защо са го оправдали.

Нали виждате, който спазва закона е в затвора, а другите извън.... Няма правосъдие това е истината, на съда му дърпат конците.

Кажи ми какво знаеш за Отверката, че си толкова против покойния. Сподели информация и факти за този човек за да разберем, с какво е заслужил 3ма да го убиват? Изнасил ли е майка им? Убил ли е някой роднина на тримата килъри? КАЖИ МИ НЕЩО КОЕТО ДА МЕ НАКАРА ДА СЕ РАДВАМ НА ТАКАВА МЪСТ, както ти се радваш? НАКАРАЙ МЕ ДА ТЕ РАЗБЕРА. ОТНОСТНО МОЯ ПРИЯТЕЛ- БЯХМЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЕЦА И СЪС РЪКА НА СЪРЦЕТО БИХ КАЗАЛ ЧЕ С НИЩО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ТАКАВА СЪДБА. ТОЙ СЕ ПРИБИРАШЕ В КЪЩИ НА ВРЪХ КОЛЕДА и ПО ТРОТОАРА ПРЕД СОФИИСКО РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ, 19 ГОДИШЕН ПИЯН ГО АТАКУВА, НАРЪГВА ГО ВЕДНЪЖ В СЪРЦЕТО И НЯКОЛКО ПЪТИ В ГЪРБА ДОКАТО ИЗДИША. В ПОСЛЕДСТВИЕ ОНИЯ В СЪДА СЕ СМЕЕШЕ ДОКАТО ВСИЧКИ БЯХМЕ В ТРАУР...........И ГО ОПРАВДАХА А ИМА СВИДЕТЕЛИ, ОРЪЖИЕ И ВСИЧКО.

УБИЕЦЪТ СИ Е УБИЕЦ!!!! АКО ЕВЕНТУАЛНО ПРИЯТЕЛЯТ МУ Е ПРЕСТЪПНИК, ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛТВО! ВСЕ ПАК СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА В 21 ВЕК, НАЛИ?!

Лекарите показаха как трябва до се действа срещу мутрите, когато в Дупница няма полиция, прокуратура и съд, а страхът е обхванал дупничани и няма гражданско общество.

Има и друг начин освен скалпел

Те всички престъпници ще ги пуснат от затвора нали комунистите са си ги създали.

УБИТ Е МЛАДЕЖ НА 26 ГОДИНИ.... УБИЙЦИТЕ МУ НА СВОБОДА?! КВО СТАВА В ТАЯ ДЪЛЖАВА?!

Прочети внимателно статията, развий някаква мисъл в главата си и ще разбереш какво става!

Не виждаш ли че този е без мозъчни гънки, каква мисъл търсиш от него.

Това не е дивият запад и не може всеки, който реши, че е тормозен по някакъв начин да се само разправя сам. А в случая дори трима отиват и убиват един ? Това значи ли, че утре, ако ти си скъсал със дъщеря ми, аз трябва да дойда при теб и да те обезобразя, а после съдът да ме пусне щото ти си бил прибиран преди 3 години заради една марихуна ?

Горкият младеж...ще поплача после за него!

В медиите един таксиметров рекет шофьор осакатен напълно от бандата на Галеви с участието на Отвертката подробно разказа как е бил пребит и осакатен за едни неиздължени 50 лв

Едва ли ще плачеш за него, но силно се надявам да не се наложи да плачеш за някой твой близък или приятел убит по такъв начин, който после да бъде оплюван по форумите.