София е в пат за избор на председател. Как решиха ребуса в другите големи градове?

Варна намери компромис, въпреки че в Общинския съвет има 12 групи, а ГЕРБ и ПП-ДБ са в абсолютен паритет. В Пазарджик гласуваха шест пъти, но все пак стигнаха до решение

Обратно в новината

Коментари - София е в пат за избор на председател. Как решиха ребуса в другите големи градове? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При избор за председател на СОС има над 50% недействителни бюлетини. И това е защото са хартиени. Къде са ПП ДБ да въведат ред с любимото им машинно гласуване? Няма ги. А защо ги няма? Отговорете си сами.

Е, направили са ги невалидни: членовете на комисиите я са драснали някъде с химикал, я са зачертали още едно поле, я са размазали печата! Така се фалшифицират избори. Когато бележките са разпечатани на машина е НЕВЪЗМОЖНО да минат тези номерца с мастилото.

До тази година беше неписано правило за председател да бъде избран човек от партията с най-много съветници.Сега всяка партия издига свой кандидат и иска той да е - орел,рак и щука...

Ako не се направят нови избори за СОС, тогава със задкулисни договорки има реална опасност и София да попадне в мръсните ръце на LGBT, След като и Еврогейската ни общност в Парламента даде зелена светлина за мощно прокламиране на смяната на пола и промиване на мозъците на децата още от детската градина това едва ли ще се отрази благоприятно върху нацията.

Тези се шегуват с избирателите си!

Фандъкова беше с класи по-добър кмет от недоразумението Терзиев. По-добре да беше останала, а не сега общината да се пълни с жълтопаветни некадърници.

Та каква работа викате свършиха тия за 1 месец, откакто са избрани? Че нещо не ми стана ясно.

Който публично се отказа от родителите си. Тези които гласуваха за него са уроди като него

от Спаси София

С това за пореден път показваме, че в София сме най-зле. Въпреки, че сме с най-много пари и бюджет от близо 2 млрд лева (това са наистина много пари и то не само за Бг) и въпреки това градът ни от големите градове на България изглежда най-зле и най-неуреден. Има много по-голям потенциал, но нито Общината, нито живущите са на нужното ниво. Да не говорим, че разликата ни със съседни столици като Белград и Букурещ става все по - фрапантна в наш ущърб. Значи Бонев бил лош, бил скапан, бил всичко възможно най-лошо. Това е може би единственият човек в тази Община, на който му пука от чисто сърце за катуна София. Защо мисля така ли?Ами той за разлика от останалите търтеи от 15 години се бори за различни инициативи свързани с градоустройството, инфраструктурата, транспорта и т.н в наше гето. Той е завършил Сорбоната. Може да работи каквото си иска и където си иска, но е решил да се бори тук в блатото, сам направи своята организация от нищото. Разликата между него и останалите партийни тарикати е много съществена. Партийните съветници са там за да обслужват интересите на пиявиците и партийте си и да лапат. Те почти 90%от общинските съветници в София и 5 пари не дават за обществения интерес и за града София. Просто обслужват партиите си. Отделно, че голяма част от тях нито разбират от инфраструктура, благоустройство и т. н. Те довчера са се занимавали с абсолютно различни неща. Например учителки по руски, тарикати адвокати и държавни служители на хранилка и т.н и т. н. Вие уважаеми граждани и софиянци продължавайте да плюете и мачкате хората, които им пука, продължавайте сляпо да гласувате за партията си любимка и е сигурно, че ще сме най зле столицата не само в Европа, но и в Африка скоро.

Единствено се изкефих днес, че до счупените клони на тротоара, някой си беше изхвърлил и дивана! Явно барем направи впечатление и преберат и клоните! :)

Абе то не беше радост, не беше чудо за избора на ДС потомъка. А сега- моля ви си, ние не ставаме за нищо освен. А Борис Бонев е поредната "измамена камила" от сглобката.Тъжно, тъжно...

Всичко е заради СС и егото на Бонев, който реши че е и пътят и истината и животът за София.

А кое е истината? Ти ли или Антон Хекимян или леля Данче сигурно?

В овча купел не работят.банкоматите към ДСК също. Я се хващайте на работа бойлуци

В София на всяка цена трябва да бъде назначен Бонев, щото не можах да стане кмет. А не можа да стане кмет, защото никога нямаше да спечели ако се беше кандидатирал. Затова сега се опитват да го пробутат за председател.

Един път грях със правителството сглобка, винаги грях.

Правителство на тройната коалиция. Правителство на четворната коалиция.

Абе къв пат, кви пет лева ? Това си е чист цунгцванг ! Българино, мани алабализмите, ами кажи : ти преточи ли зелето, свари ли ракията, спазваш ли постите ?

на всичко стана яснп, че не го искат и трябва да се намери по-малко конфликтен кандидат. На Бонев му дайте някоя друга службичка да си усвоява и да се прави на диркетор. аман от циркове, заради болните амбиции на разни клоуни.

Борбата е безмилостно жестока. Кой ще разпределя порциите. А Българските населени места, ще продължават да тънат в мизерия. Българското село е още, не в 20-ти, а в 19-ти век.

Задължително трябва да бъде назначен Бонев.

Къв "Пат" бре ? Опциите на Терзиев: Коалицията на ПП, БСП, ДБ и ИТН, сега коалиция на ПП-ДБ-СС с БСП и ИТН има 35 гласа при нужни 31. ПП-ДБ-СС + БСП има 32 гласа ПП-ДБ-СС + Възраждане имат 31 гласа И на ПП-ДБ-СС, и на БСП, и на Възраждане им се иска, но не им стиска. Къв пат сънува агитпропа?

Lyubomir

Дълбоката провинция си няма Борис Бобчев. Спаси София не е Спаси Варна или Пловдив, да не говорим за Спаси Столипинова....

я какви охранени шоп.ри се хора Народни

ще приключи с " ти на мене, аз на тебе"Важо е далавера да има.

Ами ако може ГЕРБ да отблокират работата на Столичния общински съвет, че с това "София или ще е наша, или ще е ничия" малко егоистично ми седи.

Ти си мъжка фитка, педерастин.

защо точно ГЕРБ трябва да отблокират СОС? Блокажът е вслвдствие на магарешкия инат на ПП/ДБ/СС и Б. Бонев последният да бъде избран за председател. Ами като не става - не става. Трябва да се помисли за друга кандидатура.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

кой софиянец ще гласува за ДПС примерно ..това е апсурд

Тези, които гласуваха за комунистическата ко кошка и ДС чедото ще гласуват и за ДПС слуга- няма съмнение в късопаметността на хората!

Пародията на Демокрация и трансформацията на комунисти и комсомолци в псевдокапиталисти доведе България до страна от третия свят където поради липса на икономика и умопромрачаваща корупция принуди всички от опустошените села и провинциите да се заселят в София за поминък подобно е в Мексико и Мексико сити най населеният град в света .

Терзиев е свободен да си избере партньори от майката на ДС - БКП. След бифуркацията те се превърнаха в БСП и Възраждане. ПП-ДБ работи открито с Възраждане във Варна, но сега Денков се напъва неистово да пришие Копейките на ГЕРБ. На крив ... вълната му пречи. Терзиев има мнозинство и с БСП, и с копейките в СОС.

"Пат" за София е само в главата на Елза Тодорова и вероятно ДИР като цяло.

"Как се прави "почтен" бизнес по харвардски на българска почва - да гушнеш 27 милиона за 58 дни!" Злите езици говорят, че подобна схема е замислиЛА и Мис Бони, но около Кремиковци. В Божурище бяха Кирил Петков, Асен Василев и Стамен Янев. - https://epicenter.bg/article/Kak-se-pravi--quot-pochten-quot--biznes-po-harvardski-na-balgarska-pochva-/262006/11/0 „Единственият сигурен начин твоят кон да спечели състезанието е, ако участва само той" Аре у лево сите от ПП-ДБ-СС

Герб саботират и блокират умишлено общинския съвет в София Не могат да преодолеят този шамар получен от софиянци София е една изостанала мръсна и грозна столица поради корупцията в Герб

Сигурно пак ГЕРБ е виновен,че женати я опъват други .....

Леле мале, какъв език. София била в пат. Що за език, що за езикова култура? Патова ситуация може би?