МВР: Няма конкретна терористична заплаха за София

МВР не е установило конкретна заплаха в София, съобщи БНР. По-рано американското посолство, цитирано от БГНЕС, пусна вест за потенциална заплаха срещу автобус.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Няма конкретна терористична заплаха за София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква любовна драма между пуеноиди..ха..ха и пак посолството на САЩ им е виновно..ха..ха

Скоро май ще има заложници от Топлофикация ако не си оправят сметките и махнат такса мощност

Хахахааа. И ще ни кажат. Никой не е застрахован БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Има опасност която ше ни връхлети изведнъж и то от нашите приятели от Турция! Не са се отказали от имперските си интереси! Те предизвикаха безредиците в Сирия и могат да ги предизвикат и у нас Дано българските турци които са взели много от миролюбието на българския народ си опичат акъла!

Нали влязохме в НАТО заради турската заплаха? Нато ще ни пази.

Днес Кристалинка Георгиева си го казва в прав текст: "трябва да станем като в щатите и да преглътнем ограничаване на свободата". Или основната цел на мероприятието: създават се фалшиви атентати или истински, извършени от "наши хора". Населението трябва да изпадне в паника и само да поиска строги мерки. Т.е. да се приемат закони които да създадат новия робски Световен ред. САЩ за това унищожи двете кули - за да приеме след това Патриотичният акт. С което бетонира робския статус на американците и тоталното следене, подслушване и елиминиране на всякакви инакомислещи. Това упражнение искат да го изиграят в Европа. В момента американското посолство ни тества как ще го поемем новия робски статус. Очаквайте скоро и чипове да ни имплантират. Определени са ни сравнително примитивни хора да са ни господари. Политическият елит в Европа е счупен и контролиран от САЩ. Сега се искат репресивни закони, с които да се подчини местното недоволно население. То трябва да бъде подчинено с репресии, но за да се вкара държавната машина да прави тези репресии, нужни са съответните закони. За това е цирка.

Интересно как като някой чеченец се взриви в Русия или вземе заложници приемаме официалната версия за истинска и оправдаваме действията на руското правителство. А зад атентатите в Европа и САЩ все има някаква конспирация Нещо се губи връзката...

Руските власти много пъти казваха кой ги обучава и пуска тези атентатори. Дори Путин го каза.

Тъй ли, ако си спал или не ти изнася, нормално е да ти се губи. Първите групи борци за Шериата в Чечня се състояха половината от граждани на Саудитска Арабия и бяха спонсорирани от тях. Същата външна агресия, както организираната в Сирия. И не е важно кой се взривява, лесно се създава зомби, което да се взриви. Важното е кой седи зад зомбито, кой плаща и какво иска. Не се прави на майстор лъжец. Не ставаш и си некадърен. Въобще, в школата на американското посолство сякаш е дамгосана една специфична американска тъпота. Всичко правите по някакъв тъп начин. Дори качествено не можете да лъжете. Винаги ви се получава някак глупаво.

Ами тя тази хватка в Русия отдавна се прилага. САЩ и Русия(СССР) са си под еврейски идеологически контрол. Навсякъде само евреи са оставени да изказват свободно идеите си. Десни, леви но наши. Богоизбрани. И понеже им трябва невежи, сега си внасят паплач от ориента. А дали християни или мюслита за евретата е все едно. И кръста и полумесеца са еврейски идеологии. Приниципът на казионната опозиция. У нас евреите са изцяло комуисти. Некомунистите еврета отдавана са натирени. Много са мазни, дейни, разумни, дейни, информирани и човек по човек не са лоши хора. Обаче общото им влияние е задушаващо всяка свободна нееврейска мисъл. Тъй че и в Русия и САЩ са практически еднакви нещата от гледна точка на идеологическите свободи. В САЩ християнството се счита за отличаващ елемент за американец. И да имат оръжие де факто чипът им е прогармиран от евреи. В Русия обикновените хора нямат оръжие, но са под пряк контрол на системата, а тя пряк потомък на еврейския строй- комунизъм. А имат и пре пре много вярващи с пълно сърце националисти. Ама вярващи в еврейската митология. И де факто подкрепящи самочувствието на евреите да командват и налагат собствения си светоглед.

Кристалина патката да си гледа работата. Орките мюслита трябва да си загубят свободата,ида се омитат. Ние българите в голям концентрационен лагер не можем,защо сме крайни индивидуалисти.

Фекалното блато , в което ни набутаха нашите " съюзници " в комбина с безродните " управляващи " , определено изисква бдителност на всички нива . Но без паника и истерии ! Двете така любими подправки на антиБългарските " медии ".... Дори миндилите знаят , че не могат да посегнат на свещенната древна България. Бог ни пази и има защо ! Новината е леко напрягаща , само впредвид източника й :)))) Но дори зомбарите имат някакъв инстинкт за самосъхрание . Със здраве !

Много точно казано :)))

FuckTheEU

Американското посолство е заплаха за националната ни сигурност! Не само у нас, във всяка страна американските посолства създават само проблеми.

Звучиш като трол на един, дето си започваше кампанията за български национални избори от Москва! Бъдете българи! Ценете България! Сами си режем клона...

Ти ние си българин чужденецо, ти си антибългарин, я си прегледай коментарите надолу. Макар и с различни никове. А клона ни го режат други. Май е време България да се преориентира. Все пак очакванията САЩ да се разпадне са твърде големи.

То и при взрива с израелците ни бяха предупредили и пак Цветанов се изхождаше по всички телевизии, че за България опасност няма. Един месец след това-бум! Да не стане и сега нещо подобно, че като го гледам този бавно мислещ и трудно свързващ изреченията гл. секретар, нещо нямам голямо доверие. Боко, затваряй границите! Чакаме!

Е да ама заради Тиквата, България не Унгария или Полша, която вчера обяви, че няма да приема и един "бежанец" повече, а нашите обикалят и оглеждат стари казарми, за да ги настаняват!

Вярващи и невярващи .Корена на злото се крие в Краварника.Датата 3/22 ( 322 ) е не само емблемата на водеща CIA масонска елитна група на Краварника Череп и кости а 3/22 е колуминацията на сатанинския празник PELUSIA.Моля вашите ПРОТЕСТИ КЪМ КРАВАРНИКА.Тъй като масоните се позовават на ИЗИДА /ISIS/ за която е проведено голямо човешко жертвопринушение в Брюксел.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧИЧКО ВИ БУШ ОСВОБОДИ ОТ ГУАНТАНАМО НАЙ ГОЛЯМИТЕ ТЕРОРИСТИ МИСЛЯ ЧЕ ЕДИН ПРАТИ ДА НИ ЗАБАВЛЯВА И ПРИ НАС

Корена на злото е в Асад. Да беше се разкарал-нямаше да се радикализира част от опозицията и да му нахлят ислямски ненормалници от цял свят в страната. Ама не-тоя тая власт ще я стиска до гроба, а и тия дето го крепят.

Слушам по радиото в момента някакъв арабин журналист .Та той казва че в момента има криза във исляма вярата на мюсюлманите,преминават през някакъв преход.Така всички мюсюлмани са потенциални терористи.А всички евролидери въпреки атентатите не го вярват, не искат да разберат!

Само един БЕЗОТГОВОРЕН ПОЛИТИК МОЖЕ ДА ПРИСПИВА БДИТЕЛНОСТТА НА ХОРАТА В ТАЗИ ШИЗОФРЕНИЧНА ОБСТАНОВКА В ЕВРОПА, В ПОДСТЪПИТЕ Й ОТ СЕВЕРНА И ЮЖНА ПОСОКИ.

Прав си, трябва внимателно да се следи за всички подобни прояви на американското посолство. От там идват проблемите. България е малка страна и няма какво да дели с Ислямската държава. Това е пълен американски фалшификат.

Преди малко минах край Плиска. Имаше "засилено присъствие" на тв и други камери. Нито един полицай не видях

nirvana

Бойко се целува с Меркел -сигурна информация. Германските служби спят. Кой се интересува от службица в евро парламента-хората на Боико. Меркел каза отворете границите- евро путките 9чиновници да дойдат в Брюксел. НЕ-затваряме ги границите мрън с/у Мама. НАРОДА ВЕЧЕ Е С ТЪМНИ ОЧИЛА и не знае какво да прави (А)!

Моля журналистите, не слагайте каруцата пред коня! И какво, ако ви отговорят, че има сигнал за терор и къде?! Искате да предупредите терористите да сменят мастото в крачка ли? Бъдете по сдържани и отговорни към всички, а не, обърнати към себе си - да пуснете в ефир... лошата новина ПЪРВИ ! Ние, хората не желаем да знаем подрабностти, преди, а изобщо да не се случват никъде атентати. Имаше една песен: Замълчи, замълчи, замълчи... Ако видиш добро -разкажи го, ако видиш зло премълчи го...

Имаме хубава Българска приказка "Кавото повикало това се обадило" Нашите съюзници в НАТО - Америка, Франция, Италия организираха "Арабската пролет" разрушиха държавите им, никъде не създадоха демократични общества, а посяха смърт и разруха. И този свят сега ни отговаря със същото. Дали ще доживея света да поиска сметка от американските политици за агресията която упражняват на земята. Това е пътя, а как ще се спаси Европа от ислямизиране?????

Хубаво си обясняваш света, ама къде са ти доказателствата? Просто на хората им писна от десетилетия диктатура и свалиха диктаторите. А жертвите дойдоха от самите диктатори, които пускат властта само с кръв. Не знам къде видя НАТО в тези процеси.

А ти на кой свят живееш, че искаш доказателства. Това е ежедневие, накъдето се обърнеш е пълно с доказателства. Ако съвсем нищо не разбираш, не ти е мястото в тоя форум. Е, няма да си идеш, щото си американско тролче.

Дано няма същото отмъщение за смъртта, която донеоха руските бомби в Сирия. Бог да пази руснаците.

некадърните българските служби са заспали заплатополучатели които и не могат да усуетят и наи малката терористична заплаха,не можаха да разберат за буново,пловдив,сарафово и още много други успеши атентати които са записани като аварии

Бъдете бдителни,съобщавайте за съмнителни лица и предмети, не стойте безучастно ако нещо ви съмнява.В Белгия имаше високо ниво на опастност от тероризъм, и той се случи...

Снимката ясно показва от какво е произлязъл човека.

Няма заплаха, ама и няма информация за полетите на летище Соф.

Веднага да отваррят подвижните Дюнерджийници. НЕМА ВРЕМЕ

Има 2 вида държави в света - колониални и колонии. Засега изводът е такъв - в колониите се водят локални войни, а в колониалните държави се взривяват терористи. За съжаление политическите евнуси на България се опитват да ни натикат и в двата вида държави т.е. лошо бъдеще ни чака!

Тези от вчера,които отцепват метрото и арестуват невинни бълграрски граждани ще ни опазят!

Hе ,няма да ни опазят ,тяхното основно задължение е да ни затрият

Предполагах,че няма да е нужно да давам пояснения за ироничния тон.

въпрос с повишена трудност от милиционерски тест. за мутрата проста и неграмотна, най-тъпоъгълният премиер в галактиката е ясно. за бъчи, най-нелепият и карикатурен министър и ЗМП, също. обаче как ли се работи в първостепенен разпоредител с бюджетни кредити под ръководството на такова недоразумение като този ГС. меко казано неинтелигентният му вид се гарнира с очевидни мисловни напъни, когато лицето се пробва да говори, но не му се получава особено мученето. и този титан на мисълта ръководи общата и специализираната администрация, както и служителите под пагон, атестира ги и надзирава обществените поръчки. вероятно така е удобно за рапона и ЦЦ-ухото да осъществяват, как да кажа, гладко интервениране в операциите на ведомството. приятен ден

ВИЖТЕ КОИ Е ГЛАВНИЯТ РЕДАКТОР И ЯВОР ДАЧКОВ

И друга шокираща разкриваща новина,Не им яжте дюнерите на арабите,защото соса който използвали за него бял на цвят,или както му викат чеснов,били се празнили вътре защото ненавиждат Българите и други християнски народи,това им е като отмъщение нещо.

Турците в турските хлебарни правят същото. това го знам още от зората на т.н. демокрация.

И какво има в този сос, нещо ти се прекъсна мисълта? Явно си ял от соса!:)

Ами то не може да се хване смисъла на изречението бе 78-и! Погледни се как си го съставил! И какво е толкова "шокиращото" има в чесновия сос? Драскате тъпотии!

Досега предупрежденията на разузнаването на САЩ не са ли се оказвали все ялови и само са всявали страх? А действителните атентати продължават да се случват. Защо така?!

Не е така! По същия начин са предупредили гражданите си, за атентата в Анкара на 11 март и той се е случил, с много жертви и ранени!

На 10.10.2015 имаше атентат в Анкара. И от тогава САЩ все пише, че ще има пак атентат. Сега пишат и в Брюксел че ще има пак. Ако се зачетеш и потърсиш информация, ще видиш, че те все предупреждават за атентати своите граждани навсякъде. Все повече си мисля, че те просто се опитват да предизвикат паника и страх.

"МВР не е установило конкретна заплаха в София" Да, до момента няма пребити на някое кръстовище в София, но до края на деня един Господ знае какво ще се случи по чалготеките в Студентски град. Разбира се МВР-то ще разбере последно

То добре че няма, че ако разчитаме на вас ... Защо се пита, американците знаят нещо какво може да става тук, а ние не?

"Няма констатирана конкретна заплаха за живота и сигурността на гражданите, заяви по БНР главният секретар на МВР Георги Костов." то вие като се изпълни заплахата тогава се активирате,нахлувате каските и се разхождате по улиците като рамбовци,некадърни милиционери и доносници

то и да няма заплаха, от посолството ще я уредят ;)

И какво печелят те, ако има атентат в България. Поне някаква аргументация от руските тролове е редно да има.

И какво печелят от другите атентасти????Нещо май сте със сбъркано мислене ама и за него са ви ''виновни руските тролове''????

МВР - няма заплаха е ами тогава що за "пуснати вести" моля, не сейте паника в аванс щот така им е кеф на краварите от п-то на ШАЩ може да кажат, че и извънземните идват и наистина сигурно биха дошли, ако знаеха що за иди оти са тези

ИСКАТ ДА ТИ БЬРКАТ И В ГАШТИТЕ КОГАТО РЕШАТ

Зловещ терористичен атентат в софийското метро е бил осуетен преди 3 седмици. Шокиращата новина разкриха два независими един от друг източника от службите за сигурност, единият от които висш полицай на особено високо ниво в системата на МВР, пише в новия си брой вестник Галерия. На 4-ти март специалните части на полицията обезвреждат добре подготвен и обучен терорист от ИДИЛ, когото са локализирали в метростанция Обеля на софийското метро малко преди същият да възпламени бомба със солидно количество тротил. Джихадистът- терорист е обезвреден, закопчан и закаран под изключително засилена охрана в ареста на СДВР, но после съдбата му е неизвестна дори за голяма част от висшите ченгета. Акцията по залавянето на терориста ислямист е светкавична, но без да се вдига много шум, а впоследствие през целия ден столицата ни гъмжеше от барети и полицейски джипове. Жителите на София с почуда зяпаха въоръжените като за трета световна война с калашници барети от спец. частите. От МВР пък дадоха лаконично изявление, в което обясниха, че необичайната ситуация в станциите на метрото и пред няколко обществени сгради и Централна гара се дължала на получени сигнали, които се наложило да проверят. Няколко часа преди столицата да бъде блокирана от специалните части на баретите, Бойко Борисов обяви военно учение по българо-гръцката граница. Нека не забравяме, че светът е във война. Искам да уверя българските граждани, че сме взели всички мерки за тяхното спокойствие, заяви тогава той. Изявлението му дойде само няколко часа след като Държавния департамент на САЩ предупреди, че има секретна информация за готвени атентати в Европа.

одеялото ти паднало, краката ти в цукалото и те цееепи главата от шльокавицата снощи!

Ако разчитаме на МВР за сигурността си, сме живи умрели. Психозата е пълна и може би това е целта на тероризма. Нашето МВР от всякъде издиша, щом американците предупреждават, значи има нещо такова. Нашите ни успокояват, както беше при катастрофата преди десетилетия в Чернобил. Трябва да сме спокойни, властта ни знае всичко и ни пази усилено. Просто ако не е толкова трагично е смешно всяко усилие от страна на Гл.секретар да ни успокоява.

Ердо подпали и нашта черга.... Ужас на парцали.. А от Румето тръпки ме побиват..

Hа Pумето боко тиквата и търка дебелите кълки и не им пука за лошия матерял.

Значи спокойно можем да продължим да борим тероризма с толерантност и пърформанси.

Американците сигурно вече изпълняват нощни полети с Херкулес над Европа, за да доставят боеприпаси на приятелчетат си от ИД и АЛКАЙДА, както в Сирия и Ирак

и един мармот завива шоколада в станиол...

Крайно време е ,малоумни журналисти и дваж по-малоумни политици да спрат да пеят преспивни песни на хората.Каквото и да се говори ние сме на предната линия.Б.Б. да престане да слуша какво ще кажат началниците , а да започне да се държи поне като кмет ,който милее за селцето си.Аз го разбирам , че са му мили фондовете ,които той и олигархията трябва да окрадат, и че , ако няма тези фондове олигархията ще му е много сърдита, и това може да се окаже с фатални последици. Да се промени законодателството , при това спешно, и да се въведе смъртно наказание за трафик на мигранти и проповядване на религиозен фундаметализъм .Спешно да се изгради тотална ограда по границата.Ако е необходимо да бъдат възстановени минните полета по границите.Не, последното да отпадне защото каквито са абдали граничните полицаи ще почнат да се самовзривяват.Да се предвидят значителни материални стимули за местното ,гранично население за предаден мигрант и респективно жестоки /не сурови/ за оказване помощ и съдействие на такива.Да се възстановят значителна част от заставите

Готви ни се една свръхдиктатура и процеса срещу ВОЛЕН е началото. Бог да ни пази. Предстоят страшни неща.

първо е необходимо да бъдат възстановени минните полета по границите поне със широчина 50 метра а после спокойно да се изгражда оградата като израелската.във воина сме и цивилното население първо ще усети това.въоръжавайте се се и бъдете бдителни за хората около вас,не оставяйте турци и цигани да са зад гърба ви защото можете да си видите главата да се търкаля пред вас.не очаквайте милиционери или дебелите войници да ви помогнат,те първи ще се покрият в миши дупки защото са на служба само да си получават заплатите.

Е нямали кой да им обясни на американците, че не са коректни и, че така не се прави, ама ясно да им го каже без скимтене? Или пак ще се умилкваме- абе като не се уважаваме сами и сме плазмодии кой да ни уважава?

Много повече се страхувам от това което става в нашата МИЛА БЪЛГАРИЯ, а именно, че всеки ден едва ли не се бият за щяло и нещяло, ограбват или убиват!

1 милион сигани, които денонощно тероризират квартали, по-малки градове и села като заплаха ли Ви се струват или не?!?!?!?!?! Ако не, значи незабавно се измитайте!!!!!!!!!

Прекалено много рязани се виждат в София и от двата пола, не само около пазара. Забрадени резнячки, винаги с деца има и по градинки, отглеждайки новото поколение бомбаджии. Промъкнаха се тук, не е ясно кой им разреши. Апелирам към властите да ги експулсират по малко.

Нямало конкретна заплаха за София! Има, има и още как! Но не за хотел 'Плиска', а за мазната и нагла лъжеполитическа измет, която докара България до това дередже. Когато мазните костюмирани тикви започнат да пълнят гащите, то тогава ще ревнат, че някой ги заплашва.

ujabg

"ИДИЛ е обучила поне 400 терористи за нападения в Европа" дали няма заплаха??????????

до хотела в посока "Шипченски проход" има дюнери. от другата страна на булеварда не съм сигурен дали има или няма. ама и това е достатъчно, за да няма там бомби. така, че спете спокойно. щатите пръскат лъжлива информация. а аз живея на на 300-400м от мястото и не се притеснявам. то на мелезите отвъд океана не може да се има вяра. индианците им повярваха, че са дошли с мир и бяха избити до крак.

"секретар" да каже защо американските граждани са информирани, а ние не? Той самия информиран ли от американското посолство?

valentor

Боже ВСЕМИЛОСТИВИ, от кога пЮлицията е специализираната АНТИТЕРОРИСТИЧНА структура ? ТеА верно сЪ сЪ обЪркали,и то много сериозно. Терорът се бори само с Агенти-информатори=ДОНОСНИЦИ, но нали това е ЛОШО НЯКАКВО НЕЩО, за нечии тъпи кратуни.. така че не бих се учудил на никаква случка

Тоя георги костов преди да го питат нещо , пробваха ли го с дрегера , дали е изтрезнял. От тоя и румито нищо не зависи. Те повтарят като папагали думи сложени им в устата от фашкото посолство. Следващия терористичен удар ще бъде в германия , и затова оня външния на швабите тича в Русия при Путин, ама е късно либе за китка.

nirvana

На Плиска защото там спира 82 от летището. А на летището провряват документите на служители с 20г. трудов стаж там. Качват ги на самолета после ги карат да слязат (у4-маневра хохохо) Накрая куче влаче рейс на Плиска

82 или 84?

nirvana

82(84) нали и аз да у4аствам в световната конспирация. Аз лично съм против Ес но съм за Меркел. В тоя форум толкова мн.хора си противоречат че вече е комедия

Фейсбук произведе новина.благодарим на медиите за лошата реклама за страната ни за бъдещите туристи но както каза един тв спец добрата новина е вид безплатна реклама нещо което нетрябва да се допуска