Варненският бизнесмен Борислав Манджуков убит в София

39-годишният варненски бизнесмен Борислав Манджуков бе застрелян в столичния жилищен комплекс “Бокар” до бул. "България".

Обратно в новината

Коментари - Варненският бизнесмен Борислав Манджуков убит в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . . -= Чарвеният гущер от Позитано (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Този е бил потенциален министър. Така е според моралните ценности изповядвани от БСП.

Поредно доказателство, че чалгаджийниците се ползват основно като перачници на мръсни пари от контрабанда, наркотици и проституция. Всички деца и порастнали глупаци, които посещават чалга клубовете несъзнателно стават съучастници в изпирането на парите на престъпници като този, а голяма част от тези пари се връщат към партии, политици, прокурори, съдии и т.н.

Какъв ужас от червените страхувани меринджеи ,Бойко и Цецо да не се върнат пак! И какви погребения и разстрели,мила моя майно льо! Добре дошла ,любима тройна коалиция,добре дошли отново-отвличания,кражби на еврофиндове и ддс,кредитни милиардери,обърнати влакови композиции,банди за рекет,нагли,килъри,свитнати бизнесмени,крайучилищни дилъри на дрога,изборен туризъм,далавери с вота,полицейски могили,избити жени, деца и работещи! да живее БСП.ДПС ,Атака и Цензурата,има екшън при тях,при Бойко и цецо -скучно-ред,дисциплина,шамари зад врата и бачкане до откат!

не стига, че е предстъпник, ами е и управляващ. Обществото само си е виновно, защото такива трябва да са в затвора, не в управлението. Убийството не решава проблема: от едни престъпници в други, за сметка на цалото заспало и овчедушно, без ценности общество. Охрабиха го, а то избира грабителите си за управляващи. Заспали........без ценности и принципи.

Ами парите носят и щастие и страдние. Щастие, когато са в ръцете на умни и почтенни хора и страдание, когато са в ръцете на хора без човешки ценности и елементарни като мутри и мутреси. Какво като има пари, нито ги е получил почтенно, нито са за някакво благо. Каквито собствениците, такива и парите им. Българинът много сбърка с тази култура на мутрата и чалгата. Обществото толерира корупцията и извращенията, защото се прекланя пред мръсните пари без оглед от къде са. Много лошо.......

Българина не е сбъркал, беше старателно насочван, и подтикван към недостижимото по настоиащем ниво на лумпенизъм, простотия и алчност.....когато демокрациата стане синоним на бездържавие и свободия това е резултата....

Българина не е сбъркал, беше старателно насочван, и подтикван към недостижимото по настоиащем ниво на лумпенизъм, простотия и алчност.....когато демокрациата стане синоним на бездържавие и свободия това е резултата....

Българина не е сбъркал, беше старателно насочван, и подтикван към недостижимото по настоиащем ниво на лумпенизъм, простотия и алчност.....когато демокрациата стане синоним на бездържавие и свободия това е резултата....

Чарвеният гущер на БСП (в лицето на Петър Димитров) си скъса компроментираната част от опашката . . .

Не се притеснявайте, утвърждава се моделът на управление на БСП: да се оправят сами, след като си плащат. Само се пазете от случайни куршуми, иначе няма какво да се плашите, никой не ви страхува!

Бушон... Дал си г.за под наем... Изгорял... Що не търсят баш бандитите?... Щот са управляващи...бивши и настоящи...Всички

Къв бизнесмен е тоя бре? Тоя си е престъпник. Коригирайте си заглавието!!!

Предстоят избори и някои от "новобогаташите" не си е платил "таксата" за "чадърчето" на морето...?!

Ако Буда-та, Гоце-то, Прокопито, Пашата, Каратиста, Петното и другите знайни и незнайни мошенници от ъндърграунда го последват ще е супер за България!

първо червенотиквените ти работодатели, които са му другарчета да го последват пък после ще видим.

Щом не ти харесва така нареченият от теб Буда значи,че и ти имаш нещо общо с престъпния контингент.Ако имаш ум да четеш,ще видиш,че ББ докато беше на власт се опита да вкара в затвора доста престъпници.Но това не се каресва на комундета,затова га мразите.Защото много ви е страх от него.А страхът ви показва колко е бил прав.

Пропусна Станишев и Доган, най-едрите от всички в България. Станишев скача на най-едрото все още е супял само с дребни далавери. Но ако сметнем обаче проекта Белене, влиза първи в класацията. Това с брат му по черноморието и далаверките на новата му (използвана) жена са дребни далаверки. А най-голямото му престъпление е, че като дойде на власст, престъпността, убийствата по пътищата и бедността закономерно се увеличават до след средат на мандата му.

Ей мишки какво църкате. Не ви ли изясних вече ,че тук съда на преде. Справедливост има право да раздава само червената мафия.

Типичния меринджей ,отгледан в бърлогите на Партията,Путака и Цензурата от ,,смачканите бизнесмени,,! Сфера на дейност-всеяден- ддс измами,кражба на еврофондове,имотни далавери,завличания на клиенти,руски рубли в куфарчета,саботаж и компромати срещу Герб ,ЕУ и Цивилизования запад,спонсориране на пропаганда на Путиновия съюз!

"ЧЕРНИТЕ КАСИ" на всички водещи партии в момента у нас, се допълват с пари с неясен произход ! Това не е "тайна" и за децата ни, които за жалост се пробват да ползват от "медеца" в кавички , който им предлага широката мрежа от дилъри в страната, повечето от които си "седят на сянка" под добре разпънатите чадъри над мутренските групировки , обслужващи партиите! В България да си политик от отдавна е ПРОФЕСИЯ, а не призвание!За това сме от 25 год. в тресавището на мизерията...!

По тази логика и нарко-пласьорите са бизнесмени. Професионалните убийци също. В ниакъв случай проститутките не са проститутки - това са бизнес дами.

val55

Пак почнаха да късат опашките/"бизнесмените"/, а аз помислих, че всички вече са скъсани към партиите...блажени са.... Още, колко ли опашки, ще се скъсат, докато прокурори, и съдии не започнат да си вършат работата, за която са избрани от народа.. извинете, назначени.... Лошото е, че маса честни хора изгарят от такива бизнесмени. Като гледам сигурно над 90% от бизнеса се управлява от такива бизнесмени, и които са се сраснали с политическата върхушка в държавата. То, същото беше, и продължава да е в Украйна. Видяхме, какво стана, като в такива случаи един мисли за сватба, а друг за брадва. Кой си пати от това, и докато не ревнем всички в един глас все, ще сме овци......а живота си тече без да го усетим, ама как за едни, а за други... Политиците продължават да ни настройват един срещу други, като изкарват кирливите ризи от миналото, а нищо не ни говорят за това, което правят за настоящето, и бъдещето. Така, ще продължават да го правят, докато ги траем, и не сме единни в исканията си за един по добър живот, пък макар и толкова кратък....

"През 1998 г. при мен дойдоха високопоставени хора с молба за съдействие. Искаха да им помогна да си съберат парите, които са му отпуснали. Аз му казах, но той реагира пренебрежително. Имах втора среща, на която разбрах, че тези хора са сериозни. Имаше и хора от руски произход, мисля, които казаха, че ги е завлякъл с огромни суми", заяви Веселин Данов. Ето и отговорът на въпроса кой го е гръмнал. А Веселин Данов да не се слонява, ами да си даде дясната ръка на полицаите да я помиришат. Само не ме разбирайте грешно, аз не искам да ги хващат килърите, те работят професионално! А то иначе няма друг начин как да им се понамали бройката на мутрите.

ПРИБЕРЕТЕ ТЕЗИ С "ДЕСЕТКИ ВИСЯЩИ ДЕЛА", ТА ДА ГИ СПАСИТЕ! ЯВНО КАТО НЯМА ДЪРЖАВА, ПРАВОСЪДИЕТО ГО РАЗДАВА УЛИЦАТА И ЛОГИКАТА. КОГА ЩЕ НАПРАВИМ РАДИКАЛНА СЪДЕБНА РЕФОРМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА? КОГА ЩЕ ВКАРАМЕ КРАДЦИТЕВ ЗАТВОРА БАРАБАР С КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА, СЪДИИ И ПРОКУРОРИ? ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ СЪС СВЕЩ НЕ МОЖЕП ДА НАМЕРИШ ЧЕСТЕН МАГИСТРАТ?

Ти не си Калитко, ти си направо Бойко Борисов. Той/Б.Борисов/ сам си призна, че ако Карамански го е бил послушал да влезне в затвора, щял е да може да го защити /главсека на МВР-Б.Борисов/ и сега Карамански щеше да е жив.

ОТ КЪДЕ СИ СИГУРЕН,ЧЕ НЕ Е ЖИВ,ИМА ДОСТА ИНФО ЗА ОБРАТНОТО.ДА НЕ ГОВОРИМЕ,ЧЕ НА ТАКИВА КАТО НЕГО КОГАТО И ДА ПУКНАТ,ВИНАГИ Е КЪСНО!САМО НА КУРВОЛЕТИТЕ МУ ИМ Е МЪЧНО.

Айдееее на хайрлия да е! Ако може някой да опуца съсела, агата и хидроинженер, мосю пиш, бракониера, енергетика ще е супер!

къде забрави Буда-та, Гоце-то, Прокопито, Пашата, Каратиста, Петното и другите знайни и незнайни мошенници от ъндърграунда!

Размечта се,той и един да падне от тия ще настанат всенародни чествания!!!

Заиграваше се с ГЕРБ. Обикновенно така свършват "дарителите" на Бойко Борисов!

Голяма "игра" е паднала - от 2004 насам! Дали все с ГЕРБ си е играл или е имало и други мераклии в играта?

Не било бизнесмен, а било криминално проявен! Кога нашите журналя ще се научат да правят разлика???? Или целта е народонаселенето, когато чуе "бизнесмен", веднага да си представя престъпник???

Трябваше да се каже "Убит е Варненския престъпник Боби" защото той е престъпник.И тъй като е натрупал пари по престъпен начин някъкси се вписва като "бизнесмен" не разбирам защо.Но това е друга тема.Това което искам да кажа е ,че няма правосъдна система,ако този престъпник бе осъден както си му е реда ,както е в норманите страни ще се избегнат редица проблеми.Тази държава прокурори и съдии са за затвор.Оставени сме на саморазправа,това е истината .

Най-забавното в тези доста на брой случаи е, че докато правосъдната ни система не е в състояние да осъди поне един изявен престъпник, организираната престъпност с лекота издава и изпълнява присъди. А жалкото е, че на нея само можем да благодарим за това, че редица криминални типове си получиха заслуженото наказание. И се питам - дали да не приобщим най-изявените престъпни босове към правосъдната ни система за да доживеем и тя да може да свърши някаква работа? По-добре е някаква отколкото никаква, както до сега.

По-добре ли е? ми спомни си последните 4 години от предишния мандат - точно това беше станало нали?

И как да ги осъди като съдиите техни - на престъпниците, политиците и бизнесмените - всички са едно и също, а в съда са техни хора. Ние имаме три власти, които трябва да са независими, ама само в мечтите ни - всички са като свински черва нанизани в тази държава. Затова сме бедни и има такава престъпност.

Убийство по непредпазливост.От срана на убития. Той е виден дарител в предизборната кампания на БСП.

Крайно време е "по-умните"сред нас да разберат,че нищо не остава ненаказано,когато е спечелено по незнайни пътища.Много е грозно да наричаме всеки крадльо-бизнесмен,а всеки почтен човек-глупак и наивник.Рано или късно почтеността ще се превърне в добродетел,а не в посмешище.

Господ забавя, но не забравя! Изчетох "новината". Поправете си заглавието - "Виден варненски бандит си получи заслуженото, след като "правосъдната " ни система не му го даде"!

Страха изчезна другари! Върнахме се в 90'те.....

ЗНАМ ЧЕ Б.МАНДЖУКОВ Е МНОГО БЛИЗЪК С ЛЮБО ГАНЕВ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ТАЗИ ВРЪЗКА ОТ КЪДЕ Е БИЗНЕС ИЛИ НЕЩО ДРУГО. Моля за коментари само от добре усведомени

ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!Като няма реална съдебна система, има ГОСПОД!

Хайде прочетете някоя страница от Евангелията, преди да приписвате мокри поръчки на Господа!

И като ми запишат и заказват по медиите как бизнесът искал това, искал онова.. е, питам аз: Това ли е бизнеса в България - престъпници с цял ферман от висящи дела и престъпления.

Толкова много престъпност има в тази малка "държава" или по-точно (кочина с буклуци). Истината е, че сме едно диво и просто племе, което се изтрепва само, далеч от цивилизования свят. Всеки го знае това но не си го признава. Добре, че се махнах навреме, сега само ви гледам сеира.

Мечтите, алабализмите и сънищата са безплатни! Продължавай да си мечтаеш.

Май само с гледането ще си останеш.Незнаеш тук колко е интересно-можеш не само да гледаш, ами и да участваш в масовката.

ДЪРЖАВА Крадци най-различни, нахално ограбват народа без жал а той пие, мърморейки жално, търпи своя жалък хал. Дома му прибират банкери, а мутри, до вчера спортисти, слигуват на зли господари, до скоро били комунисти. В таз държава мафиотска всеки драпа към властта а народ живеещ скотски, блее, псува бедността Във власта и Парламента - кукли, плямпала и мента а от кръчма Монтерей дърпат им конци Злодеи. Мафиоти и ченгета стари, групово се хулят и избиват, не щадят и своите "другари", важни са парите, келепирът. До кога народе заблуден тъй ще спиш, мучиш и блееш? И кога ще скокнеш разярен, тези мафиоти да изриеш????

Така му се пада на този мафиот....Кой знае колко хора е разплакал.

Няма лошо - получил си го е... По-тъпото е, че живеем в държава, където се разхождат хора с "десетки висящи дела"! А ние, овцете, четем за тях и ни е интересно, като че са от друг свят и това не ни засяга... И гласуваме за некадърници...

Точно, същото си го помислих и аз. Не сме уредена държава, където на всеки - според заслуженото.

Ами в България след като има само "МИРНИ" протести - така ще бъде. Овчев, Цацарков, Олигарски само ще броят гилзите - нали те са пазители на ... ама да не си помислите че пазят сараите, Бисеров, Станишев(а), Манолова.

Идваме на власт и започваме да разчистваме,А? Комунистическа работа

докога , на бандитите журналистите ще пишат че са бизнесмени.

""бизнесмен и собственик на чейнджбюра, верига ресторанти, дискотеки и заведения. "" Само като кажат дискотеки, се разбира че е мафиот...

Като полицията и прокуратурата не са си свършили работата, друг го е направил вместо тях ...

Ами след като нямаме правосъдие и такива изроди са само с висящи дела така ще става вече, на хората им писна и вземат правосъдието в собствените си ръце! СМЪРТ ЗА "ОЛИГАРХИЯТА"!!!

Олигарха е по виша форма на мафиот. Този е обикновен мафиот. Пеевски е олигарх. Цветан Василев е олигарх....Васил Божков(черепа) е олигарх.

Айде бе,червените тролове,къде сте бе,вашта мама недоклатена!!Айде бе,зомбита тъпанарски,коментирайте бе,мишоци гнусни!!!!!!!!!

Честито на всички българи, дано повлече крак и да го последват и други "бизнесмени". Аз залагам на видния пернишки "бизнесмен" Люси Стойков!

Докога скъпи журналисти ще наричате престъпниците бизнесмени? Ако не правите разлика.....Върнете се в началното училище и се ориентирайте към друга професия!

А ти що пишеш, че журналистите са ти скъпи, като не са ти такива?

"В България организираната престъпност е разбита. Няма поръчкови убийства..." - дрън-дрън.. Или е спечелил той милионите от тотото и не иска да ги даде на някой?