Започват ремонти по Графа и „Цар Борис III”

Цялостна реконструкция ще се извърши по бул. „Цар Борис III” и по ул. „Граф Игнатиев“, съобщи зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев.

Обратно в новината

Коментари - Започват ремонти по Графа и „Цар Борис III” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

действия на общината за поред9на години ни съсипват нервите.Ремонтите в софия от години са безкрайни и няма резултат за подобрен транспорт.живея до военна болница, представете си на какъв хал сме от днес не ни стига метрото, заради което р.604 не минава, а от днес и тролеите 2,8 и 9 за 45 60 дни аут.от другата страна е цар борисІІІ до центъра с прибежки от превоз на превоз и загуба на време.Някой умник да е помислил за хората - НЕ+, но да ни мъчат в топлото - ДА.така ,че да живее столична община, ама друг път.

Ти явно не си минавал/а изобщо по "Графа", щом твърдиш, че "няма нужда от ремонт"! Има и то спешно!

За живеещите в южните квартали на София няма стигане да центъра: едновременно ремонт на Борис и на бул.България от Фритьоф нансен до Бояна заради Европредседателството???

А така !!! Разкопайте едновременно цяла София , та хептен да няма как да се предвижваме. Живея на Цар Борис ІІІ и работя в района на аерогарата. И сега ми е кошмарно ходенето на работа. То за пустите пари да ги приберете , пък хората кучета ги яли...

Да асфалтират Цар Борис ІІІ, то сега е ужасен шум, вибрации, прах. Защо е тази пешеходна зона и зона за велосипедисти, при сегашните условия. Дано се извърши такъв ремонт, който да осигури дълги години спокойствие. Дано се помисли и за пресичащите пешеходци, за да не пресичат тичайки през булеварда, само за да минат на зелено.

Надлезите са най-доброто решение! Хем не спира автомобилния трафик, хем пешеходците не чакат, за да преминат, а и риска от инцидент е по-малък!

Ударно усвояване /разбирай крадене/ на общински и европейски средства. Какво му е на Графа? Ами на пл. Славейков? От едно културно средище на книгите ще го превърнат в кебапчийница на близки до общинарите фирми. Отгоре на всичко този цирк ще създаде и невероятни проблеми за софиянци особено по време на председателството! Следващият път докарайте за главен архитект някой от детската градина на Каспичан. Безмозъчни гробари!

Абе кретен, ти ходил ли си по ул. граф игнатиев? и славейков? Ти вийдали ли си там каква Кербала е? А дали изобсщо оттам могат да минат хора в инвалидини колички и майки с бебета? какво културно средище е славейков бе, бастун? Там колцина пияндурници продават книгите, които ги ма във всяка друга книжарница. Ама пият от 6 сутринта до 10 вечерта. И не е вода. Тъпак!

Чакаме с нетърпение да затворите отново и Цариградско, та да стане цирка пълен!

Проклети да са за Цар Борис Трети! Всяка година движението по него се спира за определено време и в някаква част, сега вече - по целия булевард! И точно когато и Линкълн е затапен, и по Монтевидео почват да строят чудесии ... (интересно как, след като частните дворове още не са отчуждени, а там има каменни и тухлени къщи, гаражи, заведения, един манастир ...), и Красно село - кръстовището е затапено за още две години най-малко ... И какво сега - от Овча купел за София през Пловдив ли да се минава?! За какво купих преди три дни карта за още един месец за целия транспорт - като него практически го няма в моя квартал - трябва да ходя пеша по един час, за да се добера до някакво градско превозно средство?! Проклета да е дупнишката дулсинея и нейния фаворит Крусев!

Не че имам нещо против, напротив, подкрепям да се ремонтират улиците, но защо и Графа, какво му е талкова спешното? Има улици в много по-окаяно състояние, не в много-по, а в много пъти по- окаяно състояние. В крайна сметка по Графа вървят основно трамваи.

Фандъкова е малка, усмихната, некадърница. И какъв народ трябва да си, за да си избереш това за кмет? Уникално.

А ти си малък, жалък некадърник. И майка ти съжалява, че те е родила.

По-скоро червен трол

Дай Боже да асфалтират Цар Борис III, но се съмнявам. Очаквам дежурните комитети за защита на паветата. Все пак, най-натоварените булеварди трябва да са павета за да си чупят хората колите и да им бизнес и за сервизите.

София е най мръсният град в Европа. ул.Алабин е потънала във мърсотия,разбити тротоари, прах, пепел, не е мито от 10 години, кочина - това е положението. Сега ще блокират движението по центъра и всичко ще потъне в прах и мръсно. Въздуха е изключително мръсен , ул. Витошка вижте на какво е заприличала, на цигански бордей ,с шатри - чаршия.

Но ще спират колите без катализатори за компенсация.

Защо подновихте догова със Столарски

.... Ударно "УСВОЯВАНЕ" на Европейски Средства. Запушваме всички улици едновременно, за да се види, че "работим" и да не ни питат после къде са парите ..... (в джобчетата ни естествено :) ... ), а догодина през лятото - пак всичко започва отначало, на същите улици и булеварди, пак едновременно и така нататък ..... Толкова им "държат" ремонтите - по една година ......

и да разкарате тоя кютук от площада дето селяндурите си киснеха краката и тока ги утрепа, както си е и редно де. Аз съм софиянец и никога не ми е минавало през акъла да си кисна краката по тия мръсни фонтани дето въртят една и съща вода, а и да не е една исъща никой не ги чисти.

Бяга на село бе селянин

ЕЙЙЙ.....ТЕЗИ УПРАВНИЦИ МИЛОСТ НЯМАТ И ТОВА СИ Е! ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН РЕМОНТ В СТОЛИЦАТА КОЙТО Е НАПРАВЕН КАЧЕСТВЕНО И СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПРОДЪЛЖАВАТ! ИДВАТ ИЗБОРИ НО ТОВА Е МАЛКО УСПОКОЕНИЕ!

Айде краденето по центъра да приключва, че има една камара квартали в плачевно състояние. Ма нали Картофка има мания за павета, сигурно и кенефа и в Самоков е с такива за да се чувства гражданка.

Що не затворите направо всички улици и булеварди... Никакво планиране, всеки да се придвижва както може! Овча купел блокирана, че сега ще почнат и Монтевидео, Красно село блокирано, по Каблешков едва се тътриш, Дондуков, Центъра, Чавдар, Патриарха... Че сега и Борис ІІІ, пък и Графа!!! Да се молите за търпение и разбиране е леко нагро!

що бе? нали си избрахте и тиквата и селския фъндък за енти път, а сега се сърдите!

Що реши, че можеш да генерализираш - всеки, който има мнение е гласувал за тях ли? Логиката ти е близка до тази на управниците ;)

Нещастници! Всяка година едно и също! Пуснали автобус и си мислят, че хората могат лесно да се придвижат. Що не ви мине през кухите кратуни идеята да направите един качествен ремонт и да не я пипате тая улица следващите 10 години? Нещастници!

Да ви Еба МАйките и на управниците, заради Борис III. Кой, ще ми плати окачването на Волвото? Стрише се за 6 месеца

Нали ти вдигнаха шапкарската пенсия? Ще си го платиш.

... а какво по дяволите означава "Цялостна реконструкция"????

Как какво, че ще спрат и трамвая.