Задържаха двама, докато грабят 15 000 лв. от жена в кола

Двама души са задържани в момент на грабеж на 15 000 лева в София, съобщиха на брифинг пред журналисти от СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама, докато грабят 15 000 лв. от жена в кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май, че вече ги били пуснали срещу гаранция от 30.30 лв за единия и 25.20 за другия.Дали честна дума, че няма се укрият. Другари съдии и съдиики - не ви ли е срам?

В "българската" "право"раздавателна система се въдят най-долните, мазни и гнусни морални чудовища, наред с тези в медиите.

Няма файда от него,даже и има загуби за държавата по дела от Страсбург. Делата директно да се гледат в Страсбург.

Милиционерите вече взеха да се хвалят, че задържаните от тях лица са с богато криминално досие.То не е за хвалба, бе, хора! За срам е!

а защо са на свобода като сас богато криминално досие? в българия всеки който си плаща на полицията е на свобода -или са решили да си позакърпят разклатения рейтинг? по канал едно оня ден в централнине новини цитираха адвоката на мутрата убиец от магистрала "Струма", при положение че мутрата се укрива и как точно адвоката му контактува с него и защо се цитира неговата версия при положение че е имало толкова свидетели , а също и защо водещата радина червенованарече лучката инцидент а не убийство?това е мафията , която диктува дори на националната телевизия как да бъдат представени новините

ПОЛИЦИЯТА Е В ПРОТЕСТ И ЗА ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО,,,,,,ИСТИНАТА Е ДРУГА: "ПРЕОБЛЕКЪЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ" И ТОВА ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 70Г., ИДВАТ ПОРЕДНИТЕ НА ВЛАСТ, НО СТАРОТО СИ ПРОДЪЛЖАВА

А се подигравахте когато Борисов казваше: Ние ги хващаме, съда ги пуща! Кой хванат от полицаите е осъден от съда ,че да се стараят полицаите. Да не са луди да се изправят срещу престъпник когото утре съда ще оправдае и той може да тръгне да си отмъщава.

Това в "разцвета на демокрацията" на България неможе да е вярно. Жената е била сексапилна , с голямо деколте и е привлякла сама мъжете и се е опитала да ги изнасили, а те като са се опитвали да избягат са взели някаква чанта.

Не може да се спори, тук полицията си е свършила работата абсолютно кадърно.С тези доказателства срещу престъпниците ще бъде позор за българското правосъдие, ако не лежат поне 5 години в затвора.Или по-добре максимума, който се полага, тъй като са рецидивисти.Може, ама надали.Все се сещам за случая със симпатичния Брендо.Дано не съм прав.

по погрешка са ги хванали,случаино,иначе милиционерчетата и за чеп не стават дебелаците,не си платили чадъра като джебчииките и са отишли в ареста,като си платят ще излязат и ще продължат с бизнеса,недосегаеми са.

"Днес те осъждам за 18-ти път. Утре заповядай да те осъдя за 19-път."

Мутра премиер - мутренски мурафети! Родени от БКП-БСП!

ама какво се радвате,те ще ги пуснат условно,или поради липса на доказателства...много сте наивни,що са изобщо на свобода????

Браво на полицията! Тези рецедевисти трябва да полежат в затвора поне 10 години, за да се спаси за това време обществото от тях. Как може Г.М. да има 17 присъди, а да е само на 38 години??? На часове или на месеци затвор ли е осъждан!?

Моля да се има в предвид, че подопечните ми, сами са се признали за виновни, спестявайки по този начин времето на съда. Апелирам за условна присъда.

Никакви присъди. Какви са тези дискриминационни действия спрямо лицата. Предлагам да бъдат пуснати на свобода без никакви санкции. Момчетата са млади, ..е, сгрешили са. Ще се поправят. Демокрацията изисква да сме толерантни!!!

за тия майковци каменна кариера да трошат камъни за магистрали и само на вода и солен хляб

Ясно е, че управляващите искат да се хващаме за оръжието...

полицията явно си е свършила работата, сега е ред на "независимия" съд и к*рворатурата...... е хайде да ви видим сега!

Да, прокурВатура е най-точната дума!

На съдиите да се плаща само веднъж на подсъдим!Друга песен ще запеят...

ЯВНО БЪЛГАРСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ МНОГО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЗАТВОРА. КОЙ Е ПЪРВИЯТ САМОЛЕТ ИЗЛИТАЩ ОТ "ТЕРМИНАЛ-2"?

На Уиз Еър - за Киев.

И как не ги свитнахте, бе!? Оказана съпротива, опит за бягство, бръкнал си под якето, нападнал орган на реда... Измислете нещо бе, хора!

Правилно правят турците- събират наказанията едно върху друго и няма излизане от затвора. Какви са тези 17 престъпления и пак е на свобода този. Трябва ли да чакат да убие човек? Ето за това трябва да има и смъртно наказание, защото такива като този са непоправими !Нещо в тях е сбъркано!

Осъждан 17 пъти и е на свобода!!!??? Сега ще го осъдят за 18-ти път на свобода!!!! И той ще извърши поредното си престъпление,като знае,че е безнаказан и най много да го осъдят за 19-ти път на свобода!!!! Съдебна система няма!!! Има съдии,които работят единствено за пари под масата и борещи се да пуснат поредния престъпник на свобода...

тва са мутрите на Боко Тиквоко - сигурно вече са ги пуснали

А чия е Бг-СЪД.СИСТЕМА ? ---НА ДПС и бсп

Предполагам отдавна са пуснати да не им се наруши домашния комфорт и вече подготвят следващия обир. За какво ни са съда и прокуратурата?

"дясното странично стъкло на колата, която шифирала". Какво правила?!?

Вероятно с десен волан...

Никой никога няма да плати счупеното стъкло.

Съдебната система и системата на здравеопазването са най-скъпите системи на бюджета. Много хора станаха милионери и продължават да богатеят. Съпротивата срещу реформите им ще бъде зверска. Ще използват всички средства за да провалят сегашното управление. Москов и Иванов са им смъртни врагове. Слушайте и гледайте воя по медиите.

то щото тези 2 системи са наи работещите и хората умират като мухи или биват пребивани от тези които трябва да ни пазят.

Да го направят като в Калифорния, 3 престъпления ако извършиш, лежиш максималните по закон присъди и за трите престъпления насложени една върху друга, това обикновено означава от 20 години до доживотна. А тука имаш 100 присъди по 3 години и лежиш само една, ама и нея не лежиш, защото си я отлежал по арестите и даже си надлежал.

Това не са биле, български полицаи!!! Или чужди, или извънземни органи на редът .

как така хем осъждан сто пъти, хем на свобода. Смисълът на осъждането не е ли да го приберат някъде, та да не пречи на нормалния живот на останалите. За какво изобщо има правна, съдебна и прочие системи, като са толкова неефективни.

В съда: Станете, да влезе Марковски.

Ще стане като в ЮАР. Живееш в затворен, охраняван комплекс. Качваш се на колата и по най-бързия начин стигаш до охраняваната офис сграда, където паркираш в подземния паркинг. И те така. Типично за държави със слаби институции. Да ви пикая на правораздаването.

Защо тия не са в пандиза, щом имат такова богато досие?

Отново в съда ще излезне че доказателствата не са извзети по надлежния ред и една камара други причини, които ще оневинят иначе добрите момчета.

Такива бандюги превантивно трябва да се ликвидират!!!Какво ги следите и харчите ........Тази сган си е такава,само куршум превантивно...........!!!Иначе ще сме си кочина и всичката сбирщина ще грухти тук в безредието и безхаберието! КАКВО СА ВИНОВНИ ЖЕРТВИТЕ,та и да издържат държава съд и полиция!!!!!!!!!!!!!!

Докато хора изредили целия НК през кариерата си са още на свобода, тази държава няма да се оправи. Плюя и на съдебната ни система и на нейните членове, които позволяват тези безобразия.

На този със 17-те осъдителни присъди сега ще влвзе в съдебната зала и съдията лично ще му завърти брояча в положение номер 18, за да могат следващия път да го назовават като "единия от извършите е с 18 осъдителни присъди", друго няма да му се случи, но така няма край. Колко присъди трябва да навърти за да го спрат най сетне ?!

Страшно става в таз държава, ... хм, то няма държава май.

Обесете го този смотаняк бе!

После питайте един полицай , къде му е мотивацията.

"17 пъти" i 300 пъти да е осъждан щом е в България това е без значение.

Решението е : едно въже и един по- здрав клон на дърво. В затворът няма място, а тия хорица просто няма да се откажат от професията.

Аре бачкайте! Та да има пари да гонят, ловят и пускат пак и пак някой със 17 присъди и сигурно поне 200 висящи дела! Дий! Дий бе!

И после ми говорете за съд,за полиция и т.н.....пълна дупка! 17 пъти осъждан и е на свобода....? Къде живее бе?-в Африка ли?

Те в Африка такива ги бесят,ние сме извънземни!!!!!!