Мъж е намерен убит в апартамент в столичния квартал ”Дружба”

Мъж на около 40 години е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба". Според криминалисти причината за смъртта е побой.

Обратно в новината

Коментари - Мъж е намерен убит в апартамент в столичния квартал ”Дружба” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво е работил този млад мъж

всички курви,на семейни начала при това с дете.От кого не е ясно ?Явно тоя го е закъсал яко от маструбиране, за да захване с такава измет, но най-вероятно и той е бил от същата измет, вероятно и пияница.

верно ли са такива, нещо не вярвам

да бе,верно,боико и тои е потърпевш по тази линия,даже и внука си не иска да види.

Какво триеш бе, не си българин, неграмотен си, изказът ти е като на второкласник от училище пълно с цигани. Не ставаш за журналист !

написал е един факт

мануел да си признае, че не е виновен, майтап бе...

someone

лоша поличба. навръх великден убииство.

Щом има държави по света, където престъпността е сведена до 1%, значи може и в България. Както написах, 7 милиона сме. Полиция има колкото щеш+жандармерия!. Като не може Бойко и Цветанов да се справят с този проблем, да се обърнат за помощ към други държави или ЕК! А не Бойко да ми се мандахерца по телевизията, колко строял, като за мен строеж и градеж означава цяла България да е строителна площадка, а не отварям една отсечка 10 км, а в същия момент 80% от пътищата да лунен пейзаж! И не само пътищата! За да градиш, хората трябва да имат доверие в държавата и да са чувстват, че са защитени!. А не всеки втори да е с пистолет, бухалки, тръби и да има куп диваци познати с който могат да раздават 'правосъдие" или наказания! Агресията поражда повече агресия! Интелигентния човек ако реши да унищожи простия, може да го направи като хирург, но интелигентния все се надява на правотата от което винаги е губещ!

Той Бойко в момент на откровение си го каза - "с такъв матрял - толкова". Не е Господ да огрее навсякъде. Опитаха се преди години да слоижат повече камери из жилищните комплекси, ама нададохте вой до небесата и хората се отказаха. Разчитат основно на частните охранителни камери на магазините и офисите.

black_mask79@abv.bg

Бойко като не може да се справи с такъв "материал" , да се маха! Само дето в петък като гръмна пресата, че са изкарали всичката полиция из пътищата, 90% от шофьорите караха като мишоци! Значи можело, нали?

1% от какво? Не разбрах.

В тия държави нямат 50% население от цигани, грижливо обгрижвани да не правят нищо, освен да крадат и да се размножават 70 години от комунистите.

Благодаря мили журналисти, че отново дори на най- големия християнски празник намирате събития, с които да вгорчите живота на българите. Благодаря ви много. Само ми е интересно защо в Щатите например където само в Ню Йорк за час стават по няколко убийства новините там са съвсем други и никой не им съобщава за всяко едно убийство а напротив. Отново двойните стандарти са налице.

Потърси и прочети българската журналистическа харта и кои са я подписали. Този блог не е сред тях.

Първо: в Дружба отдавна няма сериозно присъствие на цигани, защото всички си продадоха апартаментите по време на ценовия балон и се изметоха-нормално, кой циганин няма да продаде 65 квадрата за 50 000 евро. Второ: като навсякъде в БГ има интелигентни, по-малко интелигентни хора и откровени простаци. Думата "селянин" не е уместна, защото "селянин" е социално, а не географско понятие , или смяташ ,че ако си съсед на Глория, или Маргина в Бояна , живееш в общество????? Колкото до мутрите си прав-има ги определено, но те не създават проблеми на местно ниво. Жив и здрав..

Отиди и се разходи по ул."Тирана" в Дружба-1 и попитай за циганските блкове. Няма да ги сбъркаш.

щом има три цигански блока, значи квартала е гето!

Това е поредния побой! Тъпа държава! За мен вече няма значение дали е циганин, българин или турчин, защото ядем един и същи ташак от държавата, която липсва във всяка сфера, като започнеш от сигурност, защита, правораздаване, здравеопазване, образование, земеделие, търговия, бизнес...на всякъде безочлива наглост, а това озлобява хората, а посредствените се чувстват недосегаеми! За 7 милионна държава всичко това да се случва е пълен абсурд! За това вече престанах да деля хората на етноси в България защото всички ядем един и същи кур от 240 депутата и кръговете около тях. 240 на 7 милиона и не могат да сътворят едни фъкани закони и да укрепят една държавност! Боклуци! Затвор!

Да сложим пред всяка врата полицай? 24/7? Или имаш по-добро решение?

black_mask79@abv.bg

На мен ми е ясно, че обществото трябва да положи също усилия, но те ще се удвоят когато видят, че има държава, защото аз вчера загледах няколко патрулки през ноща, който на практика не правиха нищо. В едната спеше единия скрити в тъмниците, в другата си четеше тоя с жълтата жилетка вестник, а третата ме засече за да спре на спирката до магазина за алкохол да си купят нещо, а вън дъжд вали...Не можем да живеем като затворници, всеки апартамент да е с блиндирана врата! Ако трябва пред всеки вход да сложат полицай, не ме интересува защото си плащам всеки данък на време. Да взимат мерки и да са безпощадни!

И вечна му памет, като не е внимавал с женското присъствие - жена прошка не знае и няма милост, ако трябва да се добре до облага за нея или плода си.

чакам тази новина.То медии,то интелнет забравихте по празниците да ни заливате с очакваните от нас "ДОБРИ"вести.Да не е от някъде се е задала новина за увеличение на заплати или пенсии.Сакън такава новина дестабилизира електората-а пардон избирателя.На него му трябва сама стрес и СТРЕС.Тогава ще мирува и ще изпълнява законите на господарите.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ РОБИ!!!!!

там е пълно с цигани, ако не са...то са някакви селяни дошли от не знам къде си, спешно да се направи промяна в закона за адресната регистр. в големите градове на страната се живее безразборно не се знае кой какъв е и от къде идва!!

да се въведе отново жителство е най-сигурното нещо, то се напълни с какви ли....

Да си чул за парижко жителство? Или за лондонско жителство? а защо не и за виенско? Хайде стига простотии. Моля.

Прав си - мисъл като бистър планински поток

Това са хора на някой местен мъстит бандит престъпник Частен съдя изпълнител-те така работят като им се дължат пари имат едни наркоманчета ходят с джипове с еднакви номера черни на цвят въоражени с бухалки ножове и тем подобни инструменти-ЗАКОНОВИ СРЕДСТВА ЗА СЪБИРАНИЯ НА ЛОШИ КРЕДИТИ ОТ ОСТАНАЛИ ДЛЪЖНИЦИ-НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ПОЛИЦИЯТА няма да обърне внимание на това-КРЕДИТИТЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ-и застраховките работят след като бъде пребит и смазан от бой и изпотрошен длъжника на кредита-По принцип така работят БАНКИТЕ!

С това описание - за момент се изплаших, че говорят за мен

Като се види кой ще вземе жилището след смъртта и ако не е негов роднина, значи има връзка със смъртта. Иначе ако си е викал проститутка, много е възможно просто хора на сутеньора да са го убили по време на побоя, ако не си е платил или е наранил момичето. Времената не са за сам човек.

битието определя съзнанието

Ако е бил фен на Левски всичко е ясно