Отвориха частично ново трасе на Западната дъга в София

Пускаха частично движението по директното трасе на Западната дъга, с което се облекчава трафикът по Софийския околовръстен път. Това стана след 15 часа днес.

Обратно в новината

Коментари - Отвориха частично ново трасе на Западната дъга в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Частично отвориха" ново трасе, или отвориха "частично ново трасе"?

До пехливана с жълтата фанелка: Абе, момче, така и така си попаднал сред онези костюмари около тебе, вземи ги попитай, защо ние като държава от ЕС нямаме нито една магистрала към европа, а имаме към Турция.

раята, бързо ще се изнесе в Европа. Кой ще плаща заемите!

Ей, че кофти- "Тиквата " пак открил нов пътен участък ...

Те за това ги дробят на малки участъци, подучастъци, лотове, лотчета и лотченца - да има повече лентички.

Всеки ден пътувам от там ,да наистина се получава добре .Но тази част с изграждането без да се спира движението не е съвсем вярна .От близо месец всяка вечер чакайки в задръстването което се получава си се псуваме с шофьорите на тирове ,турските гастър-байтери и всички онези които се пишат хитреци и се опитват да се напъхват безнаказано в редиците .А на фона на цялото вечерно чакане редиците биват раскъсвани чат пат от ПСМ тип багери ,фадроми, самосвали и т.н. За тях задръстване няма и не ги вълнува .

:))))Още само една две отсечки по 2 км да открият и двамата млади ще се вземат окончателно :)))

Ха, ха, ха, Хемус

А лихвите по Белене всеки ден се трупат, като пуснат таксиметров апарат. И Чернилките всеки ден пристигат без спир. А Българите всеки ден напускат държавата от отчаяние, а старите измират в самота и мизерия. Цък цък цък.....

И ще дойде време, да се радваме на нашите си цигани, защото те поне са израсли на тази земя и се знаем, за разлика от мангустите, които са от съвсем чужда и враждебна цивилзизация с варварски манталитет.

я откриват тая Северна дъга??? Това и е третия път...........

около-мръсното се разраства!

на просташката тиквена власт.

Харесва ми думичката частично. Различна е от известната на времето полу направено, полу - проводници, полу-граждани, полу-богати и т.н. Частично звучи някакси по дипломатично. Например. Как затворихте границите частично, как се справяте с мигрантите частично, как си охранявате небето частично, как се справяте с битовата престъпност частично, как строите магистралите частично, как си предлагате кандидат президента частично. Как живеете днес частично. Виждате ли ? По-интелигентно звучи от това Бай Тошевско ПОЛУ !

Вместо ПРОСТ - частично умен.

А кога ще ремонтират селския път Тракия, наречен "магистрала"

На преден план са само убавци - Ненчо Стайков с жълтата фланелка и Лили кифлата препасана около кръста с колан с мазнини/може и мускалчета с розово масло да са, ама не ми се вярва/.

аман от хейтъри... Като няма пътища мрънкане, че им се чупели колите (и аз съм в тази графа). Като правят пътища - нямало за хората.... Аман - няма ли някой да каже едно евала ... Ей така за цвят?! Вижте сега и се замислете какъв сме батак ... Ако не се прави нищо (а то дълго време продължи това нищо правене) никога няма да се оправим. И всеки ще иска да заобиколи България. Самоче на нас дето трябва да живеем в нея ще ни остане единствено да си заобикаляме дупките ... Сига мрънкане - оправят пътищата, по малко си чупим колите. Разберете го най-накрая. Това ни се калкулира я в семейния бюджет, я в цената на стоката или услугата. Може това да не вдига доходите, но намалява разходите на много хора и за много неща! И вместо да хейтите вземете направете нещо различно от целодневно висене в нета/дира и други такива ...

Браво Бойко за нещоправенето.Те казах го , сега доволен ли си.

Този тип пътно и гражданско строителство се прави преди да деградираш държавата си!!!!! Този, абсолютно некомпетентен пожарникар,знае чудесно откъде извира бензина...Така че измислените му напъни,не ни радват!!! Магистрала , мощна кола и водачи във всякакво състояние и без документи е малко свързано с кого бе, нехейтърю? Със смъртта ,нехейтърю... Лошото е ,че убиват и невинните хора!!!! Но този човек тепърва ще изплаща глупостите си ! Да не говорим ,че и доста неприятни заеми ни натресе селския хитрец!!!!!

Което мога да коментирам: Браво!!! Съгласен съм с всяка дума.

на Боко тиквата и бандата Герб!

Ма вий срам нямате ли? Толкоз ли сте закьорвели, та не видите,че човекот са разсипа да ви строи! Кво още искате? Имате си Главен инжинерин на РеПУБЛИКАТА, не ами на целийот свет! И в тоз мандат шъ въ опаши с пътища( та и за вас лесно- да излизате и за тях- да влизат).А за следващия- Европата чака, щото на наший уникат тука му става тясно за мащабний размах. Трепери Плането ( за Путин да не споменавам), сега шъ да разбереш какви е чада раждала, па най- вече сиги ражда Бокова майка юнашка! И от сега предупреждавам, да си знаете де- ако нещо в стоежа се сгелпи, виновни са само Путин и Русия!

На снимките: другарят Борисов благоволява да играе на джобен билярд, ту с лявата си ръка, ту с дясната си ръка.

има с какво играе си! ти , като нямаш, помоли му се да ти даде и на тебе да си поиграеш!

Боче, извади ги тез ръце от джобовете и се научи да биеш дуспи, а не да биеш по два пъти, защото не си вкарал първата. А на дебелата Винетка до теб препоръчвам да не се тъпче като свиня по три пъти на ден и да смени тоалетите, за да не и гледаме висящите катове сланина.

Стига с тия "дъги" бе,мутро!В България заради тебе нищо не остана,откъдето минеш трева не никне,остават само мюсулмани и цигани.

Дайте и една хорда за по-пряко.

Мутро, а като ги свържат какво? Ние плащаме скъпи винетки и караме през дупките. Каква ни е ползата от тези магистрали? Никаква. Пълниш България с нашественици. Лапаш, лапаш, с асфалт да се налапаш.

Браво! Много добре! Само не разбирам къде е ЕС "абсолютна несолидарност". Тези отсечки не се ли направиха с европейски пари? Когато гледаш сближаване с Турция, какво ще им се даде? Ще им платим 3 милиарда и ще махнем визите?

Хубаво, ама къде е магистралата, която да свързва Тракия със Слънчев Бряг и Варна? Крайно време е по цялото черноморско крайбрежие да се направи една магистрала! Някакви смешни разстояния от 30 км се минават с часове заради двупосочните пътища в момента с малка скорост и огромно движение!

Купи си джет, бе!

Спокойно, за всички ще има. Ако не тази, следващата петилетка.

Стига с тези джъдета, бе! Ората си праат Тръбици за газ. А Чичко Байдън така се е разкахърил, че чак мъдете му са отекли от грижи за " Северен паток"!? Изглежда амерканците са изкупили дела на газовата мрежа в Покрайната? И сега ръшите като резнат от там газчицата - те остават с пръст в устата, а що не и пъхнат на друго "ароматно" место??! Ей, ша ми съсипат бизнеса тее амерканци, тъкмо се точим да разфасоваме тръбиците из Покрайната.

Трай ,бе! Джилезо винаги ша съ намери..а , танкове, БТРи , секакви ламарини струпват там!?

Тиква с ръце в джобове а до него дебелото Му.

"свързваме магистрала "Люлин" с "Хемус" и "Тракия"." А ние (електората), едва свързваме двата края!

До колко дена ще се окаже, че въпреки ежедневните инспекции, ония са пропуснали примерно половината от проекта? А след колко дена Бойко ще отиде да открие и останалата част? Да не стане като една северна тангента, дето я открива два пъти за 4 месеца и накрая се оказа, че трябва да се дава още някой народен милион за дооправяне.

И като свържеш люлин с хемус и тракия ще настъпи Рая в Б-я....

Това с магистралите, откъдето и както да го погледнеш си е хубава. А дано не му мине и котка път за хъб "Балкан", че Байдън нещо много се заяде със Северен поток -2.

на МИКРОФОНИ съобщиха, че след инспекцията на дъгата МУ, ша фърка до Варна.. С Теменужката СИ за хъбчето да си хортува.. Отде да дойде тръбата до него.. Щот сите гърбоиди, надупени към една точка в хъбчето да пръцкат и газ за запалката МУ за пури не могат да МУ осигуряват..

Боко Асфалтисов и Дебеляна Винеткова - намерили, опа, открили дъгата.

Къде сте бе, хатакисти! Нямате и 300 хейта! Така ли ще сваляте правителството, смешници!

Мразим Боко да мразим, ама мразим да не мразим.

ма СТРУМА забрави да добавиш.. Щот и нея УЖ си я вързал във фльонгата.. Ма то Драгичево, ей го де е до околовръстнио.. Ти остави тез магистрали, ами що ТИГРИТЕ във вторио СИ отбор та пратиха дузпите да бийш.. А ВУЧКАТА - дет на терминал ДВЕ УЖ го прати, - в първио отбор си ритка..

тичал през глава да реже лентичка

..що ли аз не тичам..? Едва ли е, защото нищо не съм направила.. нещо друго, ПР-ско трябва да е ;))

Вчера питах - - абе къде е батко? - ей де го.й.на Метър бойкоСрала, километър лента нарязана. Тия ленти наше производство ли са или внос от китай? Питам дали поне се е сетил завод за лентички да пОстрОИ? Да живне малко икономиката, работни места, тва-онова.

Преди малко руски медии съобщиха, че в резултат на неизвестен инцидент 4 СУ-та са изчезнали от радарите мистериозно.

Миграцията от Румъния и България е достигнала рекордни нива - общо 61 000 души.

николета е показала новия си бюст

Изчезнали,щото са невидими.

До президетските избори, може поне още два пъти да бъде открита хордо-дъгата ,тази странна геометрична загатка.Все пак г-жа Фандъкова ,нещо я готвят за президетша,ама според мен по ми прилича на намазване на ските с вакса.Мно-о-о-го са голями финансовите интереси в общината и други искат да вземат пряко участие в разпределянето на баницата, Б.Б. не иска да рискува да изпусне оперативното ръководство

И като им люснат една тол такса от 10-15лв, по-висока от всички такси в Европа и ще цъфнем и вържем. Освен това тези нови магистрали вечено ще се ремонтират. Ха, на бас

За кое излъгах?! Че новите ремонти не струват и се прецакват още преди да бъдат издадени?! Не преасфалтираха ли части от новата магистрала Марица?! Не са ли ни някои цени по-високи от Европейските при доходи много по-ниски?!

русолюбци, не ги ползвайте пътищата ни, като не ви харесват! идете в русия, и си купете внедорожници, щото там дороги нет!

Няма нужда да ходим в Русия, Боко уверено ни е повел натам. По повечето параграфи, вече го докарваме, например хаоса в движението по пътищата.

знам че нямате нужда! то никой не ходи там доброволно! вия си я обичате от далече матушка рус, щото е по комфортно и сигурно! любов несподелена

Не мога да разбера каква е тази злоба, какво е това плюене. Новина, че има нов път да доведе до толкова злоба. Ненормална работа :(

Че кой плюе?! Материалът цвили от щастие.

Не е злоба,жалко е,че премиера на една държава се занимава с асфалтиране,ма толко му е мозъка

Толкова, не толкова ама трупа милиарди. От всичко и всички се отчитат при Боцу.

Пишат се някакви глупости!Качете се в кола и тръгнете от бул.Братя Бъкстон по околовръстното в посока Люлин от 2 ленти за движение от Горнобански до Люлин става 1 платно разстоянието се изминава за 1.30 мин!!!!

Какво е това 1.30 мин. - минута и половина?

Не ,това е времето за което бавноразвития ти мозък схваща написаното

Браво! Парите са усвоени, догодина усвояването пордължава за ремонт на същия участък. За целата винетката става 150 лв и се въвежда тол такса.

Мутрата до година трябва да е гушнал вече букета.

Много противна жена. Смешна с такива нелепи изказвания. И тия на снимката дето подтичват по една тухла да ги тресне, говеда такива!

Явно след отпуската му е домъяняло за лентичките и бойкоСралите. или това шче да е последния спомен който иска да остави в нас преди изборите. ЛЕНТИЧКИ И БУТАФОРНИ ДЕКОРИ.

Каня запенените от плюване да минат след изборите да пият една студена водичка ;))

Мислех че Цивилизованият свят още през 70-те е отхвърлил пътния възел тип "детелина", защото е непрактичен, но българите явно сме по-хитри и 50 години по-късно тепърва стройм нови "детелини".

петко, от люцерна може и да разбираш, но от детелини явно не!

Ще ме извиняваш, но явно ти си този, който не разбира от пътни възли, щом ми хвалиш "детелината"... Остани си със здраве и дано не ти се завие свят от въртене по "листата".

инфо. 1.03.2016г -Западната дъга готова за 1 септември Злополучната Западна дъга на околовръстното шосе на София, която трябваше да е готова преди година, но изграждането й се проточи по редица причини, сега ще бъде пусната на 1 септември 2016 г. "Това е срокът, в който няма да допусна забавяне", е заявила министър Павлова и е поискала пълна мобилизация от строителя. ИНФО - ДНЕС 25.08.2016.....И КО ПРАВИМ.....ТО УТРЕ ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ЗА НОВА ГОДИНА ЩЕ СТАНЕ...

ИНФО - ОБЕЩАНИЕ КЪМ ДНЕШНА ДАТА - ЩЕ Е ГОТОВА НА 14.09.2016

Давайте яко напъни, дет се вика: - може и да се о.с.е.р.е.м, ама няма да се изложим. Стойте там - как да е - че софрата шче е на 1 септември. Метър бойкоСрала, километър лента нарязана.

идиот,отивай на границата ,а не да ми режеш лентички,повръща ни се от вас,лентичката си я намажи с вазелин и се обеси на нея

Точно така.Вместо да мисли как ще се оправим с тая паплач ,която влиза в България,тоя ще реже лентички,че е най лесно.Да не говорим за качеството на работата

Ей гимнастика с лентичките помисли и за хората, как живеят имат ли пари. Говорим за тези които не са от вашите / ГЕРБЕРАСИТЕ/ т.е. не крадът. То бива наглост но вашата край няма, нямате и насита на кражба. Пътищата са в окаяно състояние но винетките си ги бива. Ако някой изрази недоволство ще ги бъде пътищата но в програмата Ви 2020-2030г. Поне наглост не Ви липсва.

Задача номер едно на правителството е да се завърши по НАЙ - БЪРЗИЯ и качествен начин оградата по южната ни граница - и турската и гръцката.

Огардата е сравнително евтино съоръжение и не предоставя много възможности за крадене. Така че не мисля че им е приоритет.

Вярно че е сравнително евтино , но мотаенето покрай оградата ще ни струва безкрайно скъпо!

петко, хващай шаро за синджира, и отивайте за детелина!