Стотици пътници блокирани на летище София

Стотици пътници са блокирани на Летище София заради лошите метеорологични условия в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Стотици пътници блокирани на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия на летището да не би да бьрзат за някьде- е немаза кьде да бьрзат нали сме у европа

на тия цървули от БГер освен ФОРСМАЖОРИ ДРУГО НЕ ИМ СЕ СЛУЧВА

ако тези метеррологични условия които в момента са в западна и средна европа доидат в българия,то сте има групови самоубииства селените сте се хвастат за раце и сте скачат от последните етажи на панелките

Целта на моя коментар беше не да съм "фръц фръц" понеже цял живот съм по самолетите и не знам защо този факт трябва да е фръц-фръц, дори напротив, (изключително неприятни са 10 часовите полети), а да покажа, че и там където ББ и ЦЦ не са на власт се случват същите неща! Ама нали на някой от нас им се случва да се качат на самолет веднъж в живота и си мислят, че кой знае какво ли е станало....

А пък ако знаете колко неприятни са 15-часовите полети...

Къде сте тръгнали да сравнявате зимата в Северна Европа с тази тук в Южна!Ако ни затиснат тамошните студове и температури ще изпукаме по спирките!В полша температурите са минус 30 градуса!При тази температура тук ще спре всичко от транспорт да Парно отопление и няма да видите жив човек по улиците!А представете си в една високоорганизирана държава като Гер;ания подобен сняг от 4 см. и температури ама много ниски от минус 5 градуса!Там на това време му казват ,че е топло!

а бе генчо кво значение има каде ше каже че е закасала, като не я познаваш, кво да се фука като никои не знаи коя е?!? маи нещо на тебе ти се ходи там ама не моиш да идеш хахаха

То затова не се пътува зимата със самолет!

ох аман от мрънкачи, зима е, какво толкова! Аз миналата година стоях задръстена 2 дена във Вашингтон заедно с други хиляди хора...неприятно но по-добре ли е да катастрофира самолета? Само ние мрънкаме и все държавата ни е виновна!

Всеки който пише негативно за проблема със снега и времето е най-обикновен деб.л.Какво им е на служителите и персонала на летищатат в България.С какво са по-лощи от французите например.За една календарна година тези френски деб.ли ми създадоха два пъти пробрелеми с полетите,без да има и най-малък повод за лошо време,но за тях никой не пише.За какво да обвиняваме премиер и служители от българските авиокомпаний.Ами зимно време е и всеки трябва да е готов за изненадии както се казва за форсмажорни причини като лошото време в момента.Не,не защитавам никого,но като гледам как все се обвиняваме един друг и се самоунищожаваме,ми става неприятно.Трябва ни малко по-весело да гледаме на нещатат.Един пропуснат полет не е повод нза трагедий.Жесели празници на всички.

Злобата е защото ми писна да чета коментари колко сме били зле, какъв боклук сме били едва ли не, как навсякъде всичко е добре а при нас само зле и тнт ... А в същото време теви които псуват най-много нямат куража да заминат (нищо че абсолютно нищо не им харесва в България), но и вместо да направят нещо за да се оправи ситуацията, то те са първите които нарушават правилата и влошават нещата !!!

Да,велика страна е Германия,но държавата това са хората!А тука ние една шега не можем да простим на Премиера относно лова на снежинки!Виждате колко политическа злоба има,тон на която дава бивчия премиер!Той не може да прости на настоящия,че е заел мястото му,но времето на комунизма отмина!Ще се сменят и в това няма нищо страшно,нито лошо!

Сега пък бившия премиер ... Вярно е наистина това за политическата злоба, но винаги я виждаме у другите - у себе си не.

Немците също ги поизненадва зимата, но реагират малко по-бързо:))).В момента съм в Мюнхен и мога да Ви кажа, че също е трудно движението!Е, вярно е, че можеш да видиш много повече снегопочистващи машини, отколкото в БГ, но....това е положението!Просто тук снега си остава бял, докато в БГ става кален още преди да е паднал!Чудна работа , нали! Велика страна си е Германия!!! Веселете се! Хубави празници на всички!Оставете всекидневните проблеми и злоба!

Благодаря за пожеланията! Спомних си как преди време прекарах 20-тина дни в Мюнхен с колеги и по цял ден бяхме в движение. Не се и сещах да чистя обувките си, но последния ден на тръгване ми остана малко време и за тях - те обаче не бяха и прашни дори. "По дяволите - казах си, - това Мюнхен не може да е град!" А какво е? Германски град. Хубава Коледа!

Спомнете си за разпореждането относно въздушния лов на снежинки, издадено от мастит наш ръководител. Не ставало така, уви ... С природата шега не бива. Виж, с хората може, и още как.

Летище София си работи , нормално и не е спирано и за момент . Проблемите идват от затворени европейски летища в Европа , като това във Франкфурт , Амстердам и др.

само дето забравиха да обяснят че не важи само за независисти от авиокомпаниите препяцтвия ,като лошо време ,земетресение и терористични атаки и др. тези компенсации се дават при технически повреди на самолета , и подобни.така че не се радваите напразно! работя в уа-уса знам сус сигурност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се отказвайте от правата си-"Луфтханза" ми изплати обезщетение за отменен полет заради лошо време след като Европейската комисия ги заплаши с глоба по моя случай от 25 000 Евро.Има си регламент,това е да си Европейски гражданин!

Не е баш така!Магистралите в цяла Зап.Европа се почистват веднага,а този изглежда е объркал Франкфурт с Петербург!

Май ти бъркаш нещо. Точно в Петербург знам как почистват снега, а там вали много много. И улиците се чистят, и тротоарите, и то по време на валежа, всъщност там така са организирани нещата, че снегът просто не е проблем.

Трите чуденки могат да потвърдят, че всичко написано е истина :))) Мога да те уверя че със сигурност е така. Един още по-пресен пример. Снощи тук валя цяла нощ сняг, (Германия, а не в Русия). Почистването започна чак когато спря да вали...

Еее, аз си мислих, че само в София имаме проблем със снега, а се оказа че на запад са по-зле. Извинявам се на г-жа Фандъкова за мислите си!

Такива промити мозъцикато теб само доказват колко лесно манипулируем е българина,казали му,че на запад били по-зле и овцете забляха:беееее,на запад е по-зле...

И аз живея в Германия и мога да ти кажа,че тука се чистят само главните улици.По тротоарите можеш що-годе да вървиш,защото се чистят от живеещите,но тръгнеш ли да пресичаш улицата и става веселба.Така е от няколко години-няма пара.

на такива ограничени мозъзи колкото и да им се набива в главата че на запад не е рай пак нищо не схващат! живея в германия и тук в момента има непочистени улици и задръствания заради снега

В Европа навярно изплащат тези обезщетения,но в БГ едва ли!В тази страна няма ред нито законност!Затова много пътници по международните полети я заобикалят,когато имат възможност!Същото се отнася и до Москва,където българин това звучи грозно!

Крайно време е да спрете да се оплаквате от всяко нещо, визирам повечето българи. В Германия най-голямото летище (Франкфурт) се затваря само при наличието на 2-3 см сняг. Ако падне по-голям сняг не оранжев код ами ще спре цялата държава, подписвам се и с двете си ръце. Миналата зима съм се въртял с колата на непочистена магистрала с 5 платна малко преди Франкфурт, така че спрете да хленчите само и да се оплаквате. Тук поне хората не го правят, а се опитват да се напаснат на обстановката!!!

Аман от "експерти" и "знаещи" ... в Европа се изплащали , а в България - не ... я ние не с;е ли случайно в ЕС, бе умн*к !!! Евентуалните компенсации не зависят от държавата, а от причината !!! И понеже българите само пискаме ще кажа само едно - миналата сед;ица в париж само при 2см сняг имаше такива задръствания в и около града че хората спяха в колите си и гражданска защита ги водеше да спят по близките зали ... пътищата и ;агистралите започнаха да ги чистят няколко часа след като спря да вали (тоест чак след като се заледи) ... в сравнение с това организацията в София е направо фантастична !!!