Изнасилвачи на момичета вилнеят в София

Двама изнасилвачи вилнеят от 20 години в столицата, жертвите им се страхуват да подадат жалби срещу тях в полицията, разкри адвокат Иван Тодоров пред "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Изнасилвачи на момичета вилнеят в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изнасилвачи вилнеят от 20 години. Настръхнах. Има обявена награда. Също като на кино, ама е наистина. Не обвинявайте дира, най-после напипа нишка - ще ни разказва приказка с продължение. Ще се заредя с пуканки.

За първи път чувам изнасилвач да бута пари на жертвата. Интересно. Вероятно има скрита цел.

Интерсно ми е дали единият ще изпее другият за тези пари.

На тези боклуци да им скъсат публично топките бавно и мъчително! Както и на тези педерасти с ироничните коментари!!!!

Казвам се Тони Монтамна и отново ше дам пореден урок на шибаните адвокати, съдии,прокурори и политици.Винаги съм казвал,че в едно общество няма ли смъртно наказание пикай на него и га засери.Но не ,тези политици ,адвокати ,прокурори и съдии умишлено толерират престъпността и са нейни съучастници.

martin

А,забравих--Путин е виновен.

изнасилваха го 4 пъти. И тия 100 000 лв ги дава Медведев.

martin

ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА"ВОРОШИЛОВСКИ СТРЕЛЕЦ".Така се действа!!!

Да ама това със снайпера е много страхливо, аз бих искал д аги гледам в очите докато бавнооооо умират.

Тези пък от какво се оплакват, малко пари ли са им дали? Хем си изкарали едно яко е*не, хем им платили, пък и недоволни!

Когато прочета подобно идиотско писание, ми става гнусно и жалко - жалко за индивида, който го пише! Ха сега да обърнем ситуацията - да те вкарат и теб в една кола, да те опънат здраво, че да "си изкараш едно яко е..не" и после да ти платят! По твоята "логика" ще изпиташ пълно удовлетворение, нали?!

Гейтаците не са толкова смели, че да отвличат мъже, а жените като вземат един горещ душ и после са като нови.

От тези 20 години, къмто 14 са под твоето управление - и като гл. секретар на МВР и като премиерин !!! Мутропремиер = мутродържава!!!

Мутра ще защитава своите, защото и той получава нещо. Ама ние обичаме мутри. Ето и рекетьори се появиха отново/Плевен/. ДЕМОКРАЦИЯ ! СВОБОДА !

Само химическа кастрация ще реши проблема с сексуалните престъпления.

"химическа" ? И две тухли ще свършат работа, дори по добра!

От 20 годни....хмммм. Баси старата сензация, като че ли няма актуални новини. Може би понякога е нужно да си създаваме новини, аааа?

Ало от Дира да не сте нашмъркани, я си погледнете заглавията на новините. Спирам да ви чета.

Кви са тия изнасилвачи, дето им се такова през 10 и 4 години??? И тоя джип за 20 години не умря ли вече? Новината е пълна пародия.

Трябва да отклони вниманието от политическите проблеми на Борисов. Борисов губи легитимация в САЩ и Европа. Това е голям проблем, с какъвто до момента мутрякът не се е сблъсквал. Това може да сложи край на политическата му кариера, т.е. на престъпната му кариера в политиката. Затова: - психари нанасят пребиват възрастни жени; - Перата щял да ходел да ги биел; - има ретроизнасилвачи, медийно форматирани като серийни. До довечера ще има и още, и още, и още.

С тая разлика, че такива новини има непрекъснато през последните 20 години. Не са се появили пред 2 седмици. И по какво точно разбра, че Борисов губи легитимация??? Не че ми е особено приятен, но имаше избори и беше избран.

До Редакцията на ДИР-а: Дайте някакъв контакт с адвокатите. Електронна поща, пощенски адрес, телефон.

Разстрел за тези боклуци!

не че не могат, не искат да ги хванат, защото сигурно са хора с "положение"! Две-три млади полицайки в акция и ненормалниците са в кауша! А иначе - много сбъркано време - журналистите се правят на следователи, прокурорите на журналисти, полицията спи, съдиите се държат като императори!

Просто в нашата България вече не останаха истински мъже! Само едни страхливи, мекушави, импотентни и с огромно самочувствие лигльовци. Гледам и вчера видеото с бутнатата баба, седи с ръцете в джоба и не се помръдна да и помогне!

КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА? КАК КЪДЕ - НА БЮРА, НА СКАТАВКА. ДА СТЕ ВИЖДАЛИ ЖИВ ПОЛИЦАЙ ПО ПЪТИЩАТА, КАКТО БЕ ПРИ СОЦА? НАРОДЪТ ГИ ХРАНИ, РАБОТА ЗА ПЕТ ПАРИ НЕ ВЪРШАТ...

цитат " Приключили със сексуалните гаври, двамата бутали пари в ръцете на момичетата и им казвали да вървят напред, без да се обръщат. Така се подсигурявали от евентуално снимане или запомняне на регистрационните номера на джипа. " 1. С какво набутаните пари в ръцете на момичето ще предотвратят разкриването на престъпниците, включително да се види номера на колата ??? Даже напротив, по банкнотите може да останат пресни пръстови отпечатъци или остатък от ДНК, поне така си мисля. А за това че жертвите мълчат и не подават жалби в полицията значи точно наливат вода в мелницата на престъпниците и дефакто им съдействат. Те, престъпниците точно на това разчитат. Друг е въпроса че българската полиция пословично бездейства поради некадърност, неадекватност, мързел ....но щом и тях ги търпим значи такава съдба заслужаваме. Ако има истински мъже в тази държава, братя, бащи , на тези момичета изнасилвачите отдавна щяха да са разкрити, скопени и да не са вече измежду живите.

Подозирам, че с тези пари ще се оправдаят, че става въпрос за проституция.

Какво се правят всички на ударени. Като няма гражданско общество гледайте безобразията българите стигнаха дъното-великата нация -няма никакви ценности майки които не са си възпитавали децата семейната среда където е слушал баща си как ругае и се напива ето ви резултата - РАДВАЙТЕ СЕГА......

Както повече от 30 години повтаряха до втръсване в социалистическите училища, че това са последиците от капитализма, сега спокойно може да се каже, че това са последиците от социализма.

Полюцията е безсилна, те да силно само когато протестират за по високи заплати, привилегии и бонуси, през останалото време пият кафета, чоплят семки и клюкарствуват..

Най-много полицаи на глава от населението и най-ниска разкриваемост на престъпленията в в ЕС. Отделно най-много частни охранители. Ей това е България!

Това е пълен абсурд. Един два пъти ,но системно?

СМЪРТ!!! За насилниците, никаква милост за този вид изроди.

ДА.СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ!

Нищо чудно изнасилвачите да са полицай или депутати, а защо не и магистрати, те са част от мутромафията и всичко им е позволено

По-скоро може да са синчета на "висши" държавници, понеже се мислят за богоизбрани.

ха-ха-ха....как полицаи или депутати бе...Де си видял полицай или депутат да се бърка в джоба за да си заплаща за кефа... Като вица за давещият се в реката дедо поп...Все пак е българско народно творчество :)))

Къде е Полицията и спец полицаите ?????????????????

Това е нормално, каза Григор Вълков ...." Това е България! Както се казва в случая: "NO COMMENT!

Такива хора при бай Тошо, заминаваха директно в Беляне да чукат камъни и никаква милост към тях!

В ,,Беляне" не е имало никога камъни.Там се работеше СЕЛСКОСТОПАНСКА РАБОТА .Камъни се чукаА в село Скравена .

След като не желаят да информират органите на реда, явно им харесва да ги изнасилват.Що за олигофрен трябва да си да мълчиш за такава изродщина.Нема такъв прост народ като бг.

ДАНО те изнасилят , пък после си подай жалбичката и чакай възмездие , нещастник!

И макя ти и щерка ти и тех, говньо.

жалбите в полицията отиват в разпореждане на извършителите. Срещу съответното възнаграждение, разбира се. Затова 90% от следствията пеиключват с "неизвестен извършител". А жертвите, освен че отново стават прицел на насилниците си, трябва да търпят и издевателствата на правоохранителната система, призовавани непрекъснато да дават обяснения, без времето и нервите им, с нищо да бъдат компенсирани. Стигнахме до "правосъдие зъб за зъб и т. н." с новия ни обществен строй.

Да, дано те изнасилят, нещастнико ! А ти после събери кураж и се изправи пред дежурните полицаи и им разкажи подробно какво и как е станало. Отговори на всичките им въпроси, които понякога са скептични. После ще трябва да го повториш пред лекаря, който те освидетелства, после пред адвоката, после пред прокурора... Кое нормално човешко същество има сили да го направи ? Харесвало им ? Пробвай, после говори !

И теб, може да ти се пробвам, ако настояваш.

ПОДАВАНЕТО на жалба в ' полицията ' е чисто губене на време !

Аз пък дочух, че шест представителя на Марс взимат от хората в София сърцата им без да ги докосват. Достатъчно било само да минеш покрай тях. След това хората нямали сърца да си подадат жалби. Любимото занятие на българина е да има разтърсваща новина и да се всява страх и паника.

сега имаме полиция - политически слугинашж, и сами трябва да се спасяваме...

са инструкциите на ран и ът - бой до осмъртване за пенсионери , изнасилване , отвличане на жени в детеродна възраст- до като не ни затрият племето, няма да мирясат

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

от два ека европата изнасилва групово и публично всички балканци и светът си трае! оплаквахме, оплаквахме се - нема полза! да фащаме тоягите и бой и изгонване на европейците от Балканите!

полицията = мафия ако не беше така, жалби щеше да има 300...

"Нормални" евроатлантически ценности ...

Кой е проспал тези 20 години?

Това е нормално, каза Григор Вълков и обясни, че жертвите на такива гаври не подават сигнали и дори не казват на близките си, а страдат мълчаливо. Щом Вълков каза,че е нормално,значи е нормално.Какво се очаква друго от тази несигурна и корумпирана съдебна система.В БГ-то всичко е НОРМАЛНО,докато не засегнат техните деца.

Луди хора в ненормална държава...Как ще е нормално да не подават жалби бе ДИР.Проблемът е че никой не вярва на правораздаването, включително на полицията. Мисля си, че това не е нормално...

Това обява търсим наемни убийци ли е? Защото с тази пара сега ще има опашка от желаещи да им решат проблема.

Че с този награден фонд онези направо са тръгнали за оня свят. Оставяа да го дадат на правилните хора.

Не знам кой е по -опасен, бандитите или мързеливите и пордкупни ченгета. Като не им отърват заплатите да се хващат на работа. Все се оплакват а не могат 2 и 2 да съберат. За езици също не можем да говорим.