Силни гърмежи при Орлов мост стреснаха софиянци

Силни гърмежи, които се чуха около 12 ч. в района на стадион "Васил Левски" и близката метростанция, стреснаха столичани, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Силни гърмежи при Орлов мост стреснаха софиянци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kikuno

Става все по-абсурдно с тази забрана да се казва коя партия какви глупости върши ,че дори и са изплашили хората .Мълчанието поражда паника и плашещи слухове а на някои хора и по-малко им е достатъчно .

!ог етешуд !хандърП ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА Вий сте ИДИОТИ!

Ай стига сте ревали ве - граждани! Отде са се взели толко рано? У софия веке има само слеяни и селяни и селяни. Граждани веке нема. Ако има то те се покажуват после 12 часа, подир пладне!

Проверка обаче показа, че гърмежите са политически PR. политически гърмежи ха ха да не откриват нов завод за полупроводници ... гърмежите според мене са на месо или са пушечни ... като не са били на месо едва ли са политически

Абе дир-ници, метростанцията не е на Орлов мост,как може гърмежите да са били хем на Орлов мост, хем на метростанцията?

Абе селянче,метростанцията излиза на две места-Университета и Орлов мост,аман от прованси

От администрацията на Президента се извиняват за безпокойството на гражданите. Било заради президента на Сърбия - Никулич.

11 топовни снаряда в чест на сръбският президент.

Крайно време е да се вземат сериозни мерки с тези измислени "фойерверки". Не може по сред бял ден в центъра на града да се разнасят гърмежи, от които се тресат стъклата на сградите, а земята вибрира като при земетресение, без дори да се вижда самата заря. Що за малоумие и какво се цели с него? Защо трябва някой си да притеснява стотици хиляди хора със своята "дейност" - особено сега в тези трудни и несигурни времена? Решението е много просто - фойерверки може да има само с предварително разрешение, оповестено на сайта на общината, и само в точно определения за целта час - примерно, 20 часа през зимата и 22 часа през лятото, когато е тъмно и хората виждат зарята.

Закриха кампанията с масово надпърдяване на кандидат депутатити.

.....е и какво като ще играят РЕАЛ.ГОЛЯМА РАБОТА .ГЪРМИТЕ И СЕ НАСЕРЕТИ ПРОСТОТИИ ДО НЕМА Й КЪДЕ.НЕ СИ ГЛЕДАМЕ ГОЛИТЕ ЗАДНИЦИ И ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ СЪВСЕМ СИ Е ОТИШЛА АМИ СЕГА И ЩЕ ВАРДЯТ СТАДИОНА.ГЛЕДАЙТЕ СИ ХУБАВИЯ НАРОД,ЧЕ ГО УНИЩОЖИХА МЪРШИ ТАКИВА.

Айде, сега оня психопат дудука ще облече още една бронежилетка.

А сикаджията шизофреник от Банкя ще поиска от НСО още 40 охранителя, на които пак ще трябва да плащаме ние - ИЗЧЕЗВАЩИЯ НАРОД БЪЛГАРСКИ...!!!

жалко, аз си помислих, че демонтират окупатора с шпагина.

Малий, колко си прозд! Пък и можел да мисли???

ей проЗДия, ограмоти се и се засрами от проЗДоДията си

"От столичната полиция обаче не казаха, защо не са предупредили гражданите, много от които се обадиха обезпокоени в БНР." - ама иначе полицайчетата искат това и онова и само плачат, че нямали. П.С. Въпросните гърмежи се чуваха чак до Народен театър "Иван Вазов" - сами си правете преценката за тяхната сила. ;)

Т.панар тези полицейчета дето искат не са тези който е трябвало да предупредят!

То всички искат.

Те гърмежите се чуваха до студентски град, та и пушилката се видя. Не стана ясно, коя е партията, за да не гласувам за нея.

Първата пушка пукна ! Като в Копривщица- на моста!

Това беше Черешовото топче. Ама то не пукна, само фъсна.

уплашили се хората, мислели че руснаците идат :)

А те са тук и без гърмежи./ справка черноморието ни /

Е това ако не е някоя Барековщина па на !

Ако и баба Нешка е в района, може, може!

Знае ли някой на какъв телефонен номер можем да се обаждаме в БНР.? Явно има такъв, щом някои граждани дори си го имат в мобилните. И защо ли го държат там?

02 9336 571

А ! - значи SkyFall Вече започна у Нас... Всъщност - Крайно Време Е !!!

политически боклуци, които и да са!

В събота имаше 10 гърмежа на обяд в квартал Иван Вазов. Никъде не прочетох нищо за тях . Чуваше се така силно че колата се разтрисаше беше направо зловешто.

Май и в неделята имаше....

Това бе на входа на Южния парк

"колата се разтрисаше" Ти свещи скоро сменял ли си? Въздушен филтър? Е, от това е.

Бойко пак се е изказал по въпроса неподготвен...

Е кажете на коя политическа сила е била тази PR акция де....

Е, хубава работа! Има ли нужда да казват, то се знае, на ГЕРБ! Мисля, че тук цари единодушие по въпроса - никой друг освен тиквата Борисов няма толкова наглост и плиткоумие за да заформи такива тържества, подобни на ромските сватби на открито в Бургас...

С пищаци се разхожда само Сидероглу.

Ей, плашлив народ сме това софиянци!

Какъв народ? Какви софиянци?

Може да са били пърдежи, а не гърмежи...

Това не бяха гърмежи от огнестрелно оръжие, просто Бойко плешивата кратуна щракаше с пръсти в мерцедеса си, слушайки песента " Бял мерцедес ме преследва в живота".

Ех, Васе, Васе... защо не кажеш и това, че заради тези гърмежи др. Бюреков навлече пак бронежилетката и напълни гащите?