Коментари - Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх” | Днес.dir.bg

Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх”

Пропадна нов участък от тротоара и пътното платно на столичния булевард "Черни връх" - близо до този, който се отвори преди време.

Обратно в новината

Коментари - Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх” | Днес.dir.bg

Коментари

Каръци или некадърни са герберите и четворната коалиция зв строителството.По ,,Черни връх"пропадания,метрополитена при дъжд тече,ремонтираната част на бул,,Витоша" се саморазрушава,магистралите некачествени,реформите ся ялови или за парлама и какво ни чака още никой незнае.Ефтино строителство строено от обръчи от фирми на управляващите излиза скъпо на данакаплатците.Грандоманството на правителството и ,,икономиите" майки на мизерията ни.

Това още веднъж доказва теорията на много учени че земята се намира в голяма черна дупка. Ето: Черни връх - дупка =>черна дупка ! Какво по голямо доказателство.

Бих ви казал една доста по истинска версия но изведнъж се сетих че една голяма част от населенето трябва да измре, защото онези отгоре не желаят да контактуват с прости мозъци или преведено на наш език, с проста мрежа и ранобудни студентки.

16 млрд дълг са именно за това- да се измият очите на оскотелия бг цървул с псевдо ремонти, псевдо пътища и очакваното наесен, естествено преди изборите начало на най- голямата кражба в историята на бг а именно т.нар. саниране. тогава ще бъдат откраднати големите млрд. -и, а глупавият бг австралопитек отново ще избере на власт своя фанатизиран идол бб:)

Едно време в такива дупки "търсеха" дипломата на бай Тошо. Сега сигурно търсят дисертацията на "доктора" пожарникар.

И още колко неща ще пропаднат, бедна ви е фантазията.

Превръщането на транспорта, асфалтирането и мобилността на населението в Култ е безумие! В Младост например унищожават средната тревиста ивица, на която можеха да засадят дървета за да я превърнат в асфалт! Между блоковите градинки се унищожават системно!!! Няма ли природозащитници? Или е те са платени протестъри! А?

"Превръщането на транспорта, асфалтирането и мобилността на населението в Култ е безумие!" Това не е прецедент. Тридесетте години на миналия век - Германия. Вождовете се учат един от друг.

Когато народа редува крадливи комунисти и крадливи пребоядисани комунисти така ще е. Всичко, което ГЕРБ прави е за пред камерите и за да има печалби за обръчите на Боко. До 2-3 години ще лъснат безобразията, които са вършили, но вие пак ще си гласувате за тях. За тях или за БСП.

до 333 не съм се домъкнала в София и никога няма да го направя. Не желая да живея в град на мутри и цигани

Не разбрахте ли,че метрото е пропаднало-срутил се е тунела още на първата "дупка".Късмет е че няма пострадали работници. Вместо сто комисии и експерти ,да слязат телевизиите под земята и да снимат тия чудеса. можете да разпитате и работниците-анонимно разбира се

..."съпътстващо неприятно явление в тунелното строителство". ... ---- Метрото е едно неприятни и много вредно явление, съпътстващо живота на софиянци и гостите на столицата! Трябва спешно да се затвори, а виновните за постояването ми у за другите строителни безумия - в панделата!!! ----

Какво е ЕС за нашите политици? Едно голямо лизане на задници,че и дупене за да се отпуснат едни милиарди с ,които уж ще се строят магистрали и инфраструктура,а то всичко е за да се усвояват тези пари от фирмите на тези политици и олигарси и тяхното богатеене до самозабрава!!!! Какво е ЕС за обикновените хора? ЕС беше глътка надежда,че най накрая ще може и нормалните хора да се видят в пари,че ще има закони,които ще се спазват,че най накрая крадливите политици ще влязат в затвора...уви,случи се точно обратното! Корупция,кражби,безнаказаност,бедност и тотална мизерия! Обикновеният българин нищо хубаво не усети от ЕС освен това,че стана все по беден и по беден... С ЕС трябва да приемаме бежанци,трябва да бъдем толерантни с циганите,които ни крадат,изнасилват и убиват,трябва да сме толерантни с хомосексуализмът.... Не искаме този ЕС,не го искаме!!!!!

На крива ракета космоса и пречи, а на криво общество - ЕС му пречи!

Колеги, не се карайте! И двамата сте прави.

спрете да ни занимавате с този проблем то не бяха вестници, не бе телевизия и сега и вие. София не е България. Дупки има в и в останалите градове и села. Спрете най-после.

Ами след като всички се домъкнахте в София ще четете. И никой не те кара на сила да се вглъбяваш в новината

Хората не са виновни, че търсят препитание. След като парите от бюджета (данъците на цяла България) се изсипват само в София, Пловдив и Бургас , няма как да очаквате хората в останалите региони да умират от глад без работа и доходи, и да не се вдигнат и дойдат при вас. Това не значи обаче, че цяла България е дошла в София, така че не ставай гадняр от сутринта. Преди да почнеш да плюеш, да ти кажа, че аз лично за себе си проблема го реших така : търся работа в голям град, но не искам да е в София, защото тя е най-грозната и мръсна столица в Европа. Съответно след като трябва да се преместя така или иначе, защо да не ида в някоя истинска столица? Чиста и подредена, каквато София не е. Сега живея в европейска столица. Съветвам прииждащите към София хора да не си причиняват това, а да емигрират.

"Хубава работа, ама циганска" - казват хората. Става и за българската работа май, за съжаление...

А преди 5 години пропадна пак "инцидентно" пропадна пак бул. "Черни връх" при строежа на предишната част на същата линия на метрото - при 3 "случайни" явления няма нищо "СЛУЧАЙНО" ...

Фандъкова била разпоредила предизборно замазване с проверки .... Нея преизборно и следизборно никой не проверява, сакън и не обсъжда. Тя е принцесата на българската корупция, с тъпата усмивка и шаблонната мисъл.

И по новия асфалт на"Арсеналска"- вече има големи дупки!

сега г-жо Фандъкова,ще имате ли смелостта да глобите със стотина хиляди фирмата изпълнител.Вече не е достатъчно изпълнителя да замаже козметично поредната дупка за своя сметка.Проблема е по-голям.

Ние ще се довършим и без война! Една малка държава имаме и не може да я управляваме сами! Всяка седмица пропадат улици,разпадат се новопостроени магистрали,падат училища,панели и тераси от блокове.... Всяка седмица убийства,битовизми,кражби...Всеки ден катастрофи и десетки ранени и загинали,като при военни действия... Гърмят заводи,загиват хора.... Краде се от най високо ниво до най ниско! Корупция тотална навсякъде във всички сфери!!!! Циганизация и тотална деградация!!!! Съдебна система няма,съд никой не го лови,особено,ако има пари да си плати затова! По турско робство е било по добре от сега,поне ред е имало,а сега е тотален хаос!Селата и малките градове обезлюдяха!Политиците си гледат единствено личното облагодетелстване,не ги интересува изобщо,какво става в държавата или може би точно това искат да става,за да завличат вниманието на простолюдието с убийства,катастрофи,разпадания на сгради и пътища,а те през това време да си крадат необезпокоявано...

целия кенеф BG е пропаднал !

''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ'' Оставка на Фъндъкова и Диков,за източване на евро средства във тяхна полза,като наемат фирми които строят некачествено на скъпи цени,като хонорарите взимат Фъндъкова и Диков,Фирмата ''TRACE''Трябва да се забрани да работи на територията на България.

Боко веднага да изтича да резне лентичката на новата дупка!

и аз правя ремонт на кенефа....

данс Запалихa автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! докато всички мълчим все така ще е , ще ни обират , ще ни крадат , ще ни продават и убиват !

Толкова могат - от ръководител до метач, от главния архитект до последния работник. Не могат, нехаят и крадат. И така със всичко, до което се докоснат. Но за рязане на ленти опашки се вият.

БДС в строителството, къде?.А забравих, при нас цари див капитализъм, анархия и пълно безхаберие!!!.

До,като го построят и то се разпаднало,че дори още по време на строителството се разпада!!!! Както се строи некачествено в инфраструктура,така се строят и жилищните сгради и офисите! Строят се пясъчни кули,да му мислят тези,които си купуват апартаменти в големите градове,защото тези жилища може да им паднат на главите и без земетресение! Строи се с цел единствено накрая да се приберат парите,не ги интересува изобщо качеството и ,какво може да се случи след това! В България всичко стана едни пари,те станаха най важните,не е важен животът на хората,важното е,кой,колко ще може да открадне за да забогатее!!!!

Така е при капитализма - парица е царица, пък и наш Ганьо винаги си е падал по келепира. И по-зле ще става, така че свиквайте.

Така се усвояват средства. Браво на усвояващите - честито на нас балъците

Когато ГЕРБ+РБ е на власт: се копаят гробове получават се като допълнения дупки и пропадания * не сме на ръба на пропастта...

когато БСП и ДПС са на власт пропадат цели банки

Всички са едно кълбо от възели!!!! Всички крадат заедно,за пред нас се карат в Парламента,но след това се целуват и въртят оргии,всичко е с цел усвояването на пари от техните фирми! Тези фирми,които строят са тяхни,на всички,на ГЕРБ,на БСП,на ДПС,на РБ,на Атака,на АБВ,на ПФ .... всички са в кюпа,разбери го!!!! Това си е старата партия БКП,просто се е разделила на партийки за пред хората за да ги манипулира!!!!

Не е ГЕРБ, а е материалът. Който е възпитан и образован през комунизма. С това рзполагаме. Ако добавим и БСП, се получават катаклизми. Ако е ГЕРБ, има дупки тук-там, които се ремонтират. Но материалът е същият и е произведен в комунизъм - няма как да очакваш нещо качествено като цяло. Ако има все пак нещо, то е изключение и е въпреки комунизма, а не поради него.

Членовете и лидерите на ГЕРБ от Луната ли падат?

Щяхте да сте прав, колега, ако бяхме, примерно, 1992 год. Само че вече е 2015 год. и комунизма го съборихме преди малко повече от четвърт век. Има-няма едно поколение разлика. Не ни е виновен нито комунизма, нито американското колониално господство, нито турското, нито византийското робство. Просто сме изключително калпав мат`рял, който все търси оправдания в другите и никога не поема отговорност за безкрайно многото си негативни качества, водещи до също толкова безкрайно много провали.

Айде сега нови 100 милиона за да запушат тази дупка и Дебелата Берта гордо ще го обяви за пореден успех

Кога ще режат лентичката на тази дупка

Когато се проведе търга за метрото и спечелиха компании като GP Group и Трейс, които никога не бяха строили метро, всички викаха Ура! Цените били ниски, метрото било чудесно. Днес малце пропада тротоара, някоя станцийка тече... Нормално. "Евтино" строителство от свои фирми.

ти присъства ли на тези търгове ?Нещо по коткретно или само е лаене?Метрото факт ли е-факт,както и е факт че половин милион души го използват.

Ало, тролчето! Разкрит си!

И сега нови 20 мимиона за стрйтелството на метрото !

При ГЕРБ е така. Едно построят, две развалят. Справка - събореното училище, 3-те дупки с колосални размери в София и разбира се... некачествените магистрали и пътища, които вече плачат за ремонт. Но, щом си ги харесвате, няма проблем :)

ами други няма ;)

ама от приближени обръчи и фирми, не могат да се класират!

Пропадат улици, падат училища, България прилича като територия , на която от години се води война. Пътувам из страната и виждам навсякъде изтърбушени сгради, без врати и прозорци, изоставени, паднали покриви, дупки, запустяли села, едва виждащи се от израслите храсти, изоставени лозя и буренясали ниви. Навсякъде сиво, мрачно, безнадеждно. Дупки и мизерия. Отвреме-навреме някой човечец с мръсни стари дрехи...и цигани, много много цигани, цели катуни, пълни с мръсни боси дечица, навсякъде нахвърляни хартии, празни торбички и парцали... Ужас! Да те е страх вече да пътуваш в България. Все едно сме във война - такава бедност, мизерия и такова поглъщащо чувство на отчаяние и безнадеждност цари навсякъде. Ужасно и страшно е.

Вече сме резерват, не държава! Нормално е!

всичко както в цялата държава е една козметика,измама за усвояване на средства абе циганска работа

Кой сега е инжинераааа?

Тези дупки са гробът на ГЕРБ каквото им строителството такова им е и управлението.

от дупката на КТБ ли квичиш изкопана от тези дето ти пишат опорните точки?

Не квича а пиша и изказвам мнението си а ти турска подлого колко ти плащат за да седиш и пишеш по цял ден във форумите и какво общо има тука КТБ с некадърното строителство на управляващите.Ама за тях само комисионната е важна.

Цялата им работа е такава - пропадаща

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на наште ръководители. Довчерашни мухльовци, днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена Октоподи, скариди, друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистките - Такива журналистки само да искате. Още не са я качили във джипа, А тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е животът! Поздравявам всички вестници И главните редактори, и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В тая държава всичко е проституция. ..... Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално? Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

Браво! За съжаление товае е самата истина за България!!!

На боко лентите?

Оставка!

Локалната част на бул Черни връх си беше дере и в него течеще рекичка то не е взето предвид защото се възлагат инженер рингови конкурси т.е. проектант и строител в едно , тогава проектанта е подчинен на стеоителя и изпълнява и прикри ва заради натиск от фирмата строител.А трябва да е обратното проектанта е автор и той трябва да командваза всеки вид работа както е на Запд ,а в БЪЛ се мясят некадърници като строителен надзор , консултанти и и разни други като за шефовете на тези фирми не се изисква даже да имат више строително образование , Както например талпата е министър без такова и затова слага стиропора ,който прави конденз и вложава работата на стоманобетона. Изобщо се харчат поари както за Гимназията в Казанлък облицована със стиропор без подсилени основи и накадърен строител я събори защото не направи пилоти или шлицови стени

Да бе щото в проектите обикновенно се включват и мероприятия за укрепване, айде моля ти си. Или все едно строител ще поиска ПОИС, че да започне да работи. Не се излагай! Половината строителни инженери, сигурно не отбират и повече от необходимото от земна механика, ако не се занимават примерно с проектиране на подпорни стени. Да не говорим, че копаенето на тунели си е специфична работа, аз бих викнал някой от Минно-Геоложкия за консултант. И не разбрах, що шефовете на строителния надзор трябва да имат строително образование?! То строителния надзор е по всички части, не само по строителната, като за всяка си има специалист за който се изисква необходимия ценз, управителят няма как да разбира от всичко, наема си хора и ги организира.

Тъпи журналисти напишете истината сега пропадането е няколко сантиметра и тази снимка която сте я сложили е стара не ЛЪЖЕТЕ хората.

Що народ живее от лъжи, кражби, провокации! що не и журналята - дирници!?

От шопа по-голЕма дупка - нЕма.

На ББ кухото управление лъсва ден след ден, първо магистралите му се накъдриха само след три години експлоатация, сега черни връх пропадна няколко пъти само за един месец!! Честито на всички празноглавци, гласували за ГЕРБ!!! ОСТАВКА!!!

Гарантирано от ГЕРБ - системата юруш да "усвоим"парите

няма ли вече специалисти по строителен надзор, геолози, хидролози и прочие, навсякъде само калинки ли останаха?

Тази рекичка я имаше около японския хотел , и трябваще с нов канал да я отведат до перловска река и тогава нямаше да се създават подземни заприщвания на подземната вода

Коментари - Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх” | Днес.dir.bg

Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх”

Пропадна нов участък от тротоара и пътното платно на столичния булевард "Черни връх" - близо до този, който се отвори преди време.

Обратно в новината

Коментари - Нова дупка се отвори на столичния булевард ”Черни връх” | Днес.dir.bg

Коментари

Каръци или некадърни са герберите и четворната коалиция зв строителството.По ,,Черни връх"пропадания,метрополитена при дъжд тече,ремонтираната част на бул,,Витоша" се саморазрушава,магистралите некачествени,реформите ся ялови или за парлама и какво ни чака още никой незнае.Ефтино строителство строено от обръчи от фирми на управляващите излиза скъпо на данакаплатците.Грандоманството на правителството и ,,икономиите" майки на мизерията ни.

Това още веднъж доказва теорията на много учени че земята се намира в голяма черна дупка. Ето: Черни връх - дупка =>черна дупка ! Какво по голямо доказателство.

Бих ви казал една доста по истинска версия но изведнъж се сетих че една голяма част от населенето трябва да измре, защото онези отгоре не желаят да контактуват с прости мозъци или преведено на наш език, с проста мрежа и ранобудни студентки.

16 млрд дълг са именно за това- да се измият очите на оскотелия бг цървул с псевдо ремонти, псевдо пътища и очакваното наесен, естествено преди изборите начало на най- голямата кражба в историята на бг а именно т.нар. саниране. тогава ще бъдат откраднати големите млрд. -и, а глупавият бг австралопитек отново ще избере на власт своя фанатизиран идол бб:)

Едно време в такива дупки "търсеха" дипломата на бай Тошо. Сега сигурно търсят дисертацията на "доктора" пожарникар.

И още колко неща ще пропаднат, бедна ви е фантазията.

Превръщането на транспорта, асфалтирането и мобилността на населението в Култ е безумие! В Младост например унищожават средната тревиста ивица, на която можеха да засадят дървета за да я превърнат в асфалт! Между блоковите градинки се унищожават системно!!! Няма ли природозащитници? Или е те са платени протестъри! А?

"Превръщането на транспорта, асфалтирането и мобилността на населението в Култ е безумие!" Това не е прецедент. Тридесетте години на миналия век - Германия. Вождовете се учат един от друг.

Когато народа редува крадливи комунисти и крадливи пребоядисани комунисти така ще е. Всичко, което ГЕРБ прави е за пред камерите и за да има печалби за обръчите на Боко. До 2-3 години ще лъснат безобразията, които са вършили, но вие пак ще си гласувате за тях. За тях или за БСП.

до 333 не съм се домъкнала в София и никога няма да го направя. Не желая да живея в град на мутри и цигани

Не разбрахте ли,че метрото е пропаднало-срутил се е тунела още на първата "дупка".Късмет е че няма пострадали работници. Вместо сто комисии и експерти ,да слязат телевизиите под земята и да снимат тия чудеса. можете да разпитате и работниците-анонимно разбира се

..."съпътстващо неприятно явление в тунелното строителство". ... ---- Метрото е едно неприятни и много вредно явление, съпътстващо живота на софиянци и гостите на столицата! Трябва спешно да се затвори, а виновните за постояването ми у за другите строителни безумия - в панделата!!! ----

Какво е ЕС за нашите политици? Едно голямо лизане на задници,че и дупене за да се отпуснат едни милиарди с ,които уж ще се строят магистрали и инфраструктура,а то всичко е за да се усвояват тези пари от фирмите на тези политици и олигарси и тяхното богатеене до самозабрава!!!! Какво е ЕС за обикновените хора? ЕС беше глътка надежда,че най накрая ще може и нормалните хора да се видят в пари,че ще има закони,които ще се спазват,че най накрая крадливите политици ще влязат в затвора...уви,случи се точно обратното! Корупция,кражби,безнаказаност,бедност и тотална мизерия! Обикновеният българин нищо хубаво не усети от ЕС освен това,че стана все по беден и по беден... С ЕС трябва да приемаме бежанци,трябва да бъдем толерантни с циганите,които ни крадат,изнасилват и убиват,трябва да сме толерантни с хомосексуализмът.... Не искаме този ЕС,не го искаме!!!!!

На крива ракета космоса и пречи, а на криво общество - ЕС му пречи!

Колеги, не се карайте! И двамата сте прави.

спрете да ни занимавате с този проблем то не бяха вестници, не бе телевизия и сега и вие. София не е България. Дупки има в и в останалите градове и села. Спрете най-после.

Ами след като всички се домъкнахте в София ще четете. И никой не те кара на сила да се вглъбяваш в новината

Хората не са виновни, че търсят препитание. След като парите от бюджета (данъците на цяла България) се изсипват само в София, Пловдив и Бургас , няма как да очаквате хората в останалите региони да умират от глад без работа и доходи, и да не се вдигнат и дойдат при вас. Това не значи обаче, че цяла България е дошла в София, така че не ставай гадняр от сутринта. Преди да почнеш да плюеш, да ти кажа, че аз лично за себе си проблема го реших така : търся работа в голям град, но не искам да е в София, защото тя е най-грозната и мръсна столица в Европа. Съответно след като трябва да се преместя така или иначе, защо да не ида в някоя истинска столица? Чиста и подредена, каквато София не е. Сега живея в европейска столица. Съветвам прииждащите към София хора да не си причиняват това, а да емигрират.

"Хубава работа, ама циганска" - казват хората. Става и за българската работа май, за съжаление...

А преди 5 години пропадна пак "инцидентно" пропадна пак бул. "Черни връх" при строежа на предишната част на същата линия на метрото - при 3 "случайни" явления няма нищо "СЛУЧАЙНО" ...

Фандъкова била разпоредила предизборно замазване с проверки .... Нея преизборно и следизборно никой не проверява, сакън и не обсъжда. Тя е принцесата на българската корупция, с тъпата усмивка и шаблонната мисъл.

И по новия асфалт на"Арсеналска"- вече има големи дупки!

сега г-жо Фандъкова,ще имате ли смелостта да глобите със стотина хиляди фирмата изпълнител.Вече не е достатъчно изпълнителя да замаже козметично поредната дупка за своя сметка.Проблема е по-голям.

Ние ще се довършим и без война! Една малка държава имаме и не може да я управляваме сами! Всяка седмица пропадат улици,разпадат се новопостроени магистрали,падат училища,панели и тераси от блокове.... Всяка седмица убийства,битовизми,кражби...Всеки ден катастрофи и десетки ранени и загинали,като при военни действия... Гърмят заводи,загиват хора.... Краде се от най високо ниво до най ниско! Корупция тотална навсякъде във всички сфери!!!! Циганизация и тотална деградация!!!! Съдебна система няма,съд никой не го лови,особено,ако има пари да си плати затова! По турско робство е било по добре от сега,поне ред е имало,а сега е тотален хаос!Селата и малките градове обезлюдяха!Политиците си гледат единствено личното облагодетелстване,не ги интересува изобщо,какво става в държавата или може би точно това искат да става,за да завличат вниманието на простолюдието с убийства,катастрофи,разпадания на сгради и пътища,а те през това време да си крадат необезпокоявано...

целия кенеф BG е пропаднал !

''ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ'' Оставка на Фъндъкова и Диков,за източване на евро средства във тяхна полза,като наемат фирми които строят некачествено на скъпи цени,като хонорарите взимат Фъндъкова и Диков,Фирмата ''TRACE''Трябва да се забрани да работи на територията на България.

Боко веднага да изтича да резне лентичката на новата дупка!

и аз правя ремонт на кенефа....

данс Запалихa автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! докато всички мълчим все така ще е , ще ни обират , ще ни крадат , ще ни продават и убиват !

Толкова могат - от ръководител до метач, от главния архитект до последния работник. Не могат, нехаят и крадат. И така със всичко, до което се докоснат. Но за рязане на ленти опашки се вият.

БДС в строителството, къде?.А забравих, при нас цари див капитализъм, анархия и пълно безхаберие!!!.

До,като го построят и то се разпаднало,че дори още по време на строителството се разпада!!!! Както се строи некачествено в инфраструктура,така се строят и жилищните сгради и офисите! Строят се пясъчни кули,да му мислят тези,които си купуват апартаменти в големите градове,защото тези жилища може да им паднат на главите и без земетресение! Строи се с цел единствено накрая да се приберат парите,не ги интересува изобщо качеството и ,какво може да се случи след това! В България всичко стана едни пари,те станаха най важните,не е важен животът на хората,важното е,кой,колко ще може да открадне за да забогатее!!!!

Така е при капитализма - парица е царица, пък и наш Ганьо винаги си е падал по келепира. И по-зле ще става, така че свиквайте.

Така се усвояват средства. Браво на усвояващите - честито на нас балъците

Когато ГЕРБ+РБ е на власт: се копаят гробове получават се като допълнения дупки и пропадания * не сме на ръба на пропастта...

когато БСП и ДПС са на власт пропадат цели банки

Всички са едно кълбо от възели!!!! Всички крадат заедно,за пред нас се карат в Парламента,но след това се целуват и въртят оргии,всичко е с цел усвояването на пари от техните фирми! Тези фирми,които строят са тяхни,на всички,на ГЕРБ,на БСП,на ДПС,на РБ,на Атака,на АБВ,на ПФ .... всички са в кюпа,разбери го!!!! Това си е старата партия БКП,просто се е разделила на партийки за пред хората за да ги манипулира!!!!

Не е ГЕРБ, а е материалът. Който е възпитан и образован през комунизма. С това рзполагаме. Ако добавим и БСП, се получават катаклизми. Ако е ГЕРБ, има дупки тук-там, които се ремонтират. Но материалът е същият и е произведен в комунизъм - няма как да очакваш нещо качествено като цяло. Ако има все пак нещо, то е изключение и е въпреки комунизма, а не поради него.

Членовете и лидерите на ГЕРБ от Луната ли падат?

Щяхте да сте прав, колега, ако бяхме, примерно, 1992 год. Само че вече е 2015 год. и комунизма го съборихме преди малко повече от четвърт век. Има-няма едно поколение разлика. Не ни е виновен нито комунизма, нито американското колониално господство, нито турското, нито византийското робство. Просто сме изключително калпав мат`рял, който все търси оправдания в другите и никога не поема отговорност за безкрайно многото си негативни качества, водещи до също толкова безкрайно много провали.

Айде сега нови 100 милиона за да запушат тази дупка и Дебелата Берта гордо ще го обяви за пореден успех

Кога ще режат лентичката на тази дупка

Когато се проведе търга за метрото и спечелиха компании като GP Group и Трейс, които никога не бяха строили метро, всички викаха Ура! Цените били ниски, метрото било чудесно. Днес малце пропада тротоара, някоя станцийка тече... Нормално. "Евтино" строителство от свои фирми.

ти присъства ли на тези търгове ?Нещо по коткретно или само е лаене?Метрото факт ли е-факт,както и е факт че половин милион души го използват.

Ало, тролчето! Разкрит си!

И сега нови 20 мимиона за стрйтелството на метрото !

При ГЕРБ е така. Едно построят, две развалят. Справка - събореното училище, 3-те дупки с колосални размери в София и разбира се... некачествените магистрали и пътища, които вече плачат за ремонт. Но, щом си ги харесвате, няма проблем :)

ами други няма ;)

ама от приближени обръчи и фирми, не могат да се класират!

Пропадат улици, падат училища, България прилича като територия , на която от години се води война. Пътувам из страната и виждам навсякъде изтърбушени сгради, без врати и прозорци, изоставени, паднали покриви, дупки, запустяли села, едва виждащи се от израслите храсти, изоставени лозя и буренясали ниви. Навсякъде сиво, мрачно, безнадеждно. Дупки и мизерия. Отвреме-навреме някой човечец с мръсни стари дрехи...и цигани, много много цигани, цели катуни, пълни с мръсни боси дечица, навсякъде нахвърляни хартии, празни торбички и парцали... Ужас! Да те е страх вече да пътуваш в България. Все едно сме във война - такава бедност, мизерия и такова поглъщащо чувство на отчаяние и безнадеждност цари навсякъде. Ужасно и страшно е.

Вече сме резерват, не държава! Нормално е!

всичко както в цялата държава е една козметика,измама за усвояване на средства абе циганска работа

Кой сега е инжинераааа?

Тези дупки са гробът на ГЕРБ каквото им строителството такова им е и управлението.

от дупката на КТБ ли квичиш изкопана от тези дето ти пишат опорните точки?

Не квича а пиша и изказвам мнението си а ти турска подлого колко ти плащат за да седиш и пишеш по цял ден във форумите и какво общо има тука КТБ с некадърното строителство на управляващите.Ама за тях само комисионната е важна.

Цялата им работа е такава - пропадаща

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на наште ръководители. Довчерашни мухльовци, днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена Октоподи, скариди, друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистките - Такива журналистки само да искате. Още не са я качили във джипа, А тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е животът! Поздравявам всички вестници И главните редактори, и техните заместници. Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира Толкова е гнусно, че не ми се коментира. Не ми говорете за закон и конституция. В тая държава всичко е проституция. ..... Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално? Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

Браво! За съжаление товае е самата истина за България!!!

На боко лентите?

Оставка!

Локалната част на бул Черни връх си беше дере и в него течеще рекичка то не е взето предвид защото се възлагат инженер рингови конкурси т.е. проектант и строител в едно , тогава проектанта е подчинен на стеоителя и изпълнява и прикри ва заради натиск от фирмата строител.А трябва да е обратното проектанта е автор и той трябва да командваза всеки вид работа както е на Запд ,а в БЪЛ се мясят некадърници като строителен надзор , консултанти и и разни други като за шефовете на тези фирми не се изисква даже да имат више строително образование , Както например талпата е министър без такова и затова слага стиропора ,който прави конденз и вложава работата на стоманобетона. Изобщо се харчат поари както за Гимназията в Казанлък облицована със стиропор без подсилени основи и накадърен строител я събори защото не направи пилоти или шлицови стени

Да бе щото в проектите обикновенно се включват и мероприятия за укрепване, айде моля ти си. Или все едно строител ще поиска ПОИС, че да започне да работи. Не се излагай! Половината строителни инженери, сигурно не отбират и повече от необходимото от земна механика, ако не се занимават примерно с проектиране на подпорни стени. Да не говорим, че копаенето на тунели си е специфична работа, аз бих викнал някой от Минно-Геоложкия за консултант. И не разбрах, що шефовете на строителния надзор трябва да имат строително образование?! То строителния надзор е по всички части, не само по строителната, като за всяка си има специалист за който се изисква необходимия ценз, управителят няма как да разбира от всичко, наема си хора и ги организира.

Тъпи журналисти напишете истината сега пропадането е няколко сантиметра и тази снимка която сте я сложили е стара не ЛЪЖЕТЕ хората.

Що народ живее от лъжи, кражби, провокации! що не и журналята - дирници!?

От шопа по-голЕма дупка - нЕма.

На ББ кухото управление лъсва ден след ден, първо магистралите му се накъдриха само след три години експлоатация, сега черни връх пропадна няколко пъти само за един месец!! Честито на всички празноглавци, гласували за ГЕРБ!!! ОСТАВКА!!!

Гарантирано от ГЕРБ - системата юруш да "усвоим"парите

няма ли вече специалисти по строителен надзор, геолози, хидролози и прочие, навсякъде само калинки ли останаха?

Тази рекичка я имаше около японския хотел , и трябваще с нов канал да я отведат до перловска река и тогава нямаше да се създават подземни заприщвания на подземната вода