Сняг падна от покрив и премаза няколко автомобила в Пампорово

Сградата е изоставена от години, от общината заявиха, че не могат да глобят собственика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случката не е тежка, защото няма пострадали хора. Смях и нищо повече, особено като става дума как лъжат чиновниците, които не забравят да си взимат заплатите, без да свършат нещо полезно за данъкоплатците. Пък и човекът още не си е получил застраховката, има за какво да се посмеем още.

Е, дайте повече снимки да се кефим, де

Непременно ли трябва да има някой виновен? Интересно ако снега беше паднал от някой бор дали щяха да искат отговорност от живеещите там катерички? А същевремено ако някой ненормалник вземе че убие някого не търсят отговорност от него щото е ненормален, ама и не търсят отговорност от този, който се грижи за него.

Бая големичък ще трябва да е този бор, че снегът от него да смачка кола. За снегът от сгради (както и за ледени висулки) отговорността е на собствениците на сградата. За съжаление това не е единственият подобен случай и не е само в Пампорово.

За паднал сняг и дървета не можели да санкционират, е как тогава да има виновен за паднали сгради и убити хора????

Ами, "независимият съд" наскоро каза, че няма виновни за две убити жени в София от паднала сграда.

Това е великият бум на демокрацията и "свободния" пазар - изоставени стари пострйки-убийци и хиляди недостроени бетонови гробници.

Дали ще важи Каско в такъв случай?

Естествено че важи.

Е що да го глобяват? Той човека си е сложил табела и предупреждава! Селския бек с Бе Ме Ве -то като не може да чете, да беше спрял на 2 метра извън покрива! Дано тази снимка представи на застрахователя!

Поставянето на някаква табелка не освобождава от задължението района да бъде приведен в безопасно състояние. Редно е общинска служба да издава на всеки пострадал официален документ и той да служи за завеждане на съдебен иск към собственика на сградата, ама общинарите не им пука особено за хората и всячески гледат да се скатаят от действие. Иначе обичат да глобяват за какви ли не други глупости.