17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да попитам. Ако някой, който кара по този път в рамките на ограничението, примерно 90 км/ч, пукне предна дясна гума и по тази причина прегази клекналия в непосредствена близост до пътя полицай, кой ще е отговорен за случилото се?

То няма нужда и да пукаш гума. Тюфлеците са абсолютно нагли и безотговорни по междуградските пътища, разхождат се по линията между лентите все едно им е алея в парка, излизат както си искат на платното да спират, като спрат някого и застанат до прозореца му, задникът им е в лентата за движение и пет пари не дават. Шофьорите да му мислят как да ги избягват, те са богопомазани и не са длъжни да се съобразяват с елементарни правила.

Много си тъп ! Да беше прочел статията !

Наистина си слаб.

Ако сложат камера на Цариградско шосе в София(в района на Врана) ще снимат такива по няколко на ден и то в бус-лентата!!! Тарикати колкото искаш!!!Но ако им се свият перките са меки като памук.Справка-където има камери -около моста на 4-ти км. и Плиска.

При превишаване на позволената скорост с над 50 км/ч просто трябва да конфискуват колата и книжката на трупчета.

FFF

Не стига че няма магистрали, ами на пътищата на всяко разклон е за сяко село и а ограничение. Което само по себе си е ясно защо е, ама като се сумират се оказва че трябва да намаляваш до 60 на всеки няколко километра. И естествено никой не го прави, което пък застрашава живота, когато наистина има някой да влиза или излиза от селцето. А за парите, които са се откраднали можеше да се направят поне някакви по-културни възли, за да не варира скоростта непрекъснато.

Понеже съм слаб по аритметика,сметнах глобата само до 6600 лева, но ако ми вземат трабанта с който надвиших скоростта, много ще ме заболи.

То и аз съм слаб, ама според мен глобата е 1300 лв