Цветан Цветков оглави Сметната палата

Кандидатът на ГЕРБ и РБ Цветан Цветков е новият председател на Сметната палата. Патриотичният фронт оттегли кандидатурата си в негова полза.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветков оглави Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека някой от тезИ,които идигнаха кандидатурата на този човек ни каже на нас, обикновенните хора КОЛКО ФИНАНСОВИ ГАФОВЕ Е РАЗКРИЛ Ц.Ц. ДО СЕГА И ЗА КОЛКО БЪЛГАРСКИ ЛЕВА......

Ако е цвете за мирисане, трябва да отпочне скоростно проверките на почти всички пиявици.Ако не е много стеснителен, започва от Здравната каса,данс-купуваха коли от избрана фирма,КФН,БНБ и .... те са безчет.Ще го дочакаме и ще видим дали е цвете за мирисане.

Победител в конкурс с единствен кандидат. Бурни ръкопляскания, преминаващи в овации...

Цв Цв 2 ще пази ли гърба на Цв Цв 1?

Абе няма ли хора с друго име, освен Цветан в тая държава?! Така сме я зацветили, че чак ми се повръща!

Златното дупе Валери Симеонов го клатят кой където го хване, не че той се дърпа. Само че е смешно в поза партер да се хвали, че никой не можел да му извива ръцете! Нали на тях се подпираш, затова не е нужно да ти ги извиват!

Станаха за смях и с поведението ни карат да се скрием и да не си помислим пак за Патриотиен фронт да се гласува. Реформаторите вземат и малкото останало за българина, неоглозгано от БСП и ДПС -патриотите с тях вървят. Прилича на марша" Комунистите напред вървят (ГЕРБ), комсомолците със тях вървят (Реформаторите) и земеделците със знамена и викове (Патриотичен фронт) силата на властта укрепват". То няма кой да чете (те всички политици-с малки изключенияв, отдавна са забравили да се съсредоточават повече от 5 мин в четене. Давай напред българино с химна-така ще ти е по-добре, да тропаш гол и бос, гладен и болен, в маршова стъпка-поне на сталинистите в партийте ще им хареса-марш, марш .Може да смениш-Комунист за бой се стяга (смени го с избори-не бой).Марш, Марш-напред върви-а те ще се справят с милиардите на Кооперативната банка-и с тези, които сега взеха.

Какво ли някой е очаквал от ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА - ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? ТАКА ЩЕ ГИ ПОДДЪРЖА ,ЩЕ СЕ ОТКАЗВА ЩЕ ОБВИНЯВА, ЩЕ ПЪРДИ И ЩЕ БЯГА ОТ ПРЪДНЯТА СИ.ДО КОГА ЛИ? дО СВЪРШВАНЕ НА МАНДАТА -ТОЧНО ЧЕТИРИ ГОДИНИ. ГОЛЯМ ПАТРИОТИЗЪМ Е ТОВА.ДА ПРЕДЛАГАШ НЯКОГО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ, СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОТКАЖИШ И ДА ГО ИЗТЪРГУВАШ ЗА ЧЛЕН ИЛИ В ДВЕТЕ ЗАМ. ПРЕДС. МЕСТА?

"ОБЛЯКАЛ СЕ ИЛИЯ - ПАК В ТИЯ"! Явно "много работа " е свършил цВ.цВ. СЪЩО КАТО ПРЕДИШНИЯ ни министър -Цв.Цв... Нали когато протестираха всички през февруари и март 2013г и събирах подписка за финансова ревизия заедно с тази на Топлофикация София да се направи и на Столична община с нейните 24 общини какви разходи за топлина и гореща вода са имали и дали са били отчислени и къде са те? Какъв отговор получих от явно "Главния плановик" за финансови одити?Отговорът беше, че такава проверка не е предвидена , а само че ще се направи одит на столична община следващата 2014г. Беше ли направен ? НЕ. Получих ли отговор? Не . Сега отново отидох с писанията ,но уви ОТКАЗ от такива проверки, забележете "ТЕ НЕ ПРАВЕЛИ ТАКИВА ПРОВЕРКИ".Сега правели одит на Столична община, но това не включва исканото от мен.

Направо ми е едно пролетно! навсякъде по високите етажи и в медиите хора с имена на цветя! Нищо лично, дори не ми е и бизнес!:)))

"Който гласува за "Костов" гласува за ГЕРБ ...в действие .Вмомента ни управляват най-големите крадци на прехода -костовисти и най-големите мутри - гербаджии .Доволни ли сте ?

N. S.

На България й тръгна много добре на Цецки и Цветановци........ на просперитет.

Сещам се за плаката "БОЙКОСТОВ ".

Ако ще правим специализирана прокуратура, защо ни е сметна палата?

Вече ми е все едно кой от коя партия е предложен. Изгубила съм надежда , че в България някога ще има ред, принципност и почтенност.

Колко от вас познават лично Цветан Цветков, че пишете глупости за него?

С Цветан Цветков се запознах през 1998 год., той тогава беше началник отдел "Бюджет" при ДФК. После стана и директор на АДВФК, след това му биха шута. Но въпреки това направи преврат и остана шеф на съюза на финансовите ревизори. След това създаде частен институт на вътрешните одитори. После стана ръководител на вътрешния одит в сметната палата. През това време четеше изнасяше лекции в института по публични финанси основно. А от там стана и зам. председател на сметната палата. Не искам да казвам нищо лошо за него, защото може утре да ме вземе на работа в сметната палата! А дано, ама надали.

Обява в рубриката за запознанства: Млад, хубав, здрав и много богат! С три апартамента, две вили и пет класни коли. С проспериращ бизнес, ерген! Не че търся нещо, но искам да се похваля!

Преди беше Цветан Цветанов, сега Цветан Цветков. Тия няма ли да се разкарат - при тях само дългове и бедствия, дразнят Русия. ОСТАВКА още днес!

При мурзилките , компютри, компоти и т.н... по името ли съдите или покомпетентността. Там трябва човек не само да говори, ами да е профисионалист. Браво Кадиев, точно така... Успех на новия председател. Няма значение кой го издига , важно е профисонализма. Мурзилките в Москва, какво общо има сметната палата или ще цъфне финансирането на Атака от Москва...

Ташева ли искате бе мурзилки .....

Избирателите на Патриотичен фронт в страната са много разочаровани поради няколко причини: 1. В парламента влязоха некачествени хора, хора с малък опит и без авторитет сред специалистите-в България всичко се знае. Знаменосците на Каракачанов, служители на СКАТ от страна на Валери Симеонов, лични приятели до най-лични на двамата "вождове". НЯМА АВТОРИТЕТ тази парламентарна група. А когато умни и знаещи хора в парламента се подиграват в буквалния смисъл с хората на Патриотичен фронт в парламента-то е лошо. 2. Гражданите виждат игрите на Валери Симеонов и на Каракачанов, знаят дор има псевдоним на Картакачанов за работата му в Държавна сигурност-няма как в Народното събрание и в обществото да са приемани. 3. Всяка една изява на член на ПП в Парламента показва липса дори на първите 7 години на обучение в поведение и образованост-обидно е, мъчително е да си гласувал за тях и да виждаш какви хора те представляват. Няма да се оправят проблемите у нас с шуро-баджанащината и знаменосците на Каракачанов, нито с журналисти от телевизия СКАТ. Да, влезлите в парлкамента си оправиха заплатите от 600 лева на 3500 лева месечно-6 пъти и повече-там те си знаят. Но това не ни помага на нас гласоподавателите за тях. Добре са избрали човекът-професионалист на ГЕРБ.

Много важно е на този пост да бъде човек, който не се взема на сериозно, който симулира активна дейност, а всъщност не върши нищо и който може да говори дълго и напоително, без да казва нищо. Този ЦвЦв ДВЕ явно е научен човек. Бил е заместник на Валери Димитров и има опит в нищоправенето! Но най-важно е да не си записва това, което му нареждат в тефтерче! Значи трябва да го помни!

Браво, много ми хареса.

Не знам защо, ама като прочета за избор на личности с малко име Цветан, нещо силно ме смущава. Много станаха.

Сметната палата са такава шменти-капели, каквито няма никъде по света. Какъв резултата имаше от дейността им за толкова години, когато шеф беше онзи брадатия урунгел от НДСВ? И тоя пък му бил заместник. Цяла България вижда как политици, депутати, кметове, общински и други съветници крадат като за световно, как стават все по-богати и по-богати, а като им видиш декларациите, все едно гледаш гладни сомалийски сирачета. Тук трябва един ЧК, до стената и наред. Кръвопийци недни! От една цветуща държава, с прекрасна територия и работлива нация ни направихте на долни крадливи циганизиращи се дебили!

Защо не го сложиха ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ на тази длъжност,той ги разбира тези работи най добре.

Цветан Цветков оглави Сметната палата А дано изкара поне един мандат, че при всяка смяна на властта , всичко започва отначало.