17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за загиналите, дано почиват в мир. Съболезнования на близките.

Поздравления за Дир-а, че противно на всякакви предубеждения, наемат на работа неграмотни роми. Смисълът на статията се подразбира, двама примитиви се тряснали един в друг, нещо като житейска интерпретация на израза "вземи единия, блъсни другия". Останалото са подробности.

В 12.30 след полунощ. Направо върха на тъпотията. Когато не само трябва да си в леглото Ами ако си на пътя очите на 4.

Искате да кажете - смъртност 100%, двама от двама, а не като вируса, а?

Директорът на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ гл. комисар Ивайло Спиридонов подаде оставка, след като по-рано днес трима служители на дирекцията бяха арестувани за получаване на подкупи и чадър над дилъри. Топ ченгето напуска поста, след като стана ясно, че неговите подчинени са работели и за Георги Семерджиев-Жоро Шопа

А ние плащаме

До екипа на dir.bg много уважавам сайта, но имате много, ама наистина много неграмотни служители, които пишат новините и особено тази новина е абсурдно неразбираема!! Направо плачат за уволнение, но сигурно и молбите си няма да могат грамотно да ги напишат...колко са неграмотни част от българите само!!

вИРУСА УБИВА-катастрофата също но бързо и хуманно!

Доста странно написана статия. Едва ли не двамата диви селяндури са се размазали. А той бил само единия, че и невинен, а двадесетгодишно пишлеме го е затрил. Но ... съдба, какво да я правиш. Явно района им е такъв, хайдушки. Извод - ако правиш золуми - по -добре 11 години в затвора да си помислиш, щото междувременно не знаеш Господ какви планове си е начертал за теб!

КАКВОТО СА ТЪРСИЛИ СА СИ ГО НАМЕРИЛИ! ДВАМА ИДИОТИ ПО-МАЛКО, НЕ НИ ЗАНИМАВАКТЕ С ГЛУПОСТИ.

неочакван подарък от съдбата - двама питека са се улучили в подходящото време на подходящото място и са спестили на света безсмисленото си съществуване

Имам чувството, че dir.bg нарочно пуска толкова брутално-неграмотни статии. Според мен е с цел, защото е постоянно явление и си личи 'насилената' неграмотност.

А тия потни селтаци като са криминално проявени, защото се колят по селата, а не са на топло?

"остър сблъсък бой" А иначе просто поредната селско-криминална драма, раздута до новина от национално значение, в която с патос ни разказват за чутовната битка (сблъсък-бой) между двама безполезни за обществото индивида. ДИР журналистика...

приказката за стомната с водата не е случайна.... криминално "проявени". "регистрации"...присъди никакви. естествен подбор в действие...

Саботана дали излежава присъда според вас?

Ако имаш достатъчно търпение да стоиш до реката, рано или късно ще видиш телата на враговете си да плават по течението `и.

горкото 20 г момче

а коригирам се .ако той е виновен направил е идно добпо дело

"За побоя над Байкото, Саботана получи 11 годишна присъда лишаване от свобода." А на пършивия румънец, който прегази, при това след като го е ударил и то паднало, малко дете в Морската градина - 1 година условно и 18 месеце отнемане на шоф. книжка?!

Ами румънецът не е виновен - нито нещо е нарушил, нито е действал с умисъл, да не говорим, че родителите също са допринесли за този нещастен случай. А на този щом са му дали 11 години значи е разсърдил някого или другият е платил.

Пътя е хубав и в добро състояние, а точно където са се сблъскали е от малкото прави участъци и то има и разширение заради борсите. Преди да премахнат една барака на входа на гробището в Петрич, по нея лепяха некролози. Застанеш и гледаш колко много умират между 17 и 27-28 години, един близък преди време ми показваше - този с мотор, този с кола, тази пътувала с този ...

Единият загинал явно е отявлен биткаджия, това разбрах аз от статията.

Двама избиратели на тлъстия Тулуп по*малко.

Такива избират БСП!

Злият дух е прав!

А за другия байко нищо не сте написали. Малоумници

Да го бяха убили като го бяха убили - можеше поне малкият джигит да е жив сега! На бияча да му дадат още 20 години за зле свършена работа и съучастие в убиство на пътя!

И за кой е известен? За мама и тате? По-малоумна статия не бях чел. Някакви дето дърпат чанти на пазара били вече известни. Ще падна от смях. Това ако е журналистика, аз съм астронавт. Хахахa

Тази статия за катастрофа ли е или за да ни разкаже за постиженията на нашата полиция и борбата с престъпността ?!?

...и за некъдърността на ПроКУРаТУРА и Съд да се справи с "лицата"(задниците) ,които я представляват !

за другия криминалния не ми е жал

Какво ти е жал за младежа като той е причинил катастрофата бе? Ами ако беше ти насреща му? Един джигит и един криминал по малко под слънцето. Хепиенд както и да го гледаш.

Двама безсмъртни са отишли при Св.Петър !

“Единият се обърна по таван, другият изхвърча в крайпътна нива. “ Чалева ти там ли беше?

Уникално написана статия!Да живее българската журналистика... :)

Тия журналисти все по-неграмотни излизат от университетите!

Да излизат само журналистите неграмотни не е кой знае каква беда, а то като погледне човек кой ли е грамотен

Явно цигани. Еми не сме загубили нищо. Но Дир, как така- среднощ? Отворете речника и граматиката и вижте как и къде в словореда на изр се пише. Творике ги все едни....

сега няма кой да коси ганджата в района

Излязъл от селото преди години, Весо Пирата, както всички го познават, завършил спортно училище в София, след което откъдето тръгва и кариерата му на мутренски бос.

Авторката е неграмотна

Два боклука по-малко!!

Откак няма карантина, загиналите от ПТП са повече от починалите от корона вируса... Що нема щаб за предотвратяване на ПТП?!

Поне един боклук по-малко. Жалко за другия загинал.

И двамата са боклуци.

Това ми прилича на разказ на махленска клюкарка,която използва повода за катастрофата,за да раскаже историята за двамата побойници .

"Идиокрация" (Idiocracy) за да ти стане ясно накъде отива всичко...

Двама боклуци по-малко! Ако можеха по-скоростно да се изтребват, щеше да е хипер...

По неграмотно написана статия не мисля, че съм виждал.