Родилка с мозъчен тумор почина след секцио

25-годишна родилка е починала във варненската АГ-болница, след като е родила здраво бебе, съобщи "Фокус". Прокуратурата проверява случая, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Родилка с мозъчен тумор почина след секцио | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера тези които се възхищават на тази жена. Мир на праха и, но що за безотговорна постъпка. Съзнателно да оставиш две сирачета. Милите дечица. Вие сериозно ли смятате че това е геройство??? То тогава циганките ежедневно вършат геройства като раждат и оставят децата си друг да ги гледа...

Майка съм на две деца и мисля,че е абсолютна безотговорност да оставиш две деца без майка.Тази жена с тумора е постъпила колкото и нелепо да звучи ЕГОИСТИЧНО.Никой не й е виновен за тъпото решение.

Това е една много смела жена. Жертвала е живота си, заради бебето си. Много е тъжно, че си е отишла и няма да може да се радва на децата си

Ако е била бременна с първото си дете преди да разбере за тумора - това е жертва. Да забременее втори път ВЪПРЕКИ предупрежденията на лекарите е егоистично и безотговорно! Разбирам децата й да са големи и да могат да се справят сами в живота когато тя умре, но да оставиш едно пеленаче да го гледа филанкишията си е безотговорно.

Да не дава Господ човек за изпадне в подобна ситуация и пред подобен избор. Аз бих се въздържала от подобни лекомислени обобщения...

Не мога да разбера само каква опасност има за мозъчния тумор бременността. Като изключим това че по време на бременност не може да се лекува мозъчния тумор. Според мен жената е постъпила правилно. Създала е още един живот преди да си отиде. Иначе пак можеше да почине след операция на тумора. Ако е бил злокачествен така или иначе е щяла да почине. Но наистина защо не са я наблюдавали постоянно като знаят тежката диагноза. Пък и кой знае дали причината за смрътта е тумора или пак нещо се оправдават с това.

Е такива хора не ги разбирам!!! Имаш мозъчен тумор и раждаш-т.е самоубиваш се и оставяш не едно ,а две деца без майка ..и после лекарите били виновни!!!Абе хора!Използвайте ги тези глави по предназначение и стига сте обвинявали чужди хора са свои грешки!Щом лекарите са посъветвали да не ражда,значи са очаквали фаталния край,а жената е направила всоя избор.

та къде вие видяхте очевидна вина?

Е. Тая Варненска болница няма ли кой да я "прегледа", най-после. Напоследък не слиза от новините... А премиера им откри супер модерно оборудване...и т.н. Явно проблема не е в оборудването...

То за Варна това си е нормално.

браво на момичето, че е дарило живот- бог да го прости и да е живо и здраво детенцето! п.п. спрете да пишете глупости, след секцио се лежи в реанимация. естествено, че са я наблюдавали.

екипа от касапи е взел парите и казал оправаи се .е тва е лекарският екип; кожодери и престапни алчни изроди. но планат варви кам успех. плащаите си и за поп та 2 в едно след докторска намеса.

AD, внимавай да не се задавиш с плюнката си, че тя злобата не прощава.....

Здравей цяла България (агънца) във България такива случаи са на мода и затова няма виновни

Нямало нищо общо - има си хас да има. Ще си признаят те...ама някой друг път.

Милата, дарява живот плащайки със своя.

Тя е починала в стаята си и е била намерена на сутринта......Нямам думи.Толкова ли никой не е погледнал жената през нощта???????

А ти какво очакваш - 24 часово видео наблюдение ли? Или както беше в един анимационен филм - докторът да влети в стаята на всеки 5 минути и да вика "ку-ку"? Ако е била в отделението е нормално през нощта пациентите да не се наблюдават (за разлика от реанимацията).

А тогава защо не е била в реанимация, ако е било толкова рисково?!

След секцио си зъдължително в реанимация 24 часа и би следвало да си под непрекъснат контрол, но реално това не става, казвам го от личен опит. При мен даже педиатър не влезе 2 дни за да ми каже как е бебето ми, тъй като заради упойката не го носят за кърмене.

Като има тумор би трябвало да я наблюдават малко повече от другите. Освен това сега са сигурни, че причината е друга, а преди това са я наблюдавали наравно с другите.

"Младата родилка е имала мозъчен тумор и била предупредена от медиците, че е опасно да ражда" ... "извършената интервенция няма нищо общо с настъпилата смърт."