Директорът на АГ ”Шейново” подаде оставка след среща с премиера

Изпълнителният директор на САГБАЛ "Шейново" д-р Иван Костов е подал оставка, съобщи пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от БТА. Решението е взето по настояване на премиера след проведена среща тази сутрин между Бойко Борисов и д-р Костов.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на АГ ”Шейново” подаде оставка след среща с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и навремето беше така - направиш престъпление за съд, а само те изключат от партията. нищо ново под слънцето, нали го е научил големият брат.

Има нещо гнило в Дания.

ебати часовника имате - подарък за150лв. от ББ?

а офертата на ББ каква беше? Зам.Минисър, Правитилствена б-ца или нещо в Чужбина? Депутат от Герб - на това залагам аз...

КАКВО СТАВА С ДЕЧЕВ - ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА?

Обраха баба в бургаска поликлиника 24 ноември 2011 / News.dir.bg Откраднаха чантата на 82-годишна жена в поликлиника в Бургас в сряда, съобщиха от полицията. Кражбата кражба в е станала в сградата на Трета поликлиника Бургас -ДКЦ 2 -Жената отишла в поликлиниката в сряда. Първоначално изчаквала реда си седейки на кушетка в коридора. Около 11.30 ч. решила да погледне графика за прием на пациенти, който бил закачен на вратата на кабинета. Тя станала, като оставила на кушетката чантата си, без да я наглежда за около 2-3 минути. Когато се обърнала установила, че чантата я няма. Работата по случая се разследва от служители на Първо Районно управление Полиция - Бургас.

Най-лесно е да си подаде оставката и да избяга от отговорност. И сега ще си продължи практиката на частно.......

Съвременната медицина може и да е скъпа, но само с пари няма да се оправи. Ще глътне парите и ще продължи по старо му. Трябва и дисциплина. И понеже здравния министър само приказва и нищо не прави - трябва да осъдим българската държава, че ни е задължила да си плащаме здравни осигуровки, без да получаваме нищо срещу тях.

Ами стани ти един човечен лекар! Защо не станеш?

Такова безхаберие и наглост, такова финикийско отношение към човешкия живот, просто коментарът е излишен. Време е за калашник с повече патрони

Никакава оставка - съд и затвор, защото това не е никаква грешка, а рекет за пари с цената на човешки животи. Каква е разликата с "киларите" и "наглите" - едните убивали и отвличали за пари, на все пак не и деца, а положилите Хипократова клетва за пари са убили майки и деца - май, че вторите са по-отвратителни!

Къде е сега д-р ваньо Шарко, който от парламентарната трибуна защищаваше гинеколозите убийци от болницата в Горна Оряховица...?!? Та даже принудиха Цветанов и МВР да им се извиняват - това е лекарската мафия начело с шефа на БЛС "Д-р" Райчинов! Кавичките не са случайни - водача на БЛС е мафиот и крадец...?!?

Може да си учил ,но си ненаучил.Най-вероятно си използвал много пищови и слушалки.А,че много години се учил за лекар ,не значи да изнудваш хората.Като ти трябват пари изкарай си ги честно.

keen

Дано не си "учител" наистина!

Докторе що не вземеш да млъкнеш а? Цял народ пищи от лекарите ама според теб и една шепа галфони всичко си и екстра нали. Щото иначе ще спе пойлката и го закъсвате.

Няма ли да има осъден пак...като винаги се измъкват сухи . Гадост, докато не почнат да ги съдят като убийци, няма да се променят нещата.

Кой знае колко хора умират дневно от лекарска НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ? ! Нашата медицина е клон на съветската и след разпадането на СоцИАЛИЗМА се получи ТОВА.

после докторите се оплават че ги бият

Наглост, наглост до безобразие, абе как не ги е срам тия търгаши наречени лекари, убиха 2 жени , оставиха 2 сирачета и се измъкват по пантофи и даже председателя на лекарския съюз тях изкара жертва ! Този председателя им Цветан Райчинов, как не го срам да ги защитава, че тоя безсрамник изкара жената, че е виновна за смъртта си. Ми кажи бе, направиха грешка и това е.Един път си признайте поне, че сте некадърници. Тази болница е за затваряне, на всички стана ясно , че там няма лекари, там има търгаши разбойници и министъра на здравеопазването, ако е на място, ще вземе крути мерки да прекърши тая позорна търговия, която се развива в АГ Шейново, ако ли не и той да си ходи, така щеше да стане , ако сме цивилизована страна!

keen

Какво ти пречи болницата, че искаш да я затварят. Като не ти харесва там, просто не ходи. Никой не те кара насила.

тая прехвалена болница за 2 м. утрепа 2 жени бе или явно , който си плаща е добре, а тия дето не плащат да мрат

ПРЕДИ 13 ГОДИНИ ЛЕКАРИТЕ БЯХА ВСЕ ОЩЕ ЛОЯЛНИ-ПОЗВОЛЯВАХА СИ ПО РЯДКО ИЗНУДВАНЕ.ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВЯТ ПАМЕТНИЦИ НА ЖЕРТВИТЕ НА БОЛНИЦА ШЕЙНОВО ВЪВ ГРАДИНКАТА НА БОЛНИЦАТА -ЗА ДА ГИ ВИЖДАТ ВЕАКИ ДЕН КАТО ОТИВАТ НА РАБОТА....НО ВИ МОЛЯ,НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКА В ДКЦ 2 БУРГАС.

keen

Каква проверка искаш да направя в "ДКЦ 2 БУРГАС"?

КАЗАХ

1. Да споделя и аз, имам дъщеря на вече 16г., но увредена от тия от "Шейново" при раждането на 17 април 1995! Нямам документи и епикриза от тогава - да не са луди да си признават грешките, че да ги съдя след това ?!? Имах нормална, хубава първа бременост , без предшествуващи аборти. Детето сега щеше да си е съвсем нормално, ако те там още с приемането ми на 16 април в 23.30 ч. бяха предприели нужното. Изтичаха ми водите, а те ме оставиха цяла нощ да лежа в предродилното без да ме закачат веднага на системи с окситоцин. Имах разкритие едва 3 см., но водите изтичаха и раждането си беше "на сухо". Закачиха ме на системи едва на другият ден доктори и стажанти от следващата смяна. Като се роди (едва в 16.30 ч.) детето не изплака и те не го сложиха в кувиоз и на кислород веднага. Билирубина бе много висок и се получи Керниктер на практика. В такива случаи най-крайната мярка е кръвопреливане - и това не направиха.

2. Билирубина се е качил в мозъка и сега имам дете с умствена изостаналост, което от първи клас до момента е в помощно училище, има и отосклероза на лявото ухо, два пъти прави автоимунни заболявания (добре, че е спец проф.Бобев в ИСУЛ) и има недоразвит ляв яйчник и матка - липса на менструация все още. Тоест, може и внуци да нямаме един ден. Всичко това от кадърните доктори в Шейново през 1995! Хора, майки, бягайте като дявол от тамян от тази болница, търсете си читаво място за раждане, но никога там, ако искате да оцелеете и да имате здрави деца! На 12 дек. сме на ТЕЛК за детето, до сега и никакви помощи не сме търсили от държавата, от 16 г. все сами се справяме някак си, но това ме уплаши и не посмях и да си мисля за второ дете и все обвинявах и търсех вината в себе си/нас.

keen

Много интересна история! Имате ли и други такива? Много харесвам разказите в стил "лична драма".

Да де, ама не е просто "лична история", а самата истина ! Ти какво, мислиш, че искам да имам такова дете вместо да си е здаво-право като другите ли ?!? Явно си мислиш, че се бъзикам...да, ама НЕ! И аз бих искала да не трябва да съм до нея цял живот до като съм жива, ама...

до наглите доктори които преварнаха болниците във фабрика за пари,няма да е все така,ще си ближете собствената кръв

Единствената професия, която ни прави абсолютно ЗАВИСИМИ от този, който я практикува, е ЛЕКАРСКАТА!! Затова за нея още от древността е предвиден МОРАЛЕН кодекс - полагане на Хипократова клетва!! С "избухването" на демокрацията се разврихриха насажданите и култивирани дълги години при тоталитаризма безнравственост, див и варварски атеизъм, аморалност, липса на етичност, загърбване на здравите, непреходни морално-етични ценности и принципи, избуя слободията, алчността, завистта на некадърника, нагаждача и "парашутиста", безхаберието, НЕНАКАЗАНОСТТА. Заедно с това за БОГ беше обявен долара (във всичките му превъплащения - от раздадените куфарчета, до подарените/откраднитите блага - фирми в т.ч. и задгранични, курорти и т.н. и т.н.). Това са причините (сигурно има и други) да се обезцени и девалвира до неузнаваемост стойността и ЗНАЧЕНИЕТО на Хипократовата клетва - морално-етичния темел на най-хуманната професия ЛЕКАРСКАТА!!

Искаш да кажеш, че лекарите са продукт на обществото, в което живеят? Прав си!!!

Да се беше срещнал с него преди да убият майката и детето поради немарливост - защо сега ? За популизъм ? Какво това ще помогне на близките ? Поредното измиване на ръце - сега очилатият мърльо ще си направи частен кабинет и готово - няма наказани, няма виновни за смъртта на майка и дете поради мързела и некадърността на персонала ! Гадна държава сме, щом разни простаци в бяло могат да убиват близките ни със своята немарливост !

каквото каже премиера... само че този човек е на постта си за еднократна употреба, добре е да се замисли по въпроса... да не мечтае за трети мандат, защото още първия не е изкарал.

...заради ситуацията и заради това, че болницата трябва да продължи да работи, защото това е една от най-добрите болници не само в София, но и в страната... Тоя е ега ти смешника! Едва ли има по-ужасна болница от "Шейново". Познавам няколко жени, които са загубили децата си заради алчните, безскрупулни, брутално нагли, тъпи и некадърни "специалисти" там. Не би било зле да им направят една ревизия на "лекарите" от мафията "Шейново" - каква им е заплатата и, примерно, какви коли карат. Едно време "Шейново" може и да е била добра болница, но сега е АД. Трябва да я закрият, а персоналът да бъде тотално разследван.

За твое сведение всички държавни АГ болници са ЕООД'та, а не АД'та - съвсем официално, можеш да си направиш справка.

А защо не си отговорим сами на въпроса - защо лекарите взимат пари? Познавам хора , които сами са казвали , че трябва да дадът на доктора някой лев , без всъщност някой да им е поискал.

Какво значи-малки са им заплатите?На хората в България големи ли са?На учителите -големи ли са?Или и те да поставят ценоразпис?Лекарите в болниците са мафия -рекетьори.

keen

Само така! Придърпай към калта всеки, когото докопаш!

имаш ли представа колко години се учи за да станеш лекар и колко за учител

Имаше едно време един виц: "Защо в ада до казана на българите няма дявол, който да ги връща в казана? - Защото, ако някой понечи да излезе от казана - останалите веднага го дърпат обратно." Вие на това ли ги учите децата в училище? Браво!!! Вместо да поискате по-високи заплати, искате на другите да са им ниски. МНОГО УМНО!!!

И какво, като са учили много години, сега трябва да убиват хората пред прага на болницата защото нямат пари да им дадат достатъчно????

Това е жалката истина . Колко жени могат да потвърдят също ,че лекарите от Шейново , например д-р Ковачева ,имат частни прегледи в болницата в работно време и записват по 30-40 часа на пациентки във времето от 14-16 ч. например /нереално смело решение/? По 50 лева всеки преглед ,ако успееш да влезеш разбира се след толкова чакане..сами си правете изводите . Не ставало въпрос за пари ли ??! Друг път !

А ти за какво работиш?

Аз искам да задам два въпроса: Защо в държава с отрицателен прираст, за да родиш трябва да си платиш? Защо никой от управляващите не стимулира българите да раждат? За мен това се нарича ГЕНОЦИД!

Ами циганите как раждат в същата тази държава със същите стимули? Българките не раждат, защото не искат! Баба ти кой я е стимулирал да ражда? За мен това се нарича ГЛЕЗОТИЯ И МАЛОУМИЕ!

Аз мисля,че за решаването на който и да е,,сложен,,проблем трябва да се търси ,,първопричината,,му и се стигне до неговия,,корен,,а именно възпитанието на децата.Ако ,,там,,не е ,,посято,,и осъзнато,,ценности,,като милост,прошка,ангажимент,отговорност,състрадателност и любов към ближния,то ние рискуваме да станем ,,животни,,в борбата си за преследване на ,,плячка,,и да се самоунищожим за съжаление!На никой не му е лесно сега,в този период,и единственно нашата човещина,трезва мисъл,максимална политическа воля и велико търпение е нашия най-разумен план за спасение,така мисля аз.

Моля , да не обиждаме животните...Има безброй доказателства за тяхната безкрайна всеотдайност,обич , преданост и интелигентност..Има и много случаи на хора спасени от животни..

Г-н министър ,кога ще се отнемат лекарските права на лекарите за груби грешки , нагло и БЕЗДУШНО /садистко/ отношение към пациентите ??????????????

keen

Какво значи "БЕЗДУШНО"?

Аре ,престани да спамиш

Хора, чуйте -днес са назначили за изп. директор на Шейново ( на мястото на д-р Костов - досегашната председателка на борда на директорите на болницата Таня Андреева . Не е ли тя виновна в същата степен като Костов в качеството си на председателка на ръкводството за състоянието на болницата.Това просто е абсурднои необяснимо.

От Понциус до Пилатус.

да след още няколко случая и тя ще понесе отговорност ...до следващия некадърник....нещо което навремето е правено от неграмотни баби ;)

Явно този човек е отговорен и е проумял,че няколко смъртни случая в неговата болница,са достатъчна причина да напусне!Баво,така трябва да се гледа на собствените слабости!

От всичко казано до тук,излиза,че в болниците се процедира както в институциите където не става въпрос за човешки животи?Точно администрация ,която си брои парите които ще получи за съответната работа,а тя дали е качествена или не няма значение.В България се плаща не за изършена работа а за престояло време в съответното заведение.Ето до къде е докарахме с тази демокрация на власт на парите и на неморалното отношение към ближния.Тежко и горко ако ти се наложи да ходиш по спешност в болница.Или парите или живота-това е максимата.Не казвам,че всички лекари са точно на този принцип но системата направи свестните лекари да напуснат , некъдърните да останат на работа.Ще има да си сърбаме попарата не само в здравеопазването но и в образованието,културата и още къде ли не.

митът за "Шейново",като най-добрата болница в БГ,го създадоха навремето/къде волно,къде неволно/журналистите от БНТ.По съседски там се правеха разни репортажи за Бабин Ден ,Нова Година и т.н.Иначе,това си е една най-обикновена акушерска болница,с добри специалисти,каквито ги има под път и над път.И там ,като в цялата страна,развита Европа и Света умират бременни жени и родилки.

Повечето млади лекари сега са завършили след като в М.вузове се въведи платено обучение.Таксите бяха непосилни за бедните и умни деца,а само за богаташите беше възможно това.Какъв морал и състрадание очакваме от такива лекари.И какви знания.

за съжаление е така. но има една изкуствено направена БЕДНОСТ, .., когато се ликвидира социалното равенство.

Болниците имат недостиг на умни, кадърни и всеотдайни лекари, а бедните и умни деца нямат възможност да си платят за обучението!!! Чудесна възможност: Болниците плащат за обучението на бедните и умни деца, които са сключили с тях договор след завършване да работят в тях 5 или 10 години! Не виждам защо да не стане, освен ако децата или болниците не са алчни!

Този директор го назначи боко тиквата преди години. Тогава персонала стачкува и не го искаше, но тиквата тогава беше кмет на СО и нали каквото той каже така се случва. Аз смятам,че преди да напусне нека и той да бъде подсъдим затова което се е случило в Шейново.Колко деца и майки трябва да да напуснат този свят заради такива некадърници.След като си плащаш здравното,не трябва да ти искат пари за да те лекуват

раждала съм в тази болница...платих за екип познавах лекарката и въпреки това имаше непрофисионализъм от другите лекари по веригата окло нея преди приемането и след раждането...от цялата работа има дете което беше с проблеми леки който с много болка и мъки овалдях

Само в българия, като си подадеш оставката и отпадат обвинения за убийство и кражба на милиони левове. Само в българия.

НА ВНИМАНИЕТО НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО И ПРОКУРАТУРАТА ! Отностно въпросната Д-р Лина Димитрова. Тази докторка ме лекува 6 месеца и ми взе сумати пари за прегледи и изпих сумати лекарства без резултата защото просто не ми е сложила правилна диагноза. След 6 месеца безрезултатно лечение посетих друг доктор който ми сложи съвсем различна диагноза и се оправих. Моля всички пострадали като мене да пуснат жалби. Неможе да продължава това безобразие , да ни лекуват неграмотни, некъдърни и подкупни лекари които само искат да ти бръкнат в джоба независимо от всичко.

! ! ! След като 6 м/ пиеш лекарства.. ти НОСИШ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЕБЕ СИ ! ТЯЛОТО Е ТВОЕ И ТИ РЕШАВАШ ДАЛИ ДА СЕ ЛЕКУВАШ ТАКА ИЛИ НЕ. БУТНИ ВИНАТА В СЕБЕ СИ !

Ти май четеш през редовете! На човека му е поставена диагноза от "доктор-специалист" и той му е изписал тези лекарства. Това било неговото тяло-да неговото е, ама не сме длъжни да се раждаме всички с медицински познания. То тогава нямаше да има нужда от тъпите и некомпетентни доктори. От всяко дърво свирка не става е казал народа.Така,че първо хубаво чети мненията, осмисли ги и после пиши глупости.

Да но нали за това са лекари нали трябва на тях да вярваме когато сме болни и когато ни има нещо.А сега като гледам кой знае още колко е лекувала като мен в часния си кабинет в Младост 2 с грешни диагнози и само ни е взимала парите.В това число влиза и сестра ми не само аз!!!!!!

Истина е, че това е една от най-добрите болници в България!!! Какви са останалите сами се досещаме..... Жалко.... за нас!!!

Хора аз родих в Шейново и съм благодарна на всички които бяха в екипа, не съм плащала....Получих внимание и професионализъм......Престанете да търсите вината в хората.....та те са живи хора...защо не казват колко живота са дали и колка такива са спасили.....и как ежедневно са подложени на стрес....Бог да прости майката и детенцето.......адски ми е жал за тях.....но според мен отговорност трябва да се търси и в държавата и грешната СИСТЕМА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, от която ние хората не получаваме нищо.....нищо......от това за което ежемесечно си плащаме.....Всеки се ослушва за пари, искат се пари,взимат се пари,рушвети, а защо е така нека се замислим.....

keen

Защото им е по-лесно да броят до 2 (две). Толкова си могат. И аз не мога да се примиря, че около мен е пълно с простаци, петимни да направят на 2 (две) стотинки всичко, що е по-разумно от тях.

ПОМНЯ- той беше наложен от ГЕРБ и от Фавдъкова на този пост. лекарите от болницата не го искаха и тогава протестираха!!!!!!!!!

ще продължавам да се питам защо българският гражданин плаща на доктора на ръка?И това го прави, като че ли е съвсем естествено нещо...Българи,спрете тия плащания!Вие сами захранвате корупцията!А получаващите средствата продължават да се радват и така до безкрай!Друг е адресатът на уж ниското им заплащане и нека там те отправят своите искания!

Няма как - ти си там да раждаш, не държавата или институциите и към теб ще отправят исканията си. Не се заблуждавай. Това, което се случи, на всекиго е ясно защо е, и лекарите добре знаят какви изводи ще си направят бъдещите пациенти. И двете случки просто ги улесняват в бъдеще - да няма повече неплатили.

не се считам за заблудена,а съм разумно мислещ човек,който МОЖЕ да мисли,да отстоява правата си в тази държава.Когато всеки от нас започне да мисли,а не само да реагира,нещата ще се случват в негова полза.Важно е да имаш интелект,да си с широк мироглед,да си информиран-тогава ще получиш и качество на услугата здравеопазване.

Интересува ме кой е назначил това ръководство на болницата и кога е назначено?

Браян, болница шейново е собственост на община софия.Софийски общински съвет назначава борд на директорите т.е. ръководството и. След оставката на д-р Иван Костов са назначили досегашния член на борда Таня Андреева.За подробности отворете сайта на болницата там пише всичко.

ГЕРБ го е назначил по времето, когато Б.Б. беше кмет на София.

Лично искам да изразя мнение по въпроса. Сестра ми роди преди 2 месеца, живо и здраво момченце-всичко беше наред за щастие. Но ние имахме същия проблем-тя е в предродилно състояние, контракции и т.н. и те ни върнаха вкъщи, докато се получи разкритие, което съгласете се, ние които нямаме медицинско/акушеро-гинелколожко образование няма как да установим. Убедиха ни, че сами ще разберем когато дойде време за раждане и ни казаха да отидем в 7 ч сутринта, след като си търгнахе от болницата в 12. Бебетос е рдои в 2 ч и то успешно, само защото ние една не се разплакахме пред кабинета на лекарите, за да я приемат и се обадиха на "платения лекар" да даде нареждания да я приемат. Аз лично нямам думи, наистина. Жалко за жената и бебчето.

Точно това е проблемът - като са казали на жената да се връща вкъщи и да се разхожда наоколо, тя се е стегнала и контракциите са намалели, а разкритието не се е получило. Вчера написах поне пет пъти, че особено при второ раждане до 4 години след първото, процесите протичат много бързо, но само ако жената е спокойна и лежи в родилното, а не се разхожда някъде си... Със забавянето настъпват рискове за бебето, което вече се спуска в малкия таз и не може да получава кислород, майката изпитва ужасни болки и всичко отива по дяволите - както е станало! Не може да искат точно 4 см. при приемането, това разкритие понякога става много бързо, друг път по-бавно, всеки случай е различен, но нали точно затова са някакви "специалисти" - да наблюдават жената и да контролират процеса, а не да пишат хартии без да виждат човека пред себе си! И тоя сега с една оставка ли ще се отърве - голям праз! Нали веднага ще започне в някоя друга болница, пак да осакатява жените! Изроди са всичките!

keen

Ами като си такъв специалист, включи се в оня екип, който създава правилата за клиничните пътеки.

Галя, сестра ти в 2 часа ли роди или в 14? Ако е родила само два часа след като са се опитали да я върнат просто нямам думи. Мен ме приеха в 1 часа вечерта и родих в 4 без да съм плащала за нищо и не са се опитвали да ме върнат. Доктора и сестрата, които бяха на смяна бяха много млади, но се държаха чудесно и професионално. Нека не поставяме под един знаменател всички лекари, защото повярвайте ми има и такива, които просто са родени за тази професия и си вършат чудесно работата!

Тази болница била най добрата, в столицата и в страната. Колкото най.добри са ЦСКА и Левски, толкова и те. В страната лекарите работят доста по-съвестно от "големите" столични специалисти. Лекарската професия не е най-сложната по отношение на изискванията за умствен потенциал, но очевидно е най- отговорната. Освен интелект необходим е и сърце. За съжаление автомонтьорите влагат повече душа в работата си от половината практикуващи лекари.Един посредствен човек ще бъде по добър лекар от интелигентен простак. Сега сме в ерата на простаците и те са силните на деня.

Много точно казано.

Това е самата гола истина, която плува по повърхността на обществото, всеки я вижда , но много тарикати, баш политически, се правят, че няма "такова животно", защото имат интерес от това.

ОСТАВКА ЗА АНЕСТЕЗИОЛОГА , Д-Р ЛИНА ДИМИТРОВА , Д-Р АНТОНИНА КОВАЧЕВА + ВСИЧКИ ДРУГИ ОТГОВОРНИ ЗА ТОЗИ И ПРЕДНИЯ СЛУЧАЙ . ДВЕ МЪРТВИ ЖЕНИ , ЕДНО МЪРТВО БЕБЕНЦЕ, ДВЕ СИРАЧЕТА И ПОЧЕРНЕНИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА...

Това е! В "ПРОГРАМАТА РАН & ЪТ" това нещо се нарича рестрикция. Количествито на тази рестриция - МОР е 30%. Статистиката ще я отчете като: "РАПОРТ ДАДЕН!, РАПОРТ ПРИЕТ!" и освен оставка, друго няма да има. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДЪТ Й.

кои знае какво са се договорили "ти подаи оставка и така си измиваш ръцете".мръсна и гнусна дърява сме!!! не тоалетна,а лаинарка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жени - раждайте с мъжете си! Ходете с тях винаги!! Това правят родилките в чужбина, все пак двама души са едно, една беззащитна раждаща е съвсем друго!!!!

Да ! Браво Ray !!

Да, ма не дават. Особено ако е секцио и спешен случай! И не е случайно това - сега кой ще може да опровергае измислиците на Лина Димитрова и Шейново, че били предложили на Надежда да остане в болницата, но тя видиш ли си имала друга работа - да си гледа детето и не й било до това и решила да си ходи. Интересен ми е отговора според тях - Защо ли е отишла там втори път, след като е искала да си е имала работа в къщи? - По безумни лъжи и измислици не съм чувала - като дърти цигани лъжат. Вече почвам да си мисля, че циганите от нас са се научили на поведението, което имат.