Борисов: Да разследват смъртта на мъж с данни за корупция

Бойко Борисов намекна, че смъртта на мъж, който щял да разкаже за корупция в Министерство на земеделието, може да не е случайна. От МЗХ заявиха, че това е лъжа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да разследват смъртта на мъж с данни за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

краде се и се продава на черно дървесина от там идват тези 45 000 лв на месец .Това са 6 Държавни предприятия *45 000 стават270 000 на месец. Всеки Директор на Държавно Горско Стопанство за да запази поста си събира и се отчита със съответната сума

не съм поддържник на ГЕРБ,но след като знаеме манталитета и произхода нащият бизнес елит битката за запазване на статуквото върху изворите на паричните потоци а едно от тях е и земеделието,а също така и строитеството ,недвижимите имоти и туризъм и много други,напълно подкрепям и съм съгласен с господин Борисов- да се разследва,но не и да се замита и укрива.Какво има да губим,какво ни пречи да се разследва и кой се страхува?

ivo10

По истеричните реакции на троловете ми става ясно, че дъртата престъпна партия се стреми всячески да замаже великия корупционен скандал - стара практика на БСП и ДПС когато са на власт.

До Иво10 Тази партия не само че е дърта но тя се кани да ни управлява за неопределени години напред! Това са те -Станишев,Местан.Доган! Няма отърване техни заложници сме!

Наглостта на Бойко Борисов надминава всякакви въображения! Той си позволява всякакви внушения отправни към медийните аудитории, а журналистите се стараят неговите идиотщини да се популяризират! В конкретният случай, за починалият при катастрофа Директор на Горско Стопанство - ГЕРБ-аджия, Борисов се увлича здраво! В момента, хвърля на жадните за интриги медии, една кощунствена измислица, будеща интерес като зловещ трилър, обвиняващ управляващите с измислици и то тежко! Разбира се, че нищо от тези тежки обвинения, които ръси, няма вярно! Но, те вече се коментират! След седмица, две, никой няма да се интересува, че Бойко Борисов ни е манипулирал и е клеветил! В него няма съвест, за да се извини само, дори! Той е един дебелокож, дебеловрат тапигьоз -тарикат! В такива, като него другите български тарикати виждат реализирани себе си, радват му се и копират гяволъците му, на своите нива! За съжаление на нацията ни, такива са много! Повече от колкото си представяте!

ivo10

А бе каиш съдран, какво повече искаш от това да има насрочено изявление за корупция и главния свидетел да бъде убит от нахлул в насрещното платно ТИР? Повече от ясно е, че такава корупция е налице, не е манипулация, а връщане към стари практики от предния мандат на ДПС и БСП. Като си продавате душите на червените, поне се замислити какво ще обясните на децата си за скапаната им държава. Големи сте олигафрени.

Да се разследва мутрата от Банкя!

ivo10

За какво? Ако знаеш нещо тичай при Цацата. Много ще ти се зарадва. Вече цяла година рови факти за ББ, но факти за престъпление няма.

Защо Борисов смята, че всички правят като него и вярната му дружина? Това, че рекетираха хората не значи, че и другите го правят.

Отново черен пиар. Смисълът на живота на Боко е правителството на Орешарски да се провали, защото той и неговата банда не могат да крадат.

ivo10

Всите тролове червени сте на барикадата и защитавате великия гаф на престъпния тандем БСП-ДПС. Правителството на Орешарски е провалено и това ще го разберат и свраките в полето не след дълго. Още не са лъснали достатъчно всички гафове.

Само Боко може от човешката трагедия да иска да получи политически девиденти.

Нека компетентните органи да кажат какви са причините за катастрофата, а не първо да се чува мнението на експерта по всички въпроси.

Радвам се, че Бойко Борисов не управлява вече България и никога повече няма да я управлява.

АЛООО ТИКВАРА, ЩО НЕ РАЗКАЖЕШ КАК ТОЧНО УТРЕПАХТЕ МИШО БИРАТА :) ...И ЖЕНА МУ!!!

ivo10

Ама ти ли си най-тъпия, та още не си разбрал истината. Не са го убили те.

Ко става бе конунистически изродчета Като му видите на Бойко портрета исе посирате от злоба Да ама ний си го тачим и пак ще си го изберем А къде се крие вашия Станишко Май си стяга куфарчето за Европа като много други преди които като изнесафа парите на България сега си живуркат по света пък вие ги защитавайте още все Бойко им е виновен И за какво ви е виновен щото казва истинатали Аз не помня Станишев някога да е казал истина За това ще гласуваме за БойкоЯсно

Тъпа мутро, околовръстния път край Солун е разделен с мантинела и няма как ТИР да е навлязъл в насрещното платно и да го удари на околовръстния път край Солун. Автомобилът - джип "Рейндж Роувър"" на Юри Миков се ударил челно в ТИР и той е загинал на място. Колата на горския шеф се е ударила челно в ТИР.

което съответно прави ситуацията още по-правдоподобна!!! познай защо и как !!!

Тъпа и проста, но много нахална Тиква!

Да припомним на гербаджийте кой е Б.Б.1977г.е кандидатствал във ВСШ на МВР симеоновско милиционерско килийно,факултет ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, но поради висок успех успял да се класира едва в Противопожарна охрана.Боже ,колко са умни гербаджийте,направиха го премиер!

А сега кажи кой е Станишев!

Ами тия двамата са от една школовка...членове на БКП, хвани единия и удари другия гьонсурат!

sav@dir.bg

Зная ,кой си ти!Зловонно изчадие на комунистически роднини.

окато прокуратурата се чуди какъв отговор да изпрати на Европейската комисия, само за три месеца компанията на пиарката на бившия земеделски министър Мирослав Найденов Кристина Спасова, е спечелила поръчки за над 540 хил. лв. без ДДС. След скандала с поръчката за създаване на профили във Фейсбук и Туитър по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) за 50 хил. лв., сега фирмата й се е преориентирала към медийните поръчки по други оперативните програми, като успех й носят "Регионално развитие" и "Човешки ресурси". Това показва справка в регистъра за обществените поръчки. Договорите все още не са отразени в системата за еврофондовете ИСУН. Спечелените обществени поръчки до момента по "Регионално развитие" са на четири различни общини, като общото е, че се управляват от кметове, избрани от ГЕРБ.

Явно на този Мирослав Найденов -министър на земеделието при Бойко Борисов, прокуратурата трябва доста сериозно внимание да му обърне след като излизат най различни корупционни информации за него - или и него ще го прикрие както всички останали корумпирани персонажи!

тъпа тиква!

Случайно ли си отидоха Мишо Бирата и жена му?! Ето, има прокуратура, да се задейства, да провери нещата. Защото в момента Бойко Борисов подменя темата.

Незнам какво да кажа, когато Боко Борисов започне да се прави на Матрьошка!

да дадат думата на Пешо Сумиста!

Мисля,че трябва да се разследва първо инфаркта на Мишо Бирата. Крадецът вика дръжте крадеца. Пропадаме здраво.

Корумпираната тиква и корумпираната му/както на всички стана известно/партия нямат право да говорят за престъпления.Не Федерацията на потребителите на цепени дърва за огрев екзекутираха Мишо Бирата и Чакъра.Вместо да лежи вече 1 година от доживотната си присъда този тиквар дава съвети.Съвети можеш да даваш за наркотрафик,емфетамини,офшорки,кражби,ритане на топка след возене с хеликоптери и ....

Защо ми натискате минусчета???Да не би Мишо Бирата и Чакъра да възкръснат около Великден?Да не би Тиквата да няма офшорки/Ама тя не работела бе!/?Да не би да ходеше наляво надясно да рекетира по регионите с делтапланер?Босове на какви организации си пращат един на друг манекенки/Ел Макферсън дойде да "види" картина в България!?!/ за рождените дни?...

Като толкова е виновен защо е на свобода? Кой е на власт сега ? Утре пък другите ще дрънкат и пишат колко да не заспят ,но промяна няма да има.

Тиквата има да отговаря на множество въпроси но още нищо смислено не е казал, явно прасоъдието му няма да бъде ОФИЦИАЛНО

Като пишеш,можеш ли да го докажеш.

колкото и той може да докаже.

Комунистическата гняс се е разляла в Дира. Давайте червени тролчета,че агнешкото поскъпна. Великденска промоция от другаря Кирчо - 20ст. на пост и 10ст. на минус.Господ да ви убие дано!

стократно!

Както се вижда, настроенията са все човеколюбиви, а разликата е в това, чия е жандармерията и спецуслугите. След малка експроприация на експроприаторите и хилядократното ще е реципрочно, а и със същите изпълнители...

Аз знам какво значат цифрите 19 и 45.Тиквата има 19 дядовци антифашисти и 45 дядовци убити от комунистите.Това е!

Уважаеми, всекиму своето. Защо оставяте вашата работа Нему?.

Който вади нож от нож умира!!! Докладвай на Боце

Голема простотия у форума бе. Цвъка ли, цвъка. Колко и да се напъвате, Боко пак ще ви бие.

пак се изпърдя предпразнично.

Тиквата се развилня. Има една приказка "Га яде кифтетата ни рева, сига ревеш - лапай го".

Кристалина каза: Това министерство си е на ДПС. Барабар с Миро, най-верния на Бойко. Барабар с Бойко. Бойко служеше и на КТБ и на Лукойл и на ДПС. Затова го е изоставила. И затова харесва студентите.

Събрали се Б.Б,Ц.Ц и И.Ф да обсъждат как да помагнат на бедните.Ц.Ц и И.Ф попитали,какво за бедните.Б.Б отговорил ; Да го д.х.т бедните.

Рапоняяя, Фидосова лично на мен ми поиска 40000 лв. за един имот от 3дка в северозападна България! Та, аре ако обичаш боклук крадлив и ти и цялата ти помиярска партия - ТРАЙ, че 45000 на месец СА СМЕШНИ, предвид кражбите които ставаха по време на твоето управление!!!

Цифровата редица на магистър Борисов; 1 милиард+1 милиард+1 милиард+1 милиард=умрял от глад народ.

ivo10

Ха, ха, ха, а сега каква е разликата бе тъпан? Хранен с трохи народ, очакващ да го затрупа лавината на тока, изкуствено задържан като цена докато минат евроизборите.

Така говорите защото не знаете какво става в горския сектор. ДПС колят и бесят, назначават, уволняват и то назначавав все свои кадри/некадърни/ но да доносничат и слухтят/. То кде ли не е така, но сега е очевадно.

Борисов се възползваше от това, че е министър-председател, за да кадрува и да дава съвети за развитието на българските медии. От това по-скандално надали има.

Едни гладни деца видели БойкоТиквата и му казали; Бате Бойко дай ни да ядем. А той казал;Няма да ви дам лош матрял такъв,а очите му добри,добри.

Ама много е прав Бойко! Лош си е материалът и толкоз. Из целите Балкани е лош,10% има- няма е хубавият!И предимно е женски.Мъжкият 2%,другото боклук!

Ти в кои проценти си.

Тиквата и шайката му от кои са???

Ми кво ги чекаме тия търтеи , я викам с по един кол и - де що е у министерствата и ведомствата да утепаме всинца.Мааминцето им да евем подла червива !!!

Тъп, прост и нагъл - това представлява мутрата Бойко!

Е само Боката ли е мутра? Всичко ,що е във властта е от мутра и мутреса - нагоре.

Най-великите тенисисти 1.Федерер 2.Сампрас 3.Боци Борисов 4.Надал

Е как на трето място мутропожарникарчето буда бе? Ами то той го е измислил този спорт...

Мале.... аз щях да умръ от ужас на твое място... Сега Боката ще те намери, и ще пита ЗАЩО? е на трето място. Мале, как можа ;)

Боко тиквоча като ги прай тия работи с тировете в България, си мисли че и в Гърция е така лесно както тука. Ако беше у Бг, Боко щеше да му прати два тира, даже и гранатомет за по-сигурно

Този ли ни беше премиер. Мале,мале. Любимия филм на Тиквата е супер мистерията Реката влачи домати.

Днес Станишев скочи: Защо има истерии за Пеевски, а не за бившия сикаджия Борисов?!/Кой предложи../ А ти като си бивш комунст? А делата на баща т???

Вина не се предава от родители на деца. Не че знам дал родителите му са виновни за нещо. А бивши комунисти бол. И двамата ми дядовци си бяха комунисти и "по душа". И какво от това? Бивши некомунисти е по-трудно да намериш.

Еййййй,нЕма спирка това същество(не казвам човек умишлено) То бива простотия,бива дебелащина,бива гьон сурат,ама такова нещо ако се роди,нЕма да се отчува!!!

Тикво ,а сещаш ли се какво е 3.14. Нема такъв дебил.

От Боци! Днес направо го забравихте, а той трупа рейтинг и мачка ли мачка!

Дайте го мене, тоя "Капели и Шменти" ! Колко броя има, съмнителни апартаменти? баба Тодорка, Ст. следователка в Детективска агенция бТТВ"Трътките"

Тиква , а сещаш ли се за 5 и 35 като откраднахте парите от метрота , сещаш ли се за 6 и 38 като откраднахте парите от здравната каса , дебил толупов?!

А спрете се Бре. Няма ден в който да не ни занимавате с тоя ............. Тиквоче е е кух и плесенясал, хайде на бунището.

Прякорът "Тиквата" го имаше в "опорните точки"л

Защо скачете бе Гей Моникавчета, Мишо Бирата, който почина от инфаркт е сега твърдите и от трибуната на НС ,че го е убил ББ! Оня експерт ,който загина при катистрофа миналата есен , също продължавате да се сапуниствате и за него! А всеки ден, като дрънкате, че ББ е главатар кокаиновата мафия!

Само една грешка в проникновенната ти изповед за Боци Боклука - не в кокаиновата а в амфетаминовата мафия!

Вярно бе червен трол!

Крайно време е прокурори и следователи да дадат чаканият от една година отговор на въпроса: "Кой, как и защо уби по същата технология професорът, изследващ хард-диска на оборудвания Крайслер за подслушване на Цеко Ушето! Крайно време е да разберем кога ТОЙ и Боци Боклука ще бъдат осъдени и вкарани доживотно в панделата, без право на замяна! Може би отговорът ще получим в 20 без 05 часа на 25 май 2014г.???

zosha_@

Виц..за Велики четвъртък..

гроб пак са развързали кесията много гробарки плъзнали ...

Б.б и примирение смях ...

Защо се чудите на Бойко? Когато TIR уби хора на пътя, изкара че комунистите нарочно не отворили магистралата предварително и използват румънски TIR за оръжие. Сега пак не се посвени от друг пътен инцидент с TIR в Гърция да прави сценарии. Не е смешно, както и онова с пържолките и онова "един 50-годишен направи смешни командосите", нито онова за носа на Росен Петров... Просташко е, Ганьо Борисов, не е смешно!

Боклук!Срам за инженерите!!!

поредният кьорфишек на непоправимия гьонсурат