Словения и Унгария няма да приемат обратно бежанци

Словения и Унгария обявиха, че не са готови да приемат обратно бежанци, върнати от Централна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Словения и Унгария няма да приемат обратно бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато след няколко месеца започнат да избиват емигрантите и ги натикат в концлагери, тогава ще стане забавно! А колкото до Боко той просто НЯМА ИЗБОР, е освен ВАЗЕЛИНЪТ ДЕ!

Аве тъпаци всички тези "мигранти" по балканския път минават от турция за остров Лесбос през една морска теснина от около 10 километра. Толкова ли сте прости да не можете да организирате една охрана на 10 километра морска ивица, скед като гърчолята ги мързи да гледат?

Кога най -после ще имаме ,такива политици , а не хрънтутници и проститутки в министерствата и парламента .

Има политици и глупаци-предатели. Първите казват - не сме ги канили ние, повече или изобщо няма да ги приемаме, вече изнемогваме, това не са бежанци, не ни изнудвайте и прочее. Вторите все едно казват - елате следващите, умуват, как да приемат "определен брой", как ще ги регистрират и интегрират. бб нека сподели, как успя да интегрира шепа цигани, пък после да разправя за ония. От това, което говори излиза, че България ще приеме толкова, колкото й заповядват.

НЯМА ЛИ ЕДИН ЕВРОПЕЕЦ, КОЙТО НАЙ-СЕТНЕ ДА ПОПИТА КАК ТАКА ГЪРЦИТЕ ОРГАНИЗИРАНО ИЗВОЗВАТ ЕМИГРАНТИ КЪМ МАКЕДОНИЯ БЕЗ ДА ГИ РЕГИСТРИРАТ - т.е. СТИМУЛИРАТ НОВИ ПОТОЦИ???? И ПО-ВАЖНО Е ЗАЩО МАКЕДОНИЯ НЕ ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА СИ В ОТГОВОР НА ПОДЛАТА ГРЪЦКА ПОЛИТИКА???

няма не искам, няма недей!

Усещате ли накъде отиват нещата. Ордите ще бъдат изсипани тук. И ако си мислите, че тиквата ще направи нещо за да ги спре сте в голямо заблуждение. Ако опита веднага ще му спрат фондовете. А борбата за власт е именно заради лапачката. Затова ще се навежда и ще приема всичко, което му наредят.

Г-Н БОРИСОВ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕ И ПОСРЕЩНЕ С ТОПЪЛ ХЛЯБ

Да се направят водни пързалки по границата с Турция! Идва самосвалът, изсипва си товара в горната част на пързалката и всичкото мангал пада на турска територия, откъдето е дошъл! Може да им вземаме и по 5 кинта за забавлението!

И ние също не искаме !!

Другарю борисов, много ви моля не се отвличайте от значително по-важните решения, като например да вдигнете цените на винетките или да повишавате данъци и акцизи. Сядайте си на задника и мислете какви данъци, акцизи и такси не съе успели да вдигнете спешно, преди народът да ви е измел от власт за втори път.

Словения и Унгария се управляват от истински държавници. А България... Ордите са на портата, а премиерът ѝ Боко хленчи във Фейсбук, че не знае колко пришълци са ни напъплали вече. Невероятно, но факт.

Не щем да ги "интегрираме" мигрантите, премиере наш! Ние нашенските си мангали не можем да интегрираме, че какво остава за тези абсолютно чужди ни по манталитет, култура и религия хора! Виж какво казва унгарския ти колега и добре вникни в думите му - тяхната цел е не да организират мигрантския поток, а да го спрат! Много хубава цел, пък и с заслужава усилията!

Ей сега прегледах по диагонала два немски форума свързани с ужким бежанците. Не само у Меркел е проблемът. Около половината участници настояват, че Германия е ДЛЪЖНА да помага за подобряване на световното положение, че ако 10% от най-богатите немци дадат 10% от богатството си, то проблемът с "бежанците" е решен, че крайната бедност на "бежанците" може да се приравни с опасността от военни действия и им дава същите права... Има и по-нормални мнения, но немците все още не са на себе си. Никакви действия координирани с тях няма да са адекватни.

Нормално е да има такива мнения. Имай предвид, че пропагандата на НПО-та с финансиране от един определен център е започнала в Зап. Германия (и изобщо в Зап. Европа) доста десетилетия преди подобни структури да цъфнат в нашата страна. Ерго, промитите мозъци в Германия са в пъти повече, отколкото у нас. Поради същата причина не е никак странно, че именно източногерманците, а не западните им събратя, първи се усетиха за какво иде реч.

дядo_star

Точно казано. По това не споря. Просто изтъквам, че в Гемания не е натрупана критичната маса нормално мислене. В момента не са на висотата да се съобразяваме с тях.

Цяла Германия е била зад Хитлер. Обещал им е Европа и европейската част на тогавашния СССР. И те са викали хайл. Изобилие е било в началото, от пиле мляко, крадено и изнасяно. Но ... после им излезе през носа и ако не бяха САЩ да открият 2-ри фронт, Сталин щеше да ги помете!!!!!!!

Ми нормално, то останалото не се публикува изобщо.

Борисов, след като виждаш кое е жизненоважното за страната, спри да дращиш във Фейсбук все едно не си премиер, а пъпчив пубер и разпореди НЕЗАБАВНО строежът на граничната ограда да се извърши с УНГАРСКИТЕ ТЕМПОВЕ. Трябват дела, а не празни констатации. Че народът ни ще ви помете, бок.луци ниедни безродни, каквито България не е виждала досега!

Борисов: "Жизнено важно да спрем миграционния поток, да затворим границите и да се погрижим за ВЕЧЕ ПРИСТИГНАЛИТЕ МИГРАНТИ, ЧИЯТО БРОЙКА ДОРИ НЕ Е ЯСНА." Забележете! Това е казал МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ.Та той сам признава, че не знае колко "пришълци" има в България. Не е просто ужасно, а ОТЧАЙВАЩО! Хора! Държите бъдещето на страната си в ръцете си! Ценно бъдеще! Бъдещето на децата и внуците си! Повярвайте ми! Не го унищожавайте!

Как ще знаят?! "процесът на изчакване за получаване на статут, чуждите граждани могат да направят и на чужд адрес, а не в център за настаняване. Затова запълването на центровете за настаняването е по-ниско." На кой чужд адрес? На моя ли? Какви са тези глупости? Те са без документи за самоличност и ги пускат да киснат по кафенетата и да се колят с ножове за пари! И онзи мустакатият дебелак от Агенцията непрекъснато прави изказвания, че бежанските центрове имат още капацитет ! Глупак! Те като ги пускат по страната, без документи, естествено, че бежанските лагери ще са празни ... Щяли да откриват още 6, ама се отказали! Що бе? Лагер до лагер, араб до араб, примесен с малко черно от Африка!!!!!!!!

ние кога ще строим ограда,тя тройна трябва да е, до кога ще се мотаят тия от парламента, хората вече не издържат - само приказки и нищо на лице. Ами ако ни върнат цялата тая сган ?

Започвам да се опасявам,че г-н Премиера не осъзнава какво говори, като споменава за интеграцията им.

Той винаги като говори, не осъзнава какво говори!

....... Според Дъблинското споразумение, за чието изпълнение настояват Германия и Австрия, в случай че страните от Централна Европа откажат да приемат мигранти, те трябва да бъдат върнати в страната от ЕС, в която са регистрирани за пръв път. ..... Наясно ли са в задръстеното БГ-гето , че ако не се засили пограничния ни контрол , България ще бъде наводнена със стотици хиляди та дори милиони араби ?????????? И никаква регистрация тука !!! Спират се всички които са без документи !!! А ония които обявяват "транзитно преминаване _ Никакво съдействие или регистриране !!!!!!!!! Просто патрул и съпровождане от влизане до излизане от страната и край .. Проблеми няма да има !!!!! НО !? Май проблема е в политиците ни !!! Скоро не само , че ще влизат незаконно но , се дочува ..... , че ще се отркиват и нови гоооолеми емиграционни центрове !!!!! ТОВА Е ТО -БОГАТА БЪЛГАРИЯ ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ЧУЖДИ НЕИНДЕТИФИЦИРАНИ ГРАЖДАНИ А ЗА СВОИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ?!? НИЩО !!!!! АМА ... , ДА ПОПИТАМ КОЙ СЕ ОЛИЦЕТВОРЯВАЩЕ СЪС ДЪРЖАВАТА ???? НЕ БЕ ЛИ НЯКАКВО БАНКЯНСКО НЕДАОРАЗУМЕНИЕ >???

Гърция си отмъщава на Меркел и Шойбле :) След Турция, те започват рекет на ЕС за опрощаване на дълга им!!!!! Всеки използва тъпотата на евролидерите Меркел и Оланд, вкл. и разни други европаразити и настъпва както може :) Къде сме ние? ББ лобира за Търция от страх Ердоган да не ни стовари нова пратка кюрди на Капитан Андреево. Какво разузнаване имаме, щом не могат да установят колко бежански лагери има В турция и дали изобщо там са 2 млн.? Турците не изнасят данни, нито показват по телевизите им бежански лагери. Щом Словения и Унгария затварят границите, а Унгария ще издигне ограда и с Румъния, познайте сърбите къде ще ги стоварят или направо гърците къде ще ги лашнат!!!!!!! Ние не сме в Шенген и не може да приемаме безприкословно клаузи от Дъблинското споразумение 3, което не сме подписвали!!!!!!!! Няма ли юристи в нашата държава????

Еййй, досадно вече става - огради, огради, огради... А трябва да се говори за лентоване на пълнители и вземане на прицел! И после на автоматична, на къси редове! Модератора, дето не е ходил в казармата, да не ми трие коментара, след като не знае за какво говоря!

Дааа, ама Боко е. Сега ще сезира Цацата да те призове за подстрекаване към тероризъм и антихуманност! :-)

Абе тия шваби, преди около сто години не бяха ли същите аслани, след двадесет години пак се пробваха и пак гредичка- пичове не ставате. Затова си мълчете. Който не познава историята - ще е принуден да я изживее наново.

Ситуацията е военна и военната терминология е удачна. Координацията на ислямското нашествие е с оглед на разселването им из цяла Европа за по-успешно всеобщо настъпление. Затова - никакви общоевропейски действия в тази посока и никакви улеснения за противника.

Ние пък ще бягаме в нашата родина при СОРОС

Европа без граници се превръща в Европа с огради и стени. Това е резултат от услията на безхаберната тьотка от Източна Германия. Най-добре е танковете да дойдат!

германя се дуржи шизофренично *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На зле отиват нещата. Май ще си събирам чемудана и към любимата Росия. В Росия всички са православни и руси путлераси като мен. В Росия цари морал и там бедни няма. В Росия няма мюслюмани и престъпност. Там в Росия е раят на Земята.

Не те знам, какъв филистик си, но пиши или на български или на руски! Какво е това "Росия"? Нито на единия, нито на другия език е правилно.

не ни занимавай с Русия, ами виж ние, българите, как ще изпълзим от тоя европейски батак. Ако изобщо си българин, де.

Няма страшно! В природата винаги има равновесие! Като луди са се втурнали към Германия, но едва ли ще "сполучат"!

И България не ги иска, само американските марионетни управляващи пълнят родината ни с този Катун.

господин Борисов ще ги интегрираш?Ще ги направиш християни,ще ги накараш да се прекланят пред Ботев и Левски,да стават прави като чуят българският химн ???да се гордеят с българската азбука?така ли ще ги интегрираш,или ще им построиш минарета и ще вият денонощно и ще колят де когото срещнат само за това ,че ги е погледнал лошо.Как?Как?Как?.Това е клише-"ще ги интегрираме,но по какъв начин,кажете котнкретно.Само локуми

Колко е интегрирал ромите , толкова и арабите ... Ам с тях ще удари на кокал !!!! Ще му излязат през носа и страшно солени , милионите окрадени , от дадените помощи заради арабите... Ама тъпото си е тъпо !!!

Става страшно ! Сблъсък на две религии и две цивилизации, две различни култури. Едната не е никак толерантна към другата, иска да налага своето. Познайте коя...........................

Бройката им не била ясна... Че, това е само началото.... Първата вълна мина и даде сигнал, че всичко става лесно... Очаквайте същинската миграция напролет.

Хърватската президентка преди няколко седмици ясно каза, че 90% от мигрантите не са бежанци от войната, не са сирийци, а афганистанци. Познайте кой ги е подкокоросал да тръгнат на път, след като в Афганистан управлява УСА. И защо трябва да приемаме - някои настояват това са става с хляб и сол - хора, които по всички действащи международни закони не са бежанци и не си спасяват кожата? Потърсете и вижде лагерите на сирийците в Турция - палатки, полицаи денем и нощем, всичко забрането, по една-две палатки за хранителни стоки. И си стоят там и не пискат. Такъв ни го натресе големият задокеански брат, но не ми е ясно защо ЕС търпи.

истинските бежанци искат да се върнат в Сирия... тези дето напират за петата колона на исляма

Трябва да им дадем убежище на тези хора те бягат от война знаете ли какво е война?

Не знаем, но май скоро ще разберем.......... А на тебе - 20 бягащи от война да се грижиш за тях.

ти знаеш ли, какво е бежанец? ти знаеш ли, какво е война?

Май ни е време да се пускаме от хорото? ЕС отива на кино !

С който сме се хванали не е прокопсал!

А Боко Горещата Точка се спотайва и си трае. Ако му заповяда Меркел, ще ни наводни с бежанци. В Германия ще останат умните и работливите, а на нас ще върнат престъпниците, главорезите и терористите. Това е плана.

Толкова черногледо го даваш?!? После, по плана, който предвиждаш, всяка бомба или терористична атака, ще е дошла от България. А аз, пък и не само аз, не ги искам тия, ако ще и доктори на науките да ни пратят, НЕ ГИ ИСКАМЕ ТУК, имаме си достатъчно плява за почистване!

Хайде и техните мигранти у нас. Кой ще им се противопостави ? Борисов, Кунева, външният министър, как му беше името ? И херцлихе вилкомен ще им спретнат някои НПО-та, само чакат сигнал и малко грант, евтинко вземат.

Много им е изгодно на Австрия и Германия да се позовават на Дъблинското споразумение,когато им"запари"под краката,нали??? Ама,когато в началото"обраха"каймака на арабелите,не важеше все още такова споразумение,защо ли??? И всъщност,какво значи едно такова...йезуитско споразумение?!? Че страните от периферията на ЕС са длъжни според него да приемат всичката пасмина от Африка ли??? Ами,че нали Мути Меркел ги покани да идват,защо други да ги приемат??? Като ги иска толкова,да им праща самолети,да ги товари от Италия и Гърция,и да си ги...мултикултва,както намери за добре!!! Ама не,пак ще обърнат плочата и ще затръбят,че някой друг пак им е срал в гащите,нали?!? И все се чудя на онези тъпанари от СПД-то и Зелените,които постоянно кудкудякат,че Германия не трябвало да...отказва убежище на всички,които искат да отидат там?!? Ама се чудя защо не вземат един ден да се изпъчат...официално пред медиите и да кажат най-сетне,едно към едно,че цяла Сирия,цяла Африка и всичката останала пасмина,която е наоколо...е добре дошла и да заповяда в...Германия?!? А не само откъслечно да се показват по медиите и да ронят сълзи в ефира,че видите ли,имало дискриминация на бежанците?!?

А къде сме ние в тази картинка? До кога мушмулите от ГЕРБ и РъБатите ще се крият и няма да заявят някаква позиция. Каво решиха в този съвет за национална (не)сигурност? Глупости и половина, оградата решава някои проблеми, но не и генерално. Какво се прави с тези арабески, които са вече у нас. При всяка акция в София се хващат над 100тина, тях стена не ги лови, има полицейски бизнес с подкупи и чиновническа далавера с регистрация - издаване на личен документ. Преди месец имаше данни за 28000 регистрирани. Колко са сега, един господ знае. Но важното е да застанем на страната на Словения и Унгария, Полша , Чехия и Словакия. Какво чакаме, да падне правителството ли или полицаите да завземат властта.

че няма да приемат обратно върнати бежанци, а още в първото изречение пише точно обратното - обявиха, че са готови да ги приемат. Кое е вярно?

Май, някои вече започнаха да изтрезняват от опианението Меркелово...;-)

Излиза, че който спазва правилата на ЕС, си вкарва автогол. Дали двете държави ще бъдат осъдени затова, че не искат повече от нашествениците? Или само на нас ще се карат, каквото и да направим? Не стига, че хем гледаме да угодим на "началниците", ограничавайки правата на българските граждани за по-добър живот, хем ни хокат за какво ли не.

Според европейските ценности не можеш да ограничаваш движението на хора. Ако ги изгониш, те пак ще се върнат след време. :-)

нашта тиква да не дрънка, ами да последва примера на национално отговорните политици на тези две държави

Кого ще интегрираш Борисов пак товориш без да мислиш. Трябва да мислиш как да ги събереш и върнеш обратно а не да ни заселваш постоянно амуджи

Ще ги настани в Банкя - там има много празни сгради, бивши санаториуми. Ето, разрешихме жилищния въпрос.

Тиквата ще ги поеме

Ами той си каза в прав текст " Ние трябва първо тях да интегрираме"

Икономически имигранти в търсене на повечко джобни и по - добър wi-fi... Поздравявам всички търпеливи фотографи, които при 90% здрави мъже в трудоспособна възраст, успяват да намерят и по някоя жена с малко дете на ръце и да изкривят картинката...

И аз не ги искам.

Лазар предупреди, че "Унгария няма да приеме обратно нито един мигрант, ако бъде депортиран или изгонен от Западна Европа. Нашата цел е да прекратим и сложим край на миграцията, а не да я организираме". ТОВА Е ИСТИНАТА !

Добре казано ! И като го каза, какво стана ? Спряха му парите, пратиха му килъри. Нещата трябва да се казват честно, по-лошо няма да стане.

Цитат от статията: "Според Дъблинското споразумение, за чието изпълнение настояват Германия и Австрия, в случай че страните от Централна Европа откажат да приемат мигранти, те трябва да бъдат върнати в страната от ЕС, в която са регистрирани за пръв път." За какво Дъблинско споразумение настоява Меркел?! Та нали тя ги покани, нека си ги взема!!! Или може би танте меркел не е чувала за Българската поговорка - "С чужда пита помен правиш". Напливът от емигранти се усили много след поканата на Меркел -да се оправя като голям човек, да поема политическа отговорност и да си подава оставката, и да отива да помага на мигрантите в лагерите!!!