Коментари - Путин би се срещнал с Тръмп в Словения | Днес.dir.bg

Путин би се срещнал с Тръмп в Словения

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Путин би се срещнал с Тръмп в Словения | Днес.dir.bg

Коментари

Кой го брои за жив?Путин да си оправи първо икономиката

хайркат (Haircut) сега и чиао-чиао на старите държавни облигации от време на Татето & Офшор Unlimited . Само въпрос на пожелания . Може със такова начинание даже да се елеминира междината фирмена свръх надлежнялост , която ни торпедира всяка по солидно кредитната акредитация .

Да , на истина , кой ебил по добър от звата , Джана или Юана , осъществена Джанета Виденова или неосъществена Ьуана Костова ? Нека да се припомним : Джанета Виденова е поискала всяко българско семейство поне една нова мебелировка да си има , своя . Резултат , обтлисани кости във фризера на търговци на цена от телешка пършола , T-Steak . А при Ьуана Костова ? Абе , празни стройтелни хавайски дупки , платени на зелено . Нека да се възползваме от не всекидневна обставовко , случайността , че имаме в момента един Министър Председател на име и ранг не по-малко от Професор Герджиков, специалист по облигационно право (тоест , кой да има по-добър поглед върху посочеността на дела отколкото той ?) и съответно един точен човек за преговори , необходимите с Международния Валутен Фонд (International Monetary Fond) . Даже за преговори относно действащия клуб от Международния Валутен Борд , кой да би могъл да бъде по изтъкнат , отколкото Професор Герджиков ? Пак същите въпроси ,пак едни модели за превалориране , пак едни произтичащи или по-скоро в дъното приложени поемания на залог , на гаранции. Тамън време за спец по облигационно . Предвид арбитражна дела , още по-вече , от колкото вчера . нека да излизаме из тунела ...

Ще даде една Иванка Тръмп или един московец даже една стотинка за пазара , паричен , гдето действащ член 410 на Гражданския Процесуален Кодекс на Република България позволява да се преобръща каруцето на бирник , Андрешкото , във обратната посока ? При това без конете ...

ГНОМА БИ СЕ СРЕЩНАЛ И В ДЕЦИМАНСКАТА ГРАДИНА, АМА НИКОЙ НЕ ГО Е,,ВААААА !!!!

Нека да се срещат , да обсъждат не само бивша Югославия и слезли от Съюза бивши Рез Публики . Да обръщат и внимание към партизански движения в политика на РБ, как се обират хора по всички правила с помощ на член 410 от ГПК , им се отнеме придобито законно безпощадно , защото чак до там се допира така наречна борба с данъчните престъпления , профилактично да ти пращат електронен законен обир . това , доколкото засяга само едни българи , и куче няма да лае , а дири няма , защото куче влачи . може да се направи извод , при партизаните не се инвестира . пай , немско финансирано по образец съпротиводействие , като че ли се предполага "Велика Октомврийска Револуция" . Но , зад това соят в този случай други интереси , констелация е друга : има протворечия в триъгълник HypoVereinsBank , хем въпроси с погасяването на кредити номинирани в CHF , хем развръзката помежду немски банки и австрийски лендери . Че в край на крайщата първоначалното намерение си е било невъзможността ,противопоставяне на изтичане на активи към РБ е едното . Но , че това си е обезмислило със случка КТБ , второ . А , че същите правила се използват сега от добросъвестни борци по линия на вътрешна информация вътре законни институци по 410 ГПК и техен предхождащ изчерпателен доклад, информативен , и се превръща в партизанщина , даже чрез инструмента адресна регистация и РБ лични карти , това ли е било във обсег на поетите ангажименти пред IWF ? Нека особено Путин да каже , ало РБ , реформа на Вашето зак-во !

Като разгонена и мършава котка е путеф, която си търси котараци. Иначе, ако ще мечтаем, аз искам с Мелания да се срещна в някое мотелче.

че в Америка, визира САЩ - НАГЛО КРАДАТ, БРУТАЛНО ЛЪЖАТ И УБИВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Само питам чии х... дири синът на Курнелия Нинова там, а и децата на почти всички депутати от БСП - синът на Свиленски, който случайно е и син на генерал Деси - доведен такъв на нашия честен президент? Не ми пишете минуси, а дайте отговор - защо не са в Москва?

с Джордж Клуни - харесах си го от "Спешно отделение". Мечти, мечти-и-и.

Ще има ли,поне един ден в който ,да не пишете,за тов.Путин,бе?!...

Явно "последната" опорна точка на соросоидите е, че в Русия умират от глад.

Мястото е добро, но не позволява Путик да дойде с подводница.

със самолет ?

Само да не дойде с Адмирала, че ще развали туристическия сезон с пушеците си - хахахахахха

Той ще се появи на кон, гол до кръста, със сърп и чук в ръката... И Тръмп веднага ще се втурне да го грабне за п.ката, щото той е звезда и много си падат един по друг!

Ако Тръмп, поиска може и България да се срещнат, а БХ ще играе ролята на ням сервитьор - хахахахахахаа

а ти ще се под масата пред путин както винаги

Само да няма такива, като Тръмп иде да се срещне с Путкин: "Грабни я (го) за п..ката...:)"

Всяко място, където руският и американският Бай Хуй могат да се срещнат е добро - ВАЖНОТО Е "МЛАДИТЕ ДА СЕ ОБИЧАТ", белким се вземат! Та и шайките и траловете им да се осеферясат и мирясат за минутка! А и да им изработят и подадат новите инструкции и опорни точки! А най-добре е да вземат и дружката им Еродган на срещата, за да заформят една хубава (не шведска) ТРОЙКА, на батко демократичните хубавци! А ако вземат и още някой, на когото да мерят раменете и галят по тиквата в почивките, и да го награждават от време на време с едно Кмнграчулешънс (колко му трябва на човек да е щастлив), ОЩЕ ПО-ДОБРЕ, ще станат каре! А и ний ще сме дали нещо на света! НА ТЕХНИЯ СВЯТ!

JMM®

Путин да се гласи за среща в Хага с Международния трибунал за да отговаря за извършените от него престъпления.

Да си въобразяваме, че джуджи има бъдеще, като се изолира от останалия свят, не съответства на реалността.И най вероятно дълго време ще чака за тази среща

абе да те питам, как успя така да таковаш соросите с Крим и да вкараш американския президент в Белия дом ??

Да освобождава Крим и другите окупирани украински територии, да излиза в пенсия и край с изолацията на русия

Че на тебе кво ти пука за Крим, да не би да го връща на България ???

впрочем в уса има 3 млн руснаци, но те не са пунди като пундин.

до присмехулник !! напълно съгласен с теб братле в... а проамериканците и англосаксонците да се абонират в мак доналд , за да им станат задниците като на американците , та като ги зарита русвкят ботуш да не ги болю толкова :))) всъщност то пък кои ли рита боклуците продажници ... дано бог ги дари с разум ! за тях спецялно си поръчвам : мускатова шопска салкатка шкембе чорба пиперка бурек наздраве

Любляна е една от малкото столици в които съм влюбен до уши :-). Може би си внушавам, но в този град има някаква особена душевност. Не съм го посещавал от години и може би центърът се е променил. Дано да е за добро. Словенците са един много чист, работлив и сърдечен народ с хубави, запазени традиции. Прекрасна природа. Разбира се, че словенците не можаха да се опазят от "ценностите" на "новата световна анархия", но поне опитаха. До Х ( нерегистриран ) 10.02.2017 23:46 Нека да е с "Лашко пиво!" Наздраве на всички. :-)))

в село го не искат, то пита за поповата къща.

ама само как ви го такова.....

мести. И докато го мести понякога си го вкарва

Не то пита,ами словенският президент е отишъл на крака да му се моли за това! В статията не е предложение на Путин,ами негов ОТГОВОР на словенско предложение...!

Словения е много красива и чиста държава. Хората са добронамерени. Ако не сте ходили там - посетете я. И много "Лашко" и наздраве :)

Това ще е голяма среща за разпределение на сферите. Словенците да приготвят салфетки.

бе някой знаели какво означава путин, щото на мене ми навява едни странни асоциации?

Путин идва от PUT IN, което означава че слага един голям вътре в соросоидите.

путин идва от път. пътник .

А ти самият си PUT OUT- пускащ :)

Защо президентите и премиер министрите на Словения, Унгария, Сърбия, Гърция.. могат да се срещат с Путин, а нашият буклук за радост вече изхвърлен на бунищите на историята се правеше велик Евроатлант и така и е се срещна с Путин! Да се надяваме че Генерала ще извади България от изолацията в която Недуразомението ни постави!

що не вземеш да прочетеш, бок..луко русофилски , с кого се е срещал президент първанов за два мандата време?? няма да ти е трудно, въпреки че си деб..ил !списъкът е много , много къс! има няма два реда!

Путьо накрая ще попадне в клозета, където ще направи свирка и ще оближе дупето на Тръмп! Друг вариант не му се очертава по пътя към сметището! Путин вече е аутсайдер !

Путинска работа: Тъкмо да и го вкарам и тя на дойде. Много е късичък за да го забележи бай Тръмп.

Минималната заплата в България най-ниска, но расте най-бързо ... СТАТИЯ В ДИР БГ .... А ВИЙ КОМЕНТИРЙТЕ ПУТИН И ТЪРМП , ГЯУРИ ПРОСТИ :)))

Абсолютно вярно! Но...Не хвърляй бисери на свинете, да не би да се обърнат и да те разкъсат, остави ги да се валят в бълвоча си! Остави ги да гледат телевизия, да гледат Шоуто на плешивия охлюв Слави, Биг Брадър, фермата, Танцувай с мен и др помии, да търкат талони от голямата измама Национална лотария, остави ги да събират точки в хипрмаркетите за плюшено мече или евтин китайски сак или шал, оста ви ги да слагат рога и помпони по таратайките им на изплащане.... Докато се карат кое е по- по- най, пак им слагат бибека отзадека! Прост народ- слаба държава!

Ами че той Слави досущ имитира Джей Лено.. просто българина се поамериканчи...

Еничар в американско робство по своя воля ни нарича гяури... това е доста нагло дори и за тебе мижетурко.

detroite da ne si mjusli bre ... gjauri .... dtgnchkm pdrs !!!

Ето как една малка страна се "вмъква" в световната политика. Нямаше нужда и Майкъл Мур дя су янгажира с тази "мисия" да "инвейд" и Словакия.

преди соросите точеха отровни лиги по Путин, сега вече и по Тръмп. Май трябва да се срещнат "лудите" и да помирят света, че както е тръгнало..

"Америка си има изградена политика, която в 99% се спазва от всички президенти и управления."Нагло да лъжат, брутално да крадът и убиват човечеството!

РУСИЯ ПРОВЕЖДА ОТБРАНИТЕЛНА И МИРОЛЮБИВА ПОЛИТИКА,ОСНОВАВАЩА СЕ НА КОРЕКТНОТО ПАРТНЪОРСТВО!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ГНУСНА ЛЪЖА!!! инфо за сведение на сем Клинтън и еврогейските й подлоги"

тъй , тъй, тъъъй! и понеже най добрата отбрана е ...нападението, разбира се, россия напада всичките си съседи, отбранявайки се!

Досетлив си! Инфото се отнася и за теб.

ЧЕ ДВАМА ХРИСТИЯНИ ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ :))

Кой е християнин бе? нито единия -нито другия отговарят на това понятие ----това са олигарси-кръвопиици на народите -свързани с банковия лихварски капитал--какви християни

Руссия никога не ебила така унижавана-- В Сирия руснаците бомбардират за да се създаде шиитски ислямски режим в името на Пророка Мохамед --ис силите които поддържат Асад--Стражите на ислямската революция и Хизбулаа--В тия райони моментално алкохола се забранява--жените задължително в бурки--а Асад ходи редовно вече в шиитска джамия-ИРАН гледа и плаща за това с петродолари Путин не знае какво прави ! русофилите тука-дане мислите че сирииките и иракчанките ще се облекат като руски ученички по бикини и ще се мотаят по пилотите като рускини на работа в арабския свят и на запад ? Руснаците сапрезирани там--само една фалшива пропагана им остана ---и технологично са зле--пълна нула

мноо яко сме го закъсали , товаришчи! великият путин, бащицата на великата необятна россия, да кандише една държава с няма и 2 000 000 население , да го легитимира пред света! ета очен плоха! направо на молба си го избива!

ееех путя ,путя

Такива ченгеларски подхвърляния показват ,че проблемите с глада и изоставането още в нови технологии е нетърпимо в Русия. Путе по ченгеларски подхвърли и лакеите шлемаджи нваши подвикват да дойде у нас. Ограбиха 10 милиарда д.: Белене, Ю.П., КТБ, Бург.-Александруполис без нищо. Сега ще дойде да повтори ГРАБЕЖА за 20 милиарда д . пак без нищо. До кога прости наивни сънародници ще търпим тези грабежи?!!!

Слабоумните винаги си плащат.ха..ха

Добре де, спокойно. Ако Тръмп е зает за среща, да изпрати Убавата женка да разговаря с Путин. Само да не забременее.

кой? путин ли да забременее? :))))

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп, ако Кравария до тогава има президент! По сути, это был первый за десятилетия опыт откровенного разговора с Западом. Речь продолжалась 1 час 14 минут, и вызвала небывалый резонанс. То выступление и сегодня в списке важнейших дат на страницах европейских газет. "В тот день Владимир Путин,- пишут теперь в Sueddeutsche Zeitung, обвинил американского коллегу Джорджа Буша в том, что Америка сделала мир опаснее, а планы создания системы ПРО спровоцировали гонку вооружений". В Мюнхене Путин говорил об ошибках мироустройства после холодной войны, навязывании стереотипов блокового мышления и вреде однополярности, которые ведут к хаосу. "Сегодня мы наблюдаем почти ничем не сдерживаемое, гипертрофированное применение силы в международных делах военной силы, силы, ввергающей мир в пучину следующих один за другим конфликтов. В результате не хватает сил на решение ни одного из них. Становится невозможным и их политическое решение, говорил Путин в Мюнхене в 2007 году. Мы видим все большее пренебрежение основополагающими принципами международного права". Эти слова российского президента прозвучали за 4 года до начала "арабской весны", то есть до событий в Тунисе, Египте, Йемене, Ливии, Сирии. Практически ни один внутриполитический конфликт не обошелся без внешнего и чаще всего, военного вмешательства. Страны разрушались не столько гражданскими войнами, сколько последующими интервенциями и джихадистами, которые немедленно приходили туда, откуда уходил порядок.

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп, ако Кравария до тогава има президент! .

Ще се срещне, защо да не се срещне! Словения е добра идея!

Ако вчерашната информация е вярна,че в Русия ще има К У П О НИИииии какви срещи с Тръмп.Късия става жандарм към народа си. оставете го да прави оръжия и действайте по Рейгън 2- ГЛАД до скапване и освобождение на източните народи от РФ ! Това ли е мощна Русия-ГЛАД през 21 век. Жал за мужиците,но малоумници диктатори бол в тази страна.

За България това отдавна е вярно, от поне три години. ЕС увеличи помощите за бедните в България пет пъти Над 700 000 българи ще могат от утре да получат безплатна храна, която ще бъде раздавана от БЧК Българският червен кръст започва раздаването на безплатна храна за над 300 000 бедни хора от утре. Продуктите са закупени с пари от Брюксел.

У нас дават на мангалите да не ходят в Европа.А това ли е СВЕТОВНа сила с гладно население.Значи правят и мислят късия и около него само за оръжия и олигарсите и кефа си. Путев с 5 ребята?!!

Явно си неграмотен по отношение на руския език! Ще ти е от полза да го знаеш... вместо езика на соросоидите!

Бях в Русия 85 г.и като се върнах казвах скоро света ще говори на Руски а то стана така,че соца се скапа.Не дърпай дявола,че руския ще се плямпа само в Русия е ясно но да не се скапе РФ и да се освободят другите държави.

путин е мразен от американския конгрес и причините са известни. тои няма никакви шансове за напредък с уса

Кога стигнеш до -шенгеня , и еврозоната тогава квичи мошонка, там и ще каталясаш у чакалнята , около кенефа!хаха

като такива като тебе са като дръпната ръчна спирачка. Там никой не ще блядове, а мекеретата им още по-малко

ако не става с уса - ще напредне с Русия ..

Добре , че се е станало по- топло из българско, та да стигне каруцата с хляба до твое село, щот на течност за чистачки нямаше да изкараш дълго, пък и с кюмюра и дървата проблем{:-(((

Не му ли омръзна да се предлага, а и неразбра ли Путин, че ще е последния да се отчете пред Тръмп.

Аве Том, ти кога излезе от Чичо ТОМовата колиба, че стана такъв разбирач, кой на кого се предлага? А избърши си сополите, и се успокои, щот тъпоръбестото моше, си е тъпоръбесто!

Антарктида била българска?

Путин сам се предложи да бъе слуга на САЩ и Запада като прие да е чистач в сирия заедно с Иран --И като пудел скимти--Крим-Крим -Сега му казаха-- Иран е най -големия терорист в света и шиитите--путин е объркан--денег кончились---И Лукашенко му бие шута Китай си прави в сибир квото си иска Целият сунитски свят млази Руссия--Хитрият Ердоган набързо си взе голяма територия от сирия иникога няма да върне -------Сега квичат-ИГИЛ -та ИГИЛ- утре ИГИЛ ще се отттегли някъде в пустинята и почват ръфания между кучетата и пудилите--Чакам тоя забавен момент

За ТретиПът правите феноменален Макро снапшот ! (Браво !)

Баце, тая вечер ти ли си на смяна? Ще бичиш баце, кво да се праи. Ае лека, аз отивам да лупкам.

А "I wank a Trump" (Иванка Тръмп) ще бъде ли там или Путин ще играе тази роля :)

Майтапът настрана, Колега - при диспута между Сандърс и Круз (отн.здравната) - Се попоизказа че Тръмп и Путин са Различни видове...т.е. Се очаква да има 'развален тлф'.

Коментари - Путин би се срещнал с Тръмп в Словения | Днес.dir.bg

Путин би се срещнал с Тръмп в Словения

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Путин би се срещнал с Тръмп в Словения | Днес.dir.bg

Коментари

Кой го брои за жив?Путин да си оправи първо икономиката

хайркат (Haircut) сега и чиао-чиао на старите държавни облигации от време на Татето & Офшор Unlimited . Само въпрос на пожелания . Може със такова начинание даже да се елеминира междината фирмена свръх надлежнялост , която ни торпедира всяка по солидно кредитната акредитация .

Да , на истина , кой ебил по добър от звата , Джана или Юана , осъществена Джанета Виденова или неосъществена Ьуана Костова ? Нека да се припомним : Джанета Виденова е поискала всяко българско семейство поне една нова мебелировка да си има , своя . Резултат , обтлисани кости във фризера на търговци на цена от телешка пършола , T-Steak . А при Ьуана Костова ? Абе , празни стройтелни хавайски дупки , платени на зелено . Нека да се възползваме от не всекидневна обставовко , случайността , че имаме в момента един Министър Председател на име и ранг не по-малко от Професор Герджиков, специалист по облигационно право (тоест , кой да има по-добър поглед върху посочеността на дела отколкото той ?) и съответно един точен човек за преговори , необходимите с Международния Валутен Фонд (International Monetary Fond) . Даже за преговори относно действащия клуб от Международния Валутен Борд , кой да би могъл да бъде по изтъкнат , отколкото Професор Герджиков ? Пак същите въпроси ,пак едни модели за превалориране , пак едни произтичащи или по-скоро в дъното приложени поемания на залог , на гаранции. Тамън време за спец по облигационно . Предвид арбитражна дела , още по-вече , от колкото вчера . нека да излизаме из тунела ...

Ще даде една Иванка Тръмп или един московец даже една стотинка за пазара , паричен , гдето действащ член 410 на Гражданския Процесуален Кодекс на Република България позволява да се преобръща каруцето на бирник , Андрешкото , във обратната посока ? При това без конете ...

ГНОМА БИ СЕ СРЕЩНАЛ И В ДЕЦИМАНСКАТА ГРАДИНА, АМА НИКОЙ НЕ ГО Е,,ВААААА !!!!

Нека да се срещат , да обсъждат не само бивша Югославия и слезли от Съюза бивши Рез Публики . Да обръщат и внимание към партизански движения в политика на РБ, как се обират хора по всички правила с помощ на член 410 от ГПК , им се отнеме придобито законно безпощадно , защото чак до там се допира така наречна борба с данъчните престъпления , профилактично да ти пращат електронен законен обир . това , доколкото засяга само едни българи , и куче няма да лае , а дири няма , защото куче влачи . може да се направи извод , при партизаните не се инвестира . пай , немско финансирано по образец съпротиводействие , като че ли се предполага "Велика Октомврийска Револуция" . Но , зад това соят в този случай други интереси , констелация е друга : има протворечия в триъгълник HypoVereinsBank , хем въпроси с погасяването на кредити номинирани в CHF , хем развръзката помежду немски банки и австрийски лендери . Че в край на крайщата първоначалното намерение си е било невъзможността ,противопоставяне на изтичане на активи към РБ е едното . Но , че това си е обезмислило със случка КТБ , второ . А , че същите правила се използват сега от добросъвестни борци по линия на вътрешна информация вътре законни институци по 410 ГПК и техен предхождащ изчерпателен доклад, информативен , и се превръща в партизанщина , даже чрез инструмента адресна регистация и РБ лични карти , това ли е било във обсег на поетите ангажименти пред IWF ? Нека особено Путин да каже , ало РБ , реформа на Вашето зак-во !

Като разгонена и мършава котка е путеф, която си търси котараци. Иначе, ако ще мечтаем, аз искам с Мелания да се срещна в някое мотелче.

че в Америка, визира САЩ - НАГЛО КРАДАТ, БРУТАЛНО ЛЪЖАТ И УБИВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Само питам чии х... дири синът на Курнелия Нинова там, а и децата на почти всички депутати от БСП - синът на Свиленски, който случайно е и син на генерал Деси - доведен такъв на нашия честен президент? Не ми пишете минуси, а дайте отговор - защо не са в Москва?

с Джордж Клуни - харесах си го от "Спешно отделение". Мечти, мечти-и-и.

Ще има ли,поне един ден в който ,да не пишете,за тов.Путин,бе?!...

Явно "последната" опорна точка на соросоидите е, че в Русия умират от глад.

Мястото е добро, но не позволява Путик да дойде с подводница.

със самолет ?

Само да не дойде с Адмирала, че ще развали туристическия сезон с пушеците си - хахахахахха

Той ще се появи на кон, гол до кръста, със сърп и чук в ръката... И Тръмп веднага ще се втурне да го грабне за п.ката, щото той е звезда и много си падат един по друг!

Ако Тръмп, поиска може и България да се срещнат, а БХ ще играе ролята на ням сервитьор - хахахахахахаа

а ти ще се под масата пред путин както винаги

Само да няма такива, като Тръмп иде да се срещне с Путкин: "Грабни я (го) за п..ката...:)"

Всяко място, където руският и американският Бай Хуй могат да се срещнат е добро - ВАЖНОТО Е "МЛАДИТЕ ДА СЕ ОБИЧАТ", белким се вземат! Та и шайките и траловете им да се осеферясат и мирясат за минутка! А и да им изработят и подадат новите инструкции и опорни точки! А най-добре е да вземат и дружката им Еродган на срещата, за да заформят една хубава (не шведска) ТРОЙКА, на батко демократичните хубавци! А ако вземат и още някой, на когото да мерят раменете и галят по тиквата в почивките, и да го награждават от време на време с едно Кмнграчулешънс (колко му трябва на човек да е щастлив), ОЩЕ ПО-ДОБРЕ, ще станат каре! А и ний ще сме дали нещо на света! НА ТЕХНИЯ СВЯТ!

JMM®

Путин да се гласи за среща в Хага с Международния трибунал за да отговаря за извършените от него престъпления.

Да си въобразяваме, че джуджи има бъдеще, като се изолира от останалия свят, не съответства на реалността.И най вероятно дълго време ще чака за тази среща

абе да те питам, как успя така да таковаш соросите с Крим и да вкараш американския президент в Белия дом ??

Да освобождава Крим и другите окупирани украински територии, да излиза в пенсия и край с изолацията на русия

Че на тебе кво ти пука за Крим, да не би да го връща на България ???

впрочем в уса има 3 млн руснаци, но те не са пунди като пундин.

до присмехулник !! напълно съгласен с теб братле в... а проамериканците и англосаксонците да се абонират в мак доналд , за да им станат задниците като на американците , та като ги зарита русвкят ботуш да не ги болю толкова :))) всъщност то пък кои ли рита боклуците продажници ... дано бог ги дари с разум ! за тях спецялно си поръчвам : мускатова шопска салкатка шкембе чорба пиперка бурек наздраве

Любляна е една от малкото столици в които съм влюбен до уши :-). Може би си внушавам, но в този град има някаква особена душевност. Не съм го посещавал от години и може би центърът се е променил. Дано да е за добро. Словенците са един много чист, работлив и сърдечен народ с хубави, запазени традиции. Прекрасна природа. Разбира се, че словенците не можаха да се опазят от "ценностите" на "новата световна анархия", но поне опитаха. До Х ( нерегистриран ) 10.02.2017 23:46 Нека да е с "Лашко пиво!" Наздраве на всички. :-)))

в село го не искат, то пита за поповата къща.

ама само как ви го такова.....

мести. И докато го мести понякога си го вкарва

Не то пита,ами словенският президент е отишъл на крака да му се моли за това! В статията не е предложение на Путин,ами негов ОТГОВОР на словенско предложение...!

Словения е много красива и чиста държава. Хората са добронамерени. Ако не сте ходили там - посетете я. И много "Лашко" и наздраве :)

Това ще е голяма среща за разпределение на сферите. Словенците да приготвят салфетки.

бе някой знаели какво означава путин, щото на мене ми навява едни странни асоциации?

Путин идва от PUT IN, което означава че слага един голям вътре в соросоидите.

путин идва от път. пътник .

А ти самият си PUT OUT- пускащ :)

Защо президентите и премиер министрите на Словения, Унгария, Сърбия, Гърция.. могат да се срещат с Путин, а нашият буклук за радост вече изхвърлен на бунищите на историята се правеше велик Евроатлант и така и е се срещна с Путин! Да се надяваме че Генерала ще извади България от изолацията в която Недуразомението ни постави!

що не вземеш да прочетеш, бок..луко русофилски , с кого се е срещал президент първанов за два мандата време?? няма да ти е трудно, въпреки че си деб..ил !списъкът е много , много къс! има няма два реда!

Путьо накрая ще попадне в клозета, където ще направи свирка и ще оближе дупето на Тръмп! Друг вариант не му се очертава по пътя към сметището! Путин вече е аутсайдер !

Путинска работа: Тъкмо да и го вкарам и тя на дойде. Много е късичък за да го забележи бай Тръмп.

Минималната заплата в България най-ниска, но расте най-бързо ... СТАТИЯ В ДИР БГ .... А ВИЙ КОМЕНТИРЙТЕ ПУТИН И ТЪРМП , ГЯУРИ ПРОСТИ :)))

Абсолютно вярно! Но...Не хвърляй бисери на свинете, да не би да се обърнат и да те разкъсат, остави ги да се валят в бълвоча си! Остави ги да гледат телевизия, да гледат Шоуто на плешивия охлюв Слави, Биг Брадър, фермата, Танцувай с мен и др помии, да търкат талони от голямата измама Национална лотария, остави ги да събират точки в хипрмаркетите за плюшено мече или евтин китайски сак или шал, оста ви ги да слагат рога и помпони по таратайките им на изплащане.... Докато се карат кое е по- по- най, пак им слагат бибека отзадека! Прост народ- слаба държава!

Ами че той Слави досущ имитира Джей Лено.. просто българина се поамериканчи...

Еничар в американско робство по своя воля ни нарича гяури... това е доста нагло дори и за тебе мижетурко.

detroite da ne si mjusli bre ... gjauri .... dtgnchkm pdrs !!!

Ето как една малка страна се "вмъква" в световната политика. Нямаше нужда и Майкъл Мур дя су янгажира с тази "мисия" да "инвейд" и Словакия.

преди соросите точеха отровни лиги по Путин, сега вече и по Тръмп. Май трябва да се срещнат "лудите" и да помирят света, че както е тръгнало..

"Америка си има изградена политика, която в 99% се спазва от всички президенти и управления."Нагло да лъжат, брутално да крадът и убиват човечеството!

РУСИЯ ПРОВЕЖДА ОТБРАНИТЕЛНА И МИРОЛЮБИВА ПОЛИТИКА,ОСНОВАВАЩА СЕ НА КОРЕКТНОТО ПАРТНЪОРСТВО!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ГНУСНА ЛЪЖА!!! инфо за сведение на сем Клинтън и еврогейските й подлоги"

тъй , тъй, тъъъй! и понеже най добрата отбрана е ...нападението, разбира се, россия напада всичките си съседи, отбранявайки се!

Досетлив си! Инфото се отнася и за теб.

ЧЕ ДВАМА ХРИСТИЯНИ ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ :))

Кой е християнин бе? нито единия -нито другия отговарят на това понятие ----това са олигарси-кръвопиици на народите -свързани с банковия лихварски капитал--какви християни

Руссия никога не ебила така унижавана-- В Сирия руснаците бомбардират за да се създаде шиитски ислямски режим в името на Пророка Мохамед --ис силите които поддържат Асад--Стражите на ислямската революция и Хизбулаа--В тия райони моментално алкохола се забранява--жените задължително в бурки--а Асад ходи редовно вече в шиитска джамия-ИРАН гледа и плаща за това с петродолари Путин не знае какво прави ! русофилите тука-дане мислите че сирииките и иракчанките ще се облекат като руски ученички по бикини и ще се мотаят по пилотите като рускини на работа в арабския свят и на запад ? Руснаците сапрезирани там--само една фалшива пропагана им остана ---и технологично са зле--пълна нула

мноо яко сме го закъсали , товаришчи! великият путин, бащицата на великата необятна россия, да кандише една държава с няма и 2 000 000 население , да го легитимира пред света! ета очен плоха! направо на молба си го избива!

ееех путя ,путя

Такива ченгеларски подхвърляния показват ,че проблемите с глада и изоставането още в нови технологии е нетърпимо в Русия. Путе по ченгеларски подхвърли и лакеите шлемаджи нваши подвикват да дойде у нас. Ограбиха 10 милиарда д.: Белене, Ю.П., КТБ, Бург.-Александруполис без нищо. Сега ще дойде да повтори ГРАБЕЖА за 20 милиарда д . пак без нищо. До кога прости наивни сънародници ще търпим тези грабежи?!!!

Слабоумните винаги си плащат.ха..ха

Добре де, спокойно. Ако Тръмп е зает за среща, да изпрати Убавата женка да разговаря с Путин. Само да не забременее.

кой? путин ли да забременее? :))))

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп, ако Кравария до тогава има президент! По сути, это был первый за десятилетия опыт откровенного разговора с Западом. Речь продолжалась 1 час 14 минут, и вызвала небывалый резонанс. То выступление и сегодня в списке важнейших дат на страницах европейских газет. "В тот день Владимир Путин,- пишут теперь в Sueddeutsche Zeitung, обвинил американского коллегу Джорджа Буша в том, что Америка сделала мир опаснее, а планы создания системы ПРО спровоцировали гонку вооружений". В Мюнхене Путин говорил об ошибках мироустройства после холодной войны, навязывании стереотипов блокового мышления и вреде однополярности, которые ведут к хаосу. "Сегодня мы наблюдаем почти ничем не сдерживаемое, гипертрофированное применение силы в международных делах военной силы, силы, ввергающей мир в пучину следующих один за другим конфликтов. В результате не хватает сил на решение ни одного из них. Становится невозможным и их политическое решение, говорил Путин в Мюнхене в 2007 году. Мы видим все большее пренебрежение основополагающими принципами международного права". Эти слова российского президента прозвучали за 4 года до начала "арабской весны", то есть до событий в Тунисе, Египте, Йемене, Ливии, Сирии. Практически ни один внутриполитический конфликт не обошелся без внешнего и чаще всего, военного вмешательства. Страны разрушались не столько гражданскими войнами, сколько последующими интервенциями и джихадистами, которые немедленно приходили туда, откуда уходил порядок.

Владимир Путин заяви, че Любляна ще бъде добро място за негова среща с американския президент Доналд Тръмп, ако Кравария до тогава има президент! .

Ще се срещне, защо да не се срещне! Словения е добра идея!

Ако вчерашната информация е вярна,че в Русия ще има К У П О НИИииии какви срещи с Тръмп.Късия става жандарм към народа си. оставете го да прави оръжия и действайте по Рейгън 2- ГЛАД до скапване и освобождение на източните народи от РФ ! Това ли е мощна Русия-ГЛАД през 21 век. Жал за мужиците,но малоумници диктатори бол в тази страна.

За България това отдавна е вярно, от поне три години. ЕС увеличи помощите за бедните в България пет пъти Над 700 000 българи ще могат от утре да получат безплатна храна, която ще бъде раздавана от БЧК Българският червен кръст започва раздаването на безплатна храна за над 300 000 бедни хора от утре. Продуктите са закупени с пари от Брюксел.

У нас дават на мангалите да не ходят в Европа.А това ли е СВЕТОВНа сила с гладно население.Значи правят и мислят късия и около него само за оръжия и олигарсите и кефа си. Путев с 5 ребята?!!

Явно си неграмотен по отношение на руския език! Ще ти е от полза да го знаеш... вместо езика на соросоидите!

Бях в Русия 85 г.и като се върнах казвах скоро света ще говори на Руски а то стана така,че соца се скапа.Не дърпай дявола,че руския ще се плямпа само в Русия е ясно но да не се скапе РФ и да се освободят другите държави.

путин е мразен от американския конгрес и причините са известни. тои няма никакви шансове за напредък с уса

Кога стигнеш до -шенгеня , и еврозоната тогава квичи мошонка, там и ще каталясаш у чакалнята , около кенефа!хаха

като такива като тебе са като дръпната ръчна спирачка. Там никой не ще блядове, а мекеретата им още по-малко

ако не става с уса - ще напредне с Русия ..

Добре , че се е станало по- топло из българско, та да стигне каруцата с хляба до твое село, щот на течност за чистачки нямаше да изкараш дълго, пък и с кюмюра и дървата проблем{:-(((

Не му ли омръзна да се предлага, а и неразбра ли Путин, че ще е последния да се отчете пред Тръмп.

Аве Том, ти кога излезе от Чичо ТОМовата колиба, че стана такъв разбирач, кой на кого се предлага? А избърши си сополите, и се успокои, щот тъпоръбестото моше, си е тъпоръбесто!

Антарктида била българска?

Путин сам се предложи да бъе слуга на САЩ и Запада като прие да е чистач в сирия заедно с Иран --И като пудел скимти--Крим-Крим -Сега му казаха-- Иран е най -големия терорист в света и шиитите--путин е объркан--денег кончились---И Лукашенко му бие шута Китай си прави в сибир квото си иска Целият сунитски свят млази Руссия--Хитрият Ердоган набързо си взе голяма територия от сирия иникога няма да върне -------Сега квичат-ИГИЛ -та ИГИЛ- утре ИГИЛ ще се отттегли някъде в пустинята и почват ръфания между кучетата и пудилите--Чакам тоя забавен момент

За ТретиПът правите феноменален Макро снапшот ! (Браво !)

Баце, тая вечер ти ли си на смяна? Ще бичиш баце, кво да се праи. Ае лека, аз отивам да лупкам.

А "I wank a Trump" (Иванка Тръмп) ще бъде ли там или Путин ще играе тази роля :)

Майтапът настрана, Колега - при диспута между Сандърс и Круз (отн.здравната) - Се попоизказа че Тръмп и Путин са Различни видове...т.е. Се очаква да има 'развален тлф'.