Похитителят пусна всички, но не се предава

Заложническата драма в Сливен e към своя край след повече от 23 часа. След като пусна на части всички заложници от банката обаче, похитителят отказва да се предаде и преговорите с него продължават.

Обратно в новината

Коментари - Похитителят пусна всички, но не се предава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, прати хеликоптеро да ме вземе. За 15 минути че ти го изкарам човеко. Пакетиран и готов за следствие. Стига сме брали този срам. Нема ли мъжове в тая държава? То психолози, се разбра вече, че нема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

бойко да си припиши това което казах преди-Как мислите че човек ако е взел кредит от банката и в тази криза не може да бъде връщан, а лихвите станали двапъти повече от кредита- КАЖЕ ТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВИ, ДА СЕ БЕСИ ЛИ ИЛИ БАНКАТА ДА ОБИРА. Един съвет до като банките ни обират трябва да има и такива смелчаци да ги обират. Зададете си въпроса защо тази банка само обслужва цигани и хора бедни, за да им взема много повече лихва, а банката е на ЛЮБЕТО на ИМПЕРАТОРА. Председателката на община Сливен Мария Григорова е юристконсул на банката задайте си въпроса???

Премиерът каза: "един шамар няма кой да му удари". ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ АКО ДРУГАРЯТ БОРИСОВ НЕ ГОВОРИ С ПОЛИЦАЙТЕ И НЕ СЕ ЗАСТЪПИ, ПОЛИЦАЙТЕ ПО ПРИНЦИП ТИ БИЯТ ШАМАРИ???

Занесете му вечеря. Човекът не е ял от 24 часа. Може и момиче да му осигурите и да му обещаете, че вторият изпит ще го изкара. Бойко да се ангажира сериозно с въпроса за шофьорската книжка. Това ще реши проблема и момчето ще излезе. ЕВАЛА СМЕШНИЦИ!!

И все пак браво на служителите на МВР, че се справиха така добре с тази ситуация. Не се допусна да има жертви - това трябва да им се признае. Та този човек е въоръжен и афектиран - независимо по какви причини - от него може да се очаква всичко. А тези, които плюят по полицаите - дали ще имат куража да застанат срещу този въоръжен човек с вдигнати ръце, за да освободят заложник???

Бедна ми Българийо!! Дори банков обир не можаха да направят като по филмите....станало била грешка с пистолета.....жалка,жалка картинка сме......

абсолютно! И моливи да острим, пак няма да се получи, все ще се чупят. И после що нямало европейски заплати? Няма, защото няма производителност. Обра ли банката? Не еми няма заплата, тогава.

Бойко Смешников не знае, че това е прецедент в България и не може да взема адекватни решения. Трябва човек със отговорност към другите хора и обществото да се намеси. Да вземе единственото правилно решение и веднъж за винаги да престанат тези неща.

Въ3мутена съм от това , което се случва в държавата.Почти месец не съм в Бг , но всеки ден гледам ужасяващи новини и вече не съжалявам , че напуснах България. В държавата , в която пребивам клоновете на банките са един до друг и никъде няма охрана , а само камери.Хората спокойно теглят от банкоматите бе3 да се притесняват , че ще ги ограбят. Управляващите в Бг вече да си дадат сметка 3ащо се случват такива неща и мисля , че това е началото.Но какво друго да се очаква , след като всичко е толкова скъпо , а народа в2има ми3ерни 3аплати.

Съжалявам че си заминала, защото тук веселото тепърва предстои. Гладът е по-силен от тока!

И както винаги те са отлично информирани???Служителката всичко вижда и чува и им предава а "похитителя" трева пасе. Като са толкова "информирани" защо заграждат и увеличават разстоянието, защо предупреждават за какви ли не неща?? защото искат да се правят на това което не са барабар с психолозите им които след като дори и знаят кой е нищо немогат да направят. Жалко за момчето защото както се разбира просто нервите му не са издържали а живота е пред него...

Просто човека не вярва на Полицията и с основание според мен.

А бе имам чувството, че Бойко си черви устните. Вероятно е обърнал резбата горкия, но това е от служба на отечеството - ще го разберем и ще го привестваме!

Евала купонджии. Гледам, че се забавлявате добре.

Българите не сме отвчера бедни-не забравяйте ,че работехме за по 90 лв.,а "евтиното сирене " беше 2.60лв!,а "Старозагорският хляб4,който единствен ставаше за ядене-0.34 лв.!мизерията беше отчайваща,но такива неща ставаха рядко!Първият запомнен от мене подобен обир беше някъде през 1978-1979г.в пощенски клон на кв."Иван Вазов".мнозина ще възразят,но това са фактите!Така,че този обир не е от беднотия,а от психическа неустойчивост на неуравновесена личност!Всички цигани имат повече основания да обират,но си пият бирата и пет пари не дават за това,какво ще правят след два месеца!Пей сърце-днес е топло и има работа за бира и кебапчета!

Да де ама парното тока и телефона и водата на един апартамент с 3-4 човека бяха 20-на лева, купона в стола на предприятията беше 20-40 ст за първо второ и трето а в ученически стол купона за обяд беше 50 ст за 6 дена. Просто структурата на разходите беше друга.

Хммм, при наличие на 60 000 полицейски служители, които чинно си храним, ми се струва странно премиера да ходи на място да им върши работата! Е, освен ако не е отишъл с друга цел...

Целта е ясна-да го снимат и покажат то телевизиите!

Да не би да си мислиш , че е някакъв Пиар това :)))

Имал е връзка с последната освободена -Светла.Ревнувал е от простреляния охранител. Простреляния е "уредил" да не вземе изпита за шоф. книжка и това е преляло чашата....гръмнал му е бушона...Браво на екипа , който не допусна смърт за заложниците.

За съжаление в чалгаристан все повече такива случаи ще зачестяват...

За радост простаците ще свършат

Няма да свършат-напротив, свестните заминават в нормални страни!

Всчики проблеми в държавата на битово ниво идват от безпаричието / бедността / на хората . Ако въпросният Стефан е взимал европейска заплата около 3.000 евро, дали щеше да му мине през ума да ограбва банка ? И какво излиза сега ? Вместо да водим правилна политика на доходите , свързана с повишаване на жизнения стандарт у нас, некои хора в държавата искат народът да живее без доходи и да няма битови престъпления ... И как става това ? Не е ли време некой да си смени ' калкулатора ' ? Ако ли не, да идва тогава Станишев ! Що се отнася до простреляния охранител, то той каква заплата е вземал ? Близка до премиерската / около 3.500 лв / или около 300 лв ? Заслужава ли си човек да рискува собствения си живот за 300 лв заплата ? Това е по - интересният въпрос ! Останалото е шменти - капели !

ако седнеш да вържеш 600 000 мартеници, догодина по това време и ти ще си изкарал една европейска заплата, бедни ми приятелю.

Ти пък-в 21 век хората печелят от high-tech В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ! Какви мартеници, какви 5 лева! С мартеници стандарта няма да се промени!Наивници!

Никой не иска да отговори или поне да се опитада отговори на въпроса защо е тази разлика в заплатите между нас и страните от европейския съюз.

Щот сме лош матриал. Те за това...

Кратко, точно и ясно - защото нямаме реален сектор у нас. Там се формира основата на печалбата. Дори Тайланд, да не говоря за Малайзия, са на светлинни години от нас! А Виетнам и Индонезия са на път да ни настигнат... и задминат.

Похитителят трябва да го оградят в центъра на Сливен за 1 седмица и да го оставят хората да се разправят с него. Никаква милост!!!

Ми да влезне някой да види дали не е заспал.

Вече и в България има оркестър "За ПОГРЕБЕНИЯ, СВАТБИ и ТВ ИЗЯВИ" вачело със героя на героите БОйКО БОРИсова, ЦВъ Цвъ, Це Ца и всички от ГЕРБушката партия! Както премиера казва - управляват страната мъжки, влагайки всичките си усилия и колкото могат! Е, ТОЛКОВА МОГАТ! Едно време този премиер казваше "Ето я оставката ми, хвърлям я!" Сега що не направи същото, а отива да разрешава проблеми, които трябва да решават на титулованите служители в държавата!? Защо не съкрати 50% от полицията, че да охраняването на банки и паркинзи да е по-добро!? А и малко пари да се заделят за хората от икономиите, които ще се направят от 25 000 по-малко полицаи! Защо народът не излезе да пие минерална вода пред МС или да изпуши по една цигара пред НС!? До кога ще се търпи това!?

Похитителят пусна всички, но не се предава. Иска Цачева и Фидосова да му изпълнят танц по прашки на пилон за да му останат хубави спомени за затвора.

Мисля, че министър -председателя ни си е сбъркал професията . Май мечтата му е да "герой" ,ами с тия връзки и познанства мове да си осигури участие в "Супер мен " или ..

Ало драскачите колко банки сте обрали или създали та сте толкова отворени бе ,Ако вашият живот е чудесен с един компютър и много злъч то има и нормални някаде

защо в началото на всяка новина главният герой се опитва да бъде изкаран криминално проявен, наркоман или психопат? Защо не се проверяват тези твърдения, преди да се говори?

какво има да се проверява ? фактите показват, че на човека му хлопа дъската

Борисов пристигна около 4 часа сутринта на мястотото на инцидента, като лично пое ръководството на операцията за няколко часа ама си имаме супер Бо .......

от къде знаеш че е от турски произход. знаеш ли да говориш турски???????? може пък да е цигански

Ейии, умрете да цапате!!! Като няма жертви се радвайте и благодарете на хората спомогнали за това включително и на министър-председателя!!! Иначе сте ТЪПИ ОЛИГОФРЕНИ, които само КРЯКАТ безсмислици!!!

Как да няма жертви бе, комплексар! Човекът от охраната душа бере в болницата, а и не е работа на премиера да се пъха навсякъде...

тук е отговора link/watch?v=RV1DuoYgJHc

ПОЗДРАВИ НА АНИ ЦОЛОВА СУТТРИНТА КАТО Я СЛУШАХ ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ ГОВОРИ ЗА НЯКОИ БОЖА КРАВИЧКА КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИ ТАКА ЗА ЕДИН ЧОВЕК ДЕТО ВДИГНА НА КРАК ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ И ПАК НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВЯТ И СЛЕД СЕДМИЦА ДРУГ С ТЕЖКО ДЕТСТВО ЩЕ НАПРАВИ ПО ГОЛЯМА ЩУРОТИЯ ЗАЩО НЕ СЕ ПОСТАВИ НА МЕСТОТО НА ТЕЗИ ЖЕНИ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ КАК ЩЕ ПОНЕСАТ ТАЗИ ПСИХИЧЕСКА ТРАВМА АМА ТОЙ СЕ ДЪРЖАЛ ДОБРЕ С ТЯХ КОЕ Е ДОБРЕ А ОХРАНИТЕЛЯ ДЕТО ГО ОСАКАТИ И ФИЗИЧЕСКИ

АБЕ ПЕНЕВА, Сигурен съм че си някоя добре поена държавна тиква , която бръщолеви глупости. ПРОЧЕТИ ПУБЛИКАЦИЯТА НА ДИР БГ: "Три момичета опиха да се самоубият с хапчета". МОТИВА ДА СТИГНАТ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ НЕ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ НА ЧОВЕКА ОТ БАНКАТА. СЕМЕЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ ДОКАРАЛИ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ ТЕЗИ НЕЖНИ СЪЩЕСТВА СА СВЪРЗАНИ С ПОЛИТИЧЕСКОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДНА УПРАВЛЯВАЩА НИ КЛИКА ЗА КОЯТО НАРОДА Е НИЩО. Крайно време е да се събудим и осъзнаем, че това което става в Сливен и самоубийството на тези три деца е призив към нас по големите, че е дошло времето да излезем на улицата и изметем това правителстово и цялата политическа класа превърнала България в КОЛОНИЯ на същия този ЕС. ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО НИ БЕ ОТНЕТА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ОТ ТЕЗИ ЧУЖДИ КРЪСТОНОСЦИ КОЛОНИЗИРАЛИ ДЪРЖАВНИТЕ НИ МОНОПОЛИ.

Къде ги видя тези чужди кръстоносци. Те са тук от 9-ти до днес.

Нали уж беше от турски произход?!..... Как и кой ви дава право да пускати и пишете официално откровени лъжи? А гледахте ли телевизия по обед - показаха в новините запис от Джи Ес Ем как "задържаният" си контактива свойски с ченгетата.... Какво става, АЛО-ОУ?! И така, ако не се самоорганизираме за самозащита, горко ни майка.

Условна присъда и за това момче! Вече има прецедент с даскалката.

Как така условна присъда като учителката. Той даже не е искал пари, а тя открадна. Да го освобождават да си пише мемоарите.

май някой искаше да го изведе за ухото, ама като оня гръмна два пъти си подви опашката

На такъв оперетен хаос скоро не бях се наслаждавал. Реалната картина в държавата. И как така без жертви - той освобождавал хората "на части"...

А няма нито бомбардиращи самолети, нито 9-та степен, нито цунами, нито ядрена авария. Пази Боже от противното!

И в кое точно се изрази хаоса? Всичко завърши добре и пак има недоволни. Смешници!!!

...снощи директора по психология кум мвр каза че в бг има закон според които полицаи нямат право по никакув начин да дават пари .....и го попитаха ако почне да избива един по един заложниците какво се прави и тогава смело заяви че се прави ,,щурм,, и ..които оцелее......ами ако от тези зложници някои са дущерите му жена му сестра му и т.н. пак ли така гордо ще се пучи ....или щом са чужди да мрут.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо лъжете хората тоя откачалник още е вътре и върти мозъци на "професионалистите-милиционери"смешници са всички незная защо разиграват тоя цирк и какво му се молят на тоя ненормалник.пълно медиино затъмнение има.смях смях толкова са ялки хората на цветанов-професионалисти.атакуваите го тоя бе мишоцииииииииии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не зная дали забелязвате, но тази година е Рай за медиите - земетресения, цунами, радиация, войни, продължаващата световна криза, СРС-та, бомби и всякакви други - чак и аз се запитвам вече дали това с 2012 г. няма да се окаже истина!

Ами когато никога не се е случвало, кой да знае какви мерки трябва да се вземат. Всеки се мъчи да помогне. Важното е, че всички са живи и здари.

Товае май първият въоръжен обир със заложници и ранени по наште ширини. Целото противотерористично родно войнство на часа се струпа командировано около банката.Премиерът изфърча скоропостижно лично да разрешава казуса, лишавайки се от сън и почивка.Макар че колко е полезно за страната недоспиването на държавник от такъв ранг е друга бира. :)))) Интересното е друго - ако в един и същи ден се ситуират два такива случая със заложници, спецотряда ще го делнат наполовина и ще обхванат и двете местопрестъпления, ама как ще се раздвои премиерът, че да изгрее тялом и на двете места, си остава мистериозна загадка.

Ако такива въоръжени обири зачестят, полицията ще придобие повече опит. Истината е, че такава свобода както в България си е направо свободия. САЩ е полицейска държава, тук няма хлабаво, вземеш ли заложници си обречен - направо те гърмят, не си играят на шикалки.

Ти май си сънувал нещо?!

АААА.. за бира няма да говориш.

Цяла сутрин ни занимаваха с тази глупост, горките журналисти като се разпениха - сензации да има...

Викторчо даже тръгна да търси термална камери:) То на "шенгенската" ни граница има две!

АМИ СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ АКО ТИ БЕШЕ ТАМ, ЩЕШЕ ДА Е ГЛУПОСТ, А

Надя, всяка драма е такава за участниците в нея. Персонални драми се разиграват непрекъснато, но това не означава, че медиите ги предават директно. Наистина напъните на Анчето и Викторчо по БТВ тази сутрин да направят колкото може по-драматичен коментар и оценка на ситуацията бяха супер смешни!

пълна каша, цяла нощ не се знае кой командва полицаите, май трябваше специална операция на НАТО да се проведе

много вождове , малко индианци

тц, вождът е един:) всичкото друго е индианец ...

Ти не знаеш кой командва. Те си знаят кой. Много добре направиха, че изгониха журналистите, които информираха похитителя постоянно кво се случва.

Случката показва безсилие и слабост на полицията. 2 дена всемки телевизии говорят за това, извънредни емисии, все едно терористите са взривили метрото. Какво ли щеше да стане при истински тер.акт или например, ако добре подготвени крадци, не аматьори бяха взели заложниците. Щяха да се измъкнат, като групите за отвличания, кражби на коли и т.н. А тука Бойко пое командването, чудеса... смешно

Абре тикво бостанска , полицията била показала слабост - заложниците са живи и здрави , а копеленцето е изведено от банката. Верно можеха просто да го гръмнат от гледна точка на справедливостта , но тука ше изпаднеме във философски спорове по темата . И кво дъвчете бет ви Бойко , верно не си пия ракийката с него , ама не ви е той крив - квот можа направи защото НАЙ-ВАЖЕН Е ЖИВОТА НА ЗАЛОЖНИЦИТЕ . Ако твоя задник беше вътре друга щеше да пееш , ай сеа бегай да си играйкаш ...

Абре дедо селски, човека преди тебе е много прав в мнението си. А бат ти Бойко кво е направил толкова - отиде показа се и тва е, за да може сега всички приятелски медии да говорят за него ОТНОВО. Я ми сподели случай в който Обама или Буш преди него, лично са ходили на крака при похитителите на някоя банка, поне грабежи там много. Ама ако искаш не се напрягай да мислиш, виждам, че ти е трудно.

ами медиите ще са съочастници с терористите... помолиха ги да не снимат и да не предават а те по терасите се накачиха и казват полицията какво прави и къде се крие

Полицейската професия е сложна и за интелигентни хора,а тука ,в този сайт ,най-много 20% да са такива!

ВСЕ ПАК КОЙ Е ЧОВЕКА ПРОДЪЛЖАВАЩ ДА СТОИ В БАНКАТА И КАКВО ГО Е МОТИВИРАЛО ЗА ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ. АКО ТОЙ Е ЕДИН ОТ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ ЛИШЕНИ ОТ ПРАВОТО ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА ТОЙ Е ОПАСЕН ЗА ПОЖАРНИКАРЯ И НЕГОВИЯ ЦАР. ОПАСНОСТТА Е ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В СИМВОЛ НА ОНОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ СЛЕД МЕСЕЦ, КОГАТО ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА И НА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ СКОЧАТ ДО НЕБЕТО.

ПРАВ СИ, ДРУГАРЮ! ТОЗИ ЧОВЕК Е ЖЕРТВА НА СВЕТОВНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ И НА ОМРАЗНОТО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО. ТОЙ ГРЪМНА ЕДИН ЛАКЕЙ НА ОМРАЗНИЯ БАНКОВ КАПИТАЛ.ДА ПРИЗОВЕМ НАШИТЕ БРАТЯ, ДА ИЗЛЕЗЕМ И ЗАЩИТИМ ГЕРОЯ ОТ ЛАПИТЕ НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ ПРОИЗВОЛ! НАПРЕД, ДРУГАРИ!

......прострелва човек,държи заложници,сега го чакаме да се разбере сам със себеси дали да се предаде..........в никое цивилизовано общество не го приемат това с разбиране!!!!!

Ей народе... така е като гласувате за бате ви Бойко... Де да бях аз премиер... ихаааа... нямаше да ходя там, и Доганчо нямаше да го пусна... ние на шипка можеше да отидем да видим къде ни е клал преди.. В Сливен щях да пратя Елена Йончева да преговаря... Изберете ме мен пак да съм на власт да ви покажа какво е тежка ръка... Всичко ще си е за нас с Доганчо а вие ще си правите каквото искате.. Кеф ви полицейска, кеф ви бандитска държава... ама май и вие не знаете какво искате

Много тъп и примитивен коментар.От такива сме на този хал.

Тази сутрин по телевизия 7дни репортерката каза,че в сградата има още една жена,която обаче се е скрила.Това е безумно и престъпно изказване,което можеше да навреди.Нека на ужурналистите се отнеме възможността да пречат в подобни случаи.По други телевизии чух и как баретите се готвят да щурмуват.Безумие...

Един обикновен палячо направи за смях охранителите и зае 80 % от времето на премиера - страхотна държава сме, щом полицията не може сама да се справи с един палячо с пистолет, щом това е водеща новина и щом премиера се занимава с този случай. Няма какво ад се коментира - жалка популистка картинка ...

Утре ако твой роднина е в същото положение дали така ще приказваш бе хейтър. Всички сте големи разбирачи и коментатори.

Ами, премиерът ако не беше там щеше да играе МАЧЛЕ, или да реже някъде ленти с ножицата.

Нека да започна с колегата от "CIA". СГРАДА се пише със "С' в началото , ане със "З". Лошо ви учат на Позитано 20. Очевидно другарят Кирил Добрев от младежкото БСП е същият неграмотник като възпитаника на средното милиционерско и Рабфак, доц. с-р Тракторов. Но едно е да се занимаваш с трафик на скъпи коли, съвсем друго да научиш правописа. И в случая не става дума за печатна грешка или бързо писане без спел-чекър- става дума за неграмотност. Но тев БСП-то са си такива. Може би само злобата им към ББ надвишава неграмотността и тъпотата им. Екипът, който работеше в тази кризисна ситуация се справи блестящо. Това е истината. и всякакви други интерпретации са израз или на неграмотност или на злоба. Но даже и да си злобен, ако си достатъчно умен ще признаеш успеха на някой, който си е свършил работата перфектно. Защото ако ти не признаеш, други ще го признаят. А шушумигите от БСП-то ще си останат с моабетите от партийните събрания. Дришльовци са в БСП-то. а агент Гоце пък се изпокри като плъх в брашно. Никакъв го няма. Ще каже човек че енарамил снайпера и е заминал на лов. За защитени видове, разбира се. Една окуражителна приоказка не чухме от доносника ан ДС. Ама то да си президент не е като да пишеш доноси за колегите си. Във всички случаи на някои им е по-лесно да пишат доноси до ДС, отколкото да отидат посред нощята на място, където има кризисна ситуация. недай Боже да се случи нещо като в Япония - агент Гоце никакъв няма да се вястне. Пък можеще едно "браво" да каже....

На неуспели дебили като теб винаги комунистите са виновни - само дотам ли ти стигна мозъчето, че щом е неграмотен, значи е комунист ? Като гледам нито твоят любовник борисов, нито тези около него нямат повече от средно образование - предполагам по твоите стандарти те са олицетворение на образоваността ? Милиционер си - нали ? Фуражка, пистолет и униформа - за какво ти е образование ? Палячо ...

Честно коремат ме заболя от смях добре го каза на смешкото

Ооооооооооо, лайномет, ко прайш?

Жалка картинка си ми ти колега,в моят коментар каде видя аз да пиша за Б.Б. Ц.Ц. С.С. Доган и т.н. А що се однася за злоба и комплекси,направи си извода ти сам драги ми смехурко :)))и как за 20 години нямаше такова нещо при никое правителство само при ГЕРБ всичко се слуява защо ли ?

ХАХАХАААааа...ще ме умориш от смях бе лудко,с тези твоите комунисти и червени вампири,дето те тормозят постоянно.Мине се не мине ден и изпадаш в истерии...А кажи сега теб каде са те учили,че и твоят правопис гледам не е без забележки...(за справка текста по-нагоре)...:)))

Великолепен ПР, нямам думи. За съжаление на гърба на народа. Когато няма хляб, народа му дай зрелище. Добро подхлазване на темата за горивата. Два дни никой не го интересуваше. А ББ не можах да разбера защо благодари на ЦЦ, след като той даже не е в България. И с кво допринесе, с това че се е наял доволно и се е наспал. Хм вече се чудя до колко ниско може да се падне в името на властта.