Следственият експеримент: Изстрелът срещу граничния полицай е директен, но не от упор (видео)

Стрелецът е произвел още няколко изстрела по служебния автомобил, прокуратурата разпространи кадри

Обратно в новината

Коментари - Следственият експеримент: Изстрелът срещу граничния полицай е директен, но не от упор (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

директно срещу него, но не от упор Каква е разликата?

Какви са тези овчари, които се разхождат с пушки, и стрелят с абсолютна точност?За мен тези са добре обучени главотези! Това стана като приказка. Мир на праха на българският граничар! Жалко, че нашите управници, отдавна са се споразумяли с турските, за не наказание на турски граждани. Това си е факт- погледнете какво става по пътищата, а да има осъден турски гражданин ?

До там я докарахме... Държавни мъже, на началнически служби, папкащи добре от нашите данъци нагло ни лъжат от екрана на национални медии, също папкащи от нашите данъци. При положение, че повечето хора знаят кое е гранична бразда, кое ограда и, че оградата е изцяло в българска територия... И никой журналист не посмя да обърне внимание на това. 113 място по свобода на словото...

Какви са тези глупости ?! Не можело да се мине от другата страна щото било турска територия ?! Оградата да не е правена на самата граница ?! Пълни идиотщини. Тя е изцяло на наша територия и то доста навътре. Изродите са стреляли от наша територия всъщност.

Вместо да трошите пара и време за да направите такива гламави умозаключения ще е по добре да прочетете книжлето на проф.Гено Киров / коремен хирург/ за пораженията при попадения от различно оръжие и от различно разстояние в разлрични части на човешкото тяло.Трябва да се четат трудовете на специалисти, а не да се гледат криминалета!

Със или без следствен експеримент, тъй като граничната ограда не се намира точно на граничната бразда, а на известно разстояние (примерно няколкостотин метра) от нея в наша територия, за всеки би трябвало да е ясно, че дори турците да са стреляли отвъд оградата, както твърдят те, те пак са били на наша територия тогава, следователно престъплението е извършено изцяло на наша територия, и престъпниците би следвало да бъдат съдени тук, и от наш съд! Вместо това изглежда нашите власти са се споразумяли с турските, тези престъпници да бъдат съдени в Турция от турски съд, и предвид на това, че те вече се оправдават, че били невменяеми, и стреляли при самозащита, вероятно само този, който е стрелял, ще бъде осъден, и то на някаква минимална присъда от няколко години, така че и той ще излезе на свобода след някоя и друга година!

Написах почти същото. Не го бях прочел.

обучените от американците терористи в Близкия Изток сега идват в Европа, няма как тея "овчари" както ги наричат да стрелят така добре без обучение

а бе къв следствен експеримент бе ! ако е от близо има частици изгорял барут

ПИПО

"проектилът"? Направо си я напишете на английски статията и не се мъчете с българският.