Следовател с ултиматум към майката на Навални: Тайно погребение или го заравят в колонията

Людмила Навалная е отказала, подава иск срещу представителите на Следствения комитет в Ямало-Ненецки окръг

Обратно в новината

Коментари - Следовател с ултиматум към майката на Навални: Тайно погребение или го заравят в колонията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stanko

Ще кажат тялото се разлага,принудихме се и ще изчезне.Той след Немцов беше най сериозния опонент на Путин.Няма да и разрешат в Москва.Паплач гадна.

Навални и мъртъв страхува Путин.

Да бе! Дреме му на Путин за някакво си мекотело шпионин на МИ6. Да не говорим, че Насрални беше осъден първоначално от френска фирма за грабеж.

Още една идиотка на линия.

до ИДТ (нерегистриран) "Още една идиотка на линия." Не ти харесва истината?! ЗАВРИ СИ ВИБРАТОРА ОТ ЗАД АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИК.

Със сигурност задминаха Хитлер тези получовеци.

Че се разсмърдя!

Не могат да го заровят в колонията, там не може да се рови, вечна замръзналост.

на психопати. Точно така, руския цар забранява на РПЦ да погребе граф Толстой. Граф Толстой е опят и погребан по човешки от Арменската КАТАЛИКОСКА църква. До днес РПЦ не разрешава църковен брак на руснаци с арменци.

Глупости

Някой руски роб може ли да обясни защо не дават починалия син на майка му да го погребе подобаващо?

Щото са пълни боклуци! Дано замине за оня свят джуджето.

Фрик шоу :)

Викаш, в азиатския мавзолей не е фрикшоу?

Русия имакла пропаганда, ок. Аама дали и ЕУ няма такава? Стига сте гледали в Русия,! Дайте да си гледаме у напшият двор дет са вика. ХОра деградирали, най-ниска заплата ЕУ, Умряла икономика буксуваме на място. СТИГА !

По-добре не сме живели никога, чебурашке малка.

Сага всичко отива на изуй гащи!

Прасетата си създадохте кочина и си ви е добре. На нас не ни харесва. Да не ми предлагаш и ние да започнем да се мислим за прасета?

Има доста логична причина погребението да е тайно.

Можеш ли да ни светнеш по въпроса, зайчок?

ще има "пет милиона последователи" и примерно може да станат проблеми бе този :)

Новоизбраните общински съветници да свалят украинското знаме от общината - България нито е протекторат на Украйна, нито пък народа ни ще се солидаризира със фашисткия режим на Зеленски. Повелята за нас е денацификация и демилитаризация на украинската територия.

Да го палнем :)

Stanko

То се предполагаше.Чудя се как не са го кремирали без разрешение.Човека умря бе.Няма го вече!.Оставете майка му да го погребе човешки!То бива страх и злоба ама това вече е патологично.

Значи за Навални не може нормално, човешко погребение!? А за палача на Сталин, който е убил над 20 000 души - Василий Блохин може??? Изводите се натрапват от самосебе си.

Та Навални в кратце е предател на Родината, а предатели като него трябваше дълги години да работят неуморно, а той интервюта от затвора, достатъчно е. Не трябва да се дава хляб в устата на враговете. Майката и жената да склонят на тайно погребение или го заравят в колонията "Полярен вълк".

Лигави кремлеботове

Ами те и гринговците затриха трупа на Бин Ладен,ужким да не станел пътеводна песен

Да бех го закопал вече ...

Боко и предложил да го копа под магнолията в Банкя!

Жената иска да го копа пред кремълската стена :)

Формен идиот.

Идиота си остава идиот

Война на тролове!

Гавра с 3-то половите козяшки тролове :)

Дайте го тук хайванчето, ше го копнем кат бръмбар сламка :)

аве я мани макямо на Навальный я дайте нещо за Навальный.. ББААХАХА

нещо за жириновски. той си сложи пет спутника. ти колко?

на тебе догаган колко резани спутника ти нахлузо под наблюдението на дъртата вещица говнерляйнен... ББААХАХА

за НЕВАЛНИ..... други окрадоха държавата и Европейските пари.....

НИЕ СМЕ НЕПРЕКЛОННИ И ЩЕ ТРИЕМ, БЛОКИРАМЕ И УНИЩОЖАВАМЕ ВСИЧКО НАСОЧЕНО ПРОТИВ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ПОСОЛСТВОТО!!! МЕ НИ ПУКА, ЧЕ НАРУШАВАМЕ КОНСТИТУЦИЯТА!!? ВАЖНОТО Е ПАРА ДА ПАДА!!?:)))

Все едно да си изтрият сайта :)

Чудя се да се смея ли, да плачали, но факт е, че сте напълно прав!

НЕ Е ТАКА!!! НИЕ СИ ИМАМЕ НАШИ ХОРА РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ И ТЯХ НЕ ГИ ТРИЕМ ИЛИ БЛОКИРАМЕ ДОРИ ДА СА НАПИСАЛИ КОМЕНТАРИ ЗА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА!!! ТРИЕМ САМО НОРМАЛНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ И СЪЗДАВАМЕ БАЛАНС!!! ГОНИМ ПОНЕ 30% ПОДДРЪЖКА ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!! ПРИЛАГАМЕ ВСЯКАКВИ АЛАБАЛИЗМИ И СИ ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ!!! ПОСОЛСТВОТО СЕ ГРИЖИ ДОБРЕ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ХОРАТА ДА РАЗВАЛЯТ ИМИДЖА НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЗАПАД!!!:)))))))

30% за демократичния запад, 70% за овпутена русия...

До момента има 3 /три/ видеота от различни руснаци в ТУБАТА как пада и гори руският АУАКС А50 На първото се вижда как самолета лети и изстрелва ТОПЛИНИ ловушки срещу ракети с инфрачервена глава. Една от ракетите се подлъгва и тръгва след топлината ловушка. Втората взривява самолета. Руснаците казват че САМИТЕ РУСНАЦИ са го свалили погрешка

Но ние сме на друга пропаганда.

Сега обсъждане къде ще копаме Нахалний :)

Снощи над МАРИУПОЛ укрите са свалили още един руски АУАКС - А50 . Цената на един такъв е 300 000 000 долара. Тези самолети насочват руските крилати ракети изстрелвани от ракетоносци от района на Каспийско море. В Тубата има кадри снимани от жители на Мариупол как се разбива

Е имало яка заря над Одеса и други градове :)

Ти кефиш ли се?

А, колко безмислено е всичко това... Безумие. Жалко за жертвите и от двете страни.

Кой му дреме :)

ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Са е ред за Пригожин, па после пак :)

Ей путинисти, нямате ли майки, които да уважавате, обичате? Не разбирате ли какво е майка да загуби детето си, което е най-жестокото нещо,което може да се случи на човек? Затова ли пак оправдавате варварите, които не дават майка да погребе нормално сина си? Не сте хора, а отрепки!

Аре мри ве, хохол!

А ти остави водката, че ще мреш тъпако

Майки имаме.Никой не е и отказал нищо освен да прави панаир от това.Ти явно искаш цирк.

Не си разбрал какво е да погребе тайно сина си. Да го закопаят без никой да го почете, дори и роднините му. Това нормално ли е ? Това не е цирк, както казваш.

Бочко е присъствал на разговора :)

Винаги е добре да се трепят укрофашистки свине!

браво.. това руските уроди го умеете

Какви бандераюнгендчета ти се привиждат?

ами такива 3000 убити 19 000 отвлечени

В Газа ли?

На Дрис.бг знаят, че господарите им са решили да ни запалят и гледат да приберат колкото се може пари по задачките. От Холандия сайта им не се отвара като хората за да не можем да си кажем мнението и да гласуваме в коментарите. Трябваше да си пусна Випиен с българско айпи за да мога да пиша. Трагедия сте дир. Тотална.

Този сайт е купен от американски фонд преди 2години.

Да им е честито :)

ама верно ли..ха.ха що ли трият коментари против Путин.ха.ха

Нали няма свобода на словото и всичко се следи там в Русия. Как разбрахте какво е казал следователя????

А в усраина кво става? Май голяма укросвинска трепанация се вихри :)

дира , Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснак!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!! БЛОКИРАТЕ ЛИ адреси а???????

Навремето така тайно са погребли и Висоцки, за да не злепоставя държавата, по време на олимпийските игри, а милицията безпардонно с пожарни коли измива купчините цветя пред "Таганка". Нищо де... русофилите харесват Висоцки.

И за Христос.

Да му направим един паметник в градинката на усраина! Че всеки път, като минавам от там, се чудя къде да пусна една вода ...

Карайте го тука! Боко и Шиши в уста ще ги целуват, ризите ще си съдерат и с пепел ще се посипят :)

Следовател е поставил ултиматум на майката на Алексей Навални - да даде отговор в рамките на три часа дали ще се съгласи да погребе сина си тайно и без публично поклонение, или тялото му ще бъде погребано в колонията, където беше затворник " Името на следователа може ли, че нещо ми се чини, че дъртата вещици пиздит сука... ББААХАХА

Горкият. От ваксините ли си толкова тъп?

макяти ве макяти ми измука сичкио мозък през уя ве. ох голема е специалистка... ББААХАХА

Ма от МИ6 обрщаха и заря ...

Светът се променя. Отваря си очите за системата на робство. А вие избирате страната на платежоспособните, не на народа. Грешка, която ще ви коства всичко, което цените. Парите са ок, но има моменти, в които не могат да са на преден план. Платената пропаганда и смешните тролчета, цензура на коментарите, вече и сайта ви се зарежда само от България, за да контролирате генериране на фалшива реакция. В тази отчаяно загниваща територия вие си имате едно ъгълче от интернет, в което се чувствате важни и заработвате. Наистина ли мислите, че аудитоирята ви се доверява? И че ефекта на малоумието на тролчетата носи победа за Господарите ви? Трагични сте. Поздрав за нормалните и критично мислещи индивиди с парчето на Том МакДоналд - Дъ Машин. Прясно от един час насам в тубата и вече с над 60 000 вюта. Не е лошо и работниците и собственици в Дир да му чуят текста.

Жената не иска мумия в мавзолей, а просто да погребе сина си, скапана държава е путлеристан.

Кинти

Може да получи шепа прах(цимент примерно).

Наскоро отбелязохме 151 години от обесването на Васил Левски. Не правя паралел между него и Навални, нека погледнем само ситуацията с тялото - параноичен и разклатен режим се страхува гробът да не се превърне в символично място и да създаде далеч по-големи проблеми. Тогава е било Османската Империя, сега е Руската Федерация.

И това е самата истина - не вярвам, че някой в Русия иска нарочно да създава проблеми на майката на Навални по отношение погребението - просто не могат да си позволят гробът му е да е публично известен.

По кое време беше?

А защо биете негрите?

Къде точно съм споменал Осама, че го намесвате него в разговора. Ако имате нещо конкретно да споделите, опонирате, коментирате и т.н. - форумът е ваш - но с такива глупави тролски коментари няма смисъл.

А защо да не ги бием?И защо да сме по различни?

Говориш за едно време и сега.Дадох пример от сега.Но ако искаш да говориш сомо и единствено за Русия и Турската империя е интересно съпоставяне защото говориш за нещо което го няма сега.Турската империя я нама.Така че говориш за преди и сега.Но от днешно време има други примери..Хитлер,Садам,Кадафи…

Не съм ти приятел, спести си го следващият път ако обичаш. Историческите личности, за които говориш, не са изобщо адекватен пример - те са диктатори, убити или след преврат, или след изгубена война, или комбинация от двете. Да не говорим, че и Саддам, и Муамар са погребани публично и се знае къде почиват тленните им останки.

Гробовете им не се знаят първо.Второ Незнам колко те са убили но несправедливата война на САЩ само в Ирак уби над милион цивилни.

НаСралния ОТКРАДНАЛ 1/2 МЛН. долара от "Ив Роше". КРАДЦИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ и ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ са ИДОЛИ на демоСратите. ... Вместо да прави шоу с погребението, Мама Навалная ДА СЕ ПОГРИЖИ за ДРУГИЯ си СИН, също ПРЕСТЪПНИК!

дезинфо

Инфо :)

Представям си сега как майката на Нотариуса плаче по руските медии..

Баце

горкия революционер - фани майката та удари булката! те й предлагат по човешки да си прибере сина - тя и тя като булката почва курвачки

Теб така по човешки да те дадат на майка ти ДАНООООО !

ти на твойта лизал ли си й клиторчето, палавнико?

Естествено, че ще е тайно погребение. Руснаците трябва да са идиоти, за да се съгласят целия свят да узнае, къде е гроба на предателя. Това стане ли, Запада ще го направи свято място, ще има поклонения, чествания, венци на политици-лицемери от ЕС и ще го превърнат в поредния Бандера. Майката да си го погребе, да си го опее поп и да се приключва.

В първия момент си викам тия са егати изродите да не върнат трупа на някой . После си викам тия не са християнин. И после се сещам че имат навика да препарират хора .после виждам че и нашия Димитров напълниха със слама и виждам как ликуват русоробите и всичко си идва на мястото .Орки ........

За сламки и греди в очите.Да знаеш каде са гробовете на повечето хора от лагерете в България?Или ще ме заведеш в някоя свинеферма.Но то било при социализма.Ако кажа за Садам,Кадафи или Осама били диктатори и бандити.Самоче господина този Навални е работил за чуждо разузнаване и е продавал родината си.Искаш паметник ли да му направят?

Бъркате значението на думите родина и държава. Навални до края на живота си се бори против държавата и ЗА родината си.

Азиатската опорка, защо му е на сатрапа да го убива, олекна току що

Кажи му руснак и даже не го заплювай

Инго светни с лопатата!

казвам ти гурбетдобитък и ти бия шута да бИреш европлод и еврозелегчук квот ти е предназначението у ЕСто... ББААХАХА

Горкият. От ваксините ли си толкова затъпял?

Платена "новина" от посолството!!!

Платените новини са само от РуЗките посолства по цял свят, напоследък не чак толкова, защото оня с фермите за тролове го уби същия, който уби и Навални.

Как стават преводите на тези пари?Сигурно с подводница ги носят до Варна.

Ти верно ли? Те тровят хора с чай през половин планета, ти за един паричен превод ми говориш. Хайде влезте поне в 20-ти век.

От какво ги е страх, та да не разрешат човешко, християнско погребение на човека?

Човек?

Гроба на Христос?

Тайно не означава да не е християнско.

От Софийска община поне една заря могат да направят по случая, и да прекръстят НДК :)

Но ти обещавам, ако ти умреш, ще пръдна от възмущение и ще се изсера мазно на гроба ти На този на майка ти също В знак на почит и уважение :)

Закопайте Навални в колонията и после дайте на Людмила една лопата и й кажете, че като толкова иска може да изкопае Навални и после да го зарови където си иска.

Тебе трябва да те закопаят, шлюха такава!

И на теб ли не ти харесва мястото където са закопали Навални? Грабвай лопатата и бягай да копаеш преди да са те изпреварили! Че после няма да може да откриеш къде точно са го заровили за последно!

Безименен, пожелай го същото на майка ти.

Що за свиня би написала подобен коментар? Независимо дали симпатизирате на режима на Путин или не, нека бъдем хора - жалко е да четем подобни неща, засрамете се!

Отвратителен и долен коментар, става дума за майка и сина й в крайна сметка - дори изродите от Хамас разменяха заложници при дадени условия, върнаха тела в Израел за погребение, и т.н. Дай един адрес и да ти идвам на гости да видим на живо дали си толкова смел по потник както тук в коментарите.

Защо трябва да ползвам Българско айпи за да ви отворя сайта. От Германия не ви се зарежда джаваскрипта. Това някакви пропагандистки мерки ли са? Не може да се поства на английски да се цитират ресурси. В заглавието ограничихте тирета и специални символи. Поста е ограничен до 200 символа. Каква е тази акция? Специално по поръчка на Посолствата ли?

Някой път трият поста като е критичен към лилипута.

Ли говорим. Щото той по-нисичък от Путята бе.