След три месеца протести: Иран премахна нравствената полиция

Новината бе обявена след решение на иранските власти вчера да ревизират закон от 1983 г. относно задължителното забулване, наложено в страната четири години след Ислямската революция през 1979 г.

Обратно в новината

Коментари - След три месеца протести: Иран премахна нравствената полиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам убиване на момиченцата още при раждане. Жената не е човек! Да оставят 1 на 10 за разплодна крава и да мие чиниите на 10-те си мъже и толкова. Аман от християнски западни ценности а-ла "Жената също е човешко същество".

Браво!!!

Добрата новина днес. Дани ситуацията се успокои и хората почувстват малко сигурност в това място, разкъсвано измежду щенията на твърдата вътрешна власт и изтока и запада, които имат свои интереси там. Поне имат собствено мнение, за разлика от нашите продажници...

Два диазепама и си лягаш !

Знаеш ли изобщо, какво си написал?

мястото е в кухнята да готви

А твоето, в средновековието.

Другите диваци, дано се очовечат!

Много хубаво, само да гледат "между другото" случайно да не пуснат американците.

Тази простотия как успя да я измислиш?!? Не мога да разбера, дали е сарказъм или говориш сериозно, но и в двата случая е уникално глупаво!

Крвета трябва там да ги пратим

Там където има петрол има и англосаксонци желаещи да го "демократизират". :-)

Точно кюрдка, които са с гръб от сащ,точно сега, когато Иран е с Русия, много интересно, а толкова години не се сещат да протестират и няма други арестувани, осъдени, убити преди, нали. Но е важно точно в този момент в Иран да има протести, да целия свят трябва да е в краката на сащ, които използват жените добре. Ако има някой да се връзва на американската "загриженост" за жените, то да го духа, както казваме. Недейте да сте толкова наивни.

Някои неща стават като им дойде времето бе, не винаги е конспирация! Глей Путлер как нападна точно когато излизахме от Ковида. Дали американците са го подкупили?

Ето това е борба за права и еманципация не като нашите фашистки еманципистки които са просто мъжемразки

До всички неразбрали - това се нарича ИРОНИЯ и ОСМИВАНЕ!

Хуй за краварски империализъм!

Руската пропаганда звучи много побъркано вече боже опази

.

Айде с добитъка си марш от интелектуалните теми

Каква руска пропаганда, тъпа жено?

И ще си се оправяте един друг - като джагалите!

Марш от интелектуалните теми

сащ слагат ръка на световните ресурси - това е единствената политика на сащ, дали с войни, бази, със санкции и "партньори" целта на сащ е една единствена - завладяване на всички ресурси по света. Вижте им историята от създаването за някакви си 200-300г и ще се убедите. Вижте и България и е ясно - махнаха руските бизнеси и сега държат те цялата ни икономика - от водата, до енергията и медиите ни, ние сме една колония. Помним при соца с руснаците само се строеше - цели градове, квартали, язовири, болници, тежка индустрия, а сега се граби само, но щом такава е волята на народа, нека е... Сега в Иран тези протести нямат нищо общо с кюрдката, на сащ не им пука за нея, искат просто да сложат ръка на независим Иран, това са протестите, само използват кюрдите, жените, всичко, което помага за главната им цел.

Няма ли малко цензура за психично болните идиоти тука бе ? Такава медия ли сте ?

Между другото, кой не е ебал иранка, нищо не е разбрал. Затова ги ограничават, иначе ще настане масова оргия.

Я се съвземете и наложете цензура на психично болните в тоя форум . Буквално проповядват да се слагат забрадки !?!

да скара партиите и да ги вкара във войни е на път да се провали

За теб на 4 км. Ха ха ха. Аман от тъпаци и умствено недоразвити.

Ще наложат цензура на майка ти в путката тъпанар.

Конспирации има само в кухата ти тиква, а написаното е вярно, протестите се ръчкат от сащ, просто използват кюрдите, финансират ги, обучават ги във военно дело, въоръжават ги и прочие, ако им слушате приказките за "демокрация" са само фрази, за простите овце.

Напълно те подкрепям колега

Че проблеми си създават и след това уж ги разрешават откачените мюсюлмани. Тази ретроградна религия, наречена ислям трябва да се забрани във всички нормални светски държави. А отвратителният набор от правила, наречен шериат трябва да бъде осъден от прогресивното човечество. Ислямът не е мръднал в развитието си от 8 век до сега. А държавите с откачени ислямски правителства, като това на дивите талибани в Афганистан трябва тотално да се изолират.

Защо? Аз съм православен християнин Знам Стария и Новия Завет. Спазвам всички християнски ритуали. Но. Считам, че мюсюлманите се справят по-добре със семейните ценности, раждаемостта и ликвидирането на всякакви уродливи джендърски и сатаниски прояви. Зотова мюсюлманските държави се увеличават в пъти, докато християнските намаляват.

един ден Америка да ги освободи и да са демократична държава

Това е мечтата на соросоидната платена сган.

Ние, българските православни християни, не одобряваме това, понеже в 21-ви век всеки порив за свобода е платен от САЩ. Е те за това САЩ са фактор номер едно... началото и края.

На Иран и персите! Нашите братя по произход.

Кравария е алфата и омегата на всичко.

забулена ли е ?

Всеки порив за свобода?

Че жените трябва да бъдат забулени и всяка свобода отнета... боже прибери си версиите

Бе клоун

Тези "някои" са толкова православни, колкото и путинистите са религиозни.

Най-накрая успешна операция на ЦРУ. Браво! Нямаше да се стига до тук ако преди 40 години ЦРУ не бяха свалили светската власт за да докарат талибаните Честито им джендърство, догодина ще имат месец на педерунгелите

Време е и тукашната "нравствена полиция" да и бием шута - малоумните общаци и наакани дедовци на които само гей-ове и ЛГБТ им е на устата

Да бе, точно за това тайно си мечтаят - да им изсипят 1 милион тона бомби и ракети на главите.

Принципно нравствена полиция не трябва да има изобщо ама оставени сами на себе си жените мислят само за разврат, лукс, пари, имане, как да си изчеткат егото и забравят за биологичната си роля на майка, съпруга и член на семейството. Не че същото не се наблюдава и при мъжете ама поради особеностите на по-малкото женски мозък жените са по-емоционални, тоест по-първосигнални и праволинейни

Ти да видиш, ЛГБТ-тата щели "да бият шута" на общаците и чичаците хахаха. Днес е особено забавно тук!

Американците винаги се възползват от реални настроения като ги подклаждат и ескалират с цел да свалят неудобен за тях режим