След спор за собственост: Учителки били директорка пред погледа на стотици деца

Такива двойки училища, ползващи една и съща сграда, съществуват и в други райони в София, но случаят в "Красно село" е единствен, заяви Мария Минчева от Столична община

Обратно в новината

Коментари - След спор за собственост: Учителки били директорка пред погледа на стотици деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и после защо учениците се биели?! Ами каквито са родителите,такива са и учителите,такива са и учениците,всичко е толкова ясно и просто

И кой е победил в боя ? Само дразните хората с половин статии.

Браво, екстра пример дават, ама какво и да очакваш от някакви даскали, които и без това ги мързи да си отворят очите, пък какво остава да преподават адекватно.

Колко се гордея, че съм българин хахахахаха

Просветлението достигна нечувани низина.

Цигански квартал -

Ей-така трябва да направим и с резидента! И с дупетатите!

"Светъл пример" за тоталната деградация на нашето общество! Учители за ПРИМЕР! Кастрева да ги награди!

Чудо голямо! И в различните швейцарски кантони се лупат здраво всеки ден, но не ни съобщават.

Да бъдат уволнени, никога не бих си дала детето при такива “педагози”. УВОЛНЕНИЕ!!!

За укрите даваме пари за сто училища

Янка Такева е била на фризьор на разноските на синдиката, вместо да разрешават подобни дивотии

Как може така да се излагат бе!? Това е дивотия вече.Как ще решат на кой е,като се сбият

Сутринта от синдикатите обявиха, че "учителите" били в стачна готовност, ако с новия бюджет не им вдигнат заплатите с 30 %.

Откакто увеличиха заплатите на учителите, училището стана притегателно място за всякакви индивиди, учили-недоучили, някои с купени дипломи и дори хора с психични проблеми, така че тези случаи ще зачестяват и изобщо не ме учудват.

Претенции.Все им е малко

Панелистански ориенталци

Основно с любезното съдействие на америка за БЪЛГАРИЯ

... Тя поиска общинарите да вземат отношение по въпроса и да съдействат за разрешаването на конфликта между враждуващите страни, за да не стават децата свидетели на грозни сцени.... а после що има хулигани и побойниници? ами щотп имислената ни държава възпитава хулигани и побойници! ама това нокой не го знае! тайна е!

Едната учителка се готви да направи задушаващо тръшване на директорката и зад нея се промъква другата с метален стол

Си ти на 200%

И двете са общински

И тия ли са цигани? Или дежурните комунета имат друго обяснение?

В друго такова ''съжителство'' учителка от частното изгони две деца от държавното ,които са седели на пейка на средата на двора вмедто да седне до тях на свободното място. В този двор няма огради и децата и от двете училища ''съжителстват'' в мир и разбирателство, което обаче се оказва не по силите само на една доста надменна преподавателка от частното. Би трябвало ръководството да е по-внимателно при подбора предвид солените такси, но ... Наистина е грозно.

Че то в БъГъ други освен цигани има ли?

Някога, учители ставаха тези, дето не можеха да влязат в добри специалности. И Това беше така много дълго време. Хора с не особено високи качества, но с комплекси за многоценност си решават проблемите по класическо мутренски начин. Ако ме питат мен всички тези "педагози" трябва да бъдат уволнени дисциплинарно. А после се чудим защо децата се бият в училище....

Върви, народе възродени!

Само 5 г. издържах на тази работа. Лош колектив, унизителни заплати и много нерви. Колегите ги гледам със съжаление. По кофите бих ровил, но тази професия не желая да я практикувам.

Aбсурдно поведение! Незабавно и за двете директорки уволнение! Нямам коментар!Това не им е частен роднински имот!!! Престъпно поведение и пример пред децата!Това немогат да бъдат УЧИТЕЛКИ(камоли директорки) невероятно съм възмутена!Нямат право да упражняват учителска професия до края на живота си!Срамно и позорно!Но най-позорното е че, все повече примери на безобразно и (в много случаи престъпно) поведение на учители/ки не само в училище, но и в гражданското общество в последните десетилетия е система( с претенции навсякъде по опашки, по лекарски кабинети, в автобуси, по където се сетите)!!!Нацията ни е обречена на провал в ръцете на подобни "ПЕДАГОЗИ" пази Боже! Пучат, пият, бият се пред очите на децата, които "ВЪЗПИТАВАТ" и ДЪРЖАВНИ заплати получават и за ОЩЕ злоупотребяват!!!Такива нямат никакъв морал!Безочие и деградация! Навремето който не го приемеха във висше учебно заведение, като инженер, лекар,зъболекар,фармацевт,химик,физик,икономист,едва,едва.се промъкваше за предучилищна и начална педагогика с 3, 25.!!!

Ето Ви демокрацията и новото време , бих добавил и промяната. Преди години Черният Ваньо , направи една бърза приватизация , няколко човека напълниха джобовете си, а народът продължава да страда. Какво се учудвате на този случай, и по-зле ще става.

Бой по каската.

Колко взимат? Да ги изпратим в парламента преди да са го разпуснали

Дайте видеото де където се мъризат

142 ОУ Веселин Ханчев има 55 годишна история. Създадено е през 1966 година в специално построена сграда, която се намира на територията на район "Красно село".През 1998г. със заповед на министъра на образованието и науката 142 СОУ "Веселин Ханчев" се преобразува в 142 ОУ с ранно чуждоезиково обучение и Профилирана гимназия с изучаване на чужди езици "Свети Методий". Близо четвърт век тези учебни заведения работят съвместно! И сега СКАНДАЛНО!!! Пълна деградация при дивашкия капитализъм установил се в страната ни!

Нищо особено! Над 90% от днешните 'учители" са станали такива по случайност и най вече поради невъзможност за друга реализация! Каквито биячи са днешните учители, такива са и техните питомци -учениците! Жална ни майка!

Е те на това се вика прости футки! Да се бият за пари или за некой яко надървен разбирам, ама да се бият за общинска собственост...

Само да кажа, че разходите за провеждането на един тур избори се равняват на поне две нови училища...

Калпазанки ! Да предложим да ги отнемат от семействата им, както искат за децата ! Да ги дадем на приемни семейства, да ги оправят.

Всички, начело с МОН! Всичко, освен чувство за будители, се стимулира в съсловието занимаващо се с най-ценното нещо за нашето общество. Часпромаджии, мафия усвояваща бюджетни и евро-средства, неудовлетворени "научни" работници - писачи на учебници на принципа който не разбира написаното е тъп, печатари, издатели на хранилката и всичко това на гърбовете на децата. Защо не дават пари за спортни площадки, за безплатни извънкласни занимания по интереси, ами само хартии - всичко "иновативно" и резултатите с обратен знак ?

Прилича на Филма Вчера - явно там учат Деца на Депутати , Мафиоти и Политици .Парите създават Чудовища в България .

Гласувайте и агитирайте близките си да гласуват, че както е тръгнало, само калинките и семействата им ще отидат до урните и ще се самоизберат за пореден път.

Дайте им АК 47.Ей такива идиотки възпитават следващото поколение на България.

Не го четох цялото, но просто съм изумена, направо втрещена!

Със селянката ми гласуваме, ама другите не е ебават... "нямало смисъл", "нямало за кого", "няма да им пълня гушите"...

На какво да се обзаложим, че една от страните със сигурност е от "герберската учителска каста"?

90 % от директорите на училища са от мафиотски клики в държавата и са за затвора, а от учителите поне 60-70% са за психиатрията. Най-голямата грешка беше, че им увеличиха заплатите без оглед на това какво дават и пръдльовците се почувстваха много важни. Нямам нищо против да взимат още по-високи заплати, както е било преди девети, но всички да минат на тест за това какво могат да вършат.

A ти кой беше?...

Ебати държавата,ебати племето дивашко

Изперкаха тия женоря с тая еманципация

По-скоро. Върви народе,възмутени.