След спецакция в София задържаха Георги Семерджиев

В ареста на шофьора, погубил две млади жени, е участвал и отряд "Кобра"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетило се изродчето да си сменя колите... да се е сетило да си смени името.... олигофренско семейство... да му съжалиш братчето божко..."извинявал се за жертвите.... ", това изречение е плод на пълна олигофрения

Някои ще кажете, че е за доживотен затвор.. Защо? За да плащаме с данъците си храната и спането на това леке ли? Не! Най-малкото, да работи в полза на държата (на мин. раб. заплата) докато изплати нанесените щети. За моралните не коментирам. Там каквото и да плати е малко. Но материалните поне. И след като се издължи за свинщената си, на бесилото!

Защо след като на 11 юни е хванат зад волана без книжка и под въздействието на наркоици е пуснат? Кои са полицаите, допуснали тази мърлявщина? Гешев, Рашков, искам имена!!!

Да, това е правилният въпрос. Отговорът няма да върне лентата назад, но може да предотврати следващия случай.

спецакция.... кобри.... пък оня не само че не се съпротивлявал ами спял дрогиран... можеше просто да пратат кварталния да го прибере

Тия двамата безсмъртни ли са, какви са??? Колата разцепена тез хубосници живи и здрави, че и бягат паразитите долни.... Тези грешки на природата даже затвора им е много

Шибаните национални предатели и отявлени крадци от безродна шайка ГРОБ...са виновни за всичко...12 години кражби,рекет,беззакония.геноцид срещу българите...Мамичката им да заеба курвенска,въртяна....всички при бай Ставри..и конфискация на имуществото им...плюс запор на банковите сметки..Да умират гербаджийските гниди..

Е Такива се тия Чалгари,Сценаристи,Сополи,Татуирани, Олигофрени,направо всичко за затвора. С една сопа и удриииииии

това е част от промяната бе... продължавайте...

Значи, ако някой си беше свършил работата и този изверг беше зад решетките, това вероятно нямаше да се случи...

Как бе,!? Преди години нали Карбовски бе направил репортаж за тия в затвора. Един от затворниците бе там за 2.5г защото откраднал 5 книги от тараба на славейков.. и бил рецидивист!

Тия боклуци от Шайка ГЕРБ...утвърдиха беззаконието като висша мярка..Жалкият Каскет прикрива хиляди зулуми...живеем в скотобойна...и ни управляват селектирани,крадливи дебили като Киро и Кокорчо. Съболезнования на близките на двете жени. Линчуване на скота-убиец Семерджиев.

Защо бъркаш сега ПП с това което е било до сега??

дебилната държава овладяна от престъпници. Закривай!

Само смъртна присъда и на площада на бесилката, както е било през едни други векове. Бог да пази всеки на пътя, че няма застраховка, но да избягаш, значи не си човек. Изрод! И тая мърша, да кажат тя коя е, изрод!

Ти едно минусче, трудно е било преди векове с волска талига да размажеш такси.

..Ну ето сволочь надо разстрелять......

Око за око, зъб за зъб. За мене това е истинското правосъдие. Трепете го тоя и да се приключва с темата. Такива като тоя са непоправими и напълно ненужни на света и на обществото.

Говори се, че лицето Георги Семерджиев било внук на Атанас Семерджиев. Ако това е вярно, може ли да се счита, че се ползва с някаква проектция заради произхода си. Нито един журналист не засяга тази тема.

А помниш ли синчето на Филип Боков дето бе зомесено в бизнеса с крадени автомобили? И тук тъй.. Само прякори и повтаряне колко "висящи" присъди имал хубостникът.. Като че ли са медали от олимпиада

Крум Савов го каза !

Боже, то вярно никой не е застрахован, но да избягаш, каква наглост, боже, що за хора сте вие

Изумена съм как на тоя изрод и оная дет е била с него в колата , освен че са оцелели, им няма нищо , че даже са и тичали !!!!!!- след разцепване на автомобил!!!!!!!! ;-000000

Луксозен джип, не значи просто скъп и лъскав.

ало, пичовете с качулките, що не го гръмнахте тоя татуиран изрод на място, бе?

ОБРЕ,ЧЕ ИМА КАТАСТРОФИ ТЪПИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ПИШАТ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА ЗАПОМНЕТЕ: ДОКАТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ГЕШЕВ НЕ БЪДЕ МАХНАТ ТАКА ЩЕ Е. ДОКАТО БОЙКО РАШКОВ ДАМАДЖАНАТА Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

е кой да го махне гешев? Тия млади и напети капутчета, дето са на издръжка на фондация "америка за българия", не стават за нищо, то се видя, освен да се разкарват със знамена на чужда държава по улиците.ИТН не са казали лоша дума за гешев.Лъжливата Курвела от Крушовица също.Кой да го махне, те ДПС и ГРОБ си го сложиха.Това е.Народот да го духа.

Дпес всички говорят за снощното убийство. Но "утре" ще бъзде забравено от всички.

Когато няма правосъдие и изрод с безброй нарушения убива децата ни, то тогава правосъдието ще премине в ръцете на нас. Този директно го откривам и му режа главата с брадва, без да ми мигне окото

много си храбър родителю, колко глави с брадва си отрязал примерно на врабчета? мъчна работа е това, да знаеш!

А колко врабчета са му избили децата? Малко сме неадекватни посред бял ден, а?

Бъди убеден, че тогава ти ще го лежиш! Всичко в тази държава е долно, гнусно, сбъркано.

Снощи гледах един от малкото филми в които Брус Уилис играе отрицателна роля. В нея сина му застреля едно момиче пред баща му и се оказа че ще го осъдят на максимум 7 години. Бащата отказа да го разпознае и го пуснаха. Изчака го вечерата да излезе от бар и го блъсна с колата, после го размаза с бейсболна бухалка. Трябва да вземем да виждаме такива работи и в деиствителния живот.

Кой е филма, не ми е познат

Нищо няма да му се случи. Правосъдието е в ръцете на Дай България. Уж щеше да има промяна мина година и е по-зле.

Да стане по-зле също е промяна...

Преди две седмици, чалга иконата в Булгаристан Коцето пуска клип как се надпреварва с мотоциклет по Цариградско с бясна скорост и отдолу десетки коментари от сорта " Евала Брат " , " Браво Коце, скъсай го тоя ". Е докато такива боклуци и изроди като Коцето и тем подобни са идоли тук, ще съществуват и такива убийци по улиците.

Такива изроди се съдят по хайдушкото провосъдие-пушкане или бесене,и в анонимен гроб без опело... Всеки му своето...

Убит при опит за бягство. По надлежния ред ще го пуснат.

Такива демократични мърши....по кратката процедура....до стената и от упор.....9 мм в шикалката...

Техеранско правосъдие на улицата от родителите на двете момичета

2035г - дело номер 3457290568 от 06.07.2022г се отлага поради липса на достатъчно доказателства. "Момчето си отива"

За каква правосъдна система говорим, когато такъв изрод се разхожда на свобода и убива хора. Тук дори не стой въпроса, имаме ли праовсъдна система, очевадно е, че такава няма и на защото не може, а защото същите прокурори и съдии са корумпирани и биха пуснали всякакъв изрод, но да си напълнят джобовете. Изрода е този, а онези , които трябва да го съдят и пускат на свободата са истинските убийци на двете момичета.

Добре дилър е , и всички знаем кой стой над него нарко бос от ромски произход с големи връзки от зората на мутрите. Но питам се защо и каква работа върши този малък наркоман на големите босове. Самонви излага?? А сигурбо и стоката ви я краде и щави???

Той не е виновен ! Нито Кирето, нито бойко, нито Доги... Една Друга ВЛАСТ направи много хора такива, да я карат през просото и да не си плащат дяволиите. Невидимата съдебна ВЛАСТ. Можеше още на третото вровинение -рецидив, да е зад решетките. Ама няма да има дела, няма да има отлагане, протакане, няма да има експертизи, нма да има КИНТИ !

Хора не ви ли стана ясно че това не е обикновено ПТП ??? Това е рецидивист и нарко дилър. С множество тежки криминални деяния. Вие дупките асфалта..

При такива надрусани убийци,никога няма спирачен път!Това е!Само гледайте сега,как ще си плати и ще излезне за 0 време.

Като с убиеца на Милен Цветков,ще го освидетелстват като психично болен или в най-добрия случай ще му дадат там 4-5 години за замазване на положението и това ще е.Това е "европейска" България,към това ни тласкат модерните боклуци (политици).Няма закони,няма контрол,всичко е потънало необратимо в тлъста корупция и връщане назад няма.Жалко за хубавата някога държава.

Пак същото ... "Бившият футболист има 47 акта и 49 наказателни постановления. Управлявал катастрофиралия автомобил с фалшиви номера, защото превозното средство е било спряно от движение. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка." Чакаме 50-тия акт или следващото убийство. Както ви каявах, първо трябва да се отреже главата Хидрата. Невидимата Съдебна ВЛАСТ. 1. Лапа заплати и то ГОЛЕМИ 2.Лапа премии 3. смучи от Американски фондации 4.смучи от бюджета и държавни институции 4.смучи от хората подведени под отговорност 5. Привилегии, карти, пропуски, лампи, заплахи, мръсотии... Какво дава в замяна вече над 30 години ? Едно голямо НИЩО ! Няма значение кой ще води държавата , коя партия, коалиция, кой лумпен ще е начело. Невидината съдебна ВЛАСТ НЕ РАБОТИ ! Някой да ме обори с факти .

Напълно прав си!При това положение,по-добре е да се закрие цялата тази безмислена люпилня на корупция и престъпност наречена съдебна власт,да властва уличното правосъдие и това е.Поне ще има справедливост.

Лоши и разбити пътища,липса на маркировка и знаци или неграмотно поставени такива,липса на масиран видео и полицейски контрол, а колко са и водачите с купени книжки

Най-вече липса на САМОСЪЗНАНИЕ!

Ех,защо не беше оказал"яростна въоръжена съпротива"....

Е то нали оня дядо дето се бе барикадирал оказа.. В резултат една барета стана на пискюл.. Недей, че ще останем без елитни биячи. Така, тоя е скрил каквото е трябвало, обадил се е на който трябва.. Сега ще има експертизи, следствия, ма бил той, ма не бил той.. ама то случайно станало, ама то педала на газта заял а той получил аритмия.. Циркът вече е готов, а щом има и връзки с генерала.. значи и присъдата вече е ясна. Жалко за двете момичета..

съществото болен изрод. Това е една...маймуна!? Ужас, огледайте ги, много са: усти,челюсти, очи, походки. Вижте на една от снимките. За каква държава... Вижте какви същества са се пръкнали и размножили. Ужас. Природата да започне да се прочиства от изродите, че направо страшно.

Даже не е маймуна. Не трябва изроди като този да се сравняват с животни, защото една маймуна никога не би постъпила по този начин и изглеждала така. За всичко друго съм съгласна.

Безкрайно. Извинявам се на маймуните. Разбира се, че са благородни. Не успях да вмъкна това в коментара от шока от външния вид на това нещо.

Кога най- накрая ще се предвиди ефективна присъда за тези, които правят ПТП и бягат от мястото на инцидента? Това е безобразие. Занимават се с това как да подменят главния прокурор, а това, че съдът е прогнил отвсякъде и това, че законите са пълни с вратички се пренебрегва. Пращат спецотряд за този наркодилър - поне да го бяха застреляли. Нали знаете, че убиецът на Милен Цветков тихомълком го пуснаха от затвора наскоро. С този ще стане същото. И ще е виновен съдът, а не прокуратурата. Кога най- накрая ще има тежки присъди за тези закоравели престъпници?

"""От МВР съобщиха, че шофьорът е с множество криминалистични прояви, включително и такива с наркотични вещества. За извършени от него над 50 нарушения на ЗДвП той е с отнето свидетелство за управление."" Истински строител на съвременна еврогейска ,неолиберална и демократична България. Ще влезне в пантеона на нейните строители

Хайде да търсят и намерят въпросната спътничка! Коя е тя? Избягала от мястото! Изроди!

има много алжирци и мароканци, които за 2-3хил. са готови да го одерат жив...може с смс да се съберат парите - дмс жорко

Сега трябва да докажат, че именно той е шофирал. Ако не се вижда на камерите, с един добър адвокат пак ще е невинен и свободен.

Културата на българина е същата като чалгата , която преобладава навсякъде, тоест никаква. Докато Азис , Коцето и тем подобни боклуци са идоли в България, ще загиват невинни хора, а престъпници ще се разхождат на свобода.

Те и подобни на тях ,затова и бяха отгледани, фаворитизирани ,медийно излъскани ,за да имат примери за подражание подрастващите момчета и момичета.Да не искате научни съдрудници,лекари инженери,учители, писатели да бъдат примери за подражание.Ами представете си най-големият кошмар на правителствата на България и на разните щедро спонсорирани НПО-та до едно с антибългарска насоченост, ако хората започнат да мислят и да анализират-ужас

Това е българската съдебна система! Сега да проверят колко дела са внесени в съда срещу тоя! Колко досъдебни производства отлежават под нечии бюра! Съдебната система е време да се раздели със статут за "несменяемост", който я прави недосегаема, колкото й да е небрежна и повърхностна работата й. Време е да се избират на всеки 4 години!

Ей такива като тоя 12 години избираха себеподобния си при мат Боко Тиквата.

Тъпа проста тикво какво си седнал да се изказваш за неща които не разбираш

Дамаджан изказа ли се ?

Шофиране в нетрезво състояние или надрусан трябва да се третира като предумишлен опит за масово убийство, като тероризъм. Доживотен затвор без право на помилване. Случаят е точно такъв - две млади момичета размазани. Ами можеха да бъдат и 5 и 10. Това си е масово убийство.

Гошко не е виновен, че жените се возят при такива като него - криминално проявени, дрогирани и татуирани диваци! Пуснете момчето, то е продукт на цялата държава - каквато е държавата, такъв е и Жорко! Той затова си прави каквото иска, защо не пробва да кара бясно 300 метра в Германия например, да види какво ще му се случи след това...

В Щатите за подобно нещо не те задържат а направо без да иска че ченгето те прострелва при неизбежна отбрана.