17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога го приехте тоз бюджет, кога почнахте да го актуализирате бре!

Нищо особено, Ленчето пак се изакала.

лапачите от най продажното правителство в Бъгарската история пак нещо скалъпват...

Темата за РСМ и Скопjе е активно мероприятие за УДОБНО отклоняване тежките социално битови проблеми пред БГ общество соглед високите инфлационни проблемите

ЛЕНА нещо много мяза на УКРАИНО-РУДКИНЯ майка и 100 на 100 е някоя руска гражданка ЛЕНА има само в Россия

Лично аз предпичитам моделът Борисов! Детската градна да излиза вече във ваканция!

Съгласие и национална позиция има и момента. Заговорниците да свалят картите и ясно да обявят, какви да техните цели. Да се публикува стенограмата на заседанието

Да напълним площадите!

В парламента Македония ще бъде предадена от ГЕРБ, ДПС, ДБ и ПП. Дано тогава малоумниците гласуващи за ГЕРБ разберат, че изброените партии са една банда с различни имена.

По антибългарско правителство не сме имали никога.

Турция вече не иска.

Дано дя не позная но щом вкарват обсъждане във НС ще се получи нещо ново Нали има решение на нс от преди Значи се подготвя Предателство

ПОНЕ ПРИ КИРЯК МУСТАФАПЕТКОВ CUSTOMER SERVICE Е ЧУДЕСЕН ..... НЯМА КАТО ПРИ БАЙ БОЙЬО ДА ВИ ГЛЕДАТ НАВЪСЕНО ПОД НИСКИТЕ ЧЕЛА ...

Дори в сравнение с гербаджиите сте просто нищожества!

Мисля че българите си заслужиха това тъпо и антибългарски правителство и измислените партийки от тази гнусна коалиция. Народа е малък но много прост. Сега си сърбакте попарата...че скоро и нея няма да я има.

Наглата, украинска паплач е заляла черноморието ни и местните са пропищели от тези отрепки. В Бяла е пълно с тях, не си плащали в ресторанти и бензиностанции. Неприятна, самозабравила се напаст, на която всички са длъжни.

по лични свидетели, заредили в една бензиностанция в посока Кулата гръцко. И казали, че те са бежанци и не трябва да плащат безина. Наскачали околните хора и украинците много бързо платили сметката. Истина е това,че наглеят по този начин. Скандал във Виена преди няколко месеца. Украинец, със скъпа кола, заплашил с нож и принудил едно момче да му заплати такса за паркинг, май беше 7 евро. А след като го арестуват, в колата му намират милион и нещо евро. Пълна селяндурия.

Не е достатъчно вписването на българите в Конституцията на Македония. Много важно е: да признаят българската си идентичност до 1948г. Ще македонци са станали след това. Не се ли направи, със сръбската си наглост веднага ще предявят претенции за македонско малцинство в България. Веднага ще пуснат разни сърбомакедонски организации в България. И ние, под натиск вече на Европа, ще трябва да им ги признаем и да не ги забраняваме. Защото де факто сме признали македонската народност. Излишно е да се казва, че това ще са организации под сръбски контрол на българска територия. След което, следват териториални претенции. И ще си създадем куп без смислени проблеми. Тук вече, обещания и гаранции от ЕС са абсолютно недостатъчни и безсмислени. С Македония, обещания и клетви са недостатъчни и смешни. Гаранции от ЕС са също толкова безполезни. Вече видяхме как действа този ЕС по отношение на България. Вместо да притискат Македония и да си защитят действително лоялен и излишно изпълнителен член на съюза, тия ни извиват по всякакви възможни начини ръцете и ни притискат и рекетират.. Въобще на тях не може да се разчита. Съгласие за Македония, само след резултати.

Аз предложих да ги праим роби ама няаа кой да слуша

Ех, Ленчеее... Само да ми паднеш!

Голям боклук излезе. Върти суче все макетата са му проблема.

Така или иначе, вече е решено. Кирливият простак затова беше монтиран от мустафата като министър председател. Работата му е да твори мизерия и няма да се спре докато не бъде изгонен с бой.

Май е дошло време да изгонят руските троянски коне от ЕС и на тяхно място да вкарат сръбскоруските от сръбска майцеагония

Македония и Украйна ли са най-важните теми бе боклуци? Време е тази гнусна коалиция да бъде свалена.

Е нали сме подай гъзец ще клвкнем.

Кого обслужва г-жа Лена, само Кирето или целото правителство плюс Парламента и презуйагента?

Само да те гепна гъзлето ша ти цепна Тигре, тигре твой съм, идвам и нося Сатаната на гърба си….сопола обърши си

ПП,ИТН,БСП,ДБ българо предатели.Най слабото и некадърно управление на България.Няма такива идиоти и национални предатели. Вече ни вкараха в национална катострофа.Всяко тяхно действие е пагубно за Държавата.

"Бориславова съобщи, че управляващите са обсъждали как да се подобри законодателната дейност и нейното действие. Ти да видиш! Ти-да-ви-диш!!!

Време е Просто Киро да си ходи. Кокоре тоже. Нямат работа в политиката въобще. ИТН ако искат да видят следващото НС да се махат от тая гнила коалиция със задна дата.

Много шум за нищо

темата за Република Северна Македония минава през оставката ви национални предатели! с продажното си управление докарахте България до национална катастрофа, ще горите в ада за това което сторихте на бедната ни държава

Да ви таковам майката и партньори! Верицата ви мръсна продажна. И на децата е ясно,че САЩ са наредили на Канадеца да пусне макетата веднага в гейската кочина ЕС.

А какво ше праим с фашиста хомосексуалист и психопат Асен Василев Да ви го на...чука..м вашта мама.

от боси крака...

нинова приглася на своята любима ДБ във всичко

Да се напави страница в интернет със законните искания на България. И там да се отбелязва към всяко искане какъв е напредъкът и какви са остатъчните проблеми. В хронология. Така правителството ще има тенекия на задника, защото всичко ще е много публично и САЩс Хасанката няма да ги душат толкова силно. А защо САЩ настояват усърдно РСМ да влезе в ЕС, въпреки че не би следвало да им е работа изобщо: защото РСМ е слабо звено в Европа, както е и Украйна - държави без нации, няма патриотизъм, лесни са за подкупване, лидерите са готови да жертват хората си, което пак е следствие от липсата на реалне патриотизъм - няма нация. В такива места се появява компенсиращ национализъм от фашистики тип, който срещу съвсем малки финансови инйекции се превръща в луд с картечница срещу когото му кажат, че му е противник. За това САЩ искат РСМ в ЕС. Лесно е да се използва, ще струва евтино. Това е ситуацията с РСМ и мисля и Кирчо се е сетил, че трябва да си потърси народа, за да си охлаби примката, която му надява САЩ, а помагат и щатските подлоги от ЕС. Интернет страница и да се запише всичко за пред цялата българска нация, да сме информирани, за да има национална позиция. Така ни свеждат на парче това изискване, онова изискване... Я да видим всички на веднъж и да стане ясно кой какво прави! В учебниците им пише ли, че великият ни цар Симеон е македонски цар? Пише ли, че азбуката, която е създал българският светия Климент Охридски е македонска азбука? Ей-такива неща могат да се и обсъдят.

същият вместо глава има гулия и с това много прилича на ментора си Слави Теиперов.