След обиди и искане на извинение: Кабинетът "Денков" заседава без Мария Габриел

Трябва да се абстрахираме от всякакви емоции и да продължим да си вършим работата, заяви премиерът в оставка Николай Денков

Обратно в новината

Коментари - След обиди и искане на извинение: Кабинетът "Денков" заседава без Мария Габриел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наш'та Мери, френската снаа е успяла в европейското с си семейство да се представи добре и да е обрала симпатиите и аплодисментите като знам.- някаква си на енп- то им, ако е добре усвоила маниерите и речевите им еквилибристики, да вземе да се "отплати" на кукловода в наш'та мила татковина, дето я насади на ьпачи яйца. Време е от там да го ритнат, щото ние тук не ставаме за нищо, щом десетилетия един селски хитрец залага държавата и народа ни за собствените си наслади и прищевки и ние го търпим и избираме. Да тупа по врата Меркел, сега Урсула и всякакви други евроизмислени чиновници, не значи, че е незаменим. Само така нашенката може да измие срама си, а не да му благодари и да му слугува тук.

Бойко,послушай ме, махай се от тия измети, давай избори до дупка

нещо не вдевам... как така хем в оставка хем заседават че и решенията им са валидни... бугаристан

Старото правителство функционира до избиране на ново. Ако не се избере ново и се наложи да се ходи на избори, само тогава се избира служебно правителство.

Първо да се извини Габриела за поразиите, които направи, а после Асен!

Маркон или който и да е леворезбар...от целият свят...това са получовеци... Някой се опита да представи тези хора за нормални, но истината ( и медицинската) е че са ненормални....

Нищо не е откраднато, докато всичко не е откраднато!

Кабинет "обединени крадци" - (харвард + мафията)

Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено!

Какво мога повече да кажа по ❔

се обидила. Бай Ганя изходи един голям герберски течен шоколад, безгласната клакьорка МГ е навита с ключ кукла дето си отваря устата да изчете като един Гонзо написаното от Пеефски и Ганчо.

Да се обидиш на приказките на един педал! Да не би да очакваш да чуеш добра дума от човек, който е в дисхармония със себе си? Те осъзнават, че са увредени, на тях цял свят им е виновен!

Гана Габриел, на Баце сламената кукла е вице-премиер. На работа е в правителството. Да си се цупи вкъщи на мъжо си. И на Борисов, че я насадил на пачи яйца. Представяш кабинет когато си говорил и имаш съгласието на министрите, които представяш. Иначе, като изпълняваш поръките на Делян и БаЙ Ган, значи си лицето на мафията и никой не ти е виновен.

ГЕРБ трябва да сменят тези 11 министри с хора, одобрени от ДПС, ИТН и някои депутати от ДБ! В ДБ има отговорни хора, които ще поставят държавните интереси над партийните!

ДБ и отговорни хора?! Трябва да се надрусан/а. 35 години само бкп/дс изверги, няма отговорни хора за последните 35 години! Лустрация!

Ела да ми лъснеш бастуна.

Теменужка и другите две кофи също са обидени на Асен Василев....защо само на Жирафката е казал "най-красивото лице на мафията".. те грозни ли са???

Мен друго ме възмущава! Нали в един пет часов запис говориха как ще изперат един бивш премиер? Имат ли причини да намекват за мафията и ако е така, тогава как имат очи изобщо да го споменават?

А Габриел хубав ли е?

Бат Бойко е добър бизмесмен за разлика от Киро и Кокоро...............!!!!!!!!

мафия викаш.

ди тути бизнесмени ...

... я по гръб, они отгоре .... (не е ебавка, припомнете си го)

кво сте избирали, е къ може да гледаш дотолкова тъпо и нагло

Извинете се,бе!

Тези министри трябва да бъдат съдени за тези декларации с невярно съдържание! Ама народът ще отсъди, на изборите! Ще съжаляват!

Ако жиравката не ходи на работа, това е самоотлъчка и след няколко такива могат дисциплинарно да я уволнят!! Ще е яко ...

Направо може да остане и без заплата!

Това е възмутително, толкова евтино да се опитват да ни лъжат, че не били питани дали искат да станат министри. А още по-възмутително е, че има хора, де лапат такава въдичка! Декларациите са мижи да те лажем, абсолютно формални, само за да натопят Мария Габриел!

А подкрепа от къде при гласуването? от космоса? или от възраждане може би?

Глас Народен, глас Божи! Възраждане, Възраждане, щом народът е казал Възраждане, Възраждане ще бъде!

на ФОРМАТА

Психиатъра Николай Михайлов още в началото ги обрисува много хубаво. Единият е с една наивна усмивка, а на другия очичките му са като на покер играч! Него го съдят, че е измамил съдружника си, той казва за тази жена, че е лице на мафията!

Тия ПП са адски гнусни. Да си ходят.

Абе, тия титани на мисълта и словото, най-накрая ще се напреговарят ли до 2030 година най-накрая? Че то, започна да ни писва на всички да ни правят на маймуни. Ама яко. Пилоните зоват. Тогава нещата ще се оправят. Рязко.

Ти го плюеш - то вика, че дъжд вали ! БГ-политикът е еманация на най-низкото и гнусно в човешката личност....

Вижте, дайте да си го кажем местно - истинският въпрос сега всъщност е дали тази селска пръчка, която се поевропейчи в Европа целува и тя ръката та Мутрата - или нещо друга, като една Мата Хари да кажем! Щото всички знаем, че и Мутрата имал човешки нужди и обичал да такова … на 200, и то точно големи европейци:)

Абе, тъпи герберски и депесарски тролове, нека ПП и ДБ да са най-лошите, нека да приемем, че са всичко онова, които казвате зй тях.. Я ми кажете къде по света сте чули изобщо някога кандидат за превиер да представя списък с министри, повече от половината от които дори не знаят за това, не само че не са питани - а дори не са уведомени! Човек и чистач и портиер да иска да назначи трябва да го попита и да го уведоми, бе идиоти! Къде по света сте чули накой някога да е назначил винистър без да го пита и дори без да го уведоми, бе дебили! Това може да стане само в едни други структури - на мафията и организираната престъпност, където има строга субординация и други правила - като за “граждани за европейска България” - тоест при големи демократи и евроатлантици:)

PEYTSCH

Прав си. Ама той си даде оставката даже един ден по-рано. и даже се отказа от вицепремиерски пост. Може и да не вече жив...

Наивен ли си или на наивен се правиш, не били питани! Ама сериозно ли? Написали по една декларация, че не са питани и ние им повярвахме! Да, ама не!

Къде сте виждали по света министър-председател от първата политическа сила с 11 министъра от пвтората политическа сила и тази"сила" да иска цялата власт,т.е министър-председателя от победителите на изборите, а всичко останало във властта от втората сила.

PEYTSCH

Денков е залепен за премиерския стол. Ще трябва да го изнесат със стола навън. Дано вали дъжд с градушка.

чака си заместника, но заместника му се издъни, защото няма да получи подкрепа на гласуването... Докато той получи подкрепа, т.е. по-добре се е справил преди 9 месеца

Като се гледа снимката не са много цъфтящи от радост! Позволиха си приказки, които ще блокират страната за дълго! Но поне им лъсна истинския профил , червени либерали!

PEYTSCH

Но заплатата им върви с трудов стаж.

Денковия дето освен ''умен и честен'' явно е и с раздвоение на личността след като иска след плюването вчера по нея днеска да им застане диванчапраз.. И какви още ''решения'' взема този дето си подаде оставката ама продължава да прибира пари като премиер, че комисионните му са малко за ''работата свършена за българите''..

Няма премиер който може да работи с министър като Асен Василев, след тежката обида към него. Асен Василев е политически труп, вън, от властта. Дори и ако неискреното му "извинетие" се приеме от Габриел, петното върху българското правителство остава.

Денков мече дам си направи отвод и не иска да е част от ново правителство!! Вън! Това не е онова, край магистралата...

Какви преговори санува па тоя?! Приключи тая ваща! След Цирка вчера, незнам на кой все още не му ясно! В момента сме в предизборна кампания вече! Проса е кой ще успее повече кал да изсипе сега! Щото у Мангалия не е важно да си по-умер или по-кадърен, важно да си по чист ...

Тия ПП са адски гнусни. Да си ходят.

Значи в цивилизациите не се правило така.А може ли в цивилизацията да арестуваш лидера на опозицията просто така за удоволствие ?

особенно когато арестувания държи бг прокуратурата за топ... :)

Дай ми куклите ,нати си парцалките ! Даскала Пеевски издърпа ушите на напослушните деца , написа им забележка/споразумение написано от него в петък/ и ги пусна да си играят навън ! Обещавам вече да не правя така ! Звучи ли Ви познато ? В каква жалка държавица се превърнахме ! Народе тежко ти!, какво ли още можемм да видим с такава мутра свиня Борисов !

Тази поредна мисирка на Мутрата била обидена, а иска(Т) да управлява държавата!!! Така - ОБИДЕНА:)

Ни бива да си го причиняваш, да взимаш под внимание думите на един долен ляв педал! Просто му зашиваш един здрав тупаник в дзурлата и го пускаш да пасе!

За съжаление новото лакейско лице на ГЕРБ ,,м.Габриел изгоря преди да бъде пуснато в употреба. След вчерашното и абсолютно неспокосано изявление трябва да я пратят на психиатър. На депутатите да им се правят тестове за вменяемост всяка година. Кои идиоти от ГЕРБ си помислиха,че така могат да пренебрегват Конституцията и да си придават важност? Това е недопустимо за нито една партия да прави такива гафове при връчен мандат. Трябва да отбележа ,че това няма да направи ПП и ДБ по добри.Същите утрепки са! Беше ясно ,че това смешно шуробаджанашко правителство ще падне. Преди изборите кирливи ризи,кукли и парцали.После по нареждане трябваше да направят тази коалиция. Махайте се юди,народа не ви иска!!! Махайте се до като можете,че не се знае какво ще ви се случи като играе народната тояга!!! Бой и ебане само за вас ! На последното сте свикнали,давате дупетата.. Но сопата ще ви оправи ориентацията.

Един прост въпрос - КОЙ и избра на тази Габриел кандидатите за министри, от които поне половината тази дори и не познава? И защо Мутрата се крие зад поредния гръб - този път на тази селска кариеристка?

Сигурен ли сте , че не се познават след като бая време заедно властваха в сглобката????

"Убавицата и Дзвера" - Новите лица на свещената българска мафия. в днешния епизод Убавицата е обидена и се утешава в прегръдката на Дзвера. Плужекът ще заседава сам.

американските бази. Те не са тук да възпират Русия, ами за да ни пилят грездея и то гратис, и са гарант, че няма да се промени статуквото. Как точно може да се направи, че да им стане некомфортно и да се изнесат… Предлагайте!

Относно нахалното поведение на тези партийни другари от снимката. Не ги били питали дали искат да станат министри и сега го играят сърдити ербапи. Ами от два месеца не чуваме нищо друго освен това че искат да си запазят постовете при ротацията.Само един не искаше. Ами двуличници като не сте искали да ставате министри в кабинета след ротацията да го бяхте заявили както вашия колега а не да играете циркови номера като посредствени клоуни. А този красавец и опулените очички който е на път да фалира държавата да се погледне в огледалото отпред и отзад.

Няма ли кой да осведоми "академика", че от него нищо не зависи

Луди са избирателите на ГЕРБ че са докарали нещата толкова години до това дередже. Дебилни са избирателите на ППДБЛГБТ2+3, че са се вързали на тия невнятници, които през живота си нищо не са произвели/направили и ето, пак ББ.. сега поне има Интернет и може да се види какво са плещили и блещили преди две години. Не Възраждане, партизански бригади трябва да има отново и малко НКВД от време на време.

Този мърляч не желае да изпуска кокала! Услади му се да пътува за чужда сметка, при това с подсигурени всички екстри!

Тия защо лъжат, че не са дали съгласие за следващото правителство? Нима забравихте как Денков се бе съгласил да е вицепремиер, Славов и Шалалапатова обикаляха като цветарки из телевизиите и искаха да продължат да са министри. Други също по ТВ искаха да продължат/ само мин. на здравеопазването реално отказа и не е и включен в предложението/. А на брифинга на ПП и ГЕРБ поведението на Асен Василев е недопустимо. А тези му думи може да го пратят и на съд. И той поне не тряба да е повече министър.

Нали тази овца - свирката на Борисов - Мария Габриел щеше да направи оценка на министрите от досегашното правителство, в което и тя беше, преди да се ДОГОВАРЯ новото правителство, бе! Защо и как тази също се оказа въртиопашка, като Венрата! И кого си мислят, че заблуждават пак мутрата и шайката му.

Самовлюбен в егото си на разбирач по всичко. Направиха им оценка с Денков, информирай се преди да плещиш простотии

Така ли, бе цървул? Я тогава да те питам и каква е оценката за спортния министър, дето оставал в списъка на тази кифла Габриел, когото мутрите Борисов и Пеевски се скъсаха да прюят, защото разказа да някои от кражбите им? Кажи ми каква е оценката. Кажи ми каква точно е оценката за Тагарев и ЗАЩО…Но сериозно, а не с разни димки и простотии как някаква фирма се забавила с някакви стари машини…

както е казал великия Алеко Константинов "Защо е тъй беден человеческият език, защо е тъй слабо моето перо! Е, как да опиша сега ония колосални . . " зеленочорапести, хардварски простаци , които са готови да принесат България в жертва на собствените си милиардерски и властоискащи амбиции .

Ха ха ха! ГЕРБ,ДПС и Габриел били мафия! Ама досега управляват с тях и пак искат да управляват с мафията!

Все им е едно КОЙ ги крепи на власт, защото когато си на власт в България можеш да крадеш много и напълно законно. А парите не им миришат, явно!

Аз на мара нямам вяра. Все си мисля, че не дойде тук да работи за България. Или не й се удаваха "иновациите" в ес, та реши да се махне, за да не бере срам, или дойде да слуша началниците отвън.

това латиноамериканския модел: инсталират от Вашингтон едно нищожество на власт и после наслението си го гледа докато от Вашингтон не решат, че вече не им е необходимо. Тоя плъх може да си го имаме за "премиер" още 20 години. Жалко за страната... ама с Америка е тъй.

Да дойдат танковете! Да изринат това дюбре от министрестки съвет

Нема такава цигъния