Коментари - След бурята в Бургаско и ветрове над 150 км/ч: Поморие обяви бедствено положение (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алексиев, олигофрен такъв, лозарите да са си направили застраховка с/у бедствия. Като нямат - да пият една студена вода. Пари от нашия джоб ли ще вадите пак? Или имаш приятели с масиви, та да им свършиш услуга?

По посредствен кмет от теб сме нямали !

Поморийската герберска свиня Алексиев ще крадне много като за последно...

Това отличава човека от животните .В животинското царство всеки е за себе си.Човек ,благодарение на оръдията на труда , интелигентност и др. се е научил да натрупва блага .И най човешката постъпка е да помагаш на другите .Ако не споделяте това , то тогава всичко вече е загубено ....

Не мога напълно да се съглася с теб. Когато става въпрос за важни за живота неща - да ! Но тук става въпрос за нехайство или за липса на ангажираност, към собствения успех. Не случайно има поговорка - "Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!" Това е поговорка , не го приемай като опит за пропагандиране. Тези същите при печалба, дали биха подпомогнали някого през зимата със средства за отопление, например. Едва ли !

Аз съм против държавата да обзщетява за такива вреди. Има си застрахователи за тая работа . Те пестят от застраховка , а после всички ние ги обезщетяваме. Когато печелят, не дават повече от това което е задължително. Защо тогава и ние да им покриваме рисковете. Така не трябва да се работи.

Я само вижте плочките под краката на чичо Кмет и дограмата как са монтирани и да ви станат ясни огромните размери на кражбите им в последните 15 години. А искат още власт и краденето да продължава вечно.

Няма начин ГЕРБ да не са виновни за бурята. Те извикаха урагана.

Герберските свини са виновни не за времето а за безвремието в което ни засилиха с грабежите си.

Ама да не си помислите, че рязко променящото се време е заради климатичните промени Нема такова нещо, всеки плоскоземец, ще ви каже . че е зарад Бил Гейтс В петък например беше 37 градуса на някои места в страната Онзи ден и вчера , рязко надолу Нема да се плашите , и по зле ще става