17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама да не си помислите, че рязко променящото се време е заради климатичните промени Нема такова нещо, всеки плоскоземец, ще ви каже . че е зарад Бил Гейтс В петък например беше 37 градуса на някои места в страната Онзи ден и вчера , рязко надолу Нема да се плашите , и по зле ще става

Я само вижте плочките под краката на чичо Кмет и дограмата как са монтирани и да ви станат ясни огромните размери на кражбите им в последните 15 години. А искат още власт и краденето да продължава вечно.

Няма начин ГЕРБ да не са виновни за бурята. Те извикаха урагана.

Аз съм против държавата да обзщетява за такива вреди. Има си застрахователи за тая работа . Те пестят от застраховка , а после всички ние ги обезщетяваме. Когато печелят, не дават повече от това което е задължително. Защо тогава и ние да им покриваме рисковете. Така не трябва да се работи.

Това отличава човека от животните .В животинското царство всеки е за себе си.Човек ,благодарение на оръдията на труда , интелигентност и др. се е научил да натрупва блага .И най човешката постъпка е да помагаш на другите .Ако не споделяте това , то тогава всичко вече е загубено ....

Поморийската герберска свиня Алексиев ще крадне много като за последно...

Герберските свини са виновни не за времето а за безвремието в което ни засилиха с грабежите си.

Не мога напълно да се съглася с теб. Когато става въпрос за важни за живота неща - да ! Но тук става въпрос за нехайство или за липса на ангажираност, към собствения успех. Не случайно има поговорка - "Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!" Това е поговорка , не го приемай като опит за пропагандиране. Тези същите при печалба, дали биха подпомогнали някого през зимата със средства за отопление, например. Едва ли !

По посредствен кмет от теб сме нямали !

Алексиев, олигофрен такъв, лозарите да са си направили застраховка с/у бедствия. Като нямат - да пият една студена вода. Пари от нашия джоб ли ще вадите пак? Или имаш приятели с масиви, та да им свършиш услуга?