След БСП и ДБ казаха "да" на Асен Василев за съставяне на ново правителство

Христов Иванов каза, че излиза от срещата с оптимизъм и предупреди, че тласкането на страната към избори е безотговорно и ще бъде наказано от избирателите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОСТИТУЦИЯТА ИМА БЕЗБРОЙ ЛИЦА И ПРОЯВЛЕНИЯ, НЕЗАВИСИМО ОТ УПРАЖНЯВАЩИТЕ Я, ЕДИНСТВЕНОТО ОБЩО ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ Е КЕЛЕПИРЪТ, ПО АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, ЗА КОЕТО Е ПЛАТИЛ С ГЛАВАТА СИ.

общото между тия тримката е, че курнелия подаде оставка бутафорно де! ристю иванов също! а василев е в оставка, ама не си я е подавал, а го изгониха! ие сега ще правят правителство което също ще го изгонят!

Крадци, продажници и лизнигъзовци!

След БСП и ДБ разтвориха широко бузи !

Този червендалест, световно неизвестен цървул от коя паланка го измъкна ДБ, за да дрънка перманентно дивотии по телевизиите. До къде стигнахме, малей, такива прости хора, Ристю да лае срещу комунистите, нали е от комунистическо семейство, но предателите нямат идеали. Или Атанасов, там вече речникът ми е беден, за ояденото американско мекере. Плужек.

Сега видяхте ли ги пишман демократите ни....Кога са искрени, когато реват като изоглавени червени боклуци, или когато заради келепира, се смесват в грешно зачатие, все за ползу роду, пардон, джобу...Това се отнася и за Нинова, това гласуване ще бъде лебедовата й песен. За партията й също.....

Кирил и Асен са есенцията на българската градска глупост

Тия от ДБ усещат, че повече няма идиоти, които да гласуват за тях и сега се мъчат каквото има да окрадат.... до като е възможно! Национални предатели-това е ДБ!

На снимката петима соросоида финансирани щедро от СОРОС да продадат България за жълти стотинки.

"Нас червеното знаме роди.." Пей, бе Христо!

Христов Иванов каза, че излиза от срещата с оптимизъм, защото ще може да си довършат започнатите схеми, че олигарси им дишат във врата.

При позата, която са заели, дишането във врата е неизбежно....

само вижте ДБ какво казват.. '..всички трябва да разбираме, че тласкането на страната към нови избори е безотговорно ( демек - ако се отиде на избори, току виж Възраждане взели властта.. и тогава майка ни жална, ни пари ще получим от дедко отвъд океана ни ще се задържим на власт, 'щот хората не са прости и виждат какви ги вършим срешу националните интереси..и 'щот сме право на подсъдимата скамейка и оттам за затвора. Затова всички останали трябва да се обединим и подкрепим Асенчо) и ще бъде наказано от избирателите - ( в случая се подразбира не българските избиратели, те са само за парлама, а онези на дедко невидимите с финикийските знаци, които дърпат конците). има ясни приоритети и задачи и който не застане зад тях и се отиде на избори, ще бъде наказан ( това казаха подземните тъмни рептили на дедко..и казаха още, че това е най-важния залог и колкото и да е сложно властта трябва да се даде на продажниците от ПП, за да могат да досъсипят бълргарския народ, в твърде скоро време, с ужасяващи цени на тока, бензина, хляба.. абе да мрат по бързо, за да си разположим нашите хора, предприятия, ракети, лаборатории на територията наречена България.. )

Естествено.Те иначе няма да видят власт,най-вероятно никога.

Че до сега да не би да са видели? Свиркаджии!

От спирането на "Южен поток" България загуби над три милиарда лева! От спирането на строителството на АЕЦ "Белене", България загуби още над три милиарда лева. В основата на тяхното спиране бяха добре организирани и още по-добре стимулирани протести на "умни и красиви" дЕмократи и добре заплатена пропаганда в медиите. Ще спра до тук и дано всеки асимилира, защо българите не обичат янките?

така се продава дупе ...

Много пишман-екперти си правят оценките по минаващите возила по улицата.Оно като гледа човек то по нищо не отстъпваме,дори надминаваме мощните европейски икономики.ЕЙ,а платете си КРЕДИТИТЕ.

Ей,а платете си КРЕДИТИТЕ,и не се притеснявайте чак толкова за политическите терзания в България.Лесното финансиране свърши,дойде време за плащане,банката си сака парите-не е важно коя партия ще им ги събира.

Са политически проститутки

Че БСП ще отпадне на следващите избори това е ясно. Но чий кур дири ДБ в това правителство.

Психично болноте от ДБ.

Х Иванов що не идат с лодки на руските сараи- Камчия? Курортният комплекс "Камчия" край Варна да стане основен културно-хуманитарен център за налагане на руските интереси в Европа: какво цели Москва с обявяването на този план? Отговорът изглежда е отрицателен. Вече е късно за реакции. Докато "Камчия" остава руска собственост и нейното стопанисване се движи някъде на "ръба на закона", но без да го преминава, българските власти трудно могат да направят каквото и да било. Излишно е да питаме и защо България, една страна от НАТО, е позволила част от нейното крайбрежие, която, казано не съвсем на шега, е удобна за десант, да бъде закупена от основния опонент (за да не използваме по-остри думи като "противник" или "враг") на Пакта. НЕ МАХАЙТЕ МИНИТЕ ЧЕ УТРЕ ПУТЛЕР МОЖЕ ДА РЕШИ ДА ПРАВИ РУСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ.

нищо ново, няма смяна на премиер, като се има впредвид колко гъсти са тия двамта.......... Ако остане и началничката на канцеларията, ще стане "И ВСИЧКОТО МАРА ВТАСАЛА!!!!!!!!

Тия пак са се врекли във вярност.

Всичко ги устройва, само да са на хранилката. ДБ изобщо никога не са имали никаква икономическа или социална програма. Там е "както заповядате" от Козяк.

Ба, маани! То ,, Капиталът,, им е настолна книга.

" интереса клати феса " кой създаде и лансира ПП в политиката ? Но вече има нов проект , който да изчегърта ПП На ви три морета НАРОДЕ ГЪРЧАВ и БЕЗПАМЕТЕН , не разбрахте ли за КОГО БИЕ КАМБАНАТА ?

- Какви са тези "поправки" в Конституцията, с които се подменя вота на избирателите? Явно демокрацията грубо се изражда. Депутатите, влезли с партийна листа, би трябвало да напуснат парламента, щом не одобряват политиката на партията си. Като псевдо-независими как ще отстояват сами по себе си интересите на избирателите от районите си, без общата подкрупа? Или избирателите кучета ги яли - ние ще си ползваме облагите? - Защо се позволява гласуване с картите на отсъстващи депутати? Би трябвало да е незаконно.

Абе, какво стана с четиримата, дето не достигат?..

Тука са, въртят ,,каре,,.

Вече броят пачките ..................

Булките на Асан! А народа да го...... каза Асан. Бане Бойко е от народа както знаем, а Слави и Куку бенд, ще им свирят! Честита инфлация!

"След БСП и ДБ казаха "да" на Асен Василев" и добавиха: Ха сега булка, а догодина люлка. Наздраве.

Искам да попитам кой бяга от меда а ??? Тези са такива кърлежи всичките, че се чудя как има толкова прости хора да ги подкрепят ?

Кирчу и Кокорчо не са напазарували и софрата за Гнома , Мравояда , Курна и за тях де остане празна ко'прайме ???

Ако съставят правителство те ще го разтурят, получат ли парите от ЕД.

Че преди 30 години ако българите знаеха какво ги чака в наши дни щяха да са направили гражданска война. Сегашните "българи" сме една пасмина тревопасни безхарактерници, кой на хапчета, кой по рождение сбъркан, кой живеещ в облаците и въпреки , че всички карти паднаха седим и циклим като надрусани тинеджъри.

Пак ще го напиша, може пък да не го изтрият: вотът на недоверие беше заради неадекватната финансова политика. Този, когото предлагат сега за премиер, не е ли финансовият министър от изгоненото правителство!? И си го харесват!? Щото като премиер може да се окаже супер-дупер компетентен!? Ужассс

Един файтон хора. Казали били да. На следващи избори няма да ги има. Постигнатото от тях и подмяната е само разруха на граденото с години

Мишкииииииии

Съмнявам се да има човек с акъла си, който да е шокиран от подкрепата на БСП и дъбъ за ОЗВЕРЕЛИТЕ за власт Продължаваме Пропадането. Толкова са гнусни и курнела, и ристьо маджото, и пишман генерала, просто отврат и пълно дъно. Знаят тия помии, че я влезнат, я не в следващия парламент и дай сега да се окопаем на макс... Герб ще подкрепят всичко, каквото им наредят от Козяк, защото са пълни маши на САЩ и Бате ни Бойко големия опозиционер ще играе както му наредят без право на гък. За лъжеца киро и писхо асенката - там думи няма. Тези ще досъсипят каквото могат и ще си бият шута доста по-богати от преди няколко месеца. Само на Бог разчитаме да пази народа ни. Държавата е пред разпад.

Озверели са най-вече за парите от ЕС.

Ето как БСП ще се сдобие с Военно промишления комплекс, На тъмно, като си назначи БСП агенти, ТОЧНО там! Надяваме се БСП да не успеят с мандатът!

Остава и ГЕРБ да кажат ДА.

Не биха го направили

Атанасов гледа като караконджул на снимката :)

Той така си гледа по условие.

Е как няма да кажат ДА като това е последният парламент за мравояда базедовия поглед и добруджанското прасе.

А Тиквата вече отпадна от парламента :))

А ... забравих пиги и бабичката с фешън прическата.

Лиляна Павлова и Цецка Цачева ли?!

ДАЙТЕ НА ЖЕНЕРАЛ ГНОМ НАЙ-ГОЛЯМОТО МИНИСТЕРСТВО! Създайте ново Министерство на Министерсрвата, което да командва всички Министерства и сложете ГНОМА начело, щото ходи в Украйна без никакъв страх и успя да се върне невредим!!!

Не, не искаме и този българоубиец и българомразец. Вън с цялата си пасмина!

Българоубиец, а? Гербопитеците много обичате да викате "дръжте крадеца", ха ха! По време на Петков и Асенов ли изчезнаха почти един милион българи и средната продължителност на живота намаля, или по време на Тиквата ви, а, гербопитеци?!

Не риви :)

Май се обърка, Павелчо :))

При кирчо що не се върнаха хахах

Кирил Петков надмина и С.Стамболов най най великия белгарин от началото на руското рибство1879 .Тои сложи началото на новото българскоб възраждане и начало на нацинално освободителната колониялна воина срещу Русия.

Сложи началото на безполовите джендер оргии :)

Научи какво означава джендар не като тъпото учиндолсо курве да говориш глупости.

не се обаждай че Копейкин ще ти скъса филиза с тоя твой Стамболов от Канада :)))

Да не си забил "байряка" в дупарата на Хасенчо :)

Гербераст, нали?

Пробвай пак :)

Ха ха, не ти се получи! Герберастите отдалеч се познавате по злобата и простотията :))

Тоя прдерас кокорчо ако не го разкарат депутатите на зима хиперинфлация .

Имаш предвит русоробия зимата хипер пролета супер хипер инфлация.

Каква изненада :)

Ау, ГРОБ-ДПС май пак са на път да останат в опозиция :))

Ето гербопитеците вече се изредиха да изразят с минуси колко им е противно ДПС да няма управляващи функции :))

Не бързай да се радваш, парцалче на Прокопа

Ха ха, опрат ли гербопитеците до опорките, значи си знаят, че работата им е спукана :))

Ристю лодкаря - председател на партия ДБ-ВГЗ

Каква промяна бе пичове? Десни партии в коалиция с БСП, които пък от своя страна вече изглеждат като някакви джендъри..... После ни разправяте колко били тъпи и прости тези, които гласували за ГЕРБ.... WTF? Вие изобщо осъзнавате ли какви сте? Изумяваме как уж интелигентни и умни хора, едни кюлчета ги направиха на пълни смешници.

На гербопитеците много ви е мъчно как няма да управляват ДПС-Тиквата-Чалгаря, а?

Мило мишленце :)

Не мислиш ли, Павелчо? Впрочем не отговаряй, то не ти е силна страна!

С тази инфлация и високи цени, На всичко, ни е мъчно за Всичко нормално, което беше преди! Трябва да се отървем от ПП и БСП!