След апела на Белия дом "Парите за Украйна свършиха, няма време", Зеленски се обръща към Конгреса

Сенаторите ще изслушат и американските министри на отбраната, на външните работи и други висши служители в областта на националната сигурност

Обратно в новината

Коментари - След апела на Белия дом "Парите за Украйна свършиха, няма време", Зеленски се обръща към Конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русия загуби още една война! Кремълските нацисти са пълни неудачници! русия и иран треперят краят им е близо!

Великия руски народ побеждава и в тая воина ..Да влиза следващия да влиза !

ШЕГОБИЕЦ, хихихи!

Всички нормални българи подкрепят Украйна, останалите подкрепят псих опата Путин! Това се видя от последните избори! На тях се видя как българите отказаха да станат роби на кремълската олигархия! България никога няма да бъде руска Губерния! Българите никога няма да станат руски роби! България Украйна) избра за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор!

Както е казал Пабло Ескобар войната печали този, който има повече пари. Е ква стана тя. Пари нема - действай.

Залужни, според Кличко, е казал истината, която хората не искат да чуят. Самият кмет на Киев подкрепя Залужни, защото „не можете безкрайно да лъжете хората и партньорите си с еуфория“.

Видя се, че НАТО и САЩ са въздух под налягане. Оръжията им не струват, ламарини брате, няма железце. Мре укропотека в картонените им танкове. Щели да произвеждат оръжие, ама с какво, то се искат ресурси, ама от къде?

Бисмарк е казал:-Когато свършат войниците, започваш да ПЛАЩАШ със земите на страната !!!!! Хора за войската в Усрайна-НЯМА , пари-НЯМА !?!? Но територии -има !!!! И всички , които си точат зъбите за да захапят земя, Полша, Румъния Словакия ще останат с пръст в уста !!! Дядя Путин НИКОГА няма да даде и педя земя за която са умряли руснаци през ВСВ !!!!!! ЗАПОМНЕТЕ го !!!!!

Русофилите са толкова отчаяни от военните неуспехи на руския агресор по фронтовете в Украйна че единствената им надежда остана да се надяват Тръмп да спечели изборите за президент за да спре финансирането за Украйна! Иначе кремълските нацисти загиват! Той Путин затова направи своя агент Тръмп американски президент защото без Тръмп русия загива!

Вече пламна Украина, а FR едва смогва да осигурява необходимите долари. Сега и Източен САЩ - Ерец Израел, се появи на картите на Ротшилд, като ВТОРИ ФРОНТ. Обаче се задава и ТРЕТИ ФРОНТ - Таиван. Вижда се, че не могат САЩ да са шерифът на света, затова ще трябва да се месят в България. (За да има Съединени американски щати - Тексас ексит TEXASEXIT)

САЩ са ВЕЛИКА СТРАНА може да воюва и на ТРИ ФРОНТА! ЖАЛКА русия не може да воюва и на ЕДИН ФРОНТ. Добре че са Китай, Индия, Иран и С.Корея да финансират и въоръжават кремълските фашисти! Иначе досега Украйна да ги е смачкала! Слава на Несломимата Украинска армия която с голи ръце се бие сама срещу Русия, Китай, Индия, Иран, С. Корея!

Чети би мозъчко, чети!!! Пише , че пари НЯМА! И в склада няма, всичко е свършило Не можеш ли да четеш? Какво велика страна какви пет лева бръщолевиш? Както казва Пабло Ескобар - войната печели, този който има повече пари. Явно печатницата във Федералния резерв не може да насмогне. Моля ви чете внимателно и след това пишете по същество, а не някакви дитирамби във възхвала на големия брат. Преди се кланяхте на Изток, сега се кланяте и гъзите на Запад. Кланянето и гъзенето понякога носи лична облага, но това няма да стопли украинците.

Положението на руския агресор по фронтовете в Украйна е толкова отчайващо, че единствената надежда на русофилите която им остана е да се надяват САЩ да спре финансирането на Украйна. Не си правете илюзии вие антибългари подкрепящи фашиста Путин! САЩ няма да спрат военната помощ за Зеленски при никакви обстоятелства. Това е краят на русия! Путин бягай докато е време, купувай еднопосочен билет за Техеран и спасявай кожата поне временно докато бъдеш намерен от агентите на ЦРУ

Казаха че това обръщение към конгреса няма да се състои. Явно са наясно че хленченето непомага.

Ходещият мъртвец със зелената фанелка бе пуснат по дъската! :-)))

...не ставате, бе дебили, и за мохабет не ставате. И така сте си заслужили съдбата, че дори и Бог не се интересува от вас. И затова ще гинете в гюбрето, като овце без история. Който успял да се евакуира, успял. Който не, и останал да циври и да лиже, там си и остава.

нископлатените миячи на чинии станаха руски тролове, които за жълти копейки сеят лъжите на русия и майкопродавците фамилия копейкини, затова руската пропаганда удари моралноро дъно и вече никой не вярва на нескопосани руски лъжи! Колкото повече чета глупостите на антибългарите кремълоиди толкова повече намразвам славяноубиеца Путин и цялата му нацистка кремълска банда главорези!

Искам България да стане руска губерния и Путин да ме направи губернатор на Задунайская!

Само болни мозъци подкрепят кремълската фашистка шайка и гну сни ят убиец Путин!

Може да има толкова много болни мозъци. Нормално е обратното. Замислете се малко. Не е толкова трудно.

За тези, които са на бело, е невъзможно!

Терориста Путин надмина Бен Ладен!

Фашиста Путин надмина Хитлер! Скоро ще се срещнат в Ада!

Скоро фашиста Путин ще увисне на дървото като колегата си Мусолини, за радост на всички нормални хора по света! ХИХИХИ

Жал ми е за руснаците, ще страдат заради престъпленията на лудия кремълски фюрер Путин, който продаде русия на Китай!

Зеления боклук си продаде народа за шепа семки

Червеният кремълски бок лук си продаде народа за шепа семки на Китай!

Путин продаде русия на Китай! русия е китайска провинция! Путин враг на руския народ!

Най голяма полза от тази война има Китай. руснаците умират за китайските интереси! Путин подари русия на Китай! Путин най големият враг на русия!

Съветът ми лъм червивите соросогниди е да стягат куфарите и да мислят къде на запад ще се изнасят, защото Денят идва и на всички продажни плужеци ще им се потърси сметка. А днес даже и бълвоча на зеления психопат пред господарите му в Сената е бил отложен

САЩ ЕС НАТО правят това което трябва - помагат на света да се защити и отърве от руската фашистка чума и сатанизъм! Зеленски прави това което трябва - защитава Европа и Украинския народ от руските терористи които от девет години извършват ежедневно геноцид и военни престъпления срещу цивилни украински граждани - деца, жени, невинни хора! Европейските държави никога няма да бъдат руски губернии! Европейците никога няма да станат руски роби! Украйна (България) избра за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор! Вечна Слава на Зеленски нисък на ръст но Великан по дух, Светъл Лъч който разпръсна Мракът на кремълската империя на злото и нейния кървав фюрер Путин! Слава на Украинските Майки които раждат Герои! Слава на САЩ ЕС НАТО и Украинските антифашисти които прочистват Планетата от руския нацизъм и колониализъм! Благословена си Ти Земя на Украйна с такъв президент като Зеленски!

Глупости

Глупостите са в Кремъл затова русия умира! Дай боже по скоро, за да си отдъхне света от руския нацизъм и колониализъм!

Целият цивилизован свят е наясно, че за да няма повече войни в Европа тази мракобесна фашистка държава русия трябва да се уни щожи. Затова помоща за Украйна ще се увеличава до пълния разгром на кремълската нацистка хунта! Слава на смелите Украинци защитаващи себе си и Европа от руския тероризъм и нацизъм! Слава на Украинските Майки които раждат Герои!

Смърт за украинските нацисти!

Смърт за укросвинете!

См ърт за русосвинете!

Смърт за руските нацисти!

Нищо вече не може да спаси русия. Всички виждат това. Кремълският клоун плаче за внимание, но е омръзнал на всички!

Галя ви е събрала егати ботовете... то тя ако можеше повече нямаше в онова посолство да работи

Слава на Украинската армия която сама с голи ръце води война срещу Русия, Китай, Иран, С.Корея Индия!

Време е русия и нейните съюзници китай, иран, с. корея, индия да се признаят за победени във войната срещу Украйна която започнаха през 2014 година! И да оставят Украйна на мира!

Поклон пред Зеленски заради смелостта му да каже на глас това което целият свят знае но си мълчи, а именно че на руснаците им е генетично заложено да са убийци и терористи!

Америка направи русия за смях пред цял свят!

хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата хапчетата ж

Доволен съм. И днес новините от фронтовете в Украйна са добри. Навсякъде руснаците губят сраженията и предпочитат да се предават на ВСУ на Украйна

Хвала на Зеленски, Бог да му помага да изчисти света от руската нацистка напаст!

Ще им отпуснат още ""помощ"", само ако има опасност за интересите на Бляк Рок, но мисля че вече всичко е уредено и Украйна е продаена за жълти стотинки за векове напред!

Чао русия Здравей ЕС Зеленски мини тука да разчистиш малко предатели от майкопродавците фамилия копейкини!

Няма русия - един по-добър свят за живеене!

Путин и цялата кремълска шайка нацистки престъпници - Дупе да ви е яко! Чака ви калашник!

Който се хване с руснаците рано или късно е прецакан. Кремълските нацисти си гледат интереса, жалко е, че има тъп аци които им се вързват!

Време е русофилите да се докажат на фронта. А в опразнените им жилища ще настаним руснаци!

Добре че не трият коментарите на майкопродавците копейки, за да могат хората да видят колко прости са привържениците на кремълският фашист Путин!

С какво капиталистическа Русия е по добра от капиталистически САЩ? Русия се управлява от капиталистическа олигархия! С какво руската олигархия е по добра от другите капиталистически олигархии?! Все едно някой да каже че руските вълци са по хуманни от френските вълци! Всички вълци независимо дали са германски или руски вълци са еднакво кръвожадни! Всичйки олигархии имат едни и същи цели - власт и богатство! Руската капиталистическа олигархия също! За какво воюва империалистическа Русия?! За купата на съветската армия ли?! Русия не е оная "Матушка" за която бъл ну ват русофилите!

Седнали тук някви овце да спорят кой вълк е най-велик!

Последен валс за зеления дебил!

Последен валс за червения кремълски нацистки деб ил и цялата кремълска хунта!

русия още от създаването си и до сега продължава да е най агресивната държава! русия винаги си е намирала причина да напада съседите си за да завладее земите им да ограби богатствата им и да пороби народите им така както прави сега с Украйна! Всичките приказки че русия защитавала рускоговорящите в Източна Украйна са БЛЪФ! Щото той и Хитлер нападна Полша за да "защити" немското малцинство!

руските колонизатори живеят на чужда земя, експлоатират чужди богатства, това не ме учудва все пак русия винаги е била управлявана от престъпници и мошенници!

русия винаги е била управлявана от псих ично болни!

Време е да изчегъркаме руския колониализъм от България!

До сега се чудех на Зеления , не вижда ли, не чува ли , не усеща ли , не си ли дава сметка срещу кого се изправя ? Но като гледам и чета коментарите тука , явно надрусаните ,и нямащите връзка с реалноста , са доста и в България ! Жална ни майка ако някой такъв във власта реши да се доказва по такъв начин пред господарите си !

че само двама-трима майкопродавци пишат тук всички глупости против България и Русия.

от оценките, че е така.

че само двама-трима русофили майкопродавци пишат тук всички глупости против България и Украйна.

Заблуждаваш се! Тук повечето гласуват за русия защото са пенсионери които имат свободно време за губене да пишат за някоя жълта копейка руски лъжи по цял ден! Истината е че всички нормални хора подкрепят Украйна, а останалите подкрепят пси хоп ата Путин! Младостта е за Украйна! Старческата изм ет подкрепя руския фашизъм защото мозъците им са тровени с токсична руска пропаганда цели 45 години! Подкрепящите руския нацизъм са малцинство както се видя от последните избори!

Ами американците са си виновни. Трябваше да ограмотят клоунът зелен да търси мир и да го сключи. Като му гарантират, че няма да признаят руското заграбване на територии. Вместо това, те се заеха да финансират изтребването на руснаци и украинци. Няма нищо достойно и демократично в тази позиция на САЩ. Сатрапи, само че лицемерни. Поначало с военни средства не може да бъде спряна Русия. Само с дипломатически. И в това няма нищо позорно, както внушават - ще изчезне Украйна. Абсолютна лъжа, ще изчезне, ако продължават войната. Президентът им е за кастриране. В 69 с руския му анагол и на пангара.

Нищо не са виновни американците. Това е просто бизнес за тях. Стотици милиарди долара бяха изсипани в американската военна индустрия. Имаше статия скоро във Вашингтон Джърнъл, че до 90% от "помощта за Украйна" остава в САЩ. Производителите на оръжие доволни, търговците на оръжие доволни, военните доволни, че си разтикаха старата техника и сега ще искат нова, политиците и те доволни, че си взеха парите за лобизъм. Малките потърпевши са обикновните американци, че всичко това се направи с пари от техните данъци или с новонапечатани пари, които ще вдигнат тяхната инфлация. А големите потърпевши са украинците и руснаците, които загинаха ненужно заради далаверата на някой друг.

Путин има най голяма заслуга за това! Путин работи за американските интереси. Путин нападна Украйна за да може американската военна промишленност да спечели милиарди долари от продажба на оръжие! Путин помогна на САЩ да изместят русия от Европейските пазари за енергийни суровини! Путин даде основание на НАТО да оправдае съществуването си и разширяването си! Путин има заслуги и към Китай! Путин подари русия на Китай! Сега русия е китайска провинция! Путин най големия враг на русия!

САЩ отстояват свободата и справедливостта по света. Трябва да се държим за НАТО. БРИКС е пробито корито. От изток дебне злото Китай. Русия паразитира в упадък. САЩ ще смачка всички нацистки отпадъци по света както го е правил винаги и ще ни освободи от кремълската нацистка хунта!

Достойна реч на активист/евроатлантик! (или бивш партиен секретар) Бъкана с опорки и клишета! Само пропусна „Слава кокаине!“ и да се хванеш за палците на краката.

Свърши белото на зеления плужек!

злото русия и иран треперят. Краят им е близо!

Путин и съплеменниците му право в Катрана!

САЩ ще смачка всички нацистки отпадъци на света, както го е правил винаги. И ще ни спаси от смахнатия фюрер Путин и ще изрине цялата кремълска нацистка сатанинска шайка!

много болен, бре! Те освен да свалят правителства, да бомбардират болници, сватби и малки държавици - за нищо не стават.

много бол ен бре! Руснаците освен да свалят правителства, да бомбандират болници, сватби и малки държавици - за нищо не стават. русия стои в дъното на всеки военен конфликт. Милиони са жертвите на руския фашизъм по света! САЩ само завършват войните запалени от русия!

трябва да се чете, трябва да се знае историята и тогава да се правят заключения. Крим е завладян от императрица Екатерина Втора. По това време не е имало украйна. Донбас винаги е бил руски, там живеят 10.5 милиона риснаци и 1.5 милиона белоруси. Това е 28% от населението на окрайна. Така че Путин защити руснаците. В момента Латвия прилага геноцид срфещу 400 хил. руснаци - забранява им да говорят руски, не им издава лично документи, не ги вземат на работа. Така че скоро ще видим Латвия като бивша държава на картата.

Всички злини, войни, грабежи и гадости на нашата Планета идват от сатанинското племе наречено "руснаци"