Слави Трифонов: Най-големият страх на депутатите са референдумите

Лидерът на ИТН коментира дебата в НС за инициирания от "Възраждане" референдум за запазване на български лев, като подчертава, че той е за това да има евро и ще направя всичко възможно аргументирано да защити тази теза

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Най-големият страх на депутатите са референдумите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоу! Платено от данъкоплатеца, разбира се. За всеки грамотен беше ясно, че този референдум е абсолютно безсмислен и КС ще го обяви за противоконст. , защото ние вече сме подписали Договора за ЕС. Ама нали две партии са за това в парламента - да вдигат шум и в крайна сметка да губят ценно време , нужно за далеч по-смислени и належащи неща. Вместо да слуша глупостите на Тошко и Копейкин.

Абе докога ще ни занимавате с този аватар и 4-те му процента.....?????????

И какво като е прост народа? По-добре ли е прости хора в парламента да ни управляват и да забиват в батака държавата ни?

е пряка демокрация, но при опростачен народ и голям процент функционално неграмотни, по- добре е представилата демокрация. А и има много технократски теми, които не са лъжица за всяка уста, особено за чалгари.

нито сте умни, нито сте красиви, а много лъжете и сте големи прoстaци. Приемането на еврото е поредната далавера за вас. Ама когато съсипете окончателно България, ще избягате в чужбина. Той, мравояда вече си е купил два апартамента в хубава държава. Докато гледате на обикновените хора като на плебеи, не трябва да ви се дава власт. П.С. научете си феновете да пишат по-грамотно, ако могат.

Куха лейка си ти и си бързо разпознаваем, щом в лексиката си ползваш "харвардците". Навсякъде в нормалния свят ще те гледат.... подозрително.

При толкова прост народ и аз се страхувам от референдуми.

Този агент на ЦРУ определено печели точки за следващите избори... О да агент е заради това му отделят толкова време по медиите на посолството...

Саксията без цвете,пак се изака.

Защо публикувате пръдните на посрания палгар?

И мен ме е страх. Като знам какъв е капацитетът на повечето българи... по-добре парламентът да взима решенията. От друга страна всички в парламента са представители на всички, които са гласували. Значи са представители и на техния глас - ко се оплаква тоя? Имаше 2 възможности да направи нещо за хората, и двете ги осра! Типичен представител на повечето българи - силен-вилен в селската кръчма, като излезе от нея, като го ошамари жената с парцала, става по-нисък и от тревата.

И ти какво направи като имаше цялата власт, бе боклук?!?

когато импотентния политик или партия е в опозиция може всичко и го вади голям, когато реално вземе властта импотентността лъсва Тошки африкански и компания е типичен пример

чалгаря го казва от собствен опит - като спечели изборите и забрави за собствения си референдум .... даже не кой да е, ами тъкмо Сиромахов му го каза. Айде у лево, ще ти се невиди лекенцето.

Хем изрича тези забавни думи, хем същевременно твърди как е на страната на тези които ужким се страхуват от референдумите. Защото в случая по отношение на еврото е съгласен да се приеме.

Слави е ЗА референдумите. На тях се отговаря с ДА или НЕ. Слави иска ДА СЕ ЧУЕ ГЛАСЪТ му.

Ами както казва хем е За референдумите, хем за този специално е против реализирането му.

Г-н референдум нали щеше да прави 1 лев за глас субсидия, за мъжка дума говоря

Е даде ама вече има партия в НС и не е хуманно спрямо тях да не могат да се блажат като другите. хахах

Предлагам следващия референдум да е със следния въпрос: Подкрепяте ли предложението изяленията на учиндолеца с дайрето във всички медии да се цензурират? Щом диван патреота иска да слуша народа да питаме и такива въпроси

Най-много обичам да слушам мнения от идиоти

Приличаш ми на проф.Вучков,който заслужено гъбаркахте. Ти си същия- седиш на едно диванче,само говориш/никаква реална работа/,в повечето случаи това коего хората говорят и помежду си и....НЕЩО,АМА АБСОЛЮТНО НИЩО насреща.

има си лицето параноя от тикви и тва е

Друго ми направи впечатление г-н Трифонов. Вашата партия, заедно с тези на БСП, ДПС и Възраждане са абслютно единодушни по въпроса за референдума. Гласуване по нареждане, май а. Това единодушие не е привично за демократичните партии.

Тоя измамник…. Направи референдум за мажоритарен вот…. Влезе в парламента и гласува против него - и наглеца пак - Суверена това, Суврена онова

Аз гласувах за ИТН на последните избори Вече няма да го правя. Слави ,отговори си- защо само за няколко месеца загубихте толкова доверие от хората,които гласуват? Къде сгрешихте и го поправете.Хората ви вярваха..... Тошко Йорданов.....това ли е отговорния и можещ политик.Едва ли. Върни се няколко години назад- щяхте да усмивате и подиграватех хора ,като него. Дай на чоке власт...и знаеш.

Цялото им поведение показва пълната им непригодност за политика. Държат се като в шоу и ролята им , въпреки заявеното е напълно деструктивна. Може би и защото залагат на възможно най-нелицеприятните и като изказ лица от екипа - Т.Йорданов и Балабанов. Как да вземеш н сериозно "анализите "им като всички са наясно, че тези момчета нищо не разбират , ама много им се иска да са фактор.

Е то се редуват страх със срах

Наистина, доаква ми се, като го видя този. Използвам го снимката му като разхлабително при запек!

Я кажи ти г-н трифонов за партийнте субсидии , недей да ни вадиш и претопляш старите манджи.!

Чалгаджии и перасти НЯМА да ни упрвляват! Ти цунка ли зелената дришня по гъзеца? Тия с болни мозъци да си одат на село, айде Славчо къш! Боклук с увреден мозък !

Най-големия страх е да не гласуват такива като теб и късата пишка на реферндумите.

За разлика от теб, винаги гласувам и имам изразена гражданска позиция, която е базирана на образованието ми и знанията ми в правото. Твой проблем е, че си си сложил подписът върху нещо, което е чиста манипулация. Още един опит руските партии да ни извадят от цивилизацията, т.е. Европа!

Всичко не може да се решава с референдуми. Ние не сме държава, управлявана от шаман, а парламентарна република, в която е взето решение от самият Парламент, на базата на което има подписан международен договор за приемане на еврото. Именно, поради това, референдуми по казуси ,където страна е международен договор, не могат да се провеждат. Просто Коп-н е подмамил толкова много хора, че като сложат подписа си върху някаква хартийка, ще променят нещо.

Референдумите са инструмент на популистите. Средностатистическия избирател има IQ от 100. Не може да очаква да взема решения по комплексни въпроси. Славчо като е толкова смел, хайде да направим един референдум дали да се конфискуват всички средства, примерно на гражданите със собстеност над 1 милион, и да се раздадат на останалите. Да видим какъв ще е резултата.

Да де, ама дупедатите iq-то не личи да е по-голямо, а те вземат решения.

Този, като млад се изживяваше като голям демократ, одъртя и стана по-комунист и от най-мазните комунисти, на които се подиграваше.

"...Костадин Костадинов апелира към противниците: "Свикайте референдума и го спечелете. И ние нищо не можем да кажем, защото е глас народен, глас божи". Костадинов е ПИЧ - оставя ги БЕЗМЪЛВНИ.

тъпия чалгар се нада така да манипулира селяните като него

А Славчо защо не предизвика Референдум ЗА/ПРОТИВ ВЪОРЪЖАВАНЕ на Украйна?! ... По ВСИЧКИ ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ въпроси трябва да има ДОПИТВАНЕ до НАРОДА. ВЪТРЕШНАТА политика е ФУНКЦИЯ на ВЪНШНАТА.

наркоманчееееее, суверена не е дорасъл още за референдуми. не може неква необразована чалгаджийска сган с iq равно на стайната температура в прохладна лятна нощ, да решава некви важни въпроси. даже и демокрацията му е много, дето избира некви мангали русоляви да влизат в парламента. а я кажи, като имаше мнозинство, ти какво точно направи по какъвто и да е въпрос?

"Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов апелира към противниците: "Свикайте референдума и го спечелете. И ние нищо не можем да кажем, защото е глас народен, глас божи" Затова обичаме Костадинов - зачита народа си. Браво Коце, да си ни жив и здрав.

Затова се разбраха ПП и ГЕРБ , че след още едни избори няма да ги има в картинката

А най-големия страх на вносителите на референдумите е, да не вземе да се случи това което се пита в тах.

Дребната ти джендърска душица с тази на Коцето!

Статията е за Слави, но промития ти болен мозък зане само да повтаря, каквото му е казал копейката.

моят страх е, да не видя Слави без гримове

абе копеикин, на реубли ли мечтаеш да минем бе руска подлого, изчадие гадно

А най- големия ти страх е да носиш отговорност като депутат… Аман от безмозъчни популисти

Т'ва от диванчето ли пак, дълъг?

Славчо, занемей! Имаше шанс да направиш правителство на 2 пъти и те достраша. Нямаш право да говориш за страх, защото вие сте най големите пъзльовци.

Абе, простак, какво очакваш, ако започнеш за всичко да питаш този прост народ, чалгари и русофилистици?!?

колкото е по-тъп човек, толкова по -трудно е да му обясниш ,че не /винаги/ е прав