Коментари - И Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли | dnes.dir.bg
назад

И Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли

Председателят на парламента Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли от комисията по култура в парламента, а ако не иска- ПФ да го оттегли.

Обратно в новината

Коментари - И Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчето Слави Бинев има безумен коефициент на интелект ( ай кю ) !!! Страшно разбира от култура ! ВЪВЕЖДАМЕ ПОНЯТИЕТО : СПОРТЕН МОЗЪК !!!

"Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли". Сега е ред на Слави Бинев да призове Цецка Цачева да се оттегли!

ЦЕЦКЕ! КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА,ЧЕ БИВШИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРКИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕДСЕДАТЕЛКИ И НА НС И ДА ДАВАТ АКЪЛ КОЙ СТАВА И КОЙ НЕ?!

Пеевски и Бинев не са осъдени, нямат висящи 4-5 дела като мен... и затова са напълно неприемливи.

Ма Тетке, ма тебе ли да сложат или КОГО? Като изключим Стефан Данаилов, нали сте все кОлтурни, та преливате! И още. Ако се разкара Слави Бинев, печели само Трупата, а ако се махнат Боко и компания, разните там реформатори, патриоти, еничари, "социалисти", националисти, азбукари, демократи, цял народ ще си отдъхне и ще хвърля капа до небето!

Се е "изрязал" по въпроса, значи изборът е изключително удачен и боковите мекерета (четвъртокластният самодеец-артист Х. Мутафчиев), няма да успеят да бутнат така ненавижданият от него Сл. Бинев.

Г-жо Цачева, Чакаме обръщението ви към Цветанов, Лукарски и другата сволачЬ. Суверенът/ както би казал многоУважавания от мен гусин Местан/ ви вЕрва. Убедена съм, че вече всички вкупом ще подкрепите още следващите избори да са със задължително гласуване. В противен случай на следващите избори ще отидат само роднините ви и ще бъдат мощно "аплодирани" от целия български народ. Артистите протестират срещу конкуренцията си в НС.

jingiby

А аз призовавам и комунистическата партийната секретарка г-жа Цачева да се оттегли.

Най-вероятно Бинев пречи на мисис ГЕРБ да вечеря по своя скромен начин.

Цецке плевенска душо... То да беше само Бинев... А ти виж в родния ти Плевен какво става ! И защо не подкрепяш реставрацията на Лавров парк по Норвежките дарения, където в боевете по време на руско-турската освободителна за България война са се били и норвежци...?!? С какво ти е виновен кмета на Долни Дъбник ?????????? Че не е от ГЕРБ ли...

Не обиждай Плевен! Тетка Цецка родом е от с. Драгана, Ловешка област. В Плевен такива като нея не се раждат.

Укорили кмета,че много пие, той казал-на пияно село, пиян клет.В държавата ни нещата са същите.Да не е само Бинев....фрашкано е с типигьози!

Как бе, нали бил предложен за поста от вашия Бог Бойко Борисов! ;) А онези които искаха да изхвърлите от ПФ (като онзи с турското име при военните), не сте съгласни да напуснат? Бинев може и да не става за такава позиция, но да назначат някакъв (например турчин), за зам. министър на военните, е къде къде по-притеснително. Не е ясно за коя държава ще работи и такива не се слагат на места, от които зависи сигурността на държавата.

Цецке, много си красива. Грешката, която допуснах е благодарение на това, че ''се захласнах" по твоя образ.

Слави Бинев ...ама пък толкова да ми напомня на някои от героите на Мамалев....карикатура на квадрат. Не мога да разбера как може в България такива пародийни персонажи да успяват да играят както политическа така и икономическа роля за страната ни. Аз разбирам че българина обича театъра и киното ама чак пък толкова да се вживяваме .... :))

Допуснал съм неволна грешка - истинска, а не изтинска, за което се извинявам.

Де да беше само тази грешка!

Тези патриоти са антипатриоти. Прогониха с камъни културния Велизар Енчев и курдисаха за шеф на културата Слави Бинев. За Симеонов и Каракачанов очевидно културата е халтура.

Енчев е ченге от бившата комунистическа ДС бе приятелю... каква култура у едит прост комунист...?!?

"Културните", които негодуват срещу Бинев, да се обърнат назат и да преосмислят това, което произвеждат. А то е едно нищо. Това, което показват в театрите, особено във новопроизведените филми е една типична порнография. Мечтая един ден тези, същите блюстители на изтинска култура да направят филм, например като "Неспокоен дом" с великия актьор Иван Кондов. Уважаеми културници, пардон културисти, гледайте този филм поне сто пъти дано ви осени някаква разумна мисъл. Това го казвам като бивш ваш поддръжник. И нещо друго - не търсете чалгата, защото тя е сред вас

Абе, ти пич, нарочно ли го правиш или българската граматика ти е чужда ??

ВСИЧКИ ДА СИ ХОДЯТ: ДА ОСТАНАТ САМО:МУТРАТА ОТ БАНКЯ, ВОВУЗЕЛИТЕ НА СОРОС,Ц. ЦАЧЕВА И ДИР. БГ!

Цачева,и твоят избор трябва да бъде преосмислен,защюто по- голямата част от хората не могат да те гледат,камо ли да те понасят!

цачева, ако не оттеглиш антибългарското си искане срещу Бинев ще организираме искане ти да бъдеш сменена като председател на НС!! Защо за турците мълчиш, а си срещу българин--заедно с комунистите??? РЕЗИЛ си!

Хайде сега госпоице както призова Бинев да се оттегли, така призови и Исмаилов да го направи............или не ти е разрешено.

Разбира се, че не е подходящ, можеше да сложат М. Калайджиев или Митьо Пищова /ако бяха депутати/ - ха ха ха! Нали на всички ни е ясно, че просто не заслужаваме г-н Данаилов или г-н Морфов или г-н Теди Москов?!?!?!

Не станали депутати!

Продаде паметта на хиляди чесни Плевенски кумонисти. Славито е лице духовно, Архонто- таекокондо, а Цеца, устакярка и Партийна секлецарка! Медуши Мелиза

Както ГЕРБ не се съгласиха с оттеглянето на Бойко Борисов сега е неуместно Цацечва да иска отеглянето на Слави Бинев. Всъщност нейният шеф не е по- малка мутра от Слави Бинев. Защо червеният режисьор Морфов няма нищо против Бойко Борисов и си мълчи за Георги Първанов, който си прави устата да бие Бойко на президентски избори в нарушение на Конституцията?

ото, ото, ото - да те е.а у идиото!

АЗ НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА М/У ВАС Г-ЖО И БИНЕВ А ЗАЩО ЦВ.ЦВ. ЗАЕМА ТАКИВА ПОСТОВЕ НАЛИ ПРИСЪДАТА БЕШЕ ЧЕ НАМА ПРАВО ДА ЗАЕМА ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ????? ДА НЕ БИ ДА СЕ ИЗПЛАШИХТЕ ОТ "АКТЬОРИТЕ" ТО И ОНАЯ ГОДИНА ИМАШЕ ТАКИВА ПО ПЛОЩАДИТЕ НА ТЯХ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН МАЛКО МИ ПРИЛИЧАТ НАААА..СЕТЕТЕ СЕ.....

"Великите режисьори" , които окепазаниха Немили-недраги с песен на македонски диалект и сиртаки в гръцка механа в Румъния?? .Така прочетоха и разбраха Иван Вазов ?? Същите некадърници, подкокоросани от костовистките професори от СУ с изпаднали ченета, да вземат да легнат пред Мин.съвет и президентството, а не да се лигавят срещу кого ? Срещу себеподобният им Сл.Бинев. Ако Бинев е ресторантьорски чалгаджия, то по-горните са театрални чалгаджии.Никаква разлика ! КАКВАТО КУЛТУРАТА ТАКОВА И РЪКОВОДСТВОТО НА КУЛТУРАТА !

Добре, де! КОЙ сложи на този пост Слави Бинев, че Цецка Цачева ще го маха? На свой ред "Ранобудните" - за Слави Бинев- явно ББ им е курдисал пружините, но защо тогава протестират срещу Вежди Рашидов като е човек на ББ? И защп не протестират срещу Делян Пеевски?

Абе бабке ЦАЧЕВА, русолява защо не надигна глас срещу турчина,а си зяпнала подмазвачески срещу българина Бинев! Ние пък смятаме,че твоя избор за това място е НЕ СЪВСЕМ УДАЧЕН!!!

Председателят на парламента Цецка Цачева призова Слави Бинев да се оттегли от комисията по култура в парламента. А министърът на вътрешните работи иска 2 млрд лева за укрепване на язовирите и почистване на реките! (БНР и в. "Труд") Май се е задал нов заем. Дали трупата ще протестира срещу това?

А "Газпром" ни спира транзитните такси - вече "не сме транзитна страна".

Една от малкото истини , казвана някога от БГ политик бяха думите на Петър Младенов в отговор на журналистическо запитване как ще излезем от батака с външен дълг 10 000 000?!?!?!?! -сега сумата изглежда смешна. И тогава П.Младенов с усмивка каза : "България не е толкова бедна, преодолимо е." Бил е абсолютно прав. 25 години след тези думи поголовно крадене и все още има какво да се краде. Ако нямаше , нямаше да има кандидати за политици. Или някой вярва че зад мазната физиономия на Тиквата , или зализания Гоце има място за нещо друго , освен далавера и личен интерес? Тази тьотка на снимката дори не я коментирам-елементарна офис-пръдла.....

Мутри, самозабравили се лелки и цял рояк други неспособни на нищо освен пъчене по властта индивиди. Те и власт не умеят да упражняват, без нея и общи работници не могат да бъдат... Цецке, ми то твоята партия стана най-яркия символ на нобузданата арогантност на некомптентния и ти си един от най-видните й представители. Да намираш кусури на други подобни на тебе, не прикрива твоята собствена тотална и абсолютна непригодност. Да се махне Бинев, добре, ама не е зле и ти и ББ ти и май, май всички да се помахнете - всички, независимо на какви се правите - демократи, социалисти, либерали - никакви не сте.

ако разчитах на нашите култ-бичмета, немаше да четем американски пиеси на руски...беше трудно да се учи английски тогава.и книги немаше.. с годините гледах, тва де сам чел и туй на сцена....немаше покритие. стана и по-лошо и за корените на литературата ни. мерси, надявам се без наложница да няма и меч.

една култура ми остана в тази гадна държава и никав бюджет и бедна и с тъпи избиратели и Слави Бинев иска да ми я зима... горко ридая.... Защо??? Защо и Бойко и Местан, Станишев и Първан забравахте вашта вярна любов? Защо така?! И вий сте дърти. Само Цачева е млада и ни разбира младежките ни спомени. ний сма на секи километър и вече ша уважаваме ГЕРБ. Обещава бе. но днес, горко ридая. Щото АЗ съм културата, ни знаете ли? .....ни можи ли както преди?

по скъп бардак от колтурата нема! Таман са за теб. опитни, обучени..е малко дърти и се репят...да е по старому. пускай млади хора, стига стари парцали. от тех днес истинската ни култура е в чужбина. ни са давай. и чачева вече стана садия по културата. тя кат знае, ти що да не знаеш.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

Хей момче ти си навсякъде!

Направете го шеф на МВР или председател на нещо в съдебната система. Може и директор на Пирогов или Софийски университет "Св. Кл. Охридски". Дейба и наглите ви добичета!

Естествено че е правилен избора на Бинев. Правилен е и избора на феса за зам. министър, правилен е избора на Лукарски, Кунева, Боко, Роско и т.н. и т.н. - всички с изключителни заслуги за "благоденствието" на държавата! Ние сме овцете - те са вълците! Малко ни е, защото ги траем! С тези прости избиратели има само един изход - чужбина, няма значение къде, няма такава простотия никъде!

Можехте да го направите шеф на комисия по спорта или вероизповедания, а не да го слагате и после да го призовавате...

Добре ще кажа на Бойко Борисов да си подаде оставката , то идва март , кукоряка кат цъфне ще излезем не платените !

КЪДЕ Е БИСЕРОВ?

Sm3hurk0

Направете му погача и го помолете учтиво да пали джапанките ! Обърнете му нужното внимание - не го пренебрегвайте.

Докога мутри ще разиграват държавата ? КОЙ позволява това да продължава да се случва ? КОЙ ?

ТИ. Стой на топло и всичко ще е наред!

Ако стоим на студено всичко наред ли ще е?

грозотията да сди взцему увлака! той моге и да е як и просдт , но еглвон църковин!!!

Аз съм коронясана да решавам кой къде и какво.

Другарите от герб май са се объркали нещо . Започнаха да вярват на собствените си лъжи. Били преди комунисти ама сега вече не са. На всички е ясно че бивши курви и наркомани няма

Каква стана тая работа А? Преди заради назначаването на Пеевски, цяла година се правеха протести и циркове и накрая свалиха правителството на Орешарски. Сега обаче се правят всеки ден такива грешки нооооо не се протестира. Изводите са че организатори и плащачи на предишните протести са точно тези които сега уж ни управляват.

А какви ли са били изискванията към Съсела (БСП, сега ЕС) за да се съеши с (хар)Мониката-Йо и след като оправи БСП-то и БГ-то да открие собствен бизнес в ЕС-то, за Мазния (ДПС, агент Павел и неговият бенд) да издигат най-успелият в БГ-то младеж Пеевски за специалист по всичко и т.н. Да продължа ли, или сам ще спрете да .мислите.

Това беше реплика към "Обява ( нерегистриран ) 06.12.2014 23:32", съжалявам, че не се получи "от пръв удар"...