Сръбски фенове биха полицаи и туристи в Слънчев бряг

45 фенове на сръбския отбор "Цървена звезда" са задържани, след като вилняха в Слънчев бряг и пребиха двама полицаи и 8 граждани, съобщиха от прокуратурата

Обратно в новината

Коментари - Сръбски фенове биха полицаи и туристи в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бакшиша сто на сто си го е заслужавал - пуснал им е тарифата за пияни чужденци. На мен от аерогарата във Варна до Гранд Хотел Лондон ми взеха 35 лв. без да съм пиян чужденец/

Това ако беше станало в Италия, ония карабинери си ходят с автоматите. Съвсем друк край щеше да има този разказ. Тук нещо се излагаме. Полицията само с фишове и актове ли е въоръжена в момента. А, да и стоп патрони за новогодишната нощ. Нали е все празнично у нас...

Да бе Цяла нощ им трябваше преди време на карабинерита

Що не идат да бият сръбски полицай?Смешници сме от всякъде.Тия боклуци сега трябваше да са в Пирогов на командно дишане.

пак добре че са били пияни сърби.......ами ако бяха джихадисти-докато се задеистват полицайте,щяха да стигнат софия

Па да ги пуснат братята сърби,че да оправят набързо и мафията в Слънчев Бряг.

Чудя се колко ли е била тарифата на бакшиша и дали е бил включил апаратчето ... на бърз режим?

Само си ги представям-двама дебели полицаи,как ги бият пияните сърби!!Това не са ви българите-да ви толерират!И циганите ги бият,та сърбите ли не!?Вместо да ги нагънат като истинска полиция и спешно да викнат подкрепление-те стигнали до там-граждани да ги спасяват!СРАМ!!!

"Цървено" ли е все престъпници!

Ще изтрезнеят в ареста, като се сетят, че правилата се прилагат спрямо всички говеда и ако има няколко ефективно приети в "пандел палас" за лятото, много хубаво ще помнят глупостта си.

Всички футболни ултраси са измет по подрабиране. Навсякъде. А нашата полиция, както се вижда за пореденпът, не става за нищо. Познайте какво ще стане, когато пришълците от югоизток надигнат глава. Истинско чудо е, че досега нищо не е станало, защото в софия вече е пълно с зачохлени пингвини.

Язе за сръбите може да кажем само едно Сите сръбе на време! Айде сполай ви.

Нова сръбско-българска война!!!! Ама, Споко! Щом не сме я почнали ние, то ще свърши в Ниш, защото ще ни спрат Велики сили да на превземеме и Белград, както си му е реда. Но да внимават "Звездашите" у Разград. Много бият там....... На Слънчев бряг са цивилизовани, туристи бранят, икономика и.......

Малце кьотек за простите униформени тюфлеци е полезен. Бият тези шкембета от дуваро и цигани, и сърби и малки и големи, защото са тъпи, прости, подли и страхливи. Бива ги само да пушат, да пият кафета, да си драпат макарите и да протестират за повече пари и привилегии. Бой до посиране.

От цялата работа не разбрах полицията що не е застреляла някои. Пари за патрони ли няма?

Че кой не ги е бил?

abasador

порицаваме, американските полицаи дето стрелят и убиват кротко и мирно разхождащите се по улицата негри ... Ето сега е редно да похвалим нашите полицаи, че нищо лошо не се е случило на сръбските фенове. Лек ден.

какви стоп патрони какви 5 лева ... къде са ви КАЛАШНИЦИТЕ .... новината трябваше да бъде .... 48 разстреляни сръбски говеда

Е те тия сръбски говеда заслужават брутален и зверски бой до пълно размазване в някое районно , гадове мръсни. Познайте какво би станало с нашенци ако идат така да вилнеят в сръбско?

но няма кой.

Мога да ти кажа какво ще стане, ама сърбите все още имат полиция, армия и държава. А тука - цирк балкански. Един дядка на пресдпенсионна възраст разказа играта на отряд барети, двама полицаи не могат да озаптат десетина пияни хулигани. добре че сърбите не са ги опъняли докато онези са чакали подкрепление. А ако бяха джихадисти? Щяха да натръшкат цял Слънчев бряг и единственото което щеше да ги спре да стигнат до Бургас е че щяха да им свършат боеприпасите.

Сърбите са агресивни когато са много повече от противника им,но когато не са много повече или когато противника им се опъне ,те бягат много бързо.Виждал съм как нападат а после бягат като посрани.Но са много мръсни характери,пасмина долна!

Вчера вечерта се връщах с кола от Пирот. В кола с регистрационен номер от Нови сад имаше младежи. Този до шофьора се возеше доста буйно и тропаше по покрива с извадена навън ръка. По едно време в движение хвърли еднолитрова бутилка върху насрещно идващата колона. Да не би да са същите?! Никаква прошка! Бяха много агресивни! Какво означава да нападнат полицай?! Най-строги наказания за такива самозабравили се и тогава ще ни уважават повече.

Нови сад не са сърби. Това е войводина - демек маджари.

Какви са тези сръбски боклуци дошли в цивилизован Булгаристан?

Какво "добро име" имат сръбските боклуци та ми триете коментара,дирници такива?

Същите тия полухора навремето в Италия си взеха между 5 и 20 години затвор за подобни изпълнения. Да видим има ли съд в България или сме разграден двор. Минимум по 10 годинки и директно да заминават на тунела на Витиня да чукат чакъл!!!

Довечера пък Лудогорец ще бие Цървена Пизда и ще им го върнем тъпкано.

Довечера Лудогорец ще УНИЖАТ по най- грубият начин ЦЪРВЕНА ПИЗДА! В превод знаете какво е, нали..?

Дошлите шепа сръбски БОКЛУЦИ са пребили маса народ, заедно с местната полиция. Абре хора- да ви ШИБАМ полицаите! Бах тая полиция- на колела, посред нощ, при сигнал за сбиване. Що не ги пратихте на тротинетки? Що за майтап е това? Ако наша групичка вилнее по този начин в Сърбия- ще ги смачкат! ЩЕ ГИ СМАЧКАТ, ей.. Ние тук пращаме полицаи с велосипеди.. Баси ташака, баси полицейското ръководство. СРАМ! СРАМ! СРАМ!

е вярно ли с колела са ги пратили ,това е пълна подигравка няма ли един електо автомобил поне за спешни ситуации

Бе верно бе пич.. :-) Смях.. И ми е жал за полицайчетата- те не са криви, просто са действали по устав. Само дето, ако бях аз, щях да се изплюя на устава и да ги подкарам с пищова. Мамка им пияни, сръбски отрепки!

нашата полиция ни пази,кой къде ги фане,се ги бие,що го не закрият това мвр незнам,никаква файда от него

Да оставят нашите фенове да ги научат на добри обноски.

Същите лайна.

Сърби на върби!!!

Народе Български , затуй ли гина ти - На връх Великден теб сръбския свиняр да безчести- И много векове отплата ще помни Гърбът на сърбина коварен, вероломни!!!!

Пак писъци зад Вардар свиден! Та даалии ли са тия? Какъв е тоя бяс невиден? - Ей, българино, не бъди светия: Сърби я Сърбия, сърби я! Да мернаха се - оплениха! Съюзници сме божем ния, А и полицаите ни биха! - Ей, българино, не бъди светия: Сърби я Сърбия, сърби я! Многострадалните ни братя Таз сган доведе до просия! На Сливница не ни разбра тя! - Ей, българино, не бъди светия Сърби я Сърбия, сърби я! Събра се много на душата - И иде ден на олелия, И иде кървава разплата! - Ей, българино, не бъди светия: Сърби я Сърбия сърби я! Ти сам си отредил, о Боже, За тез свинари тая орисия: Гръб без чесало не може! - Ей, българино, не бъди светия: Сърби я Сърбия, сърби я!

Е нямат ли оръжие тези полицай, как така ще ги бият? Аз ако съм, празня пълнителя в сръбските свни, с гордост и най-вече - удоволствие.

Аз също!!! Ще избия колкото мога повече сръбски мърши!

Спокойно, полицайчетата ни обичат Цеца Величкович и Бобан Здравкович. Така де, сърболюбиви са, със сигурност ще се отнесат добре към задържаните. Може даже да се пробват да говорят с тях на сръбски, всеки според познанията си. Ще падне едно тупане и мазане по гърба: "Друже, друже..."

Сръбският народ е един от малкото, които првъзхождат по простотия българския.Решиха отново да напомнят за себе си и кой държи призовата позиция.

Не драги , на простотия и глупост няма кой да ни се опре , камо ли да ни превъзхожда !!!

Бугари - татари! Бугария - во Африка!

Шумадийски свинару, питай деда по шумадия ,- -Бежите брачо србе,ер нема лека от бугарског кютека! - Пази боже от циганско сранйе и бугарско тепанйе!!

питао ли си се некад да ли има српкинје који не знају и да теби воле, а и оваквих?!?

Тук си голямата работа, щото си скрит като мишка- зад монитора. Я излез навън и го извикай това същото- да те видя колко си мъжкар. Ама искам да съм наоколо, че да ти извадя гръкляна, мамка ти сръбски БОКЛУК! Добре сме ви МАЧКАЛИ преди години! И пак ще ви МАЧКАМЕ!

Ето това е ежедневието в мутрясалата постсоциалистическа България - разграден двор, превърнал се в територия на слободията.

Пет пари не давам за СКАПАНИЯТ сл.бряг ! Ние сме си го създали такъв какъвто е и ще си търпим и боя и простотията на чужданците , защото в тази държава нищо не е по-важно от КОРУПЦИЯТА и Лапчката на пари !!! Никой няма да дойде на ни оправя свинщината в държавата , а както се вижда ние не можем да си я оправим !!! Ще помоля само коментиращите : Стига сме се сравнявали , какво щяло да стане в Щатите и как щели да реагират американските полицаи - МОЛЯ ВИ СЕ !!!!!!!!! Дайте ми пример поне за едно нещо , което можем да се мерим с Щатите ..... ?!?! Състоянието в което се намира държавата , ни дава право единственно да се мерим с африканси диктатури от 4 тият свят , но най-страшното е че ние сами не го осъзнаваме и тази простотия ще ни изяде главите ! Има си и поговорка за това '' Г.з глава затрива '' !!!! Весело лято на всички !!!!

Общи са ти приказките, гражданино! Нямаш никакви идеи, защото и ти си един от зомбираните. България, гражданино, се нуждае от социализъм, за да не потъне окончателно. И понеже на сегашния етап социалистическото общество, уви, е утопия, то крахът на страната ни е неизбежен.

Глупости. Истинския социализъм е в Бавария. Върви там поживей и виж какво е соц. Това дето беше по Живково време е скръб и беднотия. Да си изправяш старите гвоздей за да ги ползваш отново. Не ми говори за руската простотия наречена соц. Социализъм се прави с пари с много пари, както и здравеопазване. А пари най-добре се правят с капитализъм а не с популизъм. Някой ден дано измислят по добре система, но дотогава залагам на капитализма твърдо.

Нямах ни най-малко намерение да ти дискутирам глупостите , но не мога да се здържа да не те попитам : От какво по-точно си недоволен - от 9.IX. 44г. до сега те управляват само '' социалисти '' ?! Колко по - социалистическо искаш да е това общество ?! Ти самият не си наясно какво точно искаш , но аз ще ти кажа : Така си научен драги , на държавната хранилка , да не носиш никаква отговорност и всичко да ти е уредено ,но това време СВЪРШИ и затова ти е болно за стария ''социализъм ''!!! Докато не се пречупи мисленето и тази държава не я поемат да я управляват млади хора с ново мислене пътят е само надолу !!!!!

Какво ти съдебно производство-пребийте сръбските гадове и толкова!!! Ама добре ги потрошете от бой, да са полуживи, а ако умрат-то си е за тяхна сметка!!!

Те сами ще си умрат. Понеже се правят на големи мъжкари там се раждат все повече момчета а операцията за смяна на пола...

Мани мани, опазил Господ!

Всички футболни хулигани са диваци. Няма значение сръбски, български, хъвартски или английски. Всички са прости аутсайдери, намерили във футболното хулиганство нещо, чрез което да се чувстват значими. Това притъпява собственото им осъзнаване, че са озъбени аутсайдери без никакво значение, с безсмислено съществуване.

да бяха застреляли няколко, останалите да им начупят ръцете и няколко ребра на всеки и да ги оставят на солниците да се прибират пеша, и голи, и боси до сърбия, и пак да дойдат ако искат!

,,Слънчев бряг" се превърна в железобетонен бърдак с осрано море.

Докъде стигнахме--Слънчев бряг го обърнаха АБАНА СОКАК.

Тия звездашите не са ли сръбския еквивалент на ФеКа Лефски?!

Да,а на чорбата бяха гробарите от Партизан.Сега вече ,на Ловешкото цпк не мога ти кажа еквивалента...сигурно Митровица.

Иначе в БГ кочината е точно обратното - 45 полицаи пребиват 2-ма протестиращи и 8 случайно минаващи граждани. За радост на властта - незамисимо от коя боклучива партия е тя!!!

Нашите полицаи са като циганите и бездомните кучета - съберат ли се в група, стават много опасни!

Когато куки ядат бой, някак не ми е жал!