Охранители са пребили младеж в дискотека в Слънчев бряг

Петима гардове пребиха зверски 22-годишен турист в дискотека "Вижън" в Слънчев бряг около 4 часа сутринта в неделя, съобщи "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Охранители са пребили младеж в дискотека в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с такъв министър на вътешните работи няма как да се оправят нещатра

На цацаров чак му повервах за секунда две ме убеди в искренноста си но пак се гласят за избори (хвърлят прах в очите на хората) та еуфорията ми премина сравнително мигновено и все пак НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИ те са за милионерите

Когато няма държава е така! Който е по-силен си налага волята... Действат законите на дивия запад/капитализъм...

Добро Утро Цацаров, добре ли спахте до сега ! Това се знае от много време но никой нищо не прави, защото им бяха удобни и си плащаха. Проблемите обаче започнаха и лайната изплуват. Една от многото причини тъпунгерите по черноморието наречени бизнесмени да не предлагат качествени услуги, а пък после защо българите не ходят. Всеки себеуважаващ се човек не би ходил на подобно място.

Истината е, че в целия курорт се продава фалшив алкохол, чийто ефект е непредсказуемо поведение. Затова навсякъде има повръщащи. Като прибавим и дрога и амфети картината става много тъжна. Улици и дискотеки, пълни с неадекватно реагиращи. На охраните също се раздава дрога, за да са нахъсани и със самочувствие. Това е известен факт за всички дискотеки в страната. Разследването на случая трябва да започне с проверка на алкохола в дискотеката. И не само там. Иначе още няколко такива случая ще срутят туризма завинаги в Сл. бряг от страна на бг туристите.

Ако има закон за бой и агресия на обществено място по бързата процедура 1 година поправителен труд в затвора, ако същото се прави за корупция, ако никъде не те назначават на работа със съдебно досие с над 2 обвинения, ако те лишават от помощи с над две обвинения и топлиш миндера по 1 година за всяко , МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ВСИЧКО. аНТИОБЩЕСТВЕНА ПРОЯВА И СИ АЛТ- ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ СЛИЗАТ ОТ КОЛИТЕ ДА СЕ БИЯТ, ДАЛИ ЩЕ ИЗПРЕВАРВАТ, СЪЗДАВАЙКИ ЗАД СЕБЕ СИ КАТАСТРОФИ......

ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА. ЧЕТОХ ЗА БОНЧО БОНЧЕВ, ПОЧТЕН БИЗНЕСМЕН ОТ БСП, СВЪРЗАН С ВИСОКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НИВА, АКЦИОНЕР ВЪВ ФИРМАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ. Затова ли няма арестувани от същата групировка. Корнелия Нинова да отговори за членовете си с които щяла да променя бъдещето на децата ни и ще създавала социална политика в дивия капитализъм, обвързан и обслужван от престъпници, наркопласьори и убийци. КАКАВО ЩЕ ОТГОВОРИ ЦАЦАРОВ? А ПРЕМИЕРЪТ??? А МИНИСТЪРА НА МВР????? Ние народ ли сме или дивечза обстрел????? Има една граница на търпимост, вече прекрачена от всички до тук 25 г., обещаващи за закони и ред. Благополучието не го коментирам, то е вече столетие напред изместено.

СМАЙВАЩО! ОТНОВО на Митьо очите човек, след като прибраните бяха само от стрелците и групата НАПАДНАТА ОТ МИТЬО ОЧИТЕ. ЕТО ГО РЕЗУЛТАТЪТ ОТ БЕЗСМЪРТИЕТО НА ГРУПИЛОВКАТА ПРЕД ЗАКОНА. Тежко на майката, на родителите и близките на това момче. Нека тежи на съвестта на законовите органи и полицейската гилдия по черноморието сраснала се и вплетена с далаверите на престъпните групировки! ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ, КОГАТО БОГ ЗАПОЧНЕ ДА ПРИБИРА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ БЕЗ МРЕМЕ! Едно време в Сл. бряг се назначаваше персонал от чистачка в тоалетна до шеф чрез отдел Личен състав, който получаваше съгласие след проучване от ДС. Сега там работните места са заети основно от престъпен контингент. Как може да ни съобщават това ???? Значи децата ни още след баловете отиват там при цялата престъпна гилдия, разхождаща се на свобода след десетки предявени съдебни обвинения? ТАЯ ДЪРЖАВА НЕ Е НАРЕД. ИСТИНСКИ СЪМ ОБЕЗПОКОЕН ЗА ПОКОЛЕНИЯТА СИ. ОБИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ, НО това вече, да живееш тук граничи със самоубийство. По-добре навън, унизени лузъри, отколкото тук мъртъвци. ПОТРЕСЕН СЪМ. СЛЕД ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ.

Сигурно пак някой следовател на Митьо Раговицата е виновен.

Не, следователи в България са сред най-невинните. Заедно с техните шефове, като Петьо Еврото например! (Ама само какви хубави прякори си имат и следователите в България, а! И колко добре и много ни казват и за изявените ни възлови професионалисти! Как да не им се радва и да не ги уважава човек, а и политиците, които тези обслужват и затова са ги инсталирали там... А като погледне човек и физиономиите, поведението приказките им им, и изведнъж охранителите и мутрите ни стават много красиви, приятни и приемливи...) Сетих се и за заместникът на главния прокурор Цацаров - Сарафов, дето бе попитал директно онази следователка мисля дали духала! И за мисля 5-те му имота, вкл. купени от стогодишната му майка за сериозни суми, вкл, и онзи в Испания, мисля! Или за онзи другият, хотелиера на Очите...който по съвместителство и го е оправял, тоест разследвал, тоест работил и като следовател в извънработно време от основната си хотелиерска дейност, както си му е реда! А и енда такава приятна физиономия има, издаваща една такава нежна душа и помисли, такава чувствителност и почтеност!!! Изобшо не прилича на мутра! Е как да не им се радваш да такива професионалисти!!! Как да не ги уважаваш! А някои се опитват да ги занимават с дребни махленски спорове за паркоместа, и пр.

От компетентни хора и източници, по телевизията и медиите разбрай, че в България има голяма безработица (отделно напусналите в чужбина над 2 милиона българи) и имало не знам колко си стотин хиляди младежи и българи в трудоспособна възраст, които НЕ РАБОТЕЛИ, и много от тях и не искали да работят. Също и че БИЗНЕСЪТ С МПЖЕ БИ НАЙ-МНОГО РАБОТНИ МЕСТА БИЛ ... ОХРАНИТЕЛНИЯТ!?!?!?! И се цитира някакво наистина впечатляващо число охранители и охранителни фирми!!! От друга страна най-високи отговорни фактори от МВР заявиха, че в България имало ... МИСЛЯ НАД 450 ОПГ, ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, И СЛЕД УСПЕШНА БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ТЕ СА СТАНАЛИ ТОЛКОВА ОТ ОКОЛО 200 ОТ ПРЕДИ ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ! Е, мисля, че всеки и сам може да си направи изводите, аз само представух официалната информация от най-отговорните и компетентни фактори в държавата!!! А, и само да добавя, че ... поне допреди година -две ПОЛИЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ БЕ ПО-МНОГОЧИСЛЕНА (И ТО С МНОГО) И ОТ ... АРМИЯТА Й! И че бчджетът на малка и най-бедна в ЕС България само на МВР е над 1,2 мисля милиарда, МИЛИАРДА!!!! ЛЕВА, КАТО САМО ЗА СРС-ТА СЕ ДАВАТ ПО НАД 100 МИЛИОНА ГОДИШНО!!! За ДАНС, МАНС, НСО и прочие да не говорим, Както и за прокуратурата, ВСС и останалите манекени, статисти и имитатори!!! ОТНОВО - БЕЗ КОМЕНТАР, оставям го на вас, само факти и цифри за размисъл, за онзи, коййто може и иска!!! На това му викам аз СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД!!! А за заплатите на учителите и липсата на лекари и медицински ерсонал няма изобщо да говорим....

Слънчев бряг си е направо борса, ама не зеленчукова а за наркотици и проститутки. Просто стратегията на курорта е такава, да привлича работническата класа на Европа а тя да инвестира щедро в наркотици, алкохол и нощни жрици. Поне дано тази за която са били момчето да си заслужава. Иначе, аз си мислех че боевете по дискотеките са минало, явно не е така.

Напипали са си тяхната ниша от европейския и световен туризъм в Слънчев Бряг, явно! И си работят честно и почтено усърдно хората, само от време на време не могат да се разберат за някое паркомясто в суматохата, иначе всичко си е О'К, няма лошо и никакви данни и факти за никакви престъпления и организирани престъпни групи и лидерите им, и това изобщо не е наша работа какво точно и защо става там! Това разбрах аз от премиера Борисов, прокуратурата, министъра и главния секретар на МВР и службите ни!

Екзотика и силни и екстремни преживявания, брат ми, явно най-основната част от предлагания тъуристически продук там на туристите!

откакто ганьо си има нова професия мафиот , в Родината няма и грам протест , последните протести бяха платени от мафията , която си търсеше "демократично" правата върху наивниците !

Последните протести бяха, защото на хората не им хареса идеята един от крупните родни "бизнесмени" да ръководи една от най-важните структури в държавата. Не им хареса идеята, ДАНС да стане бухалка! А надъмо служителю на другаря Юрий Исаков,

Още малко прости правила и съвсем общи положения! НЯМА УСТОЙЧИВА И СЕБЕУВАЖАВАЩА СЕ ДИКТАТУРА И ДИКТАТОР, БЕЗ ДА СЕ ГРИЖИ СЕРИОЗНО, ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗА МАСОВО И ПОСТОЯННО ВСЯВАНЕ НА ... СТРАХ У НАСЕЛЕНИЕТО!?!?!? Когато говорим за ПРИКРИТА диктартура, за ФАСАДНА демокрация и законност, ТАЗИ МНОГО ВАЖНА РОЛЯ НЕ МОЖЕ ВИНАГИ И ПЪЛНОЦЕННО ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ОТ ТОТАЛНО ОВЛАДЯНИТЕ ОТ МАФИЯТА И ДИКТАТУРАТА РЕПРЕСИВНИ ДЪРЖАВНИ ОРРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ (което изобщо не означава, че и те не се използват, разбира се, и не се употребяват или опотват непрекъснато в определени моменти и поводи, и в криисни ситуации)> В такъв случай И ПРИ ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ Е ОСОБЕНО, ИЗКЛЧИТЕЛНО ВАЖНА РОЛЯТА НА .... МАФИЯТА, НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ВКЛ НАЙ-ДОЛНАТА БРЪНКА НА ТЕЗИ - МУТРИТЕ, "ОХРАНИТЕЛИТЕ", ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕЦИДИВИСТИТЕ, ВКЛ. УЛИЧНИТЕ И БИТОВИТЕ, ВКЛ, И СРЕД МАЛЦИНСТВАТА (С ГЛАВАТАРИТЕ ИМ)!!! ДИКТАТУРА, ОТКРЫТА ИЛИ ПРИКРЫТА, КОМУНИСТИЧЕСКА ИЛИ ОЛИГАРХИЧНА, СЕ СЪЗДАВА И ПОДДЪРЖА С РЕПРЕСИИ, НАСИЛИЕ И ,,,, ОСОБЕНО И НАЙ-ВЕЧЕ СЪС СТРАХ ОТ ТАКИВА!?!?!? И ТОВА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА ОТЛИЧНО ГО ЗНАЯТ И НАЙ-ДОБРЕ СА ГО УСВОИЛИ! Впрочем колена от вас тук чуха и запомнила едни дуни на Борисов, казани ей така, между другото, по някакъ повод? А именно, 1е: "СТРАХЪТ (и в крайната му фаза - паниката - бел. моя) Е МНОГО СИЛНА ЕМОЦИЯ (оръжие - бел. моя), ПО-СИЛНА ДОРИ И ОТ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО!?!?! Спомнете си и онези лакардии на онзи корумпиран лалугер и мощеник Станишев и пасмината му преди време, как ореваха орталъка да се хвалят, че ... БИЛИ ПРЕМАХНАЛИ СТРАХА В БЪЛГАРИЯ (само да напомня, че точно този боклук наложи перача на Доган за шеф на ... НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛУЖБА В БЪЛГАРИЯ, НА ДАНС!?!?!?!) Или както народът казва - "Крушата си има опашка!!!"

Защо всяка пролет не направят съревнование по бой между групировките и който надвие поема туристическия сезон. Другите в затвора да не пречат. Сериозно, и ако това е МВР? За нищо не става.

Министерство на Вътрешните Разбойници

Целта на туризма е да накара, туристите, приятно да изхарчат, колкото се може, повече пари? Всичко останало е селско, ТЪПО перчене.

охранителите да се чете хранителите !

Общо взето, всеки който ходи в Слънчев бряг заслужава да го натупат та да му дойде акъла!

същото се отнася и за тези , които издържат държавнта мафия , с данъци , рушвети , "гласувания", пропаганда и затваряне на очите пред всекидневните и престъпления !

Господин Цацаров, проверявате ли редовно как действа закона за частната охранителна дейност ? Този закон май само събира прах по библиотеките на експертите, които трябва да упражняват необходимия контрол. Как може лица, които са осъждани да заемат такава длъжност. Това е пълна вагабонтия !!!

И кого и какво от кого и какво охраняват?!!!!- ПОБОЙНИЦИ на заплата.

Охраняват от всички, които не са с тях и/или от тях, ТОЕСТ ОТ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНИЦИ, вкл, неподготвени и неориентирани случайни туристи, наивници или любители на силни и екстремни усещания и спортове! И о ткоито могат да смъкнат нещо, предимно пари и друго имущество! И чат-пат от конкуренция, както стана при спора за паркомясто...

БГ ще се оправи само ако дойде диктатор на власт, Да въведе военно положение, да натоварят всички криминално проявени на камиони и в Сирия и Ирак да се бият с ИДИЛ, За останалите вечерен час в БГ в течение на 4/5г, за разпространение на наркотици разстрел на място, за кражба да се отсича ръка както при Крум и тн В противен случай всеки който има малко мозък в главата си да се спасява в други бели държави

бойко не ви ли харесва като диктатор !!??вижте неговия ухилен президент , вечно доволен "човек"!

Няма да ги товариме на камиони, разстрел на стадиона и да се излъчва наживо по националната телевизия, за да може всеки да си извади поука.

приготвяй планчето , аз съм твърдо" за "!

Това е глупаво предложение,хаби се мат'риала така.......има каменоломни,тухлени фабрики а и мини......тия юнаци каква работа могат да свършат за десетина години а да ги трепете каква е ползата а след тия години ако още мърдат ще са като котенца

Като се почне от най-горе, та до най-ниските нива в тази "държава" е пълно с мутри. Тук не се живее...

Аз съм малко руса и не разбрах... тези ли пазят властта или тя тях ,че г-н премиера така упорито твърди ,че проблема е ...битов.

Слънчев бряг "гъмжи от полиция", но едни мутри пребиват турист.

добре дошли в мутренската държава на Боко Чоко!

Вижте скъпи съфорумци -нагазихме в много дълбоки води. Знаят,всички знаят къде се пласира най-добре-в ДИСКОтеката.Хубаво за лицензите на охранителя добре и за платените "свободни "жени добре. За другото вече става страшно. Цацата и той трепери от "ония".

Тядържавата и държавността липсва навсякъде не само по курортите.Ама там нали е пак за наште хора вижте какъв ресурс е заделен.А какво да правят хората по селата и другите малки населени места.Хората по света живеят далече от града и могат да си позволят да пътуват за работа ,а наште крадливи политици направиха така ,че селата ни да заприличат на призрачни места,а малкото останали там да се страхуват да замръкнат.Няма път,няма лекар,няма полицай, няма транспорт,а преди избори само голи обещания.

Аз искам да отида на почивка в Слънчев бряг, а не на война.

Луд ли си ? Иди в Турция или Гърция.

ама аз искам да отида в Слънчев бряг на почивка, не на война.

Не съм съгласен, че това е нагла престъпност! Това е селска престъпност! Българите оскотяха и чувството им за самосъхранение изчезна! Живота не е най върховната ценност вече, той се измерва със застрахователната полица! И по тоталитарно време имаше побоища, но имаше и бързо правосъдие и Софийско жителство!

От думите на Цацаров излиза, че става дума за мафия, която от дълги години работи в страната. Без наказване на политици, не може да се пребори мафията. Съдии също.

В случая май не само охранителите са виновни. Май е много модерно част от забавлението да включва и бой. Пълни аборигени сме си и това е истината.

Айде сега на едни" махленски" свади ще се дадем.Я вижте колко сме си добре.пущайте ги няма място от такива кокошкари в затворите и те искат да се правят на голямата работа като работодателите си.Нормални хора не останаха в тази държавица.Циганите ни надминаха ,емигрираха и станаха хора.

Може да звучи и пресилено или нереалистично, дори неприлично, но когато бях в България, а и от медии и новини, като се движех по улиците или на обшествени места, от време на време виждах такива противни, враждебни и дори отвратителни мутри и опасни муцуни наистина - и като поведение, и като маниери, и като изъчване ако щете, да не говоря з аманиери и говор (или по0точно мучене и някакви звуци, наподобяващи говор, и мякане...), че многократно, дори и неволно съм се питал АБЕ КОЙ И КАК ГИ Е РАЖДАЛ, ОТГЛЕЖДАЛ И ВЪЗПИТАВАЛ, УЧИЛ И ПРИЕМАЛ НА РАБОТА ТЕЗИ ЧОВЕКОПОДОБНИ! КАак са се пръкнали и размножили толкова бързо и масово, като че от някакъв специален резерват за такива!!! Знам, че звучи крайно и дори може би нелепо, враждебно, но наистина се чудя какво и как точно стана така по тези географски ширини! Казвам го така, крайно, за да изразя мисълта си... Според мен това също има много общо и с жестоката демографска катастрофа и тежка всестранна криза в България, с милионите българи, напуснали държавата и стотиците хиляди безработни, изобщо с всичко, което стана и става в България! И с геноцида над българския народ! Подобна ОТРИЦАТЕЛЬНА СЕЛЕКЦИЯ НЕ МОЖЕ, НЯМА НАЧИН И КАК ДА СТАНЕ СЛУЧАЙНО И НЕПРЛАНОМЕРНО, УБЕДЕН СЪМ! ТУК НЯКОЙ И НЯКОИ СА ПОЛАГАЛИ МНОГО И ГОЛЕМИ ГРИЖИ, И ТО ДОСТА ВРЕМЕ, ГОДИНИ, И ТО СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!!! (Спомнете си например формалния лидер и поредно подставено лице на Главния разпределяч на порциите на държавата, на Главният Бакар на Републиката, когото Борисов и цялата политическа пасмина години наред хвалеше безмерно - Доган, лидерът на "партията", тоест ОПГ на ДС - ДПС - онзи, дето дори и не може да говори на български език!!) Къдв са тези ИНКУбБАТОРИ ЗА ТЕЗИ И ТАКИВА, БЕ? КОЙ СЕ ГРИЖИ ДА ГИ СЪЗДАВА И ПОДДЪРЖА, ЗА ДА УПОТРЕБЯВА ТЕЗИ ЧОВЕКОПОДОБНИ?

Не е крайно! Всеки ден се питам същото!

И аз. Толкова грозен народ не бях виждал в социализма. Навсякъде, на всяка улица, на всеки метър.

Според мен такива ги налагат като идоли и модел на поведение. Само погледнете премиера, когото мнозина харесват и няма какво да говорим повече. Държава, способна да си избере такъв лидер, какви други да произвежда, освен груби, прости, необразовани човекоподобни? Нали трябва Боко да е върха на развитието ни? Значи всички под него трябва да са по-примитивни.

И аз искам Доган да управлява вилаета.

ОСНОВНА ЗАДАЧА:скоростно изгонване на всички комунисти-хамелеони и техните многобройни отрочета от управлението и национализация на финанси и имущества,на ВСИЧКИ които са ни докарали до тоя хал ! Те са отговорните за НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ-РОДИНАТА,ЗА КОЯТО СА ДАЛИ ЖИВОТА СИ ХИЛЯДИ ПАТРИОТИ,НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ ДЛЪЖНИЦИ ! за всички паразити само RAID !!!

Я пояснете, мутрите и охранителите ли са комунистите? Трябва да ве вземат на работа в някоя телевизия.

мутрите , охранителите и т.н пълнят добре офшорките на комунистите -хамелеони , които им осигуряват спокойствие и дълъг живот чрез "националната"ни полиция и съд ! с какво се занимава "държавата"? гони корупцията , да им плаща повече .

А ти цацо си цивилна цаца в тая война.. Аман, мрете..

Според мен на Цацаров живота няма да му стигне, ако почне да възлага арести. А пък съдът да ги пуска. Че и животът му ще е застрашен. Всичко е в нови променени срокове и закони за бързо и безкомпромисно правораздаване. ТАМ- В НС е проблемът. Ако за всяко действие антиобществено си наказан ще стане като в Англия - като видиш полицай ще заекваш, а не като сега. На всеки метър има противообществено и застрашаващо шофиране. И какво, докога? Война водим със себе си и не можем да се победим. Всеки ден сме окървавени. Всичко това от незачитане на обществото.

Мутри, кредитори, застрахователи, далавераджии, банкери, охранители.........и малко останали трудещи се, това е България 2016г.

Цялото Черноморие е поделена територия,а може би и цялата ни държава е разделена и продължават да късат парчета от нея.Боже колко алчен народ е българина,не разбира ли,че ще отиде там където целият свят отива.НЕЩАСТНИЦИ!!!

Ако вляза в ДИСКОтека ще оглупея от музиката за 5 мин. Ако пък имам пари и съм тръгнал за свободна жена няма да чакам до 4 часа.Пуберите май нещо хич не могат да се ориентират.

...Той заключи: Държавата трябва да си дойде на мястото. Това е нагла престъпност... --- вървим по правилния евро път! у францята, която е маика на ес, един на 82 години е изнасилил една на 90 години!!!! новина на деня, а!!! вижте кво ни чака!!! ха ха ха ---

Не държава а кенеф. Всичко го знаят и държавните институции не си мръдват пръста. Ама бонуси и заплати има.

Нито сме чули , нито сме видели !

мафиотите-КОМУНИСТИ са алчни ,некадърни човекоподобни подли и перверзни мошеници ! Тяхната единствена цел е да си напълнят максимално джобовете с държавни пари и да унищожат Родината ни !Целта им оправдава всички средства ,те са толкова опасни колкото исл.държава(с които са в тесни връзки)!!! КОМУНИСТ Е МАФИОТ,ВАМПИР И КАНИБАЛ ПОД ПРИКРИТИЕ,НЕГОВАТА МЕЧТА Е ДЕМОКРАЦИЯ НАД ОВЦИТЕ,КОИТО ГО ИЗХРАНВАТ ДОБРОВОЛНО....

Всичко се знае ,но нищо не се предприема . Престъпниците в Бе-ГЕТОТО ХРАНЯТ ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ ,....ТОЧКА! Няма държавност ,няма и държава . ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА .

А защо държавата не си е на мястото бе тулуп ? Нали напълнихте Сл. бряг с ченгета - те какво правят - чешат се по топките ли ?? А мутрите като са осъждани по няколко пъти защо са на работа като охранители ?? За да убият някого ли ??? Идиотска държава! Идиоти управляващи!

Селяните прости, дошли са ни на гости...и така 26г.

Цацаров! Не ТИ, който си представител на Държавата, трябва да питаш: "къде е държавата", а НИЕ, хората, които страдаме от некадърното й управление!!...

Всичките тези години слушам и гледам така наречените бързи производства и как буквално за 1 работен ден циганин откраднал 2 кокошки е заключен за няколко години........когато и в такива случаи видя същото...може би бих започнал да изпитвам известно уважение към правосъдната система в БГ

Вижте колко са прости българските "бизнесмени". Вместо да кажат на кучетата си да не се намесват излишно в спорове, за да не ги набелязва ДАНС, ГДБОП и т.н. те си правят каквото искат. Това е, защото техните шефове не са завършили и средно образование и не могат да сметнат колко е 2 и 2

Че нали ако не пъплят като "оядени въшки на челото", конкуренцията ще ги помисли за льохмани и ще ги отнесе както "куцо пиле домат"...!!! :::))) Даааа....!!! Тежка е съдбата на "честните бизнесмени"...!!! :::)))