Швед ритна в главата камериерка в Слънчев бряг

Шведски турист нападна камериерка в “Слънчев бряг” и й нанесе удар с ритник в главата. 65-годишната жена е загубила съзнание и е получила наранявания по лицето.

Обратно в новината

Коментари - Швед ритна в главата камериерка в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този е терорист

тая докато му е чистила стаята го окрала, търсил я е, и я е наказал

.....и ти беше там и видя ?

пиянска история.

шут големият син на Кадафи със съпругата си беше начаса изпроводен до летището с черните печати в паспортите, завинаги вън. Нали е ясно кога ще станем Швейцария на Балканите.

Слънчев бряг е бардак, организиран от държавата.

Каквото ни е качеството на туризма, такива са ни и туристите.

Туристът е швед- хулиган.

После , що никой не бачкал на морето. Жената е на 65 години, от ПРЕКРАСНИЯТ ДЕМОКРАТИЗЪМ е принудена.

ЗАпадналите нали бяха много ИЗВИСЕНИ?! Дивашкото започва да излиза от тях, а в родините си козируват на Арабелските патки!!

Tова е опит за умишлено убийство. Каратистки удар с крак в областта на лицето е смъртоносен. Жената най-вероятно е в комоцио, това че все още е жива не означава че до 3 месеца няма да умре или по-късно като резултат от удара ще получи рак и пак ще умре. Роднините трябва да намерят здрав адвокат и да го съдят за милиони за нанесените щети.

Да го съдят? Колко да го съдят? Ама не е "политкоректно", това е част от "евро-атлантическите ценности.

Такива са туристите по Черноморието- дошли да се напият, да търсят жени. Пък българите им се кланят.

Тази кой знае каква гнусна комунистка е била, та човека не е издържал. Кой знае какви му е говорила. Я за путлер я за московското блато

Мърша!

Аве той тоя що те не хване тебе па да ти го лъзга от гЪзо в устата, от устата у гЪзо та да не забравиш кво си ял вчера. Евро атлантические ценности ще са спвзени и ти както винаги ще си доволен Нали си евроатлант ве палячо?!мбухахаха

Нали свобода на словото бе, всеки има право да си каже думата !

Що не те оноди тебе бяло магаре в плешивата тиква празна:)

Швед ритна слугата у главата! мухаха Айде бе нали щяхте да карате роби от Украина да бачкат, кво стана? Желяещи 00.

Да не се окаже от новите шведи от авганистански или сирийски произход

53 годишен!? Едва ли. Тези с шведско гражданство са от новото поколение.

slavrado

И всичко се случва в Сл. бряг! Това място е толкова долно, че не знам хората как имат нерви да го посещават!

Не мога да си представя, как разминавайки се по коридира с нея той я рита в главата!?! Или е свалил дървения си крак и с него я бухнал, или е страхотен каратист на 50 и кусур години.

Бързо съдебно производство за тоя шведски боклук. Да си рита шведските дрисли. И огромна парична глоба. И шведите са като англиската измет. И изобщо не трябва да бъдат допускани в нашите курорти.

Значи немците можаха да хванат и да осъдят нашия манго, дето беше ритнал жената в метрото, а нашите тук ще се церемонят с шведа и ще си го пуснат да си ходи. Защо? Защото в единия случай нападнатата е немкиня, в другия - българка?

Преди време шведките си бяха нарицателно по морето. Този швед явно е отмъщавал, че някой е онодил жена му преди години по нашето черноморие. Сега бие на някой гларус жената. Очаквам скоро поляк да спъне рецепционистка, а руснак да тепа управителя.

ТАзи жена не е тръгнала от добро да работи на 65 години. Жалко, че държавата нищо не прави в такива случки. Дано се спъне по стълбите в районното или се одари в касата на вратата случайно..

удари

алкохолът превръща много хора в абсолютни свине, особено някои като отидат на почивка се самозабравят.

Програма all inclusive в КК Слънчев бряг: Ден 1 - пиене на метилов алкохол до на/посиране; Ден 2 - балконинг, свободни изпълнения; Ден 3 - свободна разходка по главната улица с разглеждане на местни убийства за територия; Водещ - Митьо Очите; Ден 4 - търсене на място за паркиране след разходката; Ден 5 - все още се търси място за паркиране; Ден 6 - свободно консумиране на дрога в хотела (само БГ производство, без внос); Ден 7 - подритване в свободен стил на персонала на хотела; Ден 8 - напускане;

Моля от хотела да не ми слагат минуси, ще ги рейтна в booking-a.

Случката се разиграва един час след като този пристига в хотела.

На шведите алкохола не им понaся, както и на северните народи изобщо. Алкохола там е много скъп и се продава само в специални магазини - монопол на държавата! В България като му видят цените напълно оглупяват и са като развързани дори в клаоаката Слънчев бряг!

Северните народи, а особено по простите им граждани са пияндета от класа. Явно не си запознат по-добре с тяхното житие, защото алкохол имат в изобилие в собстените си страни.

Вярно е, че са пияндета, но само на ферибота за уикенда. Иначе в магазините, където има от пиле мляко алкохол бутилка уиски е 100 ??!! евро

TIREX

никога на булгаристанското черноморие! Никога!

Така е, хапваш гъби, тръгваш по коридора, разминаваш се със Дарт Вейдър (чистачката) и как да не го ритнеш в главата. Физически е възможно, гъбите дават крила.

Този шантав шведски гей вместо да опъне някоя млада камериерка,тръгнал да бие старица.

Така е. Но, както германци пропищяха за онази жена, която нашия мангла ритна в метрото, така и ние следва да вдигнем шум за този.

странно защо нашите бабички хвърлят от терасите по десетки хиляди евра , а западните ни туристи се ражождат с такива дребни суми в чантите ...

Ако съдът е прозорлив ще изгърби викинга с "премия" по шведски, така че да помни поне десет години какво е направил тази пролет в България.

Само не мога да разбера тоя швед да не е някой пенсиониран каратист - как ще я ритне в главата, като двамата се разминавали, т.е. жената била права, в цял ръст? Разбирам да се е навела да чисти нещо, да, ама иначе егати шпагата трябва да е направил викингът! После, аз за интелигентност не претендирам, ама никога не бих си носил 1000 евра и още куп пари в чантата по някоя курортна търговска улица. По хотелите има сейфове. Остава влахинката да се оплаче, че са й ги дигнали от плажната чанта. Лъжат като цигани, ееей!

Единственото, което е учудващо в тази информация е, че пияндура е бил швед, а не британец. Чакаме момента в който някой смел политик ще заповяда, булдозерите да сринат всичко на СЛънчев бряг, след което ще се обеззаразява 10 години с хлорна вар, и после ще се построят хубави и скъпи хотели отстоящи на поне 200 метра един от друг с много зеленина и паркове. Дотогава всичките отрепки и цървули на Европа ще идват да си избиват комплексите в Комплекса.

Как да го съборят като половината е руска собственост?

Сега от БХК ще обявят шведа за личност на годината.

Ами-и... Нашите европейски партньори тък така са свикнали...

Следа пресата и в други държави - някои от тях много по големи туристически дестинации от БГ. Един не прочетох такова нещо там. Да, евтино място сме и това привлича бедните и прости западняци които с 100-200 евро се надяват да прекарат 2 седмици в постояно наливане с евтин алкохол. Но, има и други места където туристите не са вета за мирисане. Дали наще не си заслужават шамарите?

ако изпратим една наша футболна агитка на едноседмична почивка в Бангладеш, какво според вас ще правят те там? ще къркат, ще повръщат и ще се бият....същото е в слънчака..тук такива идват...бедни отрепки на социални помощи

Когато направиш курорт ориентиран към групата на отрепките, е малко нелепо да се възмущаваш, че се пълни с ...отрепки! Продаваш едноседмични пакети за 250 паунда, предлагаш алкохол на цената на дъвка и после се възмущаваш, че не идват заможни, интелигентни и възпитани туристи:) И защо се напивали и драйфали и се насирали? Е какво да правят? Те идват точно за това:)

Ха-ха. Точно. Само утайки. Нормалните хора ходят по Гърция, Турция, Испания, Португалия, франция, Хърватска и Италия.

Много кал има на Слънчака.

На родното Черноморие нормални туристи рядко идват.

се пълни само с боклуци и алкохолици от запада. Каво друго да се очкава?

Боклуци и алкохолици - да. Но не подбираме само от запада - взимаме и от север и от североизток същите буйстващи пияндета. И южни щяхме да приютим ама не се лъжат да идват.

И аз да видя камериерката да ми рови из багажа ще я сритам.

И къде видя, че камериерката е ровила в багажа? Това се случва във фоайето един час след като този пристига в хотела.

Пращайте го да си почива в централният затвор.Там брадчедите ще му сменят бельото :)

Тая жена няма ли син или мъж, да откачи рижата глава на копелето( или пък..може и да не е рижа, а абаносово-черна, може и да е от новите кореняци-шведи от Африка). Та, няма ли кой да откачи чейнето на копелето?

шведите да питат преди да ходят. никога повече на нашето море

Алкохолът на никого не прощава!Особено на тия, дето са дошли на алкохолен туризъм и се наливат от сутрин до сутрин

Само на мен ли ми прави впечатление, че авторката Лили, ни лъже, че шведът е ритнал жената в главата? На 53 г няма как да го направи, не може да си вдигне крака толкова нависоко. Да не стане нещо като скандала с шефа на МВФ, е не като социално положение на участниците, но като случка?

Не се знае. Аз съм на 47 и вероятно ще мога да ритна в главата човек, висок около 1,70. Освен това такъв тип изяви са характерни за по-мургавите хора /може и шведи/, а те като цяло са сухи, жилави и добре натренирани.

Но в статията няма подробности, ето ти си допълнил със свои измислици. А на Лилето и плащат за да пише по-близо до фактите. Разминали се - ритнал я. Това е необичайно поведение, не си ли съгласен? Обикновен човек не може нито да се мотивира да го извърши, нито да го направи. Дори ти не си сигурен, че ще успееш. Та текстът си е лъжа, а какво е станало - може би по-долу с фекалиите човекът да е прав. И пак - не става при разминаване.

ако е била наведена да взима нещо от земята?

Здравейте аз знам истината защото съм от хотела.Леля Тони беше бита защото стана проблем със завивките.Предния ден шведът се оплака че по завивките му има лна от предишната смяна.Колежката трябваше да смени чаршафите но е постъпила непрофесионално и следващата смяна леля Тони когато влиза в стаята шведът я посреща бесен със маваши гери и крещи на шведски.

Всички ли по нашите хотели са така запознати с терминологията в бойните изкуства - само питам ?! Сигурен ли си , че е ''маваши гери '' , да не е ''уширо маваши '' ?! А защо леля Тони , не му обясни на шведа , че л..ната по чаршафите са от предният щвед , и като не са му сменени чаршафите , това ли е начинът да се оплаче ?! Утре в някой ресторант за една неизмита вилица трябва ли да стрелят по персонала ?!

Ами да. Хотелите освен да прибират парите имат и задължения като чисти завивки и вилици. Явно само бой оправя нещата. Ама по ефективен ще е по собствениците.

Черноморието е невероятен коптор. Мръсна вода, селяндури, западни отпадъци, чалга, кофти храна.... брутална мизерия. Ходете на почивка в нормалните страни. Доста по-скъпо е, но ЖИВЕЕМ ВЕДНЪЖ !

Ако ще и Министъра на Вътрешните работи да пази в Слънчев бряг пак няма да се справят с джепчийте и крадците ! Само когато почнете да ги гърмите ,, а не да ги арестувате , може да се реши проблема на 50% !

станала е ужасна грешка! тя го помислила за русский, и му казала, пожалуйста. пък тоя си помислил че тя е рускиня и го ругае!