Скръб в Перм: Опечалени поставиха цветя в памет на убитите в руския университет (снимки)

Президентът Владимир Путин определи инцидента, който отне живота на един мъж и пет жени на възраст между 18 и 66 години, като "голяма загуба" за цялата страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъжно и много разплакани очи.Куму е нужно това?Недоумявам?........................ Съболезнования на близките и приятелите, на убитите.........................

Вече 4 месеца умират в Русия по официални данни на Кремъл по 800 човека на ден, а това било трагедия....

Убиеца е някакъв абсолютен изрод. Вчера гледах видеото, как на паднал човек направо му тегли куршума от упор. Вървеше по коридорите и разстрелваше хора, все едно играе Counter Strike или Crysis ама с реални хора. Истината е, че прости хора лесно се зомбират интернет. Четат глупости писани от психопати и диванни експерти и се побъркват. Истерията с антиваксърството и антиваксърите са продукт точно на това. Малоумните им действия убиха обаче не няколко човека а хиляди и то само в България. Абе просто казано, интернет не е са прости хора!

И 800 минуса да набиете данните са тука и реални: стопкоронавирус.рф

Това като се има в предвид, че нагласяват статистиката - точно като д-р Стойчо в България.

Точно. Сигурно са по-малко, но Шаломов ги лъже да ги плаши ;-)

Жалко за загиналите, но в България няма никаква нужда да превръщате километрите в мили.

Никуму

Всеки ден в България умират по 300 човека бе глупак, но това е друго, не е за твоята тъпа кратна!!

Преди няколко месеца в другия университет убиеца пак беше с някакво маймуно-арабско име .

Пиша ти само, за да ти напомня, че нито си експерт, нито си много умен. Затова, по-скромно с мненията. Всеки решава сам за себе си ,какви отрови да вкарва в тялото си! Що се отнася до стрелбите, това е много над интелектуалното ти ниво, не иде от ''Каунтър Страйк'', идва от ''Дийп стейт'', (Дълбоката Държава), ... Целта на много политици, да наблъскват араби в християнски държави, за да създават постоянно страх у стадата с овце... Ковид е едно от био-оръжията, ползвани от крадливият технократски глобален елит. Лошото е, че ползват парите на данъкоплатците, за да субсидират пъклените си планове... и да си играят на богове. Но, палачинката винаги се обръща ... Историята познава много такива, самозабравили се, надценили се диктатори. Та и модата Бил Геноцидис и неговите лаборатории, ще мине, ... Ще дойде и неговият ред.

"...на около 1300 километра (800 мили)..." - осемстотин мили !?!? това уточнение в текста за кого е? Може би за милионите четящи този сайт и свикнали да използват скапаната англосаксонска система? или пак сте копирали от някоя световна западна агенция осведомяваща американския народ.