Скопие: Въздържайте се от квалификации за побоя над Кадриески преди изясняване на случая

С нападателя е извършена служебна беседа и е уведомен прокурор, съобщават от външно министерство на РСМ

Обратно в новината

Коментари - Скопие: Въздържайте се от квалификации за побоя над Кадриески преди изясняване на случая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки може да се гаври със робите от България.Изрязана исконна българска територия и взета от съседите им ,а българите си мълчат.Нещастните българи са Клани от турците 5/пет/ века,а сега се кланят и се обичат със турците.Освободени от турско робство,благодарение на Русия,а ближат задниците на САЩ. Всеки момент ще получат заповед от Господаря си - САЩ и ще се наложи да си пратят децата да се бият на страната на Усрайна,но какво от това?. Защо и имитацията Македония,да не си направи бъзик с такава държавица,като пребива всеки,който в Македония е със българско самосъзнание?Ега ти и държавата България !!!

Капут трябва да сме с Русия терориста ли се тъпак. Русия не е дошла да ни освободи просто ней ите интереси са съвпаднали с нашите по това време каун прост. Няма дружда идиоти има интереси

Скопие неможе да ни казва какво да правим. Те са измислена държава от коминтерна. Това са тъпи и опорити хора финансирани от русия нали си ги имаме и в България?

... включително и за българската общност" Има институционален напредък.

Половината с българи, другата половина албанци и има шепа сърби на власт още от времето на Тито които дискриминират и се опитват етнически да изчистат българите за да наложат сръбски контрол на тази част от Балканите. А чрез това и Русия да упражнява натиск на Балканите. Репресиите срещу българите са ключови за тях, иначе РСМ ще се разпадне на българска и албанска част както са били на времето. Защо нашето правителство не иска автономно самоуправление на българите в тези територии. И към правителството, този терор към българите няма да спре само с приказки.

дебели македонски глави не увират... най-бързо ше влязат в европа ако станат провинция на българия.... иначе крив макарон

Македонсисите за да влязат в ЕС трябва да признаят геноцида който е бил извъшрен през последните 70 години над българите и все още се провежда от наследниците на палачите

Не въздържание, а още повече гласовитост на всяко едно такова действие, защото не последното, а поредното и ще има още. На всички от ЕС трябва да се каже и най-вече на Макрон.

Само с декларации не става, трябват и шамари.

От шиптъри не искаме акъл за квалификации

От къде да сме сигурни, че не се спънал понеже е бил нафиркан до козирката, както често се случва на запоите му с Джамбазки?

Скопие не е в позиция да ни назидава и препоръчва как да реагираме. Вето! Връщане на ветото моментално!

За всички нападения срещу българи и България въобще в Бившата Югославска Република Македония отговорност носят политиците от ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС. Това са народоотстъпниците които предадоха България за личните си интереси.

Не "въздържайте се отквалификации", а "Моля, въздържайте се от квалификации", ясно ли е?

Сега парламентът да направи поне 200 комисии за приемането на БЮРМ в ЕС и всяка от тях да протака решението на БГ поне по 6 месеца последователно. И така около 2130г може и да се присъединят. :) Тъпаци!

Много е лесно. Спуска се една "директива" на границите македонски шофьори на камиони да бъдат спирани, бавени, глобявани, връщани на влизане в България.. За две седмици.. всички проблеми ще отпаднат.

служебна беседа" в заглавието ми звучи ужасно НЕграмотно!

Прошляци и майкопродавци управляват СМ.

Скопяните нямат място в ЕС. Слава и чест за македонските българи.

разбираме, че нещо ще се изяснява. Молко не ми се вярва да се "изясни" нещо - по-скоро ще се замете под килима - както всички подобни инциденти.

Русия слабо се бърка . Я САЩ ка се набъркаха в Косово. Там си е добре

Ако е казал истината и му се вярва,човекът е бит и обиждан на етническа(българин) основа.

Докато Сърбия и РоZZия се бъркат на балканите, така ще е.........

Давай да се бъркаме в Украйна. Резултата е добър

Аз призовавам скопците от град Скопие, от Скопската Република, да се въздържат да бият българи.

Духаст ве, духаст от тука