17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както Наричат,така и другите македонци в Съвместната исторически комисия,както и македонските управници са фанатични сръбски мекерета. Сигурен съм че ще се откажат от вече постигнатите договорености с България. Както вече са го правили.

Имам предвид Маричич.

Все пак. нашите историци дали имат стари документи? От които да се вижда каква е била историята. Ами ако наистина Самуил е бил македонски цар? А ние българите сме били част от македонската държава по времето на Самуил?

САМУИЛ СЕ Е ТИТУЛУВАЛ -ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ. ИМПЕРАТОР ВАСИЛИЙ Е БЪЛГАРОУБИЕЦ, НЕ МАКЕДОНОУБИЕЦ. МАКЕДОНЦИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ 1947, ПРЕДИ ТОВА СА СЕ ОПИТВАЛИ ДА ГИ ИЗКАРАТ ЮЖНИ СЪРБИ.

Пак претоплената баница, македонска ! Не ни е важно, хич ! Гледай напред, а не назад !

Освен това Сашо Македонски е истинският Мохамед,който завладява Тракия,бидейки един помак,защито майка му е жила Българка Келто-Тракийка,а жаща му Филип шибан евреин грък.Преди около 1200 години се заражда исляма.Ба базата на еврейските Тора и Назаретянството,тоест християнството. Назарет ще рече ХАЗАР-ЕТ.

Помолих да разкажеш още, но изтриха коментара.

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ цар (василевс) на античното царство Македония и хегемон на Коринтския съюз от 336 г. пр.н.е. до смъртта си в 323 г. пр.н.е. Роден е на 20 юли 356 г. пр. Хр. в Пела и умира на 10 или 11 юни 323 г. пр. Хр. в завладения от него Вавилон. Син е на цар Филип II Македонски и Олимпиада Македонска. МОХАМЕД Роден 26 април 570 г. Мека, Арабия Починал 8 юни 632 г. (62 г.) Медина, Арабия Погребан Медина, Саудитска Арабия РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ДВАМАТА ОТ 1000 ХИЛЯДА ГОДИНИ. ПРИ ТОВА ПРОРОКЪТ Е ЖИВЯЛ СЛЕД СМЪРТТА НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ. ЗАКЛЮЧЕНИЕ! ИМАШ СУПЕР РАЗВИНТЕНА ФАНТАЗИЯ!

Веско, много хора тук ти казаха, че имаш нужда от помощ, чоек

Нали се оказа , че са го говорили това 2019. То значи 2 години са минали ;)

РСМ е за България като Украйна за Русия. Няма собствена история - краде чужда, идентичността си гради на НЕ-българското и изпада в амок като им кажеш колко са сходни езиците ни. Всичко, което е подписала в края на краищата няма никакво намерение да спазва, а междувременно, непрекъснато говори за "реципрочност". Казва им се например - "Трябва да спрете разрушаването на българските паметници", а те отговарят "Да, разбира се, на реципрочна основа", като че ли някой е пипнал с пръст някой македонски паметник. И още един пралел - Западна Европа тихомълком подкрепя цялото това поведение на РСМ.

Безкрайно неадекватно сравнение, най-малкото защото територията Украйна се появява на историческата сцена като част от руската държава СЛЕД нейното създаване и се оформя като народ столетия по-късно. Докато Македония съществува като държава, област, народ, МНОГО МНОГО преди изобщо да се появят българите на белия свят. Езикът на македонците е говорен столетия преди българите да почнат да го заимстват като литературен език, и от там да влезе сред народа. Език който ВИ ДАДЕ ВИЗАНТИЯ ЧРЕЗ МАКЕДОНСКИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ. Истинският език на българите, на Крум и Симеон НЯМА НИЩО общо със съвременния български език, който е извратена форма на църковнославянския. Прабългарския език е ТЮРКСКИ и ваши роднини са турците. Накратко - мнението ти е пълна бозичка. Остава да се почукаш по главата и да разбереш защо ! Ако можеш :)

Хахахаха,пуснахме ги,да се пукнат от яд путкинските путки в територията...

Към допълнение на првдишният си коментар,жих искал да преповторя историческата истина,пазена дълго време от Родът ми Български,пе именно Александър Македонски е истинският Мохамед.Това,което се случва преди около около 1200 години(защото Исляма възниква към десети век,а не през пети век) е че един нищо и никакъв генерал от мохамеданската армия ,който дори не е съшествувал !!!! бива назнапвн за Оророк ба една компилация ит египетски религиозби вярвания,за да бе им липсва поредният фараон. Ето тива е бил обаче,в истинският смисъл на думата ,Александър Македонски,чието име би звучало по -добре като МъкиДающий Александрийски.ДОН е гръцко понятие,йоето бива вложено в гръцкото понятие МАКЕДОНИЯ,тъй-като майката на църният грък-евреин Александър е била ТРАКИЙКА И РОДОМ ОТ ЗЕМЯТА НА ДНЕШНА БЪЛГАРСКА МАК.ЕДОНИЯ Майка му е била по оринуда жена на Филип,а не по любов.

Какво си пушил та написа това веселото ?

АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ цар (василевс) на античното царство Македония и хегемон на Коринтския съюз от 336 г. пр.н.е. до смъртта си в 323 г. пр.н.е. Роден е на 20 юли 356 г. пр. Хр. в Пела и умира на 10 или 11 юни 323 г. пр. Хр. в завладения от него Вавилон. Син е на цар Филип II Македонски и Олимпиада Македонска. МОХАМЕД Роден 26 април 570 г. Мека, Арабия Починал 8 юни 632 г. (62 г.) Медина, Арабия Погребан Медина, Саудитска Арабия РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ДВАМАТА ОТ 1000 ХИЛЯДА ГОДИНИ. ПРИ ТОВА ПРОРОКЪТ Е ЖИВЯЛ СЛЕД СМЪРТТА НА АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ. ЗАКЛЮЧЕНИЕ! ИМАШ СУПЕР РАЗВИНТЕНА ФАНТАЗИЯ!

Няма Макединия! Македония е част от греко-еврейската и ако шете ислямската лъжа юдейски. Има Тракия! А най-точното название е ГАЛИЯ! БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГАЛИ! От годинин Ви повтарям,че Българите сме Келти.От години!!!Сега се говори за Самуил,който наистина е цар на българите,но при никакъв случай Български Цар и това е правилно.Няма Българска титла "цар"! Откакто тази титла и нейните носители се ширятбсред земите им ние сме им роби,защото царете са мелези,които никога ...абсолютно никога не са ималинсамо Българска Свята Кръв. Ще пророкувам ,след благоридният жест на Френската Република и в частност на господин Макрон,че САМУИЛ,ТОЕСТ ШАМЮЕЛ е бил евреин,под чието господство сме били.Повтарям,азнсъм понКръв законен потомък на Вокил...онази паст от Вокил,които отказаха да приемат лъжовната греко-египто-еврейска лъжа "християнство". Аз съм и последният от Родът ми,защото имам нещастието да попадна в клопката на еврейка,която роди вече бившият ми син Ирник.Тоест след мен няма никого.Българи,Ирландци,Французи,Шотландци,Уелсци ,Белгийци СМЕ ЕДИН И СЪЩ НАРОД.Няма разлика между келти,траки,скити,славяни(термин,който индикира ,че сме били роби на евреите).За кой ли път пиша това послание и за кой ли път коментарът ми ще бъде атакуван от негативни турско-еврейски кликвания или изтрит,НО ПРИ НИКОЙ СЛУЧАЙ НИКОЙ НЕ ЩЕ ПОТЪРСИ МОЯТ ПРОИЗХОД,МОЯТА НАСЛЕДСТВЕННОСТ. Вече имах няколко обаждания на 0033780377558 (моят личен номер) ,но макар и милите думи за това как трябвало да се пазя,не получих най-важното,а именно изискване на доказателства,че казвам истината.Да,Дир не са българи и е понятбо,че като еврейска манипулативна медия никога не биха били истински журналисти.От Дир никой нищо да не очаква. В Дир всеки ден се възхвалят холивудски еврейски циркадции,които дори за актьори не стават,но Дир не ще си помръдне и пръста,за да удостовери или не удостовери истинността на думите ми.Да,ние сме КЕЛТИ и Келтите са ТРАКИЙЦИ

Ку ку. Ку ку.

и тогава коментирайте Възраждане. Костадин Костадинов е с твърда позиция и не си променя мнението!

Държи си на тъпото мнение.

не те интересува. Я кажи кой от политиците те интересува, мръсно лекенце?

Костадинов в това интервю коментира сравнително адекватно предложението на историческата комисия и френското предложение. Плачевно е отношението на водещата - или е крайно неадекватна по темата, или поддържа общия курс на възхвала независимо от всичко.

За съжаление подобни позиции се заемат от маргинални партии, които по този начин маргинализират и самата национало-отговорна позиция.

Интересно как подминахте новината за цар Самуил? Но как ще напишете нещо, което ще пресуши водата в мелницата на патрЕотЕте

Всички медии в България в момента, независимо дали се смятат за русофилски, русофобски, проатлантическ или антизападни, провеждат една политика относно РСМ. В момента се отчита невероятна победа за българската наука и дипломация, но истината е, че отстъпваме много назад без да го признаваме. Според предложението за общо честване не се казва, че Цар Самуил е български цар, а 'е владетел на голяма средновековна държава, която по-голямата част от съвременната историческа наука смята за българско царство'. Тоест приемаме мнението на северномакедонската историческа 'наука' и правим решителна стъпка към тази така търсена от тях 'мултиперспективност'. Разбира се не трябва да забравяме, че повечето медии, включително и 'Канал 1' директно лъжат, че тези препоръки за Цар Самуил, за Кирил и Методий, за Климент и Наум, ще влязат в учебниците в РСМ. Нищо подобно, такова предложение за момента няма, а се предлагат промени в учебниците в РСМ и България, свързани с античния период. Разбира се, тук се разчита на това, че за повечето хора няма разлика между античен период и средните векове. Ще има малки промени свързани с текстове за тракийци, дардани, пейони и т.н.

Защото ВСИЧКИ НИ ЛЪЖАТ, без Костадинов!

Костадинов не е изключение, той добре знае, че Русия скоро няма да бъдат никакъв фактор в България и на Балканите и въпреки, че се опитва да обере русофилки гласове, все пак гласува за закупуване на нови 8 изтрибителя Ф16 от САЩ. Това обаче няма общо с темата. За момента не виждам нито една политическа партия, представена в Парламента през последните 20 години, която да не възхвалява постигнатия компромис с РСМ. Това е крайно анти-национално поведение, обслужващи чужди стратегически интереси.

виж интервюто му в НОВА тв от сутринта и после пиши. Аман от тролчета!

да кажеш че Възраждане възхваляват постигнатото с РСМ? Това е пълна глупост!

Но кой ни пита нас и все си мисля дали в тази комисия от българска страна са най-подходящите хора. Чудя се какво прави там един, който бил потомък на македонци и който веднъж в разговор по една от телевизиите се изтърва и каза, че "македонци има не само в сегашна Македония а и в Гърция и в България." И този човек е в тази смесена историческа комисия от българска страна казва се Наум сещайте се за фамилията му.

Днес в България има повече македонци отколкото в Северна Македония. Опитват се да пришият географски термин, като етническа принадлежност. Въпроса освен, че може да подпали Балканите има и икономическа основа. Гърция иска да запази за себе си термина 'Македония' и неслучайно северномакедонците наскоро откриха, че например имат проблем да представят вината си като 'македонски'. Става дума за марка, за име, което е световно познато, тъй като е познато от историята, а и от Библията, и би могло да се ползва много добре в продажбите на различни стоки и услуги. Ако РСМ вече са създали успешно нова нация, и тя няма общо с България, то най-добре ще е тя да се казва северномакедонска нация. Македонците в България са българи, македонците в Гърция днес са гърци, македонците в РСМ са северномакедонци.

Не може ли Русия да обърка нещо и когато заседава Собрание на Македонија и ако може всички македонски политици да са там да тресне една ракета и да го заравни заедно със всички заедно ! вместо в Украйна в РСМ ! Само една стига !

Можи как да ни можи, и без друго ми дойде в повече водката и не мога да умеря тоалетната чиния ама макетата ша ги уцеля.

Ма те руснаците създадоха макетата по мобла на сръбете

Ханот Аспарух он бил мАкедонец и викнал на дунава - тука ке биде Северна Македония и забил флагот со сллънцето

Чакай да взема пуканките, че ми стана интересно.

Симеон ги проширил границите на голема Македонија на три мориња, потоа го именувал својот нај - стар син Константин по големиот антички македонски император коги некогаш владеел Римската империја

На макетата да ЕПМ в близките две години а после пак ще съм мил с тях. Макар и по задължение.

Мощен взрив избухна в центъра на Мелитопол – на мястото, където се намира едно от комендантствата на руските военни, съобщи Униан с позоваване на кмета на града Иван Федоров. "Земята ще гори под окупаторите – в южната част на Украйна нашите воини от ВСУ доказват ежедневно тази непоколебима истина. Силен взрив избухна леговището на врага в центъра на Мелитопол. Напомням, че тук е разположена една от комендатурите на окупаторите." – казва Федоров. Той посочва, че се очакват подробности за загубите на руските военни.

г-н трол, объркахте статията нещо

а другата седмица направо ще свършиш от кеф като видиш зеленския да изнася реч на червения площад пред кремъла ! Само после като се събудиш ще трябва да си смениш памперса !

Да уточнят и името на царя! На български е Самуил, но на измисления сърбизиран диалект е Сам0ил. Може би пък да става дума за различни царе. Този с 0 да си е бил цар на някаква държава и народ в друго измерение отвъд черната дупка, там гдето само Бог Македон се завира :)

Мощен взрив избухна в центъра на Мелитопол – на мястото, където се намира едно от комендантствата на руските военни, съобщи Униан с позоваване на кмета на града Иван Федоров. "Земята ще гори под окупаторите – в южната част на Украйна нашите воини от ВСУ доказват ежедневно тази непоколебима истина. Силен взрив избухна леговището на врага в центъра на Мелитопол. Напомням, че тук е разположена една от комендатурите на окупаторите." – казва Федоров. Той посочва, че се очакват подробности за загубите на руските военни.

Тези от Скопие няма да изпълнят нищо.

Много ми е интересно точно на какво царство е бил владетел Самуил според глупаците от РСМ ?!

Василий II Българоубиец е бил македонец и званието му е дадено, защото убил Самуил, който репресирал македонците в собствената им държава, хахахаха.

Василий II Българоубиец вярно е бил от Македонската династия /последният от тази династия/. Василий I Македонец е родоначалникът на тази династия- просто и неграмотно момче, но добре сложено и без да подбира много в секса, което бързо го прави любимец на василевса. Впоследствие убива василевса и сам става василевс. Роден е в Одрин /Адрианопол/. По това време на историята Македония се е наричала източна Тракия- днешни европейска Турция и югоизточна България.