Скок в броя на случаите на урологични тумори в София

Според акад. Чавдар Славов това са косвените поражения от пандемията от коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали повишението не е следствие надписване на сметката за НЗОК, при вадене на камъни или лечение на други урологични заболявания?

Повишението е в следствие на забраната за спортуване на закрито - това беше най-голямата глупост и съответно резултатите не закъсняват.

Хора, разберете че не е въпрос на ваксина или боледуване, а на страх че като отидеш на лекар ще те пипне короната. Това го насадиха самите лекари още при първото безсмислено затваряне през пролетта на 2020 г. Тогава ни с дете ни с куче можеше да се влезе в парка, само с фуражка. И сега си берем плодовете от изчакването. На мене лично преди 1 месец лекар ми отказа преглед без тест в кабинета му, а съм с онкологично оперирана. До това води страха.

Помня, как преди 30г. стана скок в броя на СДС-Туморите и такава каша настана,че не се знаеше вече кой от какъв Тумор произхожда - дали от БКП,дали от БЗНС,дали от ДС или чист СДС-Тумор.Някои новоизлюпени Тумори от СДС-Котилото вече са сменили поне пет туморни образувания,докато най-накрая са мирясали на едно място,но повечето от тях отдавна са на политическото Бунище и никой вече не ги бръсне за слива.

Колко са вакснати?

Направихте ли корелация, колко от тях са боцнати?

Дали да не изчетеш статията първо? За друго говорят там.

То друго пише "Според акад. Славов това са косвените поражения от пандемията от коронавирус, тъй като много от пациентите са се страхували да търсят лекарска помощ. По думите му преди началото на пандемията броят на тежките урологични тумори е бил наполовина.", ама проверили ли са колко от тях са ваксинирани?

Колко от тях са ваксинирани? Това от Ковид ли е или от ваксини?

при това НЕЗАВИСИМИ, принудителните набождания с отровните ваксини, водят в кратки срокове до пълен разпад на имунната система, с всички последствия от това! И планът на тези, които ви принудиха да ги вземете е да припишат тези последствия на Ковида. Хубавото на истината е, че тя винаги намира път да излезе на светло, колкото и да бъде задушавана и прикривана! Защото така е казано от НЕГО!