Искат НЕК и ”Козлодуй” на равно с ЕРП-та

НЕК и АЕЦ „Козлодуй” продават ток за регулирания пазар под себестойност, а всички останали дружества печелят. Това заяви бившият шеф на АЕЦ „Козлодуй” Иванов Генов.

Обратно в новината

Коментари - Искат НЕК и ”Козлодуй” на равно с ЕРП-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С разформироването на БЕХ всички които са работили там веднага на дознателите и след това на прукорор, ако трява.Г- н Шушолов,г-н Семерджиев и всички които са бивши министри след 1989г, пак там. Токът да се намали с 20%. Много путо го писах, не може тока в дуржави където нямат Атомна централа той да е по-ефтин от България.

гОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, Стига сте ръсили глупости, ами вземете и ревизирайте направените от ЕРП - та разходи. Там ще откриете голямата измама на калкулирани но ненаправени неща. Тези отчетени "инвестиции" плащаме ние. обикновенните клиенти

ББ да стъпи на враат на ЕРП-тата и иг принуди да продадат на държавата по 1 % от собствеността. После да не се оплаква, че държавата нямала възпираща квота за контрол на дружествата. Ако тия не искат това, да започнат всекидневни проверки, равизии, дебели глоби, тормоз, процедури по национализация за неизпълнение на приватизационните договори, докато ги принудят на това. В края на краищата да гласуват един извънреден закон за национализация на електроразпределителната дейност и бият шута на всички външни монополисти!

Недоразумениятавинаги са в нас. НЕК и АЕЦ са две различни неща. АЕЦ Козлодуй е завършила с 73,6 млн. печалба, предаде "Фокус".

АЕЦ има печалба. НЕК няма.

докато в енергетиката стоят тези ,които крадат нещата няма да се оправят.нима този ,който сега отиде шеф на ЕСО е честен.никакъв професионалист не е.а ще прави реформи и калкулации.същото е в нек.всичките неща се въртят по схема.лошото е,че и гл.счетоводители седят зад тези мизерници.и накрая губи потребителя.в бранш енергетика е много страшна корупцията.ама много.

Човек, къде прочете за печалба на НЕК от 78 млн.?

Абе Генов, абе готин, научи го този капитал бе, аман от простотии... направи разлика между "печалба" и "привлечен капитал" па тогава се изхвърляй...... за % и печалби ....

а кой е гарантирал такива печалби?Който е подписал тези договори трябва да го осъдят за предателство.Сигурно пак никой не е виновен-колективна вина .Важното комисионните да вървят

НЕК продава под себестойността а има 78млн печалба. Как става това

като продава с печалба на други страни

На печалба е БЕХ, а вътре има и други дружества, които явно са на печалба и са компенсирали загубата на НЕК.