17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тази гарга от алфа рисърч до последно даваха предимство на мама цаца пред Радев, тогава да се бяха извинили??? Алфата са на хранилката на герб, изобщо тези манипулативни изследвания трябва да бъдат забранени понеже те и медиите винаги могат да обърнат резултата в полза на този който плаща.

Галъп и АФИС са ПРОПАГАНДНИТЕ АГЕНЦИИ НА БКП/БСП! И през 2013 те ФАЛШИФИЦИРАХА проучванията 15.02.2013 Медиана: БСП изпревари ГЕРБ За първи път БСП изпреварва ГЕРБ при подкрепата си сред електората, сочи проучване на социологическа агенция "Медиана", изготвено за вестник "Труд". Ако днес имаше парламентарни избори, БСП би получила 22.5%, подкрепа, а ГЕРБ – само 19.3%. 10 Май 2013 За „Галъп“, „Медиана“ и „Сова Харис“ БСП и ГЕРБ са в паритет (от лат.- равенство) „Според проучването на "Галъп" ГЕРБ ще получи 24%, а БСП – 23,6%... Според данните на агенция „Медиана” ГЕРБ получава 32%, БСП – 31,5%... по-късно ГЕРБ спечели 30,5%, а БСП 26,6%!

Ми то без чувалите с бУлетини са го смятали.

Учудвам се на наглостта на лицето Първан Симеонов, което като му казваш в прав текст, че лъжат и той да обвини жената в "неколегиалност"?! Кое е неколегиалното? Че ти обявяваш резултати между 28 и 32% за БСП а реално те са под 25%? И, че даваш 2-ро място на ГЕРБ а резултата е, че те са със 7% преди БСП?! КАКВА СОЦИОЛОГИЯ Е ТАЗИ? Чиста лъжа и измама, която трябва да бъде разследвана и наказана. Аз не знам как например Кольо Колев - известен като "червен Кольо" е дал преднина с 2% на БСП? И това никак не е нито за първи, нито за втори път?! Кого лъжат? Себе си ли или симпатизантите на БСП? Да оставим настрани факта, че Юрий Асланов е член на НС на БСП има собствена социологическа агенция и той дава също преднина на..БСП?! Айде стига, бе! И някой трябва да му вярва, защото можел да бъде безпристрастен като .."социолог" ?! Трябва да си най-тъпия трол на БСП, за да ти мине номера, но дори и той ще си каже, че тука нещо не се връзва. Подобни типове, са паразити от времето на отдел "Агитация и пропаганда" на БКП, когато на думи в България имаше изобилие от стоки и услуги, а хората се редяха на опашка за елементарни човешки потреби. Това са същите социолози, който стана милионери като Кънчо и Андрейчо, които имат стотици фирми и оперират с милиони, като тъпчат тъпите кратуни на бедните тъпанари със социални фалшименти. Тя е една тъжна приказка за измерителите на обществените настроения, които са като проститутки на повикване.. Социолози..

лъжливите агенции,продължават да лъжат всеки път,понеже медиите премълчават лъжите им.респективно,медиите ги подържат.....При други обстоятелства,на третата лъжа,въпросната агенция би фалирала,и забравена.

Какъв скандал, какви пет лева, за други избори или за президентските нещо не е ли казала тикозната фалшимента.

PEYTSCH

Ами Нинова подаде оставка. Галъп какво чака ? Оставка.

е проверена и действа безотказно. Състои се в следното: Когато Кънчо, Андрей, Асланов и Червен Кольо дадат преднина на БСП (напоследък винаги е с около 2%) пред ГЕРБ, аз добавям 9% към „резултата“ на ГЕРБ и почти винаги улучвам крайния резултат с +/- максимум 2%.

"...още през втората половина на май...." били ясни електоралните нагласи , не ми се мисли как ще е през третата половина на май...

Социоложка ли е или стоножка-на съд за клевета, погазване на етични норми и уронване престижа на професията!

"...личните предпочитания на социолозите са едно, но науката трябва да почива на методология и точност..." - е направо ме разбиха, каква точност бе господа хрантутници, аз ако направя грешка от порядъка на 10% ще ме уволнят на секундата... Вие от друга страна се криете от истината че сте яко пристрастни към точно определена политическа партия по простата причина че все за нея сметките ви излизат ама най-най-най криви с оправдания че хората били малко, че все сте недовидяли нещо, че има неопределеност и т.н. Ами тогава да ви питам, що изобщо се занимавате с тази работа, но мога и сам да си отговоря - да ВЗЕМЕТЕ ПАРИ ЗА ЕДНО НИЩО и да обърквате хората още повече за да спечели този дето ви плаща повече... Гадна работа, нечиста работа, ако можеше да ви забранят със закон да ви кажат 10 дни преди изборите никакви изявления и никакви прогнози щеше да е най-добре, но уви, оплели с те си кошничката и сега осребрявате за сметка на всички нас.

Нищо повече от поръчкова Стъкмистика....

Вече години наред, на "Алфа Рисърч" и само на тях се поръчват социологически изследвания в рамките на ежеседмични предавания по БНТ. Освен безплатна реклама на агенцията, която иначе никак не е евтина, тези изследвания тези изследвания едва ли излизат евтино на БНТ... При това положение въпросът кого обслужват "нелицемерните" социолози, е риторичен.

С Две думи-Опять обосрались!

Аха, на майсторка на интригата се прави лелката, ама май май през юни доста ще издиша:)))

За пари и минети ще въртят

Социолозите не могат да предвидят купения вот! Този път ГЕРБ са олели в покупките!

Я виж тъмнозелените орки за кого основно са гласували и тогава пак пиши.

Активността е 42 на 100. Да се знае. Останалото е фалш и лицемерие!

Обичайната воня която се носи от кочината.

10 процента. Това е вярната и правилна тенденция:)

Бате Бойко смело се хвърли пред амбразурата........покри всички фронтове, лицемерно наведе гьонсурат пред електората, придърпа СДС-то за едната бройка, размаха големия пръст на послушковците на хранилката и спИчели!

Не дискредитират ли самите себе си със скандали социолозите?! или си мислят, че други избори няма да има или това са изборите на живота им?!Вярно, че някои са на пенсионна възраст.

Не всички цоциологически агенции имат информация до къде е стигнал цвъки:(((((((( Беше направена една елементарна сметка колко народ би следвало да е ''бил'' анкетиран от всичките тия за този период и се оказа че ще да са около 800-900 хиляди а много хора дори непознават такъв дето са го ''анкетирали''....

А Боряна Димитрова неутрална ли е?

Или дори ако искате опит за измама. Сезирайте прокуратурата, ама тогава те ще влязат при всички социолози, ще проверят комуникацията ви с партиите и задкулисните договорки и е напълно възможно да гръмнат няколко агенции едновременно ... Ха сега де !

Мамините Кирчо и Райчо взеха чувалите и си компрометираха за пореден път

ми.... Галъп.... са известни с някои неща. Първото е, че са "придворните" социолози на Позитано 20. Тъй както Алфа, са верните кученца на ГЕРБ.

Хайде, хайде, с тези тенденции галъп са мобилзирали избирателите на ГЕРБ, защото те искат да си запазят ясличките, на които са уредени. В противен случай ще им се наложи отново сами да си изкарват хлебеца.

на червените социолози - цоциолози и агонизиращата БСП е изключително ниска избирателна активност, "протестния" вот към всички политици и партии....абе пак народа е виновен.Каквото и да бъде,каквото и да изсмукват от пръстите си червените цоциолози и от"Посрано" № 20 едно е важно,че и след тежките сътресения в ГЕРБ/АПАРТАМЕНТГЕЙТ/ Бойко и ГЕРБ които всекидневно бяха обвинявани, от Курнито и Ленчето,образно казано и за масовата смърт на пингвините на ледниците,бяха тупани безжалостно като брашнян чувал о дувар.

Нова опорка за червените тролове - изборите били фалшифицирани.

Те 75% от българите точно ова доказаха......Когато не участваш в нещо лкогично е да нямаш вяра в него.....

Кой пък би повярвал та тези двамата?Те освен ,че нямат дар слово да лъжат ами и имат речеви проблеми и вече на много избори са показали и доказали,че са манипулатори

Усещам един страх по форумите ей това стана да не смееш да кажеш какво мислиш или нещо като пълзяща диктатура.Щом има съмнения за фалшификации и манипулации хората започват да се страхуват много ясно.

Всички знаем какво става с Диктаторите , след като Българина гласува само 30 % , къде са 70% от имащите право на глас ? Оказа се и да гласуват и да не гласуват при преднина от 400 хиляди Държавни Служители + членове на семейства средно 3 Кауна иди го гони с гласове Борисов ! Диктатора Борисов знае как завършват Диктаторите -Българина е търпелив ,до време !!!!

Симо ,стига лъга! Държавните служители са около 98 000,заедно с териториалните администрации,без МВР и МНО.С последните стават около 135 000.

Комисията нейните говорители политически анализатори и "вся остальная сволочь" от месеци разпространяваха фалшивата новина и плашеха че някакви много страшни "крайнодесни популисти и националисти" както те ги наричаха ще залеят Европа.Целта беше да мобилизират умерено глупавия електорат да гласува за тях но понеже бяха агресивни и несправедливи получиха и Зелените да са им честити на традиционалистите така им се пада то ние и без друго не сме много добре....

всъщност е да се управлява с 8 % от гласовете на избирателите

Червен Колю и г-жа Лъжа не могат да излъжат българския народ . Народа е с реалната политика и постижения на ГЕРБ. Другия рубладжия Волен има по-малко подкрепа от Иванчева..ха.ха.ха

kitty2@

Тука втори етаж има само Добрич-там социалистите спечелиха ,Браво!

И Ямбол.

При тази изключително ниска избирателна активност, какво има да се познава? Който е на власт в момента, той и печели. Елементарно, Уотсън - и моркова, и тоягата са у него.

Андрей и Кънчо направиха милиони от безсрамни лъжи в полза на БКП. Жалко е, че още има малоумни и, които им вярват

в чалгаджииницата всичко е фалшификаций, лъжи и измами!

Разминаването между социологическото проучване и реалните резултати е мерило за обема на фалшификациите и изтъргуваните гласове по време на изборите... Иначе просто няма как да направиш проучване примерно на 10 000 души, обхващащи всички села и паланки, социални групи и т.н., и накрая да не изкараш резултати, които да се различават с максимум процент от истинските.

Може да е мерило до колко дадена социалогическа агенция е събирала акуратно своите данни. Едно проучване в дадена партийна централа би дала 100% превес на дадената партия, което не би било вярно в действителност.

глупости има сериозни фалшификации и нередности вчера цял ден медиите съобщаваха за сбъркани протоколи, манипулации и прочие

знае,че Галъп за знаели,но са скрили истинския вот?????? Това си е набеждаване.

така са и разпоредили от посолството на САЩ.

изобщо от де накъде това лице ще дава каквото и да е мнение и изявление и ще бъде питано за каквото и да е след като не е наясно с абсолютно нищо

КОМУНИЗМА Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА И ИЗМАМА , САМО НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛАЛАДЖИИ, КОИТО ВСИЧКО ОБЕЩАВАТ, А В ПОСЛЕДСТВИЕ НИЩО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ !

обаче при внедряването му са го превърнали в такова...

Аха, нали в деня на изборите Баце даде указания да се громят агенциите, които предричали по добри резултати за БСП. Това преди края на изборния ден, преди да има каквито и да били резултати. И ето че вече изпълняват повелите му и громят тези агенции. Остава да се запитаме как така Баце предварително знаеше резултатите? Дали няма някаква тайна схемичка за пипване на избори, при която ни очаква светлото бъдеще той да ни е премиер докато е жив? Пък и само 20 човека да гласуват за Герб? Другото указание е, че Цецко бил прекалено низвергнат, горкия. Нищо лошо не бил направил никому. Гербаджиите обаче сами наложиха табу над думата "Цветанов" поне две седмици преди изборите. За да не дразни хората предизборно. Но сега можем да очакваме той да възкръсне като птицата феникс, да изчеткат прашинките от раменете му и пак да бъде това което си беше. Малко му идва един панорамен асансьор, тесен му е. Трябва му втори, време е да се захваща за велики дела.

Защо се правиш на гърмян комунист. Екзит половете на 4 агенции излизаха още от 10 часа сутринта по много медии в завоалиран вид. В 15.30 вече беше ясно, че ГЕРБ води убедително и няма кой да го настигне.Но ти като порядъчен трол пускаш поредната партенка за да замажеш резила.

Галъп са мошеници от самото начало. Осъдени са от оригиналната американска Галъп Интернешънъл за това, че ползват името им без лиценз. Поради нагласени прогнози и ефектно бръщолевене в медиите, шефовете й бързо станаха милионери.

Ми то какво може да се очаква, част от собтвенниците и са хора на БСП и бивши ДС служители.

Как ли пък да вярвам на агенции, дето предварително знаят резултатите! Участвах анонимно, измислих отговорите, гласувах за Иванчева, излезе, че съм избрал герб/ за тях никога не гласувам/. Толкова за прогнозите.

Я виж пак за кого си пуснал бюлетина. Селски тарикати като теб, които гласуват за БСП и после лъжат че били гласували за Иванчева...

Правилно, трябваше да се даде предимство на ГРОБ, така разпоредиха от Козяк. Е, получи се конфуз, но това е бантустана България. Защо тези дебили, социолози, не иницират референдум за или против членството на България в Еврейския съюз? Обществена нагласа на 2/3 от имащите право да гласуват, показва, че не искат да са в Еврейския съюз. Значи от гласувалите около 30%, ГРОБ има 30%. В този случай изборите са невалидни, няма мнознство. А и аз гласувах за Иванчева, против мутрите за Европа, ГРОБ.

груби..... Няма как социолозите от Галъп да знаят за размера на контролиран или друг тип вот. Така че .....по-леко с оценките и нападките.

Курнела им я пратихме от иванкостовите да ги разсипе окончателно.за сега,добре се справя

Някои с такива манипулации голф игрища си направиха. Какво се чудите. Всяко такова действие се плаща. Трябва да има затвор за изборни манипулации, иначе ще го правят и правят.

Ами то не е за вярване, че след толкова скандали, сътворени от герб, пак ще имс такива, които ги избират. При това тяхната листа е най-слаба. Видяхме колко могат, а попълнението АлЙо не заслужава коментар. Нагласена работа.

Както е видно - Курнела малко тутурутки е въртяла...