Със скандална оставка демократите в САЩ откриват конгреса си

Демократическата партия открива днес националния си конгрес, който официално ще излъчи кандидатите й за президент и вицепрезидент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Със скандална оставка демократите в САЩ откриват конгреса си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лека нощ, мили деца.

На таз самонадеяна мераклийка за власт и трябва едно светещо кълбо в ръцете и една метла с дълга дръжка .Много ще и отиват

"ела зло, че без тебе по-зло"; тръмп ще ни кара да си плащаме, че на наша територия има американски войски; вече го е преживял народецът ни - турците са искали да им се плаща, че си износват зъбите, когато изяждали на българина храната

ще го напиша още един път и вещиците са по красиви от тази леиди с кървав халат от ирак ,либия сирия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От начина ,по който се коментират напоследък световните случки,излиза,че в края на крайщата всичко опира до Путин,нали?!

Демократите ще се спукат от яд, че Тръмп иска да построи стена по границата с Мексико за да спира нелегалните и наркотрафикантите. Обаче само каква стена са вдигнали около конгресния център във Филаделфия! Има снимки в нета, вижте сами.

дирници. Ние няма да избираме Хилари. Защо такава снимка сте избрали като вампирка. Аз мислех, че такива фотоси публикувате само на ББ, ГЕРБ и др., които не са от БСП.

Ми, кво да правят хората - снимката й е най-хубавата на Килъри, а на другите е още по-страшна. Тя е от малкото хора, при които душевната нищета се проявява чисто физически.

Лошото за конспираторите, лъжците и мошениците, колкото и дълго да са успявали, колкото и да са добри и успешни през годините ПРЕЗ РАЗМИРНИ ВРЕМЕНА И ВРЕМЕ НА ТЕЖКА КРИЗА И/ИЛИ ВОЙНА Е, ЧЕ ... МАСКИТЕ ПАДАТ! Тоест, много трудно и невъзможно е повече да се крият лъжи, престъпления, кражби и далавери зад гърба на хората, дори и дълги години да са минавали досега, КОГАТО "ЛАЙНОТО УДАРИ ВЕНТИЛАТОРА"! Тогава вече е пределно ясно на всеки кой е оцапаниярт и мирише и смърди, и кой - не, и лакардиите за престъпленията и конспиративните дела и далавери, практики повече не могат да бъдат осмени и игнорирани като луди конспиративни теории на откачени отделни техни привърженици! В което обаче е точно шансът на гражданското общество и на хората, за да разберат и опознаят истината! А иначе бе повече от ясно, че когато се вдигне капакът на тази мнооого дълго скрита и застояла помийна яма с лайна миризмата ще е непосилно лоша! В такива ситуации най-приложимото правило на праестъпниците и мошениците е: "Атаката е най-добрата зашита", тест "Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" И точно тези са и най-кресливите и най-истеричните, по отново съвсем рабираеми причини!

Тази снимка красноречиво говори за лицето Хилъри ...що за морал трябва да имаш ,за да се кандидатираш за президент след всички тези явни издънки .Кобра !

А, само за снимки недей да подхващаш темата при кандидатите з апрезидентските избори в Америка, шъ тъ замола, щото ако започнем да си припомняме снимки на Перуката ще мине цял ден да се смеем и немеем! Ако имаш нещо по същество - давай, но от тези тъпи ваши опорни точки съвсем ще изтъпеете.

Хайде, стига с опорните точки, кажете нещо за сателита на американците - Турция.

Ами сателитът на американците - Турция, се оказа диктатура с диктатор - Ердоган, с вече нескрити имперски амбиции, и се оказа ... "ИЗВЕДНЪЖ" - ха, каква изненада, МНОГО ПО-БЛИЗЪК ДО ЕДИН ДРУГ ДИКТАТОР НА ДРУГА ИМПЕРИЯ - ПУТИН! Какво повече има да коментираме тука, то вече всичко е пределно ясно! Сега конфузията е, че вече това не може да се крие и прикрива, и е нужно спешно просмисляне и обновявяне на ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, НУЖНИ СА НОВИ ОПОРНИ ТОЧКИ! Но докато тинк-танковете в Москва ги измъдрят СЕ ПОДДЪРЖА ПРЕВАНТИВНИЯ И ДЕЖУРЕН ОГЪН ПО ВЕЧНИЯ ПРОТИВНИК, по железното правило - който не е твърдо с нас е против нас и бой по него и няма да сбъркаш! Освен и ако Бащицата внезапно не забрани (както бе по едно време, когато Путин и Ердоган се гупшнаха и решиха да се е.ават заедно с ЕС и с Америка и да си строят поточета). Но после единият диктатор свали едно самолетче на другия, докато си мереха пи.ките, и после всички знаем ...

Едва ли е имало по-корумпирана и безчовечна личност , кандидат за президент на САЩ от тая дама!То бива , бива , но тая задминава всичко по алчност, наглост , нахалство и безскрупулност!Пази Боже Америка и света от тая напаст!

Има - например Доналд Тръмп! Защото да станеш милиардер без да искаш, без да си пристрастен и да поставяш парите над всичко (освен ако не си гений като Стив Джобс например) НЕ СТАВА! "Едва ли е имало по-корумпирана и безчовечна личност , кандидат за президент на САЩ от тая дама!" викаш. Ами да те подсетя (а и това е много силно и преувеличено твърдение, все пак в Америка има над 320 милиона американци, и милиарди по света...:) ) Но щом си толкова фиксиран по темата, да те светна - не се става милиардер ако корупцията ти е чужда, и с много човеЧност...:) Или със създаването на пирамиди, както например "Университетът Тръмп"...:) Срещу който между прочем и съдът се е произнесъл със съответните присъди...Та не е зле човек като кара по опорните точки да познава поне малко и ФАКТИТЕ!

БългАриец

"Унниверситетът" на Тръмп дори няма лиценз. Отделно са лъготили хората, че Тръмп ще ги открехне на семинари за по десетки хиляди $ как да успеят в строителния бизнес, след което даже не се появил, което също е измама. За провала на казината му в Атлантик сити да не напомням- що фирми фалираха, щот не им плати...

САЩ-като звънче на свинче-всичко е толкова оплетено в корупция ,машинации и измами, че дори за изпечен корупционер е трудно за разбиране.Циркова гротестка.

И това го казва едно българче (и путинофилите), след 26 години "преход" в България към ... НИКЪДЕ! Тоест - КЪМ ПРОПАСТТА! Я ми припомни - не че в Америка са цъфнали и вързали нещата - и от коя точно държава бягат с милиони хората, и в коя напират за идат и чакат с години за визи - в България и Русия, или в Америка? Че нещо не се разбира от постинга ти - говоря за ФАКТИТЕ И ЦИФРИТЕ, не за и по опорни точки!

Явно Путин толкова много мрази Хилъри Клинтън, защото нея, за разлика от Перуката, не може да "кръсти" - нито да купи, нито да сплаши, и затова е разпоредил да стане център на хибридните атаки на армията си мурзилки и тролове. С което тласка всички нормални, останалите хора логично да подкрепят Клинтън като единствена алтернатива на абсолютно неприемливия за всеки нормален човек Тръмп. И така имаме поредният неприятен избор - да се избира за президент между нехаресваната и не вдъхваща особено доверие сред американците (за разлика от съпруга й, който е много харесван от всички, дори и от различните партии) Хилъри Клинтън и абсурдния и категорично невъзможен отвратителен Доналд Тръмп с откровено откачените си и хейтърски послания за откровени лумпени и хейтъри. При това положение, според мен, управляващият елит НЕ ПРЕДОСТАВИ РЕАЛЕН ИЗБОР НА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД! Защото той е предизвестен!

На тези президентски избори повечето от американците ще гласуват както българите през всичките тези 26 години - С ОТВРАЩЕНИЕ! И ще избират между "две злини - по-малката"! А коя е тя е ясно на всеки, който не е платен трол или откачен, хейтър и лузер, мразещ най-напред собствения си живот, а след това всичко и всички около себе си, особено онова и онези, КОИТО НЕ ПОЗНАВА! И НЕ ИСКА ДА ПОЗНАВА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ, ТРУДНО И НЕПОСИЛНО МУ Е, ЗА НЕГОВИЯ УМСТВЕН БАГАЖ И ОБРАЗОВАНИЕ!

Всъщност най-точна оценка за Хиларито дава новия външен министър на Великобритания - Леденостуден поглед, като на медицинска сетра-садистка от психоболница. Има го в нета, просветли се малко. А сега ако изрецитираш какво казва същия министър за Путин може да ти вдигнат заплатата.

Моята заплата аз сам си я давам и изобщо не зависи от някакви писания и мнения с постинги в някакво малко форумче отвъд океана, бе тиквеник:) А и не ме мисли мене, моята заплата не е нито предмет на разговора, нито на магарето работа. Не ме разсмивай рано сутрин, докато се разсънвам и си пия кафето... А ако тази оценка на един друг лумпен (то краставите магарета се намирате и през десет дерета...) е толкова точна спред теб, ТО ЗАЩО ТОГАВА ТОЗИ КРЕТЕН СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕЯ И ПУБЛИЧНО СЕ ИЗВИНИ ЗАРАДИ НЕЯ, БЕ "НАЧЕТЕНИЯ":)

Я като си толкова начетен и образован, след оценката за Хилъри, дай ако обичаш и най-добрата според теб оценка и за Перуката, та да видим дали ще ти лъсне червеното дупе:) Щото ако не си забелязал в бързината с опорните си точки, АЗ НЕ СИ ПАДАМ ОСОБЕНО ПО ХИЛЪРИ, меко казано. А как си ти и бригадата по отношение на Перуката Тръмп, а? Щото до това се сведе в крайна сметка "изборът". Значи Хилъри е символ на Злото, а Перуката - на доброто, така ли:) И дайте ако не можем да величаем много Тръмп, шото вече и на последния идиот му писна от глупостите му, да демонизираме "баба" Хилъри като най-войнстващото зло на света:) Щото имала много злобен поглед и прочие простотии от опорните точки за откровени лумпени. Друго си е да се вгедаш И ВЛЮБИШ В ... ДЪЛБОКТИЕ СИНИ ОЧИ НА ПУТИН, КАКТО НА ВРЕМЕТО ПУБЛИЧНО ОБЯВИ БУШменът-синковец, и започна ... ВОЙНАТА В ИРАК, ЗА КОЯТО НЯКАК СИ НЕ СИ СПОМНЯМ НИТО ГОСПОДАРЯТ ВИ ПУТИН, НИТО ВСИЧКИ ВИЕ, ОРДАТА МУ МУРЗИЛКИ ТОЛКОВА ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ТОГАВА, или в ОПРЕДЕЛЕНО "ЛЮБЯЩИЯТ" ПОГЛЕД И СЛОВА НА ... Доналд Тръмп:) Големи смешници и примати сте това путинофилите, ей, ще знаеш!

""Бърни ще спре фракинга", обещаваха надписи на тениските им." Като знаем кой се страхува от фракинга, като дявол от тамян, значи ясно е кой е финансирал немногобройния протест! Ууупс, звенете - контрапротест! Тия от Кремъл да се подготвят за гладната зима и ако си мисят, че месейки се във вътрешните работи на чужди държави, (макар и нелегално), някакси ще им се размине от гнева на гладния руснак, много жестоко се лъжат!

Алчноста на тази държава Америка , ще ги погуби тотално!

Дано погуби всички съпричастни към Държавна Сигурност, така като тяхната алчност погубва България!

За да бъдеш в темата, кажи поне твоите люти клетви за кого са .... за Хилари или за Доналд ? Иначе клетвите ги схващам като за ЦРУ и за ФБР.

Е няма по смешно нещо от разделението на олигархията в САЩ на Републиканци и Демократи. Все едно Демократите са Роялисти защото не ра републиканци, или Републиканците са Тоталитаристи защото не са демократи. "Мани-мани...." А те са си едни и същи 1% притежаващи 95% от "ВСИЧКО". Цирк да става.....

Така е, това са само обичайните етикети, с които някои са се окичили за да се доберат до повече власт и пари, в случая в и чрез политиката и властта! И все пак едната от тези две шайки, които и както са се разделили, защото такава е играта - НА ДЕМОКРАЦИЯ, и при демокрация трябва ... ДА ИМА "АЛТЕРНАТИВА", ТОЕСТ ИЗБОР, ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ИМИТИРА ИСТИНСКИ (И ИНФОРМИРАН( ТАКЪВ, НА НАРОДА, КАКЪВТО .... РЕАЛНО ВСЪЩНОСТ РЕДОВНО НЯМА (и това мисля вече е очевадно за всички, освен за някои пълни идиоти...) та беднота от тези две шайки е наистина много деградирала в алчността и жаждата си за власт, вкл чрез откровени лъжи, измами и манипулулации и непрекъзнато насаждане на конфронтация, хеътърство и разделение сред хората и насъскването на едни групи от тях срещу други за да могат да ги контролират и да не им гледат на тях в купичките...

Струва ми се прекалено три от най-могъщите държави в света-Германия,Великобритания и Сащ да се управляват от жени на преклонна възраст.Нямам нищо против жените по принцип.

има нещо извратено у бабите дето се занимават с политика вместо с внуци

Първите две дори деца нямат.

Килъри и Шмеркел много отдавна не са жени. За разлика от Мей и кралицата на UK. Възрастта тук няма никакво значение.

Има,има.

направо са си секссимволи двете

Баси лицемерието - подава оставка, не защото е действала по този начин срещу Сандърс, а защото се е разбрало за това! Впрочем, в един от същите тези мейли се описва надълго и на широко, как точно да организират фалшив сайт от името на Тръмп - уж за набиране на служителки, пълен със сексуални обиди, разказани от "жертвите" му - дори и какво точно трябва да съдържат тези разкази е казано. И това е одобрено от DNC...

Мис Хилъри е приказната фея, която ще оскубе косите на нашите рубладжийски вещици - курнела,ташева,дърева,манолова,шаренкова и гаджева!

И нея ли ще прецака?

Би било забавно - Великата вещица от Запад срещу по-малките вещици от Изток! Впрочем, що я величаеш с "Мис" - тя кога успя да се разведе с Били Ръгльото?

ЕГА ТИ ЗЛОБАТА...КОЙ ТЕ ПРЪКНА ТОЛКОВА ПОВРЕДЕН?

Какво освен злоба заслужават извергите, съпричастни към Държавна Сигурност? Като знаем какво са причинили на нормалните хора, тия нечовеци какво друго заслужават! А, да! Да стоят в затвора до последните си дни!

Ха-ха!Много ви е паднало нивото !Мис Хилъри ...фея ...ле-ле

Hillary Clinton to Putin - "Vladimir,you're fired"

Майка на загинал в Бенгази: Hillary Clinton murdered my son.

Само едно болно общество ражда болни мозъци!

Хубава снимка са и направили на дъртата вещица. Не бих имал нищо против, точно тази шантава бабичка да стане Президент на маймуно-кравария, защото тя със сигурност ще довърши започнатото от О'Бонго - съсипването на държавата до състояние на пълна дезинтеграция и разпад. Единственото, което ме притеснява е, че разпадайки се и загивайки САЩ могат да унищожат света. Все пак са ядрена сила. А дори и да не се стигне до ядрена катастрофа, колапсът на САЩ ще предизвика много сериозни сътресения. Затова предпочитам Тръмп - човекът, който ще реформира радикално щатите и ще ги превърне отново в онази позитивна страна - образец за света и истинска, а не измамна мечта за мнозина. Пътят към това е известен и посочен от Тръмп - прибиране на САЩ в северо-американския континент, край на намесата другаде, край на износа на лъжедемокрация, край на подривните операции на ЦРУ, край на пиесата "Световен жандарм".

Така е - покрай себе си ще завлекат и мн. други. Да не забравим какво стана през 2008.

Dimi

Aко си мислиш, че Тръмп ще промени нещо си много далеч от истината... Тръмп няма да изпълни и 5% от обещаното по време на кампанията... реално други ще дърпат конците както е било винаги, а президента е за пред хората и медиите... Припомни си обещанията на Обама и реално какво се случи. А ако президента не е достатъчно послушен и не спазва нарежданията на кукловодите не го чака нищо хубаво - справка Кенеди...

За разлика от О'Бонго, Тръмп е достатъчно богат, за да не може или за да е прекалено трудно да бъде купен. Което означава, че няма да е лесно да му се дърпат конците.

Дано тази от снимката не успее да стане президент. Две съюзени сенилни баби, едната начело на най-силната икономика в света, а другата оглавила най-милитализираната страна ще дойдат твърде много на тази бедна и малка земя.

Е, и кой да стане президент на УСА-то, Коко? Може би откачалката Тръмп, за който да предизвика 3-та световна война ще бъде чест? Влагай и малко разум като пишеш нещо. ѝа Меркел съм съглсен, че изпусна духа от бутилката и няма връщане...

Dimi

Няма никакво значение кой ще бъде избран политиката на САЩ няма да се промени съществено който и да бъде избран в белия дом...

Паисий

3-та световна война ще я предизвика Килъри, не Тръмп.

КАКВИ ДЕМОКРАТИ СА ТИЯ. ДЕМОКРАЦИЯ ИМА САМО В ТУРЦИЯ.

Уосърман Шулц?!????! Жената се казва Деби Васерман Шулц

Ти сигурно и на столицата Уошингтън още викаш Вашингтон

Паисий

да, така й вика )))