Найджъл Фараж не се отказва от мястото си в Европарламента

Лидерът на британската Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж заяви, че няма да напусне мястото си в Европейския парламент, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Найджъл Фараж не се отказва от мястото си в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой се отказва от такава заплата?

Този човек ако не разбира с добро може и по друг начин.

Ха! Как да се откаже? Това е като Бареков да си иде на село.

Що пък да го прави защо трябва да слуша кухавелите от ЕК, браво .

Паднаха маските .Къде е уважението към другия и самокритичността към себе си.Нещо повече. ЕК действа със злоба и с намерението да накаже провинилия се бунтар са назидание на останалите ,които биха се осмелили да се вдигнат на бунт с/у статуквото.По- добре би било да потърси грешките в себе си ,да поеме отговорност за тях и да се вслуша в гласа на народите.

Няма да говорим за ксенофобските събития в Англия нали? Каквото повикало таково отговорило. Англия преживя унижение на европейското по футбол, но то е нищо със сравнение каквото ги очаква.

Този наглец що не се пръждоса от Брюксел. Боклук

Ясно стана на всички, че Великобритания не иска излизане от ЕС , иска ЕС по британски модел! Това е целия цирк. Точно както гърците, така и британците ни разиграват спектакъл! Категорично е обаче, че без ЕС британците не могат.

Няма лошо, защото Британският модел дава по големи възможности и по-малки ограничения на малкия и средния бизнес.

Докато страната им все още плаща вноските си в ЕС, никой няма и най-малко право да иска от британските евродепитати да напуснат каквато и да е структура на ЕС, независимо от позицията му. Инфантилните дебелогъзи еврочиновници само си лаят като палета и не спират с глупостите си! Напускане веднага, тутакси, можем и без вас, вън...и подобни глупотевини! Не става така! Нас ни "подготвяха" за влизането години, други държави още продължават да ги подготвят за него, а излизането, видите ли -тутакси! Това показва колко им е мозъка на подобни идиоти, на които единствената мисъл в кухата глава е как да си запазят спокойствието и привилегиите за сметка на целокупния евро - електорат!

someone

ами то е като приятелството - отнема дълго време да станеш близък с някои, но за 5 минути може да се скарате и развалите отношенията.

Всъщност не е така точно. Ако отпаднат всичките досегашни уговорки, а те не бяха малко, за всякакви облекчения, английските братя ще им се стъжни. Още повече, че трябва да оставят свободното движение, а точно това обещаха техните политици да спрат. Така, че или ще станат, тези ми ти борисовци и фараши, политически трупове, или ще трябва да излязат от съюза. А нали знаеш, че народа не прощава ... :)

от кого се учат нашите политици.

Нагъл Фараж, гадени популисти , мислят единствено и само за себе си, жалко че британците им се вързаха.

Докато искат пари от Великобритания техните евродепутати са напълно законни. Явно еп е на принципа само да взема както до сега и тези дето дават да нямат думата при решемията им. Според мен направо да изгонят всички дето са им в опозиция и тогаз могат да се похвалят с пълен консенсус от 120% при гласуването на идиотщините им

Трябва да се изринат чиновниците от Брюксел заедно с безидейната върхушка.

Е затова има охрана- забраняват им достъпа, вземат им още днес всички пропуски и карти, спират им компютърните връзки и най-важно заплатите, искат им визи за Белгия и мръсните боклуци на този алкохолен проблематик са приключени!

И за какво тогаз да плаща Великобритания????Направо да и спът вноската и готово:)))Лапачите граница нямат май - парите ви искаме ама вас не ????

Великобритания не само си плаща вноската, но и получава огромни суми (както и останалите държави-членки) под формата на субсидии, съфинансиране, финансиране от европейските структурни фондове по програми и проекти и пр. Та не само дава, но и взима.

Да - невероятен английски боклук с френски корен. Щял да замени източноевропейците с пакистанци - демек с цигани-мюсюлмани. Почвам да си мисля че е прекарал много "щастливи мигове" в Ийст Хам със своите пакистански приятели - мигове поляти с много бира и вазилин...

Само така Найнджи , някой трябва да им забива топлийките в дебелите задници на тия търтеи.

Тоя ФАРАЖ си е баш ФАРАЖ (лопатка за боклук), кат наште ФАРАЖи, ти го плюеш, то вика роса ме роси, дет се вика между Британски ФАРАЖ и Български Фараж разлика нема!!!

Невероятен английски боклук !

Тоест, как така не желае да напусне... Не разбирам.

Харесва му еврозаплатата, но ЕС не му харесва и това е. Наглец, ще стои там докато комисарите не изхвърлят насила.

На нашите евробюрократи заплатите са около 15000 евро. На този е още по-голяма.

someone

а защо мислиш бареков искаше там? основна цел - голямата заплата.

Dimi

Е Фараж няма сам да остави кокала... докато страната е член на ЕС той няма да се оттегли като евродепутат, пък и да се оттегли ще бъде заместен от следващия от листата на неговата партия, а ЕС няма механизъм да гони депутати просто защото са против съюза... кофти ама това са фактите... Докато Англичаните са членове никой нищо не може да направи на тяхните евро депутати, а те ще са членове докато самите те решат никой не може да ги принуди да излязат от съюза...

Може, "со кротце со благо и со малце КЮТЕК"

Европейският парламент не е благотворителна организация. Отговаряйте на очакванията на подкрепилите ви и не се правете на луд.

Този няма да завърши добре, гаранция.

Референдумът за за Brexit вече даде един полезен, макар и неочакван резултат. Той извади смъкна маските на овластените в Европейския парламент и Европейската комисия. Тези хора, както и техните клакьори в медиите, не оставиха и помен от толерантност към мнението на инакомислещите, като не престават да дават нови и нови примери на език на омразата, разпалващ вражда по национален признак.

Нещо повече.ЕК дества със злоба и с намерението да накаже провинилия се бунтар са назидание на останалите ,които биха се осмелили да се вдигнат на бунт с/у статуквото.

Не се пуска лесно кокала, ей! Знаете ли каква тлъста заплата получава всеки евродепутат?!

А знаете ли каква е вноската на Великобритания?????

някой от русофилите дето са твърдо за брекзит, разпадане на ЕС и Тръмп за президент може ли да ми обясни в какви дебати точно техният знаменосец Фараж си прави сметката да участва? В смисъл какви теми точно ще се дебатират? Референдума е с ясен резултат и за момента общото разбиране е, че британците са навън. Кому са нужни още циркове?

То по същата логика може да се пита, защо Жан-Клод Юнкер е още на поста си, след такъв провал на ЕС?

не е предмет на британския референдум, а е избран от ЕП за ръководител на ЕК.

Като всеки, който е прегръщал идеи идващи от Русия и тези брекзитарци яко се самопрецакаха! Чак станаха смешни и жалки в опитите си да замажат излагацията си!

Ако ЕС се отърве сега и от САЩ и смени политиците си, може и да оцелее. Даже и ще тръгне напред.

someone

ако напусне губи голяма заплата - няколко хиляди евро на месец, отделно губи влияние - тои да не е будала.

"16 575 евро получава на месец всеки от евродепутатите ни." Българските. Британските кой знае колко.

someone

интересно ми е бареков и другите каква умствена работа вършат за един месец, че да заслужат 16 000 евро?

Голяма реч, браво на Фараж! "До сега никой от вас не е имал нормална работа" - хахахах - направи ги разби всичките смешници там!

Аааа, моите уважения, ама няма такъв филм! Щом държавата чийто гражданин е Найджъл Фарадж ще се отцепва от ЕС, Найджъл Фарадж няма право да е депутат и следва да бъде изритан като мръсно коте от европарламента! За какво тогава рони крокодилски сълзи показвайки си британския паспорт на който са написани омразните за него думи "Европейски Съюз" които смяташе за "европейско робство" от което искаше да се отърве? Мога само да се възхищавам на германския канцлер Меркел, която категорично заяви че щом Англия не желае членство в Евросъюза следва да го напусне незабавно! Какво по-добро доказателство за демократичния характер на ЕС? Никой не трябва да се чувства задължен да членува и и никоя държава не може да се чувства "окупирана". ЕС и СССР са две коренно различни системи на държавно обединение. На практика противоположни по характер!

P.S.: Забравих само да кажа в заключение, че според мен, а то се вижда и от думите на Меркел, да членуваш в Европейския Съюз е привилегия а не робство (както се изрази Фарадж). И ако някой не оценява тази привилегия че дори я смята за "робство", моля да се чувства свободен да се махне веднага от съюза! Незабавно! Ще живеем и без Англия.

someone

като му доиде времето ще напусне. това е европа, не балканите - никои никого не рита като мръсно коте - такава злоба е по други географски ширини.

А, така ли било? Ми не, не е злоба, просто политика. И не съм си го измислил аз - просто преразказвам какво гледах по световните новини. А злобата я виждам в очите на Фарадж. Реве, тръшка се, бил поробен, абе копие на нашия Болен Лидеров. Нищо чудно и да е на хапчета.

сосороид ли си? Англия колко е платила членски внос? Има ли сключени договори? Или ти само си платен драскач. напослдък ми омръзва да се изказвам като фил на някоя държава, само защото зомбита като теб пишат идиощини. Ти я караш по български- хем да ни вземат парите ,хем да сме доволни. Други кретени като българите да разсъждават така - няма.

Ти не си Дарина! Ти си рускиня! А това е кофти професия! Но явно за друго не ставаш!

Егати наглеца, хем иска Англия извън ЕС, хем да е евродепутат! Кого ще представлява, ако брекзита се осъществи?!

То остава и да напусне.... лицемер!!!

Този англичанин ми прилича на един сселски хитрец! Ако може да стои в Европарламента и да договори ОТЛИЧНИ и ДАЛАВЕРАДЖИИСКИ условия за Англия! Бре че хитрец! И какво ЕС ще му позволи на Фараж да краде и мами другите евро държави за сметка на Англия? Един вид както Англия крала мумии от Египет, както крала крепостни стени от Персия сега иска да краде от ЕС??? Я МАРШ!!!! Може и да загине ЕС но да се подава на манипулациите на един отявлен хитрец... е смешно

Нищо няма да може да договори, защото вече беше казано, че с Великобритания няма да се правят никакви преговори за нищо докато не реши окончателно - ще излиза ли или ще остава. А този е нагъл - много мрази ЕС, ама не си дава службицата там, а?

Ако има нов референдум, нищо чудно пак да спечели Брекзита и то с повече от тези 52%. Просто ЕС сега показва лицето си. Някакви икономически проблеми и рекета на ЕС, не трябва да променят позицията за независимост.

все по често зе да се изпуска..аз мисля, че на него му е време да се маха.

Браво и на англичаните и на Фарадж това е колкото и да крякат някои.

Има резултат от референдум. Няма решение за напускане. Тогава Юнкер на какво основание гони депутат избран от хората. След задействане на чл.50 да, но преди това . А и каква политика е да искаш втори референдум или ревизия и измъкване от ситуацията и заедно с това да наливаш вода в мелницата на противниците на ЕС. Явно Юнкер е много уплашен за поста си и за заплатата, след като така реагира.

Браво. Много точно казано! На мен Фарадж не ми е симпатичен и ми прилича на селски тарикат, но има закони! Докато UK е член на ЕС и не е извън него нямат основание за такива евтини и популистки изказвания, като на Юнкер.

Aко можеше да четеш и да разбираш прочетеното, освен ако не се правиш на абдал, не можеше да не вденеш, че Юнкер НЕ ГОНИ Фараж, а просто го пита защо е такъв лицемер и едно говори, а друго прави? Тоест - КАКВО ПРАВИ В ЕДИН ПАРЛАМЕНТ, КОЙТО ОТРИЧА И ИСКА ДА РАЗТУРИ, ЗАЩО УЧАВСТВА В ОБСЪЖДАНИЯТА И РЕШЕНИЯТА МУ ЗА БЪДЕЩЕТО? Ако един човек, един мъж открито о категорично осъжда партньора си в живота (или в бизнеса) и е категоричен, че не иска повече да има нещо общо с него, и заявява, че иска да напусне, и то веднага, ТО ТОЙ НЕ СЕ ПРИБИРА ПАК ОТНОВО И ОТНОВО В КЪЩИ, НЕ СЯДА НА МАСАТА ДА СЕ ХРАНИ И ГОВОРИ СЪС СЪПРУГАТА СИ (ИЛИ В ОФИСА), А ... ПОДАВА МОЛБА ЗА РАЗВОД И НАПУСКА - ЧЕСТО ДОРИ И ПРЕДИ ДА Е ПОДАЛ МОЛБАТА! Но в никакъв случай не прави планове за ОБЩОТО ИМ БЪДЕЩЕ и не се прави, че нищо не е говорил преди или че роса го ръси!

На някои все Путин им се привижда.А глупостите ,които вършат в Брюксел не.Или това,че на Рокфелер му е по-изгоден многопоюсен свят

Оказа се, че освен в България, магарета имало и в Обединеното кралство.

А най-голямото магаре от типа руско-мекере е в Добрич! Ха ха ха! Ще обижда българите - нещастна руска подлога безродник жалък!

Човека си защитава националните интереси колкото и да го плюят.

Човекът си пази дебелата заплата, пътни, дневни и командировъчни, заплата за екип, секретарка и всички Евродепутатски екстри. Не съм чувал някой да напусне Европарламента по собствено желание. А ти чувал ли си?

Що да не ги пази след като англичаните внасят едни от най огромните вноски нашите не ги ли пазят и още как ?

по скоро собствените си интереси. освен тлъстата заплата, фараж беше изцоцал 2 млн евро преди година.

ЕП: СБОРИЩЕ НА МИЖИТУРКИ И МЕКИ КИТКИ! Се едно, жена ми да ми поиска развод, адвоката и да ми предяви иск за всичко, което имам и НАЙ НАКРАЯ, ЖЕНА МИ ДА МИ ЦЪФНЕ В 3 ПРЕЗ НОЩА И ДА КАЖЕ: а, да забравих, има и клауза да си ме ебеш винаги, когато ми се прииска. до развода и след него. НЕ СЪМ МЪЖ, АКО НЕ Я УБИЕМ НА МЕСТО.... ТЕ ТВА ПРАВИ И ЕП! Смеят му се в лицето, онождат го, бият го, а той само чупи китики - "защото така" 0 уважение към таквиз. Една война е за предпочитане пред управници с робска психика. ТЕЯ СЕ ОКАЗАХА ТАКИВИ! Ако бех там и овластен - щех да заповедам на охраната да му нанесе тежка телесна повреда и да го унижи публично....

Ей ФУраж, ти същия като нашия Болен Лидеров! Луд за рубли, умора няма!

А нашият Пинокио кога ще стигне нивото на Мистър Биййн?

Бялата Златка му викат ма! Къв Пинокио не те е догонил пък тебе!

Скоро ! Като го турят на пост, на който ще го вждат много хора - ще задмине Мистър Бийн!

Този нещастник копира маниерите на Хитлер. Така започва фашизма с насаждане на омраза и откровени лъжи. Тоя лъга всеки ден , че парите от членство в ЕС ще влязат в здравната им система и на другата сутрин след референдума се събуди, уплаши се и каза , че няма такова нещо.

Естествено, че няма да се откаже гнидата... Кой оставя едни пари дето му падат ей така - за дрънкане на глупости?

Само за сведение-Фараж е потомък на френски хугеноти.

Метла, фараШ!

след БРЕКЗИТ кого ще представлява серсемина ??? или "джентълмена" просто иска пенсия

Точно този и такива, малка част от които изброих, които са отдавна кръстени от Путин и руските служби ДАВАХА ОНОВА САМОЧУВСТВИЕ И УВЕРЕНОСТ НА РУСКИЯ ДИКТАТОР НА ВРЕМЕТО ДА НАПАДНЕ УКРАЙНА И ДА СЕ НАДСМИВА И ПОДИГРАВА НА ЕС И НА САНКЦИИТЕ, защото не вярваше, че ще се случат и капиите му ще ги стопират или обезсилят. Но нещо май гласността и надигането на европейските граждани много обърка сметките и капиите му една по една започнаха да се осветяват и компроментират!

Дираджийке, остови Фарадж, има кой да го оправя, дай да сЪ видимИ на кафенцИ мЪ ? Остави тая работа, тежка е, триене на коментари, смяна на числа, то игра с вота...!!!???

Пиши мЪ и мене, пък може след срещата да прИмине към нашия отбор на българофилите и патриотите, а не на соросоидните мекерета !

vasil

"Оздол иде мераклия, нdъвил го за 4€kuя." (народна песен) :-D

Вярно ли е чак да се учуди човек, аз тепърва я преоткриват тази медия а то то не че по другите не го правят но сигурно по финно но и за това трябва акъл......!

тоя е UK подобие на Капута и Съсела !

vasil

Имам едно наблюдение. Когато някой е влязъл в чужда леха с праз, скубе и си пълни торбата, очите му играят по специфичен начин. Сред нашите политици пример за това са покойният Луканов и кръгът му, Симеон и свитата му... На Фараж също му играят очичките така.